Találatok a következő kifejezésre: Azért, hogy a (3708 db)

Bérmálkozzak, csak azért, hogy a nagymamám elégedett legyen?

Legjobb válasz: Szia! Kérdezd meg tõle, hogy szerinte melyik a jobb? Ha csak azért teszed, mert õ akarja, vagy azért mert te magad érzed szükségesnek.

Szia! Kérdezd meg tõle, hogy szerinte melyik a jobb? Ha csak azért teszed, mert õ akarja, vagy azért mert te magad érzed szükségesnek.
Mondd meg anyukád, meg a nagyanyád elõtt hogy "ezt nem szeretném. Vegyétek figyelembe az akaratomat. Én is figyelembe szoktam venni a ti akaratotokat."
Milyen alap nincs amire építkezni tudnál?

Mit tegyek azért, hogy a a barátom szülei befogadjanak, hogy már első látásra is jó benyomást tegyek?

Legjobb válasz: Csak viselkedj természetesen, mert azt meg lehet érezni, mikor valaki másnak akar látszani, mint ami valójában. Én azt tanácsolnám, hogy próbálj meg önmagad lenni, de azért legyél persze udvarias és ha ti mentek hozzájuk, akkor vigyél nekik valami ajándékot. Ennyi. Bízz magadban, minden ok lesz!

Csak viselkedj természetesen, mert azt meg lehet érezni, mikor valaki másnak akar látszani, mint ami valójában. Én azt tanácsolnám, hogy próbálj meg önmagad lenni, de azért legyél persze udvarias és ha ti mentek hozzájuk, akkor vigyél nekik valami ajándékot. Ennyi. Bízz magadban, minden ok lesz!
Aranyszabály, hogy az elsõ találkozón nem szabad riválisként feltûnni az anyós számára. Diszkrét öltözet, amibõl nem lóg/látszódik ki semmi, ez alap. Légy csinos, rendezett, de ne a csábítós ruhádat vedd fel, mert az ellenérzést válthat ki az anyósban (riválisként tekinthet rád, úgy érezheti, hogy a fiát nem veszed komolyan, stb.). Légy udvarias, kedves, nyitott. Kérdezd meg a párod, hogy pl. egy vasárnapi ebédre mennyire illik felétek kiöltözni. Mik a tabutémák, hogy állnak a humorral, mennyire fogadják el az ajándékokat (van, amikor meg lehet sérteni másokat ajándékkal, emiatt érdemes érdeklõdni), mennyire fogadják az ebéd utáni segítséget, stb. Érdemes megkérdezni, hogy apuka/anyuka mennyire politizál, mit érdemes kerülni. Nagyjából ennyi. :) Sok sikert!
Vigyél az anyukájának egy szál virágot.Ebéd után ajánld fel, hogy segítesz leszedni az asztalt, vagy elmosogatni. Szolidan öltözz fel, és sminkeld magad.Ne legyél szótlan, és kérdezz tõlük bátran.
Lássák rajtad hogy szereted a fiukat. De ne abból, hogy az ölébe ülsz, vagy simogatod, legjobb ha nagyon egymáshoz sem értek. Viszont a szemedbõl elvileg sugárzik, ha tényleg szereted. Látni fogják az igyekezetet is. Ja meg az alapvetõ illemszabályok, lássák, hogy volt gyerekszobát, lányként neveltek fel = tényleg felajánlod, hogy segítessz leszedni az asztalt.

Ti mit gondoltok, helyes gyereket vállalni azért, hogy a meglévõnek legyen testvére?

