Találatok a következő kifejezésre: Azért lehet a (1319 db)

Igen. Lehet azért is.
Nem ismerlek, így nem tudhatom. Nem kérek privit, foglalt vagyok.
Lehet. Viszont az is lehet, hogy amiért túl görcsösen keresel párt, azért kerül el.
Lehet akár azért is.. de biztos lesz egy olyan lány akivel majd összejön nyugi! :) amugy ne görcsölj ezen.. lehet ha abba hagyod a görcsölést akkor fogod megtalálni álmaid nõjét akivel össze jön a dolog. mert tudod ' a legjobb dolgok váratlanul jönnek ' :)
1: görcs 2: megjelenés 3: tapasztalat hiánya 4: nem nézel ki jól 5: túlságosan erölteted 6: azt hiszed, hogy csajozol, de igazából csak azt akarsz, de nem teszel semmit érte 7: Csak is elérhetetlen csajokra mész, és nem adsz egy bizonyos szint alá
Az a baj hogy rágörcsölsz. Egyenlõre hagyd abba a csajozást mert ami nem megy azt nem kell erõltetni. Aztán elõb utóbb megtalálod a párodat hidd el.

Lehet manapság egyáltalán normális kapcsolatot kialakítani, anélkül hogy ne csak azért legyünk a másikkal, mert rohadt jóképű a pali vagy meg akarjuk fektetni a lányt?

Mindenki elvan a régi csalódásaival, a nők nem bíznak a férfiakban, mert egy egy-kettő kihasználta őket, a férfiak nem bíznak a nőkben, mert rengetegszer csalódtak bennük, valamint a folytonos elutasítások miatt, már önbecsülésük sincs. Ha mégis kezdeményeznek, akkor a fent említett okok miatt a nő úgyis elhajtja. A nő meg kapcsolatot akar, de ha mindenkit elhajt, akkor nem is adja meg az esélyt, hogy boldog legyen. Ördögi kör, van ebből kiszállás?

Legjobb válasz: hogy ti mien ostobák vagytok. Látszik h még nem volt normális kapcsolatotok. lehet normális kapcsolat hátsó szándék nélkul is. Csak vannak akik nem tudnak bízni, nem mernek próbálkozni. Ez nem az egész emberi faj hibája hanem csak annak a baja aki képtelen túllépni a csalódásokon. Én lassan 2 éve vagyok egyutt párommal. nem csak azért jottem vele ossze mert jóképu hanem azért is mert jókat tudtunk beszélgetni meg ienek. És képzeled h ha o csak azért jott volna velem ossze h megfektessen akk nem lenne valam már 2 éve. Nekem is voltak hatalmas csalódásaim és neki is. Csak mi túl tudtunk ezeken lépni és mertunk újra belekezdeni a dolgokba.

