Találatok a következő kifejezésre: Azért bukik babám mert túl sokat (2 db)

Azért bukik a babám mert túl sokat evett?

Van úgy hogy picit már darabos, túrós amit visszabukik. Ez nem baj? 6 hetesek vagyunk és sokat sír

Legjobb válasz: A baba is gyomorsavval emészt. Aki hányik is annak megfordul a gyomra az jön ki elõször amit legrégebben evett. Ha a baba túleszi magát az a jó ha kijön a felesleg. Azért túrós, mert a gyomornedv(sav) összerántja a tejet és túró lesz belõle, az elsõ két korty jön vissza általában...Ha túl sok jön és veszt a súlyából, az már orvosi dolog..

A baba is gyomorsavval emészt. Aki hányik is annak megfordul a gyomra az jön ki elõször amit legrégebben evett. Ha a baba túleszi magát az a jó ha kijön a felesleg. Azért túrós, mert a gyomornedv(sav) összerántja a tejet és túró lesz belõle, az elsõ két korty jön vissza általában...Ha túl sok jön és veszt a súlyából, az már orvosi dolog..
Bar meg csak pociban van az enyem, azt hiszem az van, h szopi kozben levegot is nyel, ezert a bufik es nagy bufinel kibukik kis tejcs, amit az elottem hozzaszolo is irt, turoszeru a gyomorsavtol. Addig ne tedd le mig ki nem jon aminek ki kell.
Valószínû, hogy túl sokat evett. Akkor is bukik a baba, hogyha gyorsan eszik, vagy evés elõtt sokat sír és így sok levegõt nyel. Az én babám is sokat bukott túrósat még azután is hogy büfizett. A doktornõ azt mondta, hogy még nagyon pici a gyomruk ill.nem zár még rendesen ezért jön vissza. Addig amíg hízik , gyarapszik szépen nem kell izgulni.

Lehet, hogy a 8 hós babám azért bukik sokat, mert túl savas neki a gyümölcs? Melyik a kevésbé savas gyümölcsök?

Kekszet szoktam belereszelni, s?rítés miatt.

Legjobb válasz: Nem italtól, hanem gyümölcspéptõl. Orvos szerint semmi baja.

A kérdező hozzászólása: Nem italtól, hanem gyümölcspéptõl. Orvos szerint semmi baja.
Baba italtól???Vagy rostos üdítõt itatsz vele?? Olyanról még nem is hallottam, hogy valaki kekszet reszelne a bébi italába sûrítés gyanánt, ha minden italtól "bukik" a babád akkor szerintem érdemes lenne megmutatni egy orvosnak és az õ tanácsát kikérni, hiszen ez a szakmája õ biztos nagyon hasznos dolgokat fog tanácsolni, bár az is lehet, hogy valami betegsége van a gyermekednek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!