Találatok a következő kifejezésre: Az, hogy ne vágjunk (9 db)

Fodrásztól lehet kérni azt hogy ne vágjon a hajból, hanem csak egy bizonyos frizurát csináljon?

Legjobb válasz: Persze hogy lehet. Õ a szolgáltató, te fizetsz neki, teljesítenie kell a kérésedet. De egyébként nem árt egy picit levágatni belõle, én mindig rábízom a fodrászomra, hogy a törött hajvégeket vágja le, de ne vágjon belõle sokat.

Persze hogy lehet. Õ a szolgáltató, te fizetsz neki, teljesítenie kell a kérésedet. De egyébként nem árt egy picit levágatni belõle, én mindig rábízom a fodrászomra, hogy a törött hajvégeket vágja le, de ne vágjon belõle sokat.

Hogyan borotváljam az arcom, hogy ne vágjam meg magam, és ne legyen piros utána a nyakam?

Tudom hogy volt már a kérdés, de lenne egy két kiegészít? kérdésem, amire hátha tudtok választ. Egyébként visszaolvastam, és kipróbáltam egy két tanácsot.

Legjobb válasz: szió! hát én lány vok, de van egy párférfi ismerõsöm, szerintem próbálj meg oylan habot, ami érzékeny bõrre van, õs hagyd álni egy kicsit az arcodon, majd ha megborotválkoztál kend be arcszesszel...... de ha nagyon érzékeny, elõtte bekenheted krémmel, ha nagyon akarod

szió! hát én lány vok, de van egy párférfi ismerõsöm, szerintem próbálj meg oylan habot, ami érzékeny bõrre van, õs hagyd álni egy kicsit az arcodon, majd ha megborotválkoztál kend be arcszesszel...... de ha nagyon érzékeny, elõtte bekenheted krémmel, ha nagyon akarod
Én is lány vagyok, én annyit tudnék hozzátenni, hogy az én párom mióta a 3 pengésrõl 5 pengésre váltott, azóta neki nincsenek ilyen gondjai. És lényeges hogy mindig éles legyen!
Én kb 1-2 évig használtam Gilette Mach3-at. Sokszor megvágtam vele az arcom. Aztán kaptam egy Wilkinson Quattro-t, amit már kb. 4-5 éve használok és azóta se vágtam meg vele az arcom. 24/F

Mi annak a farmernak a neve, amit állítólag azért találtak ki, hogy ne vágjon be az ember fenekébe? Valahol a lába között van összevarrva!

Pár emberen láttam már ilyen farmert, ahol a farmer nem a hagyományos helyen volt összevarrva, hanem 15-20 cm-vel a lába között. Bocsi, hogy nem tudom a szakszavakat, meg szebben megfogalmazni... A lényeg, hogy úgy néz ki, mint ha valami extra anyag lenne a farmerra varrva... ÉS amikor megkérdeztem, hogy miért hordja az illet?, akkor az volt a válasz, hogy mert nem vág be a fenekébe... Nem mertem megkérdezni mi a farmer neve, meg hogy honnan vette, de érdekel! Ötletek, hogy mi lehet a név? Látott már más is ilyen fazonú farmert? Mi a véleménye róla?

Legjobb válasz: ülepes gatya?

ülepes gatya?
A kérdező hozzászólása: aha köszi


AZON GONDOLKODOM HOGY FÖLDHÖZ VÁGJAM VAGY NE VÁGJAM EZT A SAMSUNG GALAXY young GT-_S 5360 TELEFONOMAT. MERT MAGÁTÓL KIKAPCSOL-BEKAPCSOL.. Tölteni 100%ig feltölt MIA BAJA?

Legjobb válasz: IGEN, VÁGD HOZZÁ, AZ SEGÍTENI FOG! Fogj egy kalapcsáot, verd szét!! EZ KELL NEKI, etttõl mûködni fog, garantálom!! Sõt, dobd ki az emeletrõl is! Nem lehet hogy az aksija ment tönkre? prbóbáld meg azt kicserélni

IGEN, VÁGD HOZZÁ, AZ SEGÍTENI FOG! Fogj egy kalapcsáot, verd szét!! EZ KELL NEKI, etttõl mûködni fog, garantálom!! Sõt, dobd ki az emeletrõl is! Nem lehet hogy az aksija ment tönkre? prbóbáld meg azt kicserélni
Pusztítsd el!
A kérdező hozzászólása: jeeeeee na azért annyira neeem. Az aksiját feltöltötte 100% -ig akkor az gondolom nem lehet a baja...