hogy ti mien ostobák vagytok. Látszik h még nem volt normális kapcsolatotok. lehet normális kapcsolat hátsó szándék nélkul is. Csak vannak akik nem tudnak bízni, nem mernek próbálkozni. Ez nem az egész emberi faj hibája hanem csak annak a baja aki képtelen túllépni a csalódásokon. Én lassan 2 éve vagyok egyutt párommal. nem csak azért jottem vele ossze mert jóképu hanem azért is mert jókat tudtunk beszélgetni meg ienek. És képzeled h ha o csak azért jott volna velem ossze h megfektessen akk nem lenne valam már 2 éve. Nekem is voltak hatalmas csalódásaim és neki is. Csak mi túl tudtunk ezeken lépni és mertunk újra belekezdeni a dolgokba.
Lehet. Vannak lányok akik azért hajtanak rá nagyon vlkire, mert állati jóképû, jó testû, és más alig számít nekik.Ezek megérdemlik egymást, ha a pasi el an szállva magától, s a lánynak is a pasi külseje számít. De viszont vannak kedves, szép lányok, akik egy fiút meg akarnak ismerni, errefel a fiú azonnal ágyba akarja õket vinni, vagy ha összejöttek, a pali meglát még egy szebb lányt, és hát nem tud ellenálni a kísértésnek. Na most ilyen esetben ki a hibás, és ki miatt nem lehet normális kapcsolatot kialakítani? Ezért van, hogy a legtöbb nõ csalódik, és nem bízik meg többet a férfiakban. És ahogy az elsõ esetben írtam, a férfiak is csalódnak abban a nõben, aki a szépségük miatt van velük. Igen, ebbõl a körbõl van kiszállás, ha a pasi nem csak ágybabújni akarna, és a nõknek nem számítana annyira a külsõség, hanem megismerné elülrõl is.
van! az akasztás. ez mindig is így volt és mindig is így marad. abban reménykedhetsz hogy egyszer megismer egy olyan csaj aki látja az értékeket! vagy marad a jó öreg manipuláció.. :D fegyvernemet mindig te választasz! hiszen te mész oda! :) elhajt nembaj van belõle még pár.. elhajt?!?!!? akkor öregen egyedül fog megdögleni. :D ki nem [email protected] le?
nekem is 2 éves kapcsolatom van. de elég érdekes a megfogalmazásod.. ha csak arra kellettél volna akkor kidobott volna 2 éve? nem azóta vagytok 1ütt? HEE??? mi vagyunk a szerencsétlenek??? nemhiszem.
van.
Elvileg és gyakorlatilag is létezik. Minden emberben - na jó, nem mindenkiben :) - ott vagyon a belsõ érték, csupán úgy alakítja a dolgokat a mai társadalom - by média - hogy a külsõségekre helyezd a hangsúlyt, mert arra jóval több gempát elverhetsz. Ne gondolkozz, ne érezz, ne elemezz. Úgyis mindenki a külsõségekre (1.) meg az élvezetekre (2.) hajt, tégy Te is így, hiszen egyszer élsz (1.: a nõk a pasik külseje alapján ítélnek; 2.: a pasik csak szexet akarnak). Egy igazi párkapcsolat (nem az elvagyunk típusú) komoly energiabefektetés, érzelmi és szellemi intelligencia is kell hozzá. Ez a kettõ pedig csak rövidtávon kifizetõdõ a társadalom számára, hosszabb távon semmiképp. Csakhát az ember társas lény ugye, próbálkozgat, néha összejön valami kapcsolatféle, talán gyerek is lesz, mert a fajfenntartás belénk van kódolva, (meg ugye a gyereknek is lehet játékot venni), de mivel nem igazán ölünk bele energiát, felbomlik, de sebaj, hiszen a mai világban minden lecserélhetõ. Persze a csalódás megmarad, de egye kánya, legközelebb majd óvatos leszek, nem nyílok meg, meg jobban "megválogatom". De mi van, ha nem lesz kibõl, mert mindenki "igazodik"? Szerencsére ez az egész életidegen, az ember nem így mûködik, és aki képes felülemelkedni - mert az nem olyan nehéz, hiszen az értékek velünk születnek -, ki tud alakítani tartós párkapcsolatot, ha talál magához hasonlót. 26/F
"Elvileg és gyakorlatilag is létezik. Minden emberben - na jó, nem mindenkiben :) - ott vagyon a belsõ érték, csupán úgy alakítja a dolgokat a mai társadalom - by média - hogy a külsõségekre helyezd a hangsúlyt, mert arra jóval több gempát elverhetsz. Ne gondolkozz, ne érezz, ne elemezz. Úgyis mindenki a külsõségekre (1.) meg az élvezetekre (2.) hajt, tégy Te is így, hiszen egyszer élsz (1.: a nõk a pasik külseje alapján ítélnek; 2.: a pasik csak szexet akarnak). Egy igazi párkapcsolat (nem az elvagyunk típusú) komoly energiabefektetés, érzelmi és szellemi intelligencia is kell hozzá. Ez a kettõ pedig csak rövidtávon kifizetõdõ a társadalom számára, hosszabb távon semmiképp. Csakhát az ember társas lény ugye, próbálkozgat, néha összejön valami kapcsolatféle, talán gyerek is lesz, mert a fajfenntartás belénk van kódolva, (meg ugye a gyereknek is lehet játékot venni), de mivel nem igazán ölünk bele energiát, felbomlik, de sebaj, hiszen a mai világban minden lecserélhetõ. Persze a csalódás megmarad, de egye kánya, legközelebb majd óvatos leszek, nem nyílok meg, meg jobban "megválogatom". De mi van, ha nem lesz kibõl, mert mindenki "igazodik"? Szerencsére ez az egész életidegen, az ember nem így mûködik, és aki képes felülemelkedni - mert az nem olyan nehéz, hiszen az értékek velünk születnek -, ki tud alakítani tartós párkapcsolatot, ha talál magához hasonlót. 26/F" nem rossz gondolatok, de nem mindent a média tesz tönkre. önmagában az kevés. sajnos nehezebb elismerni, hogy az igénytelenség bennünk van. tény, hogy mások úgy manipulálnak, hogy nekik ebbõl anyagi bevételük legyen, de már józan paraszti ész sincs. tény hogy alapvetõen fogyasztói a gondolkodás, élvezni meg semmit se tudunk, mert még örömöt is teljesítési kényszerbõl akarunk átélni. mondjuk sok romantikát nem érdemes fûzni a régi korok "gyere marcsa a kazalba" életviteléhez sem, ahol bár volt még pártás és hajadon lány, volt legény és udvarlás, de a házasság ritkán szólt a szerelemrõl... talán az ember alapvetõen elégedetlen mindennel, kihívást és szórakoztatást vár az élettõl
Lehet. Mondjuk nekem elég magas ez az állandó ujjal mutogatás a másikra. Én nem vagyok sovány, nem sminkelek, és még csak a divatot sem követem. És mégsem voltak kudarcaim. Volt olyan férfi aki a nádszál lányokat kedvelte és mégis engem akart. Én mindig lefixáltam az illetõvel már az elején, hogy nem tûrök, képmutatást és hazugságot a kapcsolatba, csak egyenes, jellemes embert tûrök meg magam mellett. Lebeszéltük a határokat, mi az ami megengedhetõ és mi az ami már nem. És sose voltak kavarások, gondjaim a párkapcsolatban. Szóval szerintem aki panaszkodik az hülyén csinálja. 22/L
