Találatok a következő kifejezésre: Az, hogy szexeltem életem (5 db)

MIért van az, hogy én egy befordult srác vagyok és félek a szextől mint valami ovodás a kutyáktól? Félek ettol félek attol ezért már tőbb mint egy fél éve nem szexeltem és ugy érzem hogy már soha nem is fogok. Dikk de szar az életem.

Már pszhiologusnál is voltam és a megoldás az hogy nincs megoldás mert ugye nekem kéne megoldanom magamban ezt a dolgot. HA összekeröl?k egy csajjal hiába iszok vagy veszek be valamit bepánikolok. Egyébként meg ha ?nkielégitek no problémo nincsen azzonal megy minden. Legyek Homokos? Kihagyom kosz inkább aszexuális leszek de nem mert jo érzés az élvezés. Csak jo lenne már valakivel.

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Lehet még nem vagy elég érett a szexhez. De ha mégis, akkor tényleg nem kéne görcsölnöd ezen az egészen. Próbáld magad elengedni, koncentrálj arra, hogy "most jó lesz" és "sikerülni fog". Meg közben persze a lányra is. Konkrétan mik azok a dolgok, amiktõl félsz? A pia meg a bogyók tényleg nem fognak segíteni rajtad.

Hány éves vagy? Lehet még nem vagy elég érett a szexhez. De ha mégis, akkor tényleg nem kéne görcsölnöd ezen az egészen. Próbáld magad elengedni, koncentrálj arra, hogy "most jó lesz" és "sikerülni fog". Meg közben persze a lányra is. Konkrétan mik azok a dolgok, amiktõl félsz? A pia meg a bogyók tényleg nem fognak segíteni rajtad.
Nyugi, parára semmi ok...ha jól értettem attól félsz, hogy elbénázod. De minek elõre félni tõle? Próbáld meg legközelebb, ha egy csajjal találkozol lassan és könnyûre venni a figurát. Nem kell rögtön arra gondolni, hogy na most én megdöntöm... ha már lelkileg is egy hullámhosszon vagytok, soksok csók, érintés, simogatás, és ha már bízol benne akkor adja magát a szex. Szerintem. A csaj meg el lesz ájulva tõled, hogy milyen kedves és megértõ srác vagy, aki nem akarja az elsõ randin legfektetni. Piára meg egyébre meg semmi szükség.
Inkább azt írnád le, hogy mi OKOZZA a félelmed. Gyengén muzsikál a készülék bevetéskor? Vagy nem tudod, hogyan jut a nõ a csúcsra? Egy biztos, ha komolyabb (irányodbeli) érdeklõdésû lányt találsz, és nem egy elkapkodott dugást kezdeményeztek, hanem nyugodt körülmények közötti egymás társaságának élvezetét és felfedezõsdit elõtte, akkor az se lesz baj, ha mellélõsz elsõre. De ennek akkor már kicsi lesz az esélye, inkább fog jól sikerülni. Egyébként meg a gyakorlat teszi a mestert, így ne kitérj elõle, hanem csináld.

Az, hogy keveset szexeltem életem 32 évében, mennyire nehezíti meg majd a hüvelyem tágulásást a szülés során, lehet ebből hátrányom?

Legjobb válasz: A szexnek semmi köze a szülés folyamán a táguláshoz. Az hogy ki hogyan tágul teljesen alkati sajátosság. A terhesség 36-dik hetétõl napi 2 csésze málnalevél tea fogyasztása ellazítja a medence izmait, megkönnyíti a tágulást és a szülést.

A szexnek semmi köze a szülés folyamán a táguláshoz. Az hogy ki hogyan tágul teljesen alkati sajátosság. A terhesség 36-dik hetétõl napi 2 csésze málnalevél tea fogyasztása ellazítja a medence izmait, megkönnyíti a tágulást és a szülést.
Biztosan nem lesz hátrányod belõle. Nem is a hüvely tágulása problémásabb, hanem a méhszájé. Az meg nem játszik szerepet a szexuális életben. Így tuti, hogy aszex mennyiségétõl függetlenül egyformán szülnek a nõk.
Ha minél többet szexelünk, annál tágabb lenne a hüvelyünk. Hááát szépen néznénk ki:)
:-) Akkor a pornósokból csak úgy kiesne a baba!? :-D

Milyen gyakran szexeltek? írjátok oda azt is hogy együtt életek-e!