Legjobb válasz: utolsó,nekünk is vannak testvéreink a férjemmel,mégsem ez volt a fõ cél,h testvért szüljek..Két-három gyereket szeretnénk vállalni a férjemmel,ezért lesz több gyerekünk,nem azért,mert testvér kell..Ahogy azt sem fogjuk soha mondani nekik,h szeretniük kell egymást,MERT testvérek..a személyiségüket igyekszünk olyanná formálni,h szeressék,tiszteljék egymást és másokat is,nem csak azért mert olyan "pozicíóban"van a másik,h ezt várják el tõlük..

utolsó, nekünk is vannak testvéreink a férjemmel, mégsem ez volt a fõ cél, h testvért szüljek..Két-három gyereket szeretnénk vállalni a férjemmel, ezért lesz több gyerekünk, nem azért, mert testvér kell..Ahogy azt sem fogjuk soha mondani nekik, h szeretniük kell egymást, MERT testvérek..a személyiségüket igyekszünk olyanná formálni, h szeressék, tiszteljék egymást és másokat is, nem csak azért mert olyan "pozicíóban"van a másik, h ezt várják el tõlük..
Csak ezért nem. Akkor, ha szeretnétek.
Nem! Sosem értettem azt a felfogást, hogy azért vállal valaki második babát, mert kell a testvér... Mi legalábbis azért vállalunk, mert gyereket szeretnénk, nem testvért.
Csak ezért nem.
Utálom ezt a felfogást, hogy kell a gyereknek egy testvér! Nem egy kiskutyáról van szó, ami kell a gyereknek, vagy nem. Az egy plusz fõ a családban minden téren. Létszámban, anyagikaban, mindenben...
Nem. A második gyerek is ugyanolyan gyerek, mint az elsõ, ugyanolyan jogok illetik meg, ugyanolyan fontos, különleges, és egyedi. Nagyon helytelennek tartom azt a felfogást, hogy testvért szülünk a meglévõnek, mintha õ csak egy játékszer lenne, egy ajándék a nagyobbik gyereknek, aki csak a tesó szerepét tölti be. Én nem testvért fogok szülni a meglévõ gyerekemnek, hanem még egy gyereket. Akik persze tesók lesznek, és remélem nagyon fogják egymást szeretni, jó testvérek lesznek, de egyikük sem a másik játékszere, tulajdona.
Nem.Nagyon de nagyon szeretnék még gyereket fiam mellé, de még várnunk kell, nem vállalnám csak azért, hogy tesója legyen és nem vállaltam volna úgy, hogy 1, 5-2, 5 év legyen csak köztük, mert hogy az ma a divat.
#4 vagyok mindig szoktam írni, hogy ne azt nézze az anyuka hány év korkülönbség kell, meg hogy kis korkülönbség kell, hogy jó testvérek legyenek, vagy hogy kell-e testvér, hanem az legyen a fõ cél akar-e, mikor akarnak a párjával 2. gyereket, nem testvér szülsz hanem gyereket
Igenis szukseg van testverre. Ferjemnek is nekem is vannak tesoink el se tudjuk kepzelni hogy a fiunk egyke maradjon. Szocializacioban sokat jelent egy gyermeknek ha van kivel osztoznia jatszania szovetseget kotnie.
hmm...érdekes amiket írtok. Mi akartunk 2.babát, de tesót is.És igenis jó, ha van tesó, és 1. baba után ez is szempont!
Ki mondta hogy a testver jatekszer vagy tulajdon es kevesebbet er mint az elso gyerek??? Total belemagyarazol hulyesegeket. A 2., 3. gyerek testver lesz nem pedig elkulonitett leny mert nem fogod ugy kezelni mintha egyedul lenne. Felesleges ezen vitazni.
Mi azert vallalunk 2. Babat h legyen testvere a kisfiamnak! Ennek ellenere ugyanugy szeretjuk majd es ugyanugy varjuk. De az indok ez.
Nekem ez kb. olyan, hogy te csak azért kellettél, hogy a bátyádnak/nõvérednek legyen kivel játszani. Nagyon visszatetszõ gondolkodás.
Második gyerek vagyok, én is ezért születtem. Már kicsi koromban mondogatták, hogy a második gyerek az asztal alatt is felnõ... Nagyon sajnálom a sorstársaimat akik csak ezért születtek...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Sem én, sem a férjem nem akarunk több gyereket (egyenlõre), de nekem kicsit lelkiismeret-furdalásom van amiatt, hogy így a lányomnak nem lesz testvére.