ez kissé merész következtetés. ennyi erõvel rávághatnánk, hogy nem vagy túl igényes, úgy könnyû
Mivel ez egy igen gyakran elõforduló kérdés itt, és úgy általában az interneteken, gondolom már olvastál errõl véleményeket... és mégis feltetted a kérdést. Te akkor most azt akarod hallani, hogy: nem, nem lehet normális kapcsolatokat kialakítani? Igazam van? Mert ha igen, akkor tessék, itt van. Pakolj össze és menj Bhutánba szerzetesnek. Egyébként lehet normális kapcsolatot kialakítani, csak nem minden ember képes rá. Nekem volt már n+1 csalódásom és mégis most van egy nagyon kedves és aranyos barátnõm, aki csak ritkán csinál olyant, amitõl égnek áll a szõr a hátamon; pedig nem vagyok az a hú de "jóképû pasi". Még pénzem sincs igazán.
jó a kérdés , és a válaszok is :) nekem most nincs kedvem mást irni .
"... a férfiak nem bíznak a nõkben..." Aki ilyet mond, az valójában önmagában nem bízik. Ha leírnám, hogy miket mûvelt és még most is miket tesz a volt feleségem, a gyk. olvasók többsége vagy kiugrana az ablakon vagy kiirtaná a nõket. Én bíztam abban, hogy tudok tanulni a csalódásomból. Talán ezért nem volt (sokkal) több elutasításom, mint sikerem és talán ezért van egy tündéri barátnõm.
érdekes kérdés elvileg van, gyakorlatilag meg nem igazán hiszek benne. mindenki mondogatja hogy jaj a 21. század, de a legfontosabb akkor is az marad, hogy "mekkora mellû a nõd és meddig bírod feltekerni a kocsiban a hangerõt" - ha alább adja mindenki, és igénytelen lesz, mert nem bírja egyedül, vagy nem is akar komoly kapcsolatot, akkor nem meglepõ, hogy az élmény sem lesz olyan, mint egy komoly kapcsolatban, és folyton kiábrándulunk egymásból. "van! az akasztás. ez mindig is így volt és mindig is így marad. abban reménykedhetsz hogy egyszer megismer egy olyan csaj aki látja az értékeket! vagy marad a jó öreg manipuláció.. :D fegyvernemet mindig te választasz! hiszen te mész oda! :) elhajt nembaj van belõle még pár.. elhajt?!?!!? akkor öregen egyedül fog megdögleni. :D ki nem [email protected] le?" másik opció, hogy az olcsó ribiket megfekteted, és úgy halsz meg öregen, magányosan. "hogy ti mien ostobák vagytok. Látszik h még nem volt normális kapcsolatotok. lehet normális kapcsolat hátsó szándék nélkul is. Csak vannak akik nem tudnak bízni, nem mernek próbálkozni. Ez nem az egész emberi faj hibája hanem csak annak a baja aki képtelen túllépni a csalódásokon. Én lassan 2 éve vagyok egyutt párommal. nem csak azért jottem vele ossze mert jóképu hanem azért is mert jókat tudtunk beszélgetni meg ienek. És képzeled h ha o csak azért jott volna velem ossze h megfektessen akk nem lenne valam már 2 éve. Nekem is voltak hatalmas csalódásaim és neki is. Csak mi túl tudtunk ezeken lépni és mertunk újra belekezdeni a dolgokba." ebbõl látszik, hogy kezdõ vagy, vagy igénytelen. általában egy párkapcsolat max 3 évig élvezhetõ és 4 évig tart. bizonyára elfogult vagyok, de többségükben úgy láttam, a lányok voltak idióták, 1 olyan esetet ismerek, hogy a srác volt gyerekes és kétszínû. meg aztán valahogy sosem tartottam hitelesnek egy olyan ember magyarázatát, aki kb soha életében nem küzdött meg a visszautasítással, és 10x annyian tettek ajánlatot neki (értsd nõ). "te nem tudsz drága értelmezni "akkor nem lenne velem már két éve" azaz akkor nem lennénk ien régóta egyutt. Kár h ezt mint az ovisoknak el kell neked magyarázni. Ha 2 éves kapcsolatod van és mégis ieneket írsz akkor az nem NORMÁLIS kapcsolat. Ezek szerint valami nem stímmel mert én ha jól érzem magam egy kapcsolatban akkor nem írnál ieneket másoknak" szerintem meg baromi mázlista vagy, hogy téged valaki elvisel. meg aztán amirõl nem tudunk, az nem fáj "Igen, ebbõl a körbõl van kiszállás, ha a pasi nem csak ágybabújni akarna, és a nõknek nem számítana annyira a külsõség, hanem megismerné elülrõl is." szépen hangzik, csak a valóság ettõl nagyon elmarad. többnyire pont azért maradnak a külsõségek, mert belsõ érték nincs. ha a férfi érzéketlen, akkor bunkó macsó, legalább lehet benne csalódni, lefoglalja a buta libát. ha a férfi érzékeny, akkor unalmas, ki lesz dobva. ha a lány buta ribi, könnyen megkapható, ha beszélgetni kell vele problémás. már csak azért is, mert ha megszólal... " mielott megint belémkotsz javítanék ha jól érzed magad a kapcsolatban akkor nem írnál ieneket másoknak" bagoly mondja verébnek, hogy vermet ás
remélhetõleg igen.
visszatérve a kérdéshez: Igen, lehet normális kapcsolatot kialakítani, de csak ahhoz illõ személlyel...én például több mint 1 éve vagyok kapcsolatban, és nálunk sem az volt az elsõ fél évben, hogy megállás nélkül szeretkeztünk...a lényeg, hogy olyan pért találj, aki nem csak kihasználni akar, hanem tényleg szeret...:)
amúgy meg nyugi én befejeztem. Nem veszekszek hulyékkel mert lesulyedek a szintjukre és legyoznek a rutinjukkal
nem nem vagyok kú[email protected] mert még ovodás módon elmagyarázva sem fogod fel h mit írtam. Akkor még szájba rágósabban 2 éve vagyunk 1utt. 2 hónapja voltunk mikor lefekudtem vele. de ha csak azért lenne velem akkor biztos h nem lennénk ien régóta 1utt. Felfogtad végre. Ha annyira jó a kapcsolatod akkor nem írnál ien baromságokat h nem lehet kiszálni a mokuskerékbol csak kotéllel. De mit is várok egy olyan embertol aki értelmezni sem tudja a dolgokat. H majd tudja h mien egy jó kapcsolat?? Pfff Bocs én vagyok a buta. Túl sokat néztem ki belolled
mielott megint belémkotsz javítanék ha jól érzed magad a kapcsolatban akkor nem írnál ieneket másoknak
Belülrõl *
te nem tudsz drága értelmezni "akkor nem lenne velem már két éve" azaz akkor nem lennénk ien régóta egyutt. Kár h ezt mint az ovisoknak el kell neked magyarázni. Ha 2 éves kapcsolatod van és mégis ieneket írsz akkor az nem NORMÁLIS kapcsolat. Ezek szerint valami nem stímmel mert én ha jól érzem magam egy kapcsolatban akkor nem írnál ieneket másoknak
pont így vagyok én is ezzel
nem azért mert rgh-s azért mert 8 éves a konzol.
A kérdező hozzászólása: De másoknak is fut ugyan ilyen konzolon...olyan hogy Lcd tvhez nem hdmivel van kötve az lehet baj?
Ez a játék már a konzol erejének határát súrolja, ezért akad be a sûrûbb részeknél


