Találatok a következő kifejezésre: Azért, hogy a napi (170 db)

Katt a helyezésedre, ott kiírja miket vesz figyelembe.
én fel tudtam menni a 50.000 dik helyig úgy hogy nem töröltem amit letöltöttem és minél tovább tartottam bent 1-1 torrentet seedbe úgy javult a helyezésem

Ha a szülői felügyelet átmenetileg szünetel 30 napra, van e másik szülőnek joga gyermeket a megszokott iskolából, és mindkét fél családi kötelékéből kiszakítani? Csak azért hogy Õ a szeretőjéhez költözhessen gyermekkel az ország másik felébe?

Legjobb válasz: Amennyiben a gyámhivatal a vizsgálati fogság idejére a másik szülõt jelöli ki gyámnak, és nem a letartóztatottal együtt élõk közül, és ekkora távolság van a lakhelyek között, akkor megteheti.

Amennyiben a gyámhivatal a vizsgálati fogság idejére a másik szülõt jelöli ki gyámnak, és nem a letartóztatottal együtt élõk közül, és ekkora távolság van a lakhelyek között, akkor megteheti.
A kérdező hozzászólása: semmi ilyen nincs, csak a váló-gyermekelhelyezési tárgyalásig van szüneteltetve ideiglenesen a szülõi felügyelet.
Menj be holnap a helyi gyámhivatalba, a bírósági határozattal. és biztosabb választ kapsz, ebben a szituban passzolom.
A kérdező hozzászólása: sajnos erre és hogy ilyenkor kinek milyen jogai vannak nem találok semmit. De a végzés ideiglenes viszont Õ végleges döntéseket hoz? Végleges bírósági döntés nélkül.

Ha sz ovutesztem csak egy napig volt pozitív, de azt a napot sajnos kihagytuk. De előtte és utána együtt voltunk 2-2 napig akkor lehet hogy azért sikerült?

Eddig gondolatban nem figyeltem erre (ill. megpróbáltam), de most megint piszkál ez a dolog. Már nagyon szeretnék babót. A babatervez?kön megnéztem pár diagrammot és mindenhol a pozitív napon is együtt voltak és úgy lett baba.

Legjobb válasz: Persze, hogy így is sikerülhetett! Ne add fel! Gondolj bele, sokan az állítják menstruáció alatt sem lehet baba, pedig sok embernek, akkor sikerült! Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem feltétlenül a pozitív napokon sikerülhet csak! Legyél optimista! Szurkolok nagyon!

Persze, hogy így is sikerülhetett! Ne add fel! Gondolj bele, sokan az állítják menstruáció alatt sem lehet baba, pedig sok embernek, akkor sikerült! Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem feltétlenül a pozitív napokon sikerülhet csak! Legyél optimista! Szurkolok nagyon!
Szió! Ne aggódj! Az LH teszt amikor pozitív az aszt jelenti, hogy nagy valószínûséggel a szervezetedbe kb 24-36 óra múlva megreped a tüszõ. A teszt az lh csúcsot mutatja, vagyis ez az a hormon ami tüszõrepedés elõtt felemelkedik! Ezután történik a lényeg. Amirõl nem maradtatok le! Nem akarlak elszomorítani, de tudod ugye hogyha minden stimmel és jókor vagytok jó helyen, akkor is kb 30% esély a fogantatásra! Sok sikert kívánok!!!
Nem gond, ha az elso pozitiv napot kihagytatok, mert utana van meg egy-masfel-akar ket nap is a tuszorepedesig, utana oedig mindket nap egyutt voltatok. Ez tokeletes!
Bocsi a helyesírásért...."azt" szerettem volna írni...:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, hogy mindent ilyen részletesen leírtál, nagyon sokat segítettél vele :)
Szívesen.:)

36 hetes terhes vagyok.3-4 napig voltak mensi szerű görcseim, elég enyhék de azért fájdogált a hasam. Próbáltam pihenni, ma már alig fáj. Most 3 napig esett az eső, lehet hogy a front miatt volt?

Most dokihoz azért nem rohanok.Akkor ezek lehetnek ilyen szülés el?tti összehúzódások.

Legjobb válasz: Nekem a 36. héttõl nagyon sokszor volt mensis fájdalmam. Sok volt a méhösszehúzódásom is, nyilallt a hüvelyem. Ennek ellenére a 40. héten szültem. Nem hiszem, hogy a front miatt lett volna. Ezek valószínû jóslófájások, szerintem ettõl még ne készülj most azonnal szülésre! Reméljük picurkád azért még vár legalább 1-2 hetet. 36 hetesen nekem 3000 grammos babát mondtak - végül 40. héten született 3300 grammal. Úgyhogy valószínû, hogy nem volt még 3 kiló 36 hetesen, inkább csak 2 és fél kiló lehetett.