Ifjú motorosok, és akik azok akarnak lenni, nem csinálunk egy tünt**ést azért hogy a nagymotorjogsi korhatárát tegyék lejjebb?

Én belehalok mire mérem a 24-et,

Legjobb válasz: "Én belehalok mire mérem a 24-et" Más is belehalt, azért vitték feljebb. Ezt kivételesen támogatom.

"Én belehalok mire mérem a 24-et" Más is belehalt, azért vitték feljebb. Ezt kivételesen támogatom.
Gondolom nem véletlenül vitték fel 24-re.
mert a C és D kategóriás jármûvekkel igencsak "érett fejjel" kell gondolkodni és megfontoltan bánni, ezért vitték feljebb... én speciel örülök ennek, nem szeretnék úgy buszon ülni, hogy egy 21 éves, gyakorlatilag még gyerek felel az életemért és 40 másik utas életéért... a nagymotoros jogsit meg azért, mert a 21 évesek ráülnek a 180 lóerõs ezres gyorsasági motorokra, és eszetlenül hajtják õket, aztán sorban halnak meg az utakon...
Megcsinálod az a2-t 18 évesen, utána meg megcsinálhatod a korlátlan A-t 20 vagy 21 évesen. Én is így fogom, abban a 2 évben meg egy 250-es ETZ-vel szerzek tapasztalatot. Amúgy a D kategóriának a 24 év tényleg sok. a 21 elég lenne.
Kisebb kategória miért nem jó? Szerintem nem gáz ez a korhatár , mert aki nagymotorral akar menni az már legyen egy felnõtt ember. EZek a kategóriák szerintem jók, mert nem kell sokat költened ha már van mondjuk egy B jogsid. Én a helyedben letenném A2-tõt és vennék valami 250-es gépet, ezzel évekig el lehet lenni szerintem és ha úgy adja az élet akkor leteszed a jogsit és veszel nagyobbat és nem leszel majd donor!
Engem a motorozás nem érdekel, miattam felvihetik 100 évre is, de a C-t meg a D-t(21 ill. 24 évre) vitték fel, olyan kategória, amit az emberek nem szórakozásból tesznek, hanem azért mert dolgozni akarnak vele, és akkor ezt viszik fel. Miért nem volt jó úgy ahogy? rohadna le az összes keze amelyik aláírta e törvényt.1 amúgy nekem már csak 2 év a 21-ig, szóval bõ 2, 5 év, aztán ha minden igaz az álmom elsõ fele valóra válik.
#4-nél a pont: csinálj kisebb kategóriát, aztán akkor feljebb léphetsz hamarabb. Régen is így lehetett 21 alatt korlátlan jogsid.
hol szabad akaratukból? õk gyûjtötték össze TITKOSAN
Megadta, ugyan már, esetleg úgy, ahogy a telemarketinges ügynökök vadásszák az embereket, mi? IWIW, meg ismerõsök, és hasonlók... Ne nevettessetek, õk sose voltak fideszesek, miért adták volna meg az adataikat annak, akit utálnak?
Nálunk nem történt ilyen. Ha mégis valaki névre szóló levelet kapott a fidesztõl, késõbb kiderült, hogy valahol megadta nekik a lakcímét.
Egyik kolléganõmnek és a fiának úgy küldtek levelet (postán), hogy soha nem kérték az adataikat. Ne haragudj, de õk hol egyeztek bele, ha sehol?
Azért nem godoljátok, hogy más ellopni a személyes adatokat és más elkérni az emberektõl?
A kérdező hozzászólása: Szó sem volt arról, hogy titokban. Engem és több barátomat személyesen megkerestek és megkérdeztek, hogy szeretném-e megadni az adataimat. Én megadtam nekik és ahogy ígérték, csak néhány levelet és smst küldtek. Ha ezek után azzal vádolnátok, hogy fideszes vagyok, akkor tévedtek, mert egy másik pártra fogok szavazni. Viszont a fideszt és az mszpt nem lehet összemosni!
mszp sem jobb, de a fidesztõl van olyan felvétel ahol kijelenti az ürge, hogy az adatbázis alapján diszkriminálnak majd. de tudom ez titeket nem érdekel. szelektíven fogadjátok be a híreket.
Szabad akarat? Hát végülis IWIW-rõl is gyûjthettek infót, ja...
nem csak ez volt Pátyi golfpálya ha önként lemondasz megúszod címû hangfelvétel kapsz egy biciklit ha kinyalod a seggünket címû történet van diplomám vagy még sincs? történet BKV ügye is belekeveredtek stb :(
Az MSZP-t mindenki utálja. És igen, az MSZP bûnös lehet ebben is, és még sok másban. De attól még nem hatalmazza fel más pártok bûnössége a Fideszt hogy törvénytsértsen. Azt hiszitek hogy a fideszt annyira érdekli hogy mi lesz veletek. Õket már úgyis a nagytõke irányítja, csak bábuk. Parasztvakítás az egész. Ráadásul 5 évente akarnak választást, ha 2/3uk lesz. A ló[email protected] a pitsájukba! Nem tudom mit képzelnek ezek. Remélem nem lesz meg a 2/3. Csak már teljesen átmosta az emberek agyát a fidesz, Orbánnak már-már személyi kultusza van. Fogadni mernék hogy a Fideszesek nagy része még királynak is elfogadná. Pl édesapám igen. A Pokorni, meg Kubatov ügyén meg röhögött, utána meg egyre agresszívabb lett. Szóval elég vicces és bonyolult eset.
Szabad akaratukból? Egyátalán nem...
fidesz elázott ennyi mi megmondtuk elõre hogy ez lesz
KITARTÁS!