eleve miért 1Ft-ról indítod. Ha nem licitálnak, akkor oda kell adnod az egyetlen licitálónak...
A kérdező hozzászólása: Hát, az elején az értéktelenebbeket adom el, ezek eleve nem érnek többet 200 Ft-nál, bár az egyik közülük ér kb.800 Ft-ot, majd a végén fogom felrakni az értékesebbeket(remélem 10-20 e Ft körül lesznek majd azok:) . Ha pedig 200 Ft-ról indítottam volna lehet, h nem viszik el... Az meg nekem nem jó, úgy vettem észre, h a Vaterán jobban kapnak a vevõk az 1 Ft-ról indított aukciókért. Jöhetnek még kommentek.:) Neked is köszi elõzõ válaszoló, máskor lehet, h meggondolom, h ne 1 Ft-ról indítsam.:)
A kérdező hozzászólása: Jaj, isten ments, hogy bocsánatot kérjél, hogy hosszú voltál, annál jobban örülök neki!!!:) Igazad van teljesen, bár most felraktam egy guitar hero-t 1 Ft-ról villámárral, 1 napon belül(kb.20 óra volt) elvitték villámáron.:) Az érmék is mennek egyre feljebb, pedig még 8 nap van hátra.:D Úgyhogy nagyon köszi a választ!!!:) :) :)
Ha 1Ft-ról indítasz aukciót és nem szeretnéd nagyon alacsony áron eladni, akkor érdemes minimál árat megadni ami alatt nem veheti meg senki, ezt nem kell, hogy lássák a terméklapon(mármint, hogy mennyi a min.ár), ez 120Ft-ba kerül.
A kérdező hozzászólása: Szia! Csak azzal meg az a bajom, hogy ált. nem veszik meg és 120 Ft-ot fizettem a nagy büdös semmiért!:D