Nekem a 36. héttõl nagyon sokszor volt mensis fájdalmam. Sok volt a méhösszehúzódásom is, nyilallt a hüvelyem. Ennek ellenére a 40. héten szültem. Nem hiszem, hogy a front miatt lett volna. Ezek valószínû jóslófájások, szerintem ettõl még ne készülj most azonnal szülésre! Reméljük picurkád azért még vár legalább 1-2 hetet. 36 hetesen nekem 3000 grammos babát mondtak - végül 40. héten született 3300 grammal. Úgyhogy valószínû, hogy nem volt még 3 kiló 36 hetesen, inkább csak 2 és fél kiló lehetett.
A kérdező hozzászólása: Igen, de ezek rendszeresek vagy idõszakosak voltak?

Norcolut-ot szedtem tegnapig (5 napon át napi 3x) azért, hogy megjöjjön. Tapasztaltatok már olyat, hogy ígyse jön meg? Akkor célszerű visszamenni a dokihoz?

Legjobb válasz: mindenképpen menj vissza orvoshoz hogy minél elõbb megvizsgáljon!velem is így volt és 3 hónap így is kimaradt!

mindenképpen menj vissza orvoshoz hogy minél elõbb megvizsgáljon!velem is így volt és 3 hónap így is kimaradt!

Miért van, hogy az egyik nap elég a tejem. , a másik nap kevés? Tehetek valamit azért, hogy mindíg elég legyen?

Legjobb válasz: Leírnád, hogy hogyan szoptatsz (idõre, igény szerint, ha idõre mikor), mennyi idõs a babád, és mibõl gondolod, hogy nem elég bizonyos napokon a tej? Ilyen kevés infóból nehéz okosat mondani.

Leírnád, hogy hogyan szoptatsz (idõre, igény szerint, ha idõre mikor), mennyi idõs a babád, és mibõl gondolod, hogy nem elég bizonyos napokon a tej? Ilyen kevés infóból nehéz okosat mondani.
A kérdező hozzászólása: 3 hónapos. Igény szerint szopizik, 120 az átlag. Sokszor alig bír ki 3 órát. Van, hogy csak 80-at eszik meg és még sír, de a cicimben nincs több, akkor kap fagyasztottat pótlásként. Más napokon viszont érzem , hogy szépen tele vannak a cicik.
Detto ugyanígy vagyok, sajnos a megoldást nem tudom, már próbáltam tejszaporító teát, sok folyadékot, fejést, semmi nem segített az állandó hullámzáson. Én arra jutottam, hogy valami hormonális ingadozás lehet és semmit nem lehet csinálni :-(
Nem tom svarcikám... Én nyáron kimegyek a napra, oszt pár óra és barnább vagyok. Lehet, hogy nap? És ez jó? Mittomén...
A kérdező hozzászólása: komoly válaszokat várok.
Az a baj, hogy elolvastam a kérdést, csak a fõoldalon, és tudtam, h te írtad ki... Neked hiába mondunk bármit, nem érted meg... De nézd meg a jumbo összetételét, annak ehhez hasonló a ch:fehérje aránya
szerintem a fehérje 1:1 ben beleszállt az izmokba!!44

NYME-FMK-faipari mérnökök! Csak nekem nem tetszik hogy a levelezős oktatás minden hónap első hetében, heti 5 napon át folyik? Melyik munkahely az, amelyik ezt megengedi? Nyílván azért mentem levelezőre, mert nem tudok munkanapokon ottlenni.

Legjobb válasz: Azért akad pár hely, ahol így van ez sajnos. Ez azoknak megy el többnyire, akiket kényszerbõl küldtek tanulni, nálunk sok ilyen van. Vagy megszerzi a diplomát, vagy mehet isten hírével. Mivel nekik értékes munkaerõnek számítanak ezek az emberek, támogatják benne, de hát elég kellemetlen amúgy igen. Más munkahelynél ez nehéz igen. Én is vizsgáztam már úgy levelezõsökkel, hogy írásbeli vizsgára úgy jöhettek el, hogy fizetés nélküli szabit kellett kivenniük, avagy kemény 2 órára engedte el a fõnök, stb. Nehéz ügy ez sajnos.

Azért akad pár hely, ahol így van ez sajnos. Ez azoknak megy el többnyire, akiket kényszerbõl küldtek tanulni, nálunk sok ilyen van. Vagy megszerzi a diplomát, vagy mehet isten hírével. Mivel nekik értékes munkaerõnek számítanak ezek az emberek, támogatják benne, de hát elég kellemetlen amúgy igen. Más munkahelynél ez nehéz igen. Én is vizsgáztam már úgy levelezõsökkel, hogy írásbeli vizsgára úgy jöhettek el, hogy fizetés nélküli szabit kellett kivenniük, avagy kemény 2 órára engedte el a fõnök, stb. Nehéz ügy ez sajnos.
A kérdező hozzászólása: ez lenne a másoddiplomám...de így erõsen el kell gondolkodnom hogy egyáltalán beiratkozzak-e. Komolyan, mit mondok a munkahelyemen? "Bocsi, jövõhéten nem elszek, tudod iskolába megyek..." Ha egy félévben 3 konz. hét van az akkor barátok között is 11 nap egy félévben.Egy évben 30. Nekem meg 21 napom van zusammen...Ja, és még nem vizsgáztam. Nevetséges. Azért köszönöm, hogy írtál.