Jogosan érzem magamat rosszul azért, mert sutyiban pakolom el a nagyobb lányom kinőtt játékait azért, hogy a kisebbik gyermekem is még épségben megkaphassa őket?

2 éves a nagyobbik lányom, amikor nem figyel oda, akkor elpakolgatom azokat a játékait, amiket már "kinőtt".Ha látja nem engedi, hogy elrakjam őket, de ha nem látja nem is keresi.Sajnos rongálós korszakában van, egy csomó kis zenélő játékot már tönkretett.De nagyon lelkiismeretfurdalásom van, mert elvégre azokat a játékokat ő kapta, és nem tudom mit szól hozzá, ha néhány hónap múlva előveszem őket a testvérének?

Legjobb válasz: Nálunk a legkisebb testvérem játékai közül akart anyum anno nagynénéméknek ajándékozni párat, mikor baba érkezett hozzájuk. Az öcsém sem engedte elvenni õket, de soha nem használta már õket (10 éves volt, mikor nagynéném terhes lett), így "elloptuk" õket. Soha nem vette észre, pedig jöttek hozzánk tõlünk származó játékkal. :)) Nem hinném, hogy zokon veszi, ha már nem játszik velük.

Nálunk a legkisebb testvérem játékai közül akart anyum anno nagynénéméknek ajándékozni párat, mikor baba érkezett hozzájuk. Az öcsém sem engedte elvenni õket, de soha nem használta már õket (10 éves volt, mikor nagynéném terhes lett), így "elloptuk" õket. Soha nem vette észre, pedig jöttek hozzánk tõlünk származó játékkal. :) ) Nem hinném, hogy zokon veszi, ha már nem játszik velük.
Szerintem ilyenbõl nem kell lelki ügyet csinálni. Én a lányomnak sem engedem, hogy romboljon, én is elrakom elõle, amit tönkre tesz.
(Arról nem is beszélve, hogy mikor már látta a picit, õ maga adta neki a régi kedvenceit, amiket anyu nem akart elajándékozni. :) )
Ezzel nem tanulja meg azt, hogy nem szabad tönkretenni a játékokat. Én is sajnáltam a 10.000 Ft-õs babaházat mikor földhöz vágta 2, 5 évesen, és eltört, de ezért nem pakoltam el mindent, hanem mindig elmagyaráztam, hogy vigyázzon rá, mert tönkre megy, és nem lesz, nem kap másikat! Lassan, de megértette. Ami már tényleg nem neki való, rakd el, de amit szeret, és neki vetted, azt nem raknám el.
Nem tudom hogy ennyit számít e a 1/2 év korkülönbség, de nálunk megértette a nagy, hogy az a játék amit épp elpakoltunk az az övé volt, de most azért rakjuk el, hogy majd a kicsié lehessen. Mondjuk nagyjából csak csörgõket raktunk el, de abból is egy nagy dobozzal.. Amúgy ha tényleg olyat raksz el, amivel már nem játszik, akkor ne érezd magad sz.a.r.u.l...:) Ha meg olyat amivel még néha néha játszik, akkor szerintem jogos a felháborodása..! :) Én mikor készítettem össze a ruhákat, és õ is "segített" akkor is mondtam neki, hogy amikor kicsi volt, akkor az az õ ruhája volt, de most már kinõtte, így megkapja majd a kistestvére! :)
Jaj, ez aranyos :) Nem, ne érezd magad rosszul, ha úgysem kell neki nem hiányzik inkább legyen meg a tesónak minthogy összetörje.

