Találatok a következő kifejezésre: Az Áll alkuban a játékos (5 db)

Az Áll az alkuban a játékos tulajdonképpen csak a nyereményének felét kapja meg, mert a másik fele a közönségjátékosnak jár?

Legjobb válasz: Igen az tuti hogy csak felet kapja meg de abbol meg adozik is eleg sokat, ugy tudom... Szoval pl 2-300.000-ert nem nagyon eri meg jatszani :D

Igen az tuti hogy csak felet kapja meg de abbol meg adozik is eleg sokat, ugy tudom... Szoval pl 2-300.000-ert nem nagyon eri meg jatszani :D
Dehogy iiis! A játékos megkapja azt az összeget, amit megnyert, majd valóban abból adózik. És a telefonos játékos pedig a megnyert összeg felét kapja készhez - amibõl õ is adózik. Így a két játékos között a megnyert összeg másfél szerese kerül kiosztásra.
Nem, az összeg felezõdik a televíziós és a telefonos játékos között, majd ebbõl mind a ketten adóznak is.
Hát ez az. Az elõzõ válaszokból is látszik, hogy nem tudjuk, mi az igazság. Direkt figyeltem a mûsort annak idején, hogy ezt így is úgy is lehet érteni, márpedig ha ennyire nem egyértelmûek, biztos, hogy a tévécsatornának elõnyösebb megoldást választják. Azaz szerintem is fele-fele.
az õ pénzükbõl vonják: http://tv2.hu/Cikkek/2009-10-22-allazalku_jatekszabaly kilencedik bekezdés: , , A telefonos Kvíz játék nyertesének nyereményével csökken a stúdió nyertes játékos nyereménye, tehát a stúdió nyertes játékos és a telefonos játék nyertese valóban osztoznak az adás nyereményén, legyen az egy pár zokni, avagy éppen 21 millió forint!"

Ha az "Áll az alku"-műsor játékosa lennél s odáig jutnál hogy bent van a 21 millió meg pl. a 3 millió és egy igazgatói ajánlat ( . A vágyad), akkor tovább mennél?

...s mi lenne az a vágyad amiért megállnál vagy éppen tovább játszanál?!

Legjobb válasz: megállnék legalább 5-7 millió FT

megállnék legalább 5-7 millió FT
A kérdező hozzászólása: 21:54! ok, de olyasmire gondoltam ami utazás, vagy más vágyadat ha ajánlaná.....Mi lenne az amiért megállnál vagy akkor is tovább mennél ha azt a bizonyos vágyadat ajánlaná?!
1. vagyok amerikai vagy európai utazás New York London személygépkocsi stb


Az Áll az alku c. műsorban, a játékos nyereményáből levonják azt a pénzt amit a nézők nyerhetnek meg?

Legjobb válasz: Szerintem nem. Hiszen az sms-ek ára 300 vagy 380 ft talán. Na hát abból bõven összejön a plusz összeg szerintem. De hát lehet másképp van!

Szerintem nem. Hiszen az sms-ek ára 300 vagy 380 ft talán. Na hát abból bõven összejön a plusz összeg szerintem. De hát lehet másképp van!
Sya, Edus (1000ft-ot nyert) Karcagi és a szomszédunk:D Õ aztmondta nekem hogy amenyi %-ot nyer az sms-ezõ játékos azt kivonját a nyeremény összegébõl. Például ha nyernsz 1000ft-ot és az 50%os táskát nyitják ki a "csajok" akkor te "csak" 500forintot vihetsz haza, az sms-ezõ pedig ugyszint 500at!!!!
Szerintem se vonják le. De amiket hirdetnek nyereményként azok bruttó összegek.
Ez biztos? Akkor miért örült tegnap Macsó h a végén a 10%-os táskát nyitotta ki? Nekem is pont ez a kérdés fordult meg a fejemben.
NEM!
Szerintem nem vonják le, de õk delláznak belõle állambácsinak 40%-ot
NEM MERT ÚGY VAN HOGY HA AZ 50 SZÁZALÉKOT NYITTYÁK KI AKKOR A NYERT PÉNZ FELÉT MEGKAPJÁK AZ SMS-EZÕK
az õ pénzükbõl vonják: http://tv2.hu/Cikkek/2009-10-22-allazalku_jatekszabaly kilencedik bekezdés: , , A telefonos Kvíz játék nyertesének nyereményével csökken a stúdió nyertes játékos nyereménye, tehát a stúdió nyertes játékos és a telefonos játék nyertese valóban osztoznak az adás nyereményén, legyen az egy pár zokni, avagy éppen 21 millió forint!"
az õ pénzükbõl vonják ami sztem tökre igazságtalan
A kérdező hozzászólása: hello! Nagyon köszi a választ...=)
A kérdező hozzászólása: bocsi:nyereményébõl
A kérdező hozzászólása: Igen! Én is néztem...ugyhogy ez rejtély =)
A kérdező hozzászólása: ok köszi a válaszod
és ez rohadt igazságtalan


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!