Lehet, hogy azért magas a hőm még mensi alatt is, mert még mindig nem apadt el teljesen a tejem?

A 4. cn-en vagyok de még mindig magas a h?m. Rendesen id?re megjött. Bár kicsit enyhébb, mint szokott, de nem sokkal. A kisfiam már 3 hónapja nem szopizik, de még mindig van pár csepp tejem. A magas h? lehet emiatt? Szeretnénk lassan kistesót is, de félek, hogy így nem is fog összejönni.

Legjobb válasz: Lehet hogy már terhes is vagy? azért lehet magas a hõ? egy tesztet csinálhatsz. majd írj!!

Lehet hogy már terhes is vagy? azért lehet magas a hõ? egy tesztet csinálhatsz. majd írj!!
A kérdező hozzászólása: Szia! Csináltam ma egy tesztet, de negatív lett, úgyhogy attól nem lehet magas a hõm. Olvastam, hogy a magas prolaktin szint miatt lehet magas a hõ. De emiatt nehezebb lehet a teherbeesés. Hát remélem pár hónapon belül rendezõdik.

Ha rám köszön egy idegen lány, aztán vihognak a bnőivel, az csak azért lehet, mert tetszem neki?

Vagy azért is, mert épp ellenkez?leg, hülyén nézek ki?

Legjobb válasz: De lehet, hogy lógott a papírzsepi az orrodból... Amúgy meg valószínû tetszettél és fogadásból tették, a csaj meg bátor volt. Ha legközelebb odamész hozzá, azért lehet, hogy ellenséges lesz, ne ijedj meg ettõl, ennek ellenére még tetszel neki, ha tényleg nem volt papírzsepi. :)

De lehet, hogy lógott a papírzsepi az orrodból... Amúgy meg valószínû tetszettél és fogadásból tették, a csaj meg bátor volt. Ha legközelebb odamész hozzá, azért lehet, hogy ellenséges lesz, ne ijedj meg ettõl, ennek ellenére még tetszel neki, ha tényleg nem volt papírzsepi. :)
v mert õk barmok XD túl sok amcsi filmet néztek XD
Valószínüleg valami fura volt rajtad vagy nem tetszettél nekik...
Le volt húzva a slicced.
és kilógott a bráner
ha már vihognak az gáz, nem neked, nekik ne törõdj az ilyenekkel
jah, az ilyen kis hülye p.icsákkal ne foglalkozz, idegeítõek

Sikertelen lombik után amikor elviekben ki kell ürüljön a szervezetemből a hormon, azért lehet próbálkozni a teherbeeséssel?