Hol vágjam meg az arcom hogy ne fájon és mivel? DE NE KÉRDEZ HOGY MÉRT KELL!

Legjobb válasz: Ne fájjon? - Úgy sehogy. Mivel? - Akármivel, lényeg, hogy éles tárgy legyen.

Ne fájjon? - Úgy sehogy. Mivel? - Akármivel, lényeg, hogy éles tárgy legyen.
szikével. de neked se a szomszédod a hülye, az biztos.
Mindegy, hogy hol vágod, a lényeg, hogy kanállal, jó erõsen. DE NE KÉRDEZD, HOGY MIÉRT AZZAL!
Barátom te elmehetnél világitótoronynak ! xD
miért akarod megvágni?:D ja am...ipari szalagfûrész...
Minek??, Hogy 2 hét múlva megbánd és egy életre ott maradjon a heg???Pillanatnyi felindultság miatt nem kell ám egy életreszóló baromságot csinálni!!
Én a baltát javaslom, menj be a fürdõbe, emeld fel magasra két kézzel a tükör elõtt és utána ejtsd a homlokodra véletlenül, reméljük a csapot nem barmolod szét és szüleid érdekében kérlek, hogy próbálj meg a csapba elvérezni, hogy legalább ne kelljen utánad takarítani.
Idióta!
NE VÁGD MEG! Biztos fájni fog meg vérezni. Amúgy pl borotvával is lehet
Én is valami nagy, nehéz és éles eszközt javasolnék (bárd, fejsze, balta, szekerce). Kisebb eszközök ha vágnak, az fáj. De ha mondjuk egy fejszével lendületbõl arconcsapnak, akkor nem érzel semmit, hanem csak hirtelen lesz nagy sötétség (bár az benned anélkül is van bõven, úgy látom). Javaslom, kérd meg egy irgalmasabb lelkû ismerõsödet, hogy segítsen már neked, és ezt a gyors mozdulatot tegye már meg a köz érdekében, hogy ne kelljen továbbb szenvedned neked se, meg a környezetednek se.
Az utolsó nagggyon tetszett!!!!!!:DDD

A liba az tokos? És ha igen akkor mikor, mennyi idõsen vágjam, hogy ne legyen tokos?

Legjobb válasz: Próbáld meg vedlés körül levágni, akkor talán könnyebben kijön. De én eddig mindig úgy jártam, hogy pucoltam, pucoltam, majd végül meguntam és megnyúztam, mert nem sikerült gusztusossá tolltalanítani. :( Ment a bõre a malacoknak.

Próbáld meg vedlés körül levágni, akkor talán könnyebben kijön. De én eddig mindig úgy jártam, hogy pucoltam, pucoltam, majd végül meguntam és megnyúztam, mert nem sikerült gusztusossá tolltalanítani. :( Ment a bõre a malacoknak.
A libával nagyon meg lehet szenvedni.. :( Minél fiatalabb korában. ;)
Minél öregebb, annál toklásabb lesz, és annál nehezebben lehet kihúzkodni a tollakat.
pontosan azért szoktaák megtépni hogy a tokból toll fejlõdjön. az meg ki lehet húzni

Szeretném én vágni a bichonom körmét, de fekete. Milyen ollót vegyek, hogy tuti ne vágjak bele az érbe?

Legjobb válasz: nálunk is 1000ft de ma sajnos belelépett a ragacsos rovarcsapdába...így most azonnalk vadásznánk kozmetikust...persze sehol semmi..ilyenkor:(