Mit tehetnék azért, hogy feloldódjon? Egész nap takargatja magát. Mesélnétek nekem errôl a bizonyos dologról is?

Unokatesóm nálunk szokott lenni nyaranként egy-másfél hónapot. Egy szobában alszunk és arra lettem figyelmes, hogy reggelente (meg aztán néha napközben is) nagyon szégyenlôs/ takargatja magát.

Legjobb válasz: Nem úgy értem hogy mutassa meg vagy bármi ilyesmi! A legjobb barátok vagyunk, eddig nem szégyelltünk egymás elôtt szinte semmit.. Itt ne gondoljon senki rosszra!!! Nem szeretnék tôle semmi olyat.. (de abban nem vagyok biztos, hogy ez az ô részérôl is így van-e.) Semmi rossz szándék nincs bennem. Úgy érzem, hogy kerül, és nem csak akkor amikor... . Mióta ez van azóta szinte hozzám se szól. Elbújik elôlem. Próbálom megértetni vele, hogy nem változott semmi köztünk. Nem szeretném direkt bámulni, egész nap takarhatja csak szóljon hozzám..)):

A kérdező hozzászólása: Már csak alig egy hónapot van itt nálunk. Már majdnem teljesen megszûnt nála ez a dolog. Nagyon örülök neki!! ^^ Együtt járunk strandra, partikra, stb. (: Sikerült megbeszélnünk ezt a dolgot. Lehet hogy az is segített benne, hogy megtalálta ezt a kérdést és elgondolkodott azon amit csinált.. Amikor észrevettem, hogy ezt a kérdést nézegeti akkor kicsit pipa voltam de na.. :D Végül jobb lett (: Köszönöm a válaszokat ^^
A kérdező hozzászólása: Nem úgy értem hogy mutassa meg vagy bármi ilyesmi! A legjobb barátok vagyunk, eddig nem szégyelltünk egymás elôtt szinte semmit.. Itt ne gondoljon senki rosszra!!! Nem szeretnék tôle semmi olyat.. (de abban nem vagyok biztos, hogy ez az ô részérôl is így van-e.) Semmi rossz szándék nincs bennem. Úgy érzem, hogy kerül, és nem csak akkor amikor... . Mióta ez van azóta szinte hozzám se szól. Elbújik elôlem. Próbálom megértetni vele, hogy nem változott semmi köztünk. Nem szeretném direkt bámulni, egész nap takarhatja csak szóljon hozzám..)):
Dolgoznak a hormonok, megakar dugni:D Viccen kívül...
simán beszéld meg vele, és ne elégedj meg az áh semmivel. Jó a viszonyotok, simán el fogja mondani ha állhatatos vagy lehet, hogy kíván vegyetek gumit
Húha!Nálatok szerintem komoly problémák vannak!Egész nap nem szól hozzád!?Ez is furcsa!Gondolom nem egész nap takargatja a fütyijét?
aludjatok külön szobában!! szerintem õ is jobban érezné magát
Tetszik, hogy merevedik az unokatesódnak?Szerintem az a beteges, hogy ilyenrõl akarsz vele beszélgetni.
Nézd kislány! Az ember nem nagyon mutogatja a merev farkát senkinek a párján kívül. Az lenne beteges ha ezt tenné.
Az elõzõ válaszadóval egyet értek, akkor vigyáz, mert lehet, hogy rád mozdul.A hormonok azok ilyen korban a plafonon vannak.
A kérdező hozzászólása: Erre is gondoltam, de ez olyan abszurd.. Azért köszönöm a válaszokat. (: Mindig is szerettem a biológiát. Fôleg a test mûködését.. Agykutató vagy valami hasonló szeretnék lenni. (Bocsi ha nem illik ide, amúgy ezt ô is tudja.) Ezért is vagyok kíváncsi ezekre a folyamatokra.. Gondoltam ezt még ideírom.
spontán merevedés, elõfordul ilyen korban NE beszélj vele errõl, csak kellemetlenebb lesz neki. Hagyd, had takargassa és tegyél úgy, mintha normálisan viselkedne.
Na mi helyzet?
A kérdező hozzászólása: Van amikor feloldódik.. de néha meg mint egy.. nem is tudom megfogalmazni. Nem egész nap takargatja magát.. reggel meg este pléddel meg mindennel, de egész nap úgy intézi hogy ne lássam. (Nem mintha sseretném nézni. Ezt csak beképzeli.) Teljesen megértem... De mégsem. Ez olyan furcsa. Kicsit túlzásba viszi a dolgot.. SSSS: Egész nap elbújna elôlem ha tehetné. Jah és velem alhat csak, mert nálam két ágy van. Máshol Nem is férne el.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!