Legjobb válasz: Lehet, a 3 hónap szünet azért kell mert a sok hormon a szervezetdnek sok lenne, de spontán lehet próbálkozni.

Lehet, a 3 hónap szünet azért kell mert a sok hormon a szervezetdnek sok lenne, de spontán lehet próbálkozni.
Lehet, mi próbálkoztunk és sikerült is. :) Bár igaz hogy annyira sikertelen volt a lombikunk hogy még a stimulációt sem tudtuk befejezni, de azért én is szuriztam magam egy darabig.
Második vagyok. Bár ha jobban belegondolok lehet, hogy ha nem tapadt meg a baba akkor pihizni kell. (nálunk ugye ez nem volt) De lehet hogy ez hülyeség mert ez a természetes próbálkozásnál is elõfordul. Azért inkább kérdezz rá a dokidnál.
Nekem pont így született a fiam. Sikertelen lombik után végre feszültség nélkül, lazán tudtunk együtt lenni és BEJÖTT! De ha nem, akkor se keseredj el, majd a következõ lombikos menetnél biztos összejön:)
Olyan játékkal lehet multizni amiben van system link.

Nagyon nagyon nagyon rossz lett a matek és a fizika próbaérettésgim. Azért lehet reménykedni hogy az érettségim jobb lesz?

:( nem hiszem el hogy ennyire sz..r lett. matek 2es fizika 3as--- :( kb mintha semmit se készültem volna rá.. még akkor is jobban kellett volna sikerülnie...

Legjobb válasz: Nálunk pl. matekból alapból nehezebbet adtak próbaérettséginek, mint az érettségi. Azért, hogy ha ezen átmész, akkor átmész az érettségin is. Különben is, addig még van 3 hetünk :D Én ma álltam neki bioszra tanulni. 63%-ot kellene 80ra feltornáznom :D

Nálunk pl. matekból alapból nehezebbet adtak próbaérettséginek, mint az érettségi. Azért, hogy ha ezen átmész, akkor átmész az érettségin is. Különben is, addig még van 3 hetünk :D Én ma álltam neki bioszra tanulni. 63%-ot kellene 80ra feltornáznom :D
Ha ez megnyugtat, és tényleg végig akarod csinálni, akkor igen.
A kérdező hozzászólása: találtam a neten egy könyvet 12 próbaérettésgi van benne összegyûjtve (dr honyek gyula ) ***** ezt érdemes még beszerezni példagyakorlás céljából.?* Automatikusan eltávolított tartalom.
Ez a hozzáállás majd segíteni fog, hogy jó érettségit írjál, és akkor megint büszke lehetsz magadra.
A kérdező hozzászólása: ajj annyira szégyenlem magam. :( nem merek az emberek szemébe nézni..ez nagyon nagy égés. a kisérettségi elõtt 1-2 hónappal kapcsoltam rá igazán. minden nap 2-3 órát foglalkoztam fizikapéldákkal és annyira szerettem volna jót írni, hogy nem lett az.
Szerintem csak lehúzta az eredményt szándékosan: ha azt látod, hogy nem tudsz semmit, még keményebben készülsz az utolsó hetekben. Nekünk is ez volt, épphogy 2-es matekot írtam, érettségin meg majdnem 5-öst. Pár pont híjja volt :) És azóta hamarosan végzek mérnökin, tehát nem a matektudásommal volt baj :D
Akkor jó úton jársz!
A kérdező hozzászólása: azt csinálom :)
Reménykedni lehet, de többre mész vele, ha megnézed, mi nem ment, mi az, amit azért illett volna tudnod, és még átnézheted.
A kérdező hozzászólása: az a vicc hogy én eddig is tepertem különösen fizikából de nagyot csalódtam magamban :O
A kérdező hozzászólása: .ok

Mért írja ki a telefon h kevés a tárhely? Egy xperia mini pro-m van és 16Gb kártya benne elég sok alkalmazás van rajta de azért van a memo kártya és mért nem lehet mindent rárakni?

Legjobb válasz: Azért mert vannak amiket nem lehet... Ha mindent át akarsz, root + sd kàrtya particionàlás fat32 + ext2 particiókra majd link2sd a marketrõl...

Azért mert vannak amiket nem lehet... Ha mindent át akarsz, root + sd kàrtya particionàlás fat32 + ext2 particiókra majd link2sd a marketrõl...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!