utolsó, akkor nálatok kissé elõrébb jár az állattartási kultúra...
Hú, ne haragudjatok meg, de jó pénzéhesek akkor a magyarországiak. Én Erdélyben lakom, Nagyváradon, nálunk ingyen van kozmetikusnál és állatorvosnál is a körömvágás, bûzmirigy, féreghajtó, ilyesmik. Sõt, a helyi menhelyen ingyen ivartalanítják bárki kutyáját, ingyenes ivartalanítási akciókat szerveznek a falukban is. Csak a gazda beleegyezése kell, semmi más.
A kérdező hozzászólása: nálunk is 1000ft de ma sajnos belelépett a ragacsos rovarcsapdába...így most azonnalk vadásznánk kozmetikust...persze sehol semmi..ilyenkor:(
inkább sétálj eleget azzal a kutyával és akkor nem kell a karmát vágni, mert lekopik neki :S
Én is úgy veszem észre... Csak itt meg az emberek hozzáállásával van a baj( fõleg vidéken), sokan nem akarják az ivartalanítást még ingyen se, még a keverék kutyáknak se, mert természetellenes, csonkítás, szülnie kell, elhízik, deprresziós lesz, megvakul, meghal és stb stb butaság....
*ingyen
Nah, mondjatok olyan állatorvost aki inygé levágja a kutyának a körmeit, mert akkor odamegyek! Évekkel ezelõtt még ingyen volt, aztáb 100ft, utána 1000ft, most meg 1500!
De jó neked! :O Mi azért váltottunk ollóra, mert nálunk a kozmetikában 800Ft egy körömvágás, a fültisztítás 600, bûzmirigy nyomás 800... És én beleuntam, hogy hol ezért, hol azért elkérik a pénzt. Az egyik kutyusom körme fekete én letudom vágni, mondjuk hozzá kell tenni, hogy nagyon nyugodt kutya, mindent tûr, így alaposan tudok figyelni. A fülét is mi tisztítjuk, a bûzmirigyét állatorvossal nyomatjuk, szóval... :) De ami fontos, ha nem kérsz segítséget egy tapasztalt embertõl ne kezdj bele magad. Én is megkérdeztem elõtte.
Nekem ingyen csinálják. Megfésüli, levágja a körmét, levágja a szemétõl a szõrt és mindig ingyen van, peidg nem ismerõs. Nah, biztos kozmetikustól függ, de ezért szerintem normális, hogy nem kér el semmit. De ha máshol el is kérnek érte valamennyit, biztos, hogy nem sokat. Az állatorvos meg biztos, hogy ingyen csinálja, amelyik nem arról meg van a véleményem... midnenesetre én nem kisérleteznék otthon, fõleg ha fekete és nem látod, hogy meddig vághatsz.
Nem csinálják ingyen a kutyakozmetikában. Én rendes kutya körömvágó ollót vettem, megkértem egy kozmetikust mutassa meg, hogyan kell csinálni és onnantól kezdve én vágom a kutyám körmeit. Ha figyelmes vagy, simán meglehet csinálni, és az olló ára ugyanannyi mint az egyszeri körömvágás kutyakozmetikusnál...
ha meg midnenképp le akarod vágatni, akkor vidd be az állatorvoshoz vagy a kutyakozmetikába, ingyen megcsinálják neked 2 perc alatt. Szerintem ne próbálkozz otthon, ahoz speciális olló kell és egy kis hozzárértés, ellenben nagy fájdalmat okozhatsz a kutyusnak.
A kérdező hozzászólása: holnap elviszem kozmetikushoz...kiderül mennyiért vágja

Mikor vágjam vissza az orgonafámat, hogy ne ártsak vele a növénynek?

Nagyon öreg orgonafánk van,kb 3-4m magas.Vissza szeretnénk vágni kb.1-1,5m-re.Mikor kezdjünk hozzá és hogyan?Nem szetnénk ha kipusztulna mert ez még az igazi lila,régi orgona....Ha most ?sszel csak simán levágjuk a kívánt magasságban,nem fog kifagyni a télen?Vagy jobb lenne tavasszal csinálni?

Legjobb válasz: A modern vizsgálatok minden szempontból az agusztosi metszést tartják a legkíméletesebbnek minden fánál (amelyiknél a termés lekerül addigra). Akkor még van ideje felkészülni a télre. Az orgonát szokták még a virágzás közben is metszeni (az elvirágzott ágrészeket). Ez az 'öregek' szerintn fokozza a virágzási hajlandóságot. Ti szerintem most végezzétek el, még kb idõben vagytok.

A modern vizsgálatok minden szempontból az agusztosi metszést tartják a legkíméletesebbnek minden fánál (amelyiknél a termés lekerül addigra). Akkor még van ideje felkészülni a télre. Az orgonát szokták még a virágzás közben is metszeni (az elvirágzott ágrészeket). Ez az 'öregek' szerintn fokozza a virágzási hajlandóságot. Ti szerintem most végezzétek el, még kb idõben vagytok.

Az, hogy babásan ne vágjunk nyers húst, az tényleg jogos, vagy egy újabb túlreagált butaság?

Legjobb válasz: Butaság!Moss kezet utána és nