Találatok a következő kifejezésre: Azért véreztem túl (2 db)

Azért véreztem mert túl száraz voltam?

nem rég szexeltem a barátommal de abba hagytuk mert eggyik?nknek se volt jó.megtöröltem magam és láttam h vérzek.ez arra vezethet? vissza h száraz voltam?meg lehet így sérülni belülr?l?

Legjobb válasz: nagy valószínûséggel a szûzhártyád szakadt el v repedt be és azért vérzett, lehet ,h. még fog a következõ is de csak kicsit. ha nem a szûzhártyád miatt akk csak attol lehet ha durván csináltátok és megsérült a hüvelyed fala, de ezt persze nem hinném h 1.-nél durvák voltatok, szóval maradt az 1.állítás, nyugi mindig jobb lesz még 2-3 alkalom és minden ok meglásd!

nagy valószínûséggel a szûzhártyád szakadt el v repedt be és azért vérzett, lehet , h. még fog a következõ is de csak kicsit. ha nem a szûzhártyád miatt akk csak attol lehet ha durván csináltátok és megsérült a hüvelyed fala, de ezt persze nem hinném h 1.-nél durvák voltatok, szóval maradt az 1.állítás, nyugi mindig jobb lesz még 2-3 alkalom és minden ok meglásd!
az 1. válaszoló helyes dolgokat írt, de igen, az is lehetett, hogy nem nedvesedtél be eléggé és hát kicsit kidörzsölõdtél belül. ahhoz nem kell vadul csinálni, hogy kicsit megsérülj, ha száraz vagy.
ha száraz vagy, akkor ne engedd neki betenni..hadd dolgozzon még kicsit azon, h izgalomba jöjj...nagyon tud fájni ha nem vagy elég nedves...vagy ha siettek, akkor síkosító is megteszi...
a megoldás DUREX!
A kérdező hozzászólása: nem az elsõ volt de bocsi én nem írtam érthetõen:) nem az 1. szeretkezésünk volt hanem már sokadik!de sztem azért volt mert száraz voltam.azóta vettünk síkosítót:Pma kipróbáltuk és sztem minden oké:)

Megvágtam késsel pár helyen a karom nem túl mély vágások de azért kicsit véreztek meg eléggé látszanak most, mikorra tűnik el? Mivel kenjem?

Tudom hogy hülyeség volt de nagyon ideges voltam mert elég rossz dolog történt sose csináltam még ilyet de most csak így tudtam elvezetni a feszültséget :S

Legjobb válasz: Folyékony betadin. Üdv! ui.: máskor inkább fuss kimerülésig, vagy csinálj 500 felülést, vagy boxolj egy zsákot..vagy más fizikai feszültséglevezetést

Folyékony betadin. Üdv! ui.: máskor inkább fuss kimerülésig, vagy csinálj 500 felülést, vagy boxolj egy zsákot..vagy más fizikai feszültséglevezetést
Tiszta vízzel tisztítsd meg, Ha mély, akkor lehet alkohollal (akár pálinkával is) fertõtleníteni. Csípni fog. Körömvirág-krémmel vagy bármilyen hámosítóval (pl Bepanthen krém) lehet kenni. Az a genetikádtól függ, hogy mikorra tûnik el. Talán soha. És azt javaslom, mindenképpen beszélj valakivel errõl. A legjobb lenne egy pszichológus. A magad vagdosása nem megoldás.
Jut eszembe, a barátnõm is így oldotta a feszültségét, és a mai napig meglátszanak (igaz halványan, de látszanak) a csíkok. Lassan 40 felé araszolunk már...
Szerintem nem a karodat, hanem a kis buksidat kellene valani gyógyírrel kenegetni. Fordulj szakemberhez, mert mentális gondjaid lehetnek. A karod miatt meg ne parázz, majd elmúlik, az idõ megoldja, csak légy türelemmel.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat neugronorman kenõccsel kenem mivel azt találtam itthon, meg ilyen aloe verás termékkel is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!