Melyik gombokat kell a billentyűn megnyomni azért, hogy a YouTube-on bejöjjön a snake játék?

A Fókuszban láttam valamelyik nap hogy van ilyen.

Legjobb válasz: Én nem tudom, de lusta vagyok kiguglizni. Azért írok hogy lássam a választ:D

Én nem tudom, de lusta vagyok kiguglizni. Azért írok hogy lássam a választ:D
tartsd lenyomva a balra nyilat és nyomd meg közben a fel nyilat
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, közben már én is rájöttem. Tök jó.

Haragudnál azért, hogy a bnőtök a volt pasitokkal jár?

Legjobb válasz: Hát azért egy kicsit furcsa lenne, és ha én még érzek valamit a volt barátom iránt, akkor persze hogy haragudnék... Mert akkor elég szemét dolog lenne a bnõmtõl... Bár tudom, hogy nem tehetünk arról hogy kibe szeretünk bele, de akkoris sztem lehetne tekintettel, akármilyen nehéz is... Én nem jönnék össze a bnõm volt pasijával, csak esetleg akkor, ha tudom hogy neki nem okozok ezzel fájdalmat, annál én sokkal sokkal jobban szeretem a barátnõmet, hogy rosszat tegyek vele ;)

attól függ hogy komolyan szerette e vagy csak azért járt vele mert éppen õ volt.
Hát azért egy kicsit furcsa lenne, és ha én még érzek valamit a volt barátom iránt, akkor persze hogy haragudnék... Mert akkor elég szemét dolog lenne a bnõmtõl... Bár tudom, hogy nem tehetünk arról hogy kibe szeretünk bele, de akkoris sztem lehetne tekintettel, akármilyen nehéz is... Én nem jönnék össze a bnõm volt pasijával, csak esetleg akkor, ha tudom hogy neki nem okozok ezzel fájdalmat, annál én sokkal sokkal jobban szeretem a barátnõmet, hogy rosszat tegyek vele ;)
Nagyon rosszul esne...
Ha haragot érzel barátnõd iránt, mert a volt fiúddal jár, akkor még nem zártad le a kapcsolatot.
én haragudnék, valszeg nem örökre de mindne esetre rosszul esne
Nem haragudnék. Sõt lehet, hogy nyáron be is fog következni, hogy a barátnõm összejön a volt barátommal. Szeretem annyira mindkettõjüket, hogy elfogadjam ezt, és örülök hogyha boldogok lesznek. A fiú márcsak egy barátom, nem járok vele, akkor miért legyek mérges.
Persze, hogy haragudnék! Az én barátnõim szeressék azt az embert, akit én, utálják azt, akit én, és rá se nézzenek arra a pasira, akirõl tudják, hogy bármikor is heves és mély érzelmeket tápláltam iránta!
Nem igazán értem azokat akik haragudnának a lányra... Mégis miért? Az egy volt pasi, már nem tartozik hozzád, "tiszta lappal" indulhat új kapcsolatokba. És ha mondjuk nem a barátnõtök járna vele, hanem egy random csaj? Arra is haragudnátok? Mondjak valamit? Az egyik barátnõm a volt pasimmal jár, és lényegesen hosszabb a kapcsolatuk, mint amilyen velem volt. És én ennek örülök. Ha nekem nem sikerült, akkor legalább sikerüljön másnak. Szóval ha van bármi problémájuk, akkor segítek nekik meg minden. 15/L
Én haragudnék, szerintem nagyon aljas dolog, biztos megszakítanám a kapcsolatot vele is.
NEM! Szerintem tök hülyeség, hogy a barátnõm volt barátja tabu. Mire jó ez másoknak? Féltékenyek?
Velünk ez a helyzet, én a legjobbbarátnõm volt barátjával járok, és eleinte nagyon fura volt, de nem is õt zavarta hanem engem, mert én korábban tényleg fontosnak tartottam a "barátnõd exe és az exed barátja tabu"-szabályt... de elmagyarázta hogy nemérdekli az egész, neki már 3 hónapja új barátja van, úgyhogy ha kell vigyem. hát nemvéletlenül õ a legjobb<3
Nálam sajnos ez a helyzet. Én nem örülök neki. Az elsõ pár napban hallani sem akartam a barátnõmrõl, de mostmár (kb 4 hónapja vannak együtt) megnyugodtam és lezártam magamban a dolgot. Számomra érvényes a "barátnõ exe tiltott"-dolog, és megingott a bizalmam a LEGJOBB barátnõmben.
Ha szerettem a pasit, és ráadásul õ dobott, akkor igen. ha én dobtam, akkor már nem annyira, fõleg ha emellett nem is szerettem
Most komolyan mindenkit lepontozol, aki nem haraguda?
ha komolyan jönnek össze, örülnék velük együtt, bár persze kellene idõ, h kezelni tudjam a helyzetet. ha viszont egy strigula lenne, semmiképp nem nézném jó szemmel és nem is fogadnám el.
Ha teljes mértékben lezártam a kapcsolatot, és minden tanulságot levontam belõle stb, akkor egyáltalán nem zavarna. 1. mert márt nem érdekel a fiú, 2. meg nem akarok a barátnõm boldogságába belekavarni. Attól még nem rossz barátnõm a barátnõm, ha egy volt pasimmal kikezd, akihez már nekem semmi közöm. Más kérdés azonban, ha én még mindig szeretem azt a fiút, és a barátnõm ezt tudja, és úgy kezd ki vele. Akkor azt nagyon szemét dolognak tartom =/
hogy a viharba haragudnék? én mondjuk átfordítottam... ha a haverom összejönne a volt nõmmel én örülnék neki... még segítenék is hogy mivel tudja igazán meghódítani a lányt
Persze, dögöljön meg a másik tehene is mi? Tipikus mentalitás.... miért zavarna ??? Legyenek boldogok, attól hogy velem nem sikerült nekik még összejöhetne.
Dehogy haragudnék, én jóban vagyok az exemmel és barátként tekintek rá, nincs miért haragudnom hiszen két jó barátom jön össze, az meg csak jó dolog. Egyébként 2 barátnõmmel is járt már az exem, én hoztam össze õket.
nagyon nem haragudnék, de nem is örülnék neki...pl. a bnõmmel egy csomószor együtt vagyunk, együtt megyünk ide-oda...és ha csatlakozna hozzánk az exem tuti nem örülnék, azért mégiscsak szakítottunk.. meg hát van annyi más pasi a világon, nehogy már pont az ex pasim kelljen a bnõmnek...:)
az attól függ, milyen is az a barátnõ, mert ha a legjobb bnõm, akkor azért furcsa lenne õket mindíg látni, meg hogy egész nap róla beszéljen, de ha vmi távoli akkor nem is nagyon érdekelne
Nem mert az en baratnoim nem kapjak meg azokat a pasikat akiket en!Es a baratnoim annal jobban tisztelnek minthogy pont az en pasiaimmal jojjenek ossze!Persze itt baratnorol beszelek es nem ismerosrol!!!

