Találatok a következő kifejezésre: Az Egy kérdés mi alapján (6 db)

Az "Egy véletlen kérdés" mi alapján generálódik?

Bizonyos kérdések nagyon gyakran ugranak fel, más kérdések(pl. az enyémek) viszont soha.

Legjobb válasz: De, amúgy sajnos nagyon számottevõ. Volt olyan kérdés, amit ha 10-szer nem láttam, akkor egyszer sem. Sõt, nem is egy ilyen kérdés van. Olyannyira, hogy úgy tûnt az eseteknek vagy 10%-ban ugyanaz a 3 kérdés pörög...

De, amúgy sajnos nagyon számottevõ. Volt olyan kérdés, amit ha 10-szer nem láttam, akkor egyszer sem. Sõt, nem is egy ilyen kérdés van. Olyannyira, hogy úgy tûnt az eseteknek vagy 10%-ban ugyanaz a 3 kérdés pörög...
Véletlenszerû. Elõször kategóriát választ a progi, hogy melyikbõl rakjon ki kérdést, majd onnan egy kérdést. Azért van ez így, hogy változatos témájú kérdések jöjjenek fel, ne mindig csak terhességes pl., mert abban a kategóriában van a legtöbb kérdés. Ezáltal azonban elõfordulhat, hogy azok a kérdések, amelyek olyan kategóriában vannak, amikben kevés kérdés van, gyakrabban jönnek fel. Persze ez annyira nem számottevõ, mivel sokféle kategória van.

Facebook kérdés! Bal oldalt az fb chat, mi alapján teszi ki a felhasználók kis képét? Illetve, felülre ha a keresőbe beírok egy betűt, és lenyílik a felhasználók listája, akkor mi alapján teszi őket sorrendbe?

pl, Kis Istvánra ránézek, aki ismer?söm, felülre beírok egy I bet?t, és lenyílik a lista, ? az els?. Akkor miért ? kerül az els? helyre? az nem azt mutatja meg, hogy esetleg megnézte az adatlapom?
Ha nagy a kárója és soha sem flessel csak üt vele
Egyszerûen nem tudom értelmezni a kérdést... Mindenkinek más az értékes... Van, aki a gazdag pasikra bukik, van, aki az izmosakra, más a jóképûkre, én az intelligensekre... kinek mi jön be. És ha a környezetem szerint nekem a szépfiúkra kellene buknom, akkor sem akarok ennek az elvárásnak megfelelni, mert nekem kell az adott pasit hosszú távon "elviselni", tehát az én szempontjaim az egyedül lényegesek. :)


Poker kérdés. Nekem A, 2-m van az ellenfelemnek A, 10. Feljön az asztalra egy A. Ha végigmegy és mind a kettõnknek egy A párja van akkor mi alapján viszi õ a pénzt, vagy felezzük el?

Legjobb válasz: Hát sok fajta póker van, de ha nem tévedek texas pókernél az ellenfeled kapja a nyereményt mivel ilyenkor a kezetekben lévõ lapok össz. erejét veszi döntõnek.

Hát sok fajta póker van, de ha nem tévedek texas pókernél az ellenfeled kapja a nyereményt mivel ilyenkor a kezetekben lévõ lapok össz. erejét veszi döntõnek.
A kérdező hozzászólása: Volt olyan hogy nálam volt a magasabb lap és még is feleztünk. Amúgy texas holdem.
mindig az öt legmagasabb lap dönti el ki nyeri a leosztást.Ha mondjuk az asztalon ez van: JJK66 akkor mind a kettõtöknek két párja van plusz egy ász.ez ugye 5 lap tehát tökmindegy milyen kísérõ van az A mellett, mert ígyis-úgyis felezitek a kasszát.
így van de ha flhus öds van akkor akkor mindenképen te nyersz de azt tis kell nézni mivan az asztalon mert nem csak a párob mulika a nerés vagy a vesztés pl ?? neked (j, j) ellenfélenek pedig meg (j, 8) és ha lejön mongyuk két ász akkor meg te nyarsz mert 4 párod van de azt is nézt ho pike vagy ilyesmni :)
Fantomkép rajzoló.
A kérdező hozzászólása: Ó, mihelyst leírtam eszembe is jutott! Elnézést az akadékoskodásért! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!

Lattam egy Shakespeare filmet, a kerdes az, hogy mi volt a cime? Illetve a konyv cime, ami alapjan a film keszult. A film tartalma:

Egy angol falusi parasztlegeny szerelmes egy leanyba, de a szegenysege miatt elkuldik szolgalonak az urno kastelyaba, ahol haziszolga lesz. Itt el par evig, majd elindul haza a falujaba a kedvesehez. Utkozben tobb helyen is feltartjak, es a filmben sok az erotikus jellegu jelenet. Shakespaere-nel nem ritka. :-)) A film vegere visszaer a faluba, es happy end lesz.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!