Találatok a következő kifejezésre: Azért bukik babám mert túl sokat evett (1 db)

Azért bukik a babám mert túl sokat evett?

Van úgy hogy picit már darabos, túrós amit visszabukik. Ez nem baj? 6 hetesek vagyunk és sokat sír

Legjobb válasz: A baba is gyomorsavval emészt. Aki hányik is annak megfordul a gyomra az jön ki elõször amit legrégebben evett. Ha a baba túleszi magát az a jó ha kijön a felesleg. Azért túrós, mert a gyomornedv(sav) összerántja a tejet és túró lesz belõle, az elsõ két korty jön vissza általában...Ha túl sok jön és veszt a súlyából, az már orvosi dolog..

A baba is gyomorsavval emészt. Aki hányik is annak megfordul a gyomra az jön ki elõször amit legrégebben evett. Ha a baba túleszi magát az a jó ha kijön a felesleg. Azért túrós, mert a gyomornedv(sav) összerántja a tejet és túró lesz belõle, az elsõ két korty jön vissza általában...Ha túl sok jön és veszt a súlyából, az már orvosi dolog..
Bar meg csak pociban van az enyem, azt hiszem az van, h szopi kozben levegot is nyel, ezert a bufik es nagy bufinel kibukik kis tejcs, amit az elottem hozzaszolo is irt, turoszeru a gyomorsavtol. Addig ne tedd le mig ki nem jon aminek ki kell.
Valószínû, hogy túl sokat evett. Akkor is bukik a baba, hogyha gyorsan eszik, vagy evés elõtt sokat sír és így sok levegõt nyel. Az én babám is sokat bukott túrósat még azután is hogy büfizett. A doktornõ azt mondta, hogy még nagyon pici a gyomruk ill.nem zár még rendesen ezért jön vissza. Addig amíg hízik , gyarapszik szépen nem kell izgulni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mondjátok már meg nekem miért köpi ki 1 hónapos babám a cumit ha utána meg 2 másodperc múlva követeli vissza?

Most etettem biztos nem éhes még hagyott is a cumis üvegben.
Már ragad le a szeme de mégsem alszik.
Zavarja a zaj?

17

Szerintetek mikor érdemes először orvoshoz menni?

Megvannak a tünetek, mensi is elmaradt (illetve barnázás volt helyette), tesztet is csináltam. Halovány pozitívat mutatott. Mikor érdemes először orvoshoz menni? azt tudom, hogy ha korán megyek még szinte felesleges. De mégis mennyi időnek kell eltelnie, hogy értelme legyen?

5

Autóban ki hova teszi a bébihordót?

Anyós ülésen vagy hátul? 6hónapos babátokat ti miben vittétek ha mentetek kocsival valamerre?

13

SOS! Babámról kiderült hogy tejallegiás. Nem fogadja el az új tápot, lassan 1 napja nem evett. Most a régit kínálom neki de azt sem eszi, azt hiszi az az új amit nem szeret. Milumil Pregomint írtak fel neki az allegiára. Mit kezdjek vele?

Mit csináljak vele?

8

Koszmos a kisfiam feje hogy kezeljem?

14

Adjak a fiamnak Maltofert?

1 éves a fiam, a dokink felírta a Maltofert mert állítólag sápadt. De kicsit utána néztem, és most nem tudom hogy beadjam-e. Nem kéne ehhez vérvétel? Elég indok az hogy sápadt a fiam? Mi van ha nincs is erre szüksège, mégis adok neki?

4

Hogyan ösztönzitek a kisgyerekeiteket?

Milyen játékos feladatokat adtok nekik hogy fejlődjenek vagy sikerélményeik legyenek?

1

14 hónapos kisfiamnak most este ahogy mostam a fogát vérzett az ínye egy nagyon picit. Más tapasztalt ilyet esetleg, mitől lehet?

Tegnap vettem neki egy Oral-b gyerekfogkefét, lehet attól? Pedig abszolút nem mostam neki erősen. Biztos hogy érzékeny is neki, mert nem nagyon hagyja, hogy felül megmossam, elrántja a fejét. De csak felül, alul szépen hagyja, hogy megmossuk neki. Eddig azzal az ujjra húzható szilikonnal mostak neki, de úgy vettem észre, hogy az már nem tisztítja meg rendesen a fogait mióta mindent eszik.

1

Családi fotózás babával? Árban mi a jó?

Nekünk 10 ezerért akart csinálni egy csajszi, az sok? Cd-t is adna.

8

7 hónaposnak hányszor főzitek ki a cumisüvegét?

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!