Ti szoktatok néha füllenteni csak azért, hogy a kérdezőt megnyugtassátok?

Pl ha egy kismama azt kérdezi, hogy elesett, kólát ivott, stb és nem árt -e ezzel a babának, ti elmondjátok neki, hogy de, lehet baja a babának, vagy inkább megnyugtatjátok, hogy nem lesz semmi baj? Mármint akkor, ha tényleg lehetséges, hogy a babának valami nem jó.

Legjobb válasz: Azért vagyunk, hogy segítsünk, azzal nem segítünk, ha füllentünk. Ha valami árthat, akár a kismamának, akár a babának, elmondjuk, mert mi sem szeretnénk, hogy baj történjen. Nagyon sokan pl nem tudják, hogy megindult a szülés, volt már pár kismama aki a válaszolók unszolására bement, és megszült. Ilyenkor nagyon jó érzés, hogy egy kicsit közremûködhettünk a dologban. Szerintem :)

Azért vagyunk, hogy segítsünk, azzal nem segítünk, ha füllentünk. Ha valami árthat, akár a kismamának, akár a babának, elmondjuk, mert mi sem szeretnénk, hogy baj történjen. Nagyon sokan pl nem tudják, hogy megindult a szülés, volt már pár kismama aki a válaszolók unszolására bement, és megszült. Ilyenkor nagyon jó érzés, hogy egy kicsit közremûködhettünk a dologban. Szerintem :)
Nem szoktam hazudni sem füllenteni komoly dolgokban a kóla ivás meg tényleg nem probléma, legalábbis nekem jó volt a terhesség alatt, mert mindig alacsony volt a vércukor szintem, ha komolyabb dologról van szó akkor elküldöm orvoshoz a kérdezõt már ha ahelyett, hogy elmenne a net elõtt aggódik.
max biztatni szoktam õket, ha pl izgulnak a 12 hetes uh elõtt, hogy minden rendben legyen, de ez nem egészen a füllentés kategória. füllenteni amúgy én sem szoktam, hiszen úgy elhitetem a kismamával, hogy minden rendben, közben pedig lehet, hogy baj van...
Nem.
nem
Nem, soha! Én mindig leírom, amit gondolok, vagy amit tudok a témáról. Akkor is, ha a kérdezõ más választ várt, akkor is, ha lepontoznak, akkor is, ha kicsit szembemegy a többiek véleményévvel! Igen, vannak sokan, akik a magas százalékokért képesek füllenteni vagy támogatni a kérdezõt akkor is, ha közben nem értenek egyet vele, akkor is, ha ezzel ártanak neki.
Nem. Ha nem találom komoly bajnak, akkor azt írom. Ha olyan a kérdés, amit értelmetlennek találok, inkább nem válaszolok rá. Ha úgy gondolom, hogy valami árthat, akkor megírom, vagy orvoshoz küldöm.
Miért füllentenék az senkinek sem jó. A Kóla pedig mértékkel tényleg nem árt.
Nem venném a lelkemre, hogy miattam legyen baja egy babának, vagy egy kismamának. Ha úgy gondolom, hogy a leírtak miatt nem lehet baja, akkor azt írom. Ha felmerül bennem, hogy ez nem biztos, akkor megnyugtatom a kérdezõt, mondván, lehet, hogy nem lesz baj, de azért beszéljen orvossal is.
A kérdező hozzászólása: de jó, hogy mind ezt írtátok! :-) tényleg volt pár olyan válasz, hogy: nyugi nem lesz semmi baj, pl amikor a kismama azt írta, hogy nagyon keményedik a pocija, pedig még csak X hetes. Ezért kérdeztem, de nagyon örülök, hogy ti is ezen a véleményen vagytok :-)
lemaradt mivel õszinte vagyok és mindig a saját véleményem mondom így folyton le vagyok pontozva ez látszik a százalékomon, de inkább legyek 0%os, mint hazudjak, meg az én véleményem miatt essen baja valkinek


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!