Legjobb válasz: Nem élünk együtt, de amikor együtt vagyunk hétvégén napi 5-6.

Nem élünk együtt, de amikor együtt vagyunk hétvégén napi 5-6.
5. éve élünk együtt. átlag heti kettõ, van több és kevesebb is. ha minden igaz, kb 10 perc és most jön a következõ :D
együtt lakok barátnõmmel, reggel és este minden nap szexelünk, de ha napközben úgy jön ki a lépés, hogy tudunk egymásra szánni egy órát, akkor napi 3 is megvan. 23F
14 éve vagyunk együtt. Most gyerek project van így napi 3-4 :) 35F
Két éve élünk együtt, heti négy-hat a jellemzõ az utóbbi két-három hónapban. 23/N
Mi csak sajnos hetente 3x tudunk...de azt kihasználjuk:) 23/F
mi 2 éve élünk együtt, heti 1x szoktunk kb

Ha eddig egyszer szexeltem meg egyszer ujjaztak meg és egyszer nyaltak ki életemben és az egyik se volt valami jó, attól még lehet, hogy később jobb lesz? (félek, hogy aszexuális vagyok ezért)

Legjobb válasz: Óóóó, az emer életében csak 2x fog szexelni, és az vagy jó, vagy nem.. Marha sok viszonyítási alapod van arról mi a jó szex..

Óóóó, az emer életében csak 2x fog szexelni, és az vagy jó, vagy nem.. Marha sok viszonyítási alapod van arról mi a jó szex..
te csak max tudatlan vagy, de ez tömegjelenség, nem kell aggódni.
Legközelebb olyannal csináld, akivel szeretitek egymást, és akkor jó lesz.
Majd ráérzel az ízére, és alig várod majd, hogy jól kinyaljon valaki. Csak egy kell egy férfi, akivel egymásra tudtok hangolódni, aztán lesz egy csomó élményed. Biztos beleakadsz majd néhány pancserba is, vagy egy-két szélhámosba, de amíg nem szerzel tapasztalatot, addig nem tudhatod, mikor jó a szex.
Nem te vagy a tudatlan, hanem a pasi(k), aki ezt a három dolgot mûvelte veled. Persze, hogy jobb lesz.
Gyakorlat teszi a mestert;)
Velem jobb lenne! A volt barátnõm is nagyon kívánta velem a szexet! Próbáld ki! Nem fogsz csalódni!
Mi ezzel a célod?
Nekem is van egy hasonló, de ott csak csók és szex van:D szóval egyáltalán nem gáááz
gáz az lesz, mikor ez a füzet betelik.
kaptál egy zöld kezet 13-as, csak én sok olyat engedtem el akinek ma nagyon örülnék, azért mert buli volt..
nekem ilyen táblázatom van :D én szeretem visszanézni, mert van pár amire lehet nem is emlékeznék, így pedig jó visszagondolni a szép dolgokra :)
11-es nyugodt vagyok, én ilyen naplót vezettem azért írtam hogy fájni fog késõbb, mert már nálam késõbb van, és már nem dagad tõle a mellem a büszkeségtõl..
Nyugi, mindenki ír naplót, és azt írja bele, ami számára fontos. Kinek mi...
veszélyes dolog ez, egy józan pillanatodban meglátod évekkel késõbb, és sírva fakadsz, hidd el ez nem büszkeség, ez egy melléfogási lajstrom.. most buli, de késõbb fájni fog..
És ezzel kinek akarsz majd dicsekedni a kislányodnak? Nézd kincsem anyukádban hány pasi járt már!! Ugye büszke vagy anyukádra, ezennel átadom neked eme listád, hogy folytas eme tevékenységemet.
én csak a szexpartnereimet írtam le :)
Inkább érdekes..:D
ISTENEM, EZ AZ, NEM CSAK ÉN VAGYOK ILYEN:D
Annyi volt már hogy nem tudod megjegyezni?
Hát az már nem gáz! HÉLIUM!
Nekem másfél gigás excel táblám van:D
Nem feltétlen de nem kell mutogatni
Én azt a párat fejben tudom még tartani. (28/fiú) De elég sok mindent naplózok viszont! Költéseket, történéseket naponta, mit/kit ismertem meg aznap. Fontos webcímeket naponta. Ha emlékszem, az álmaimat is. Egyébként az orgazmusaimat is, na, az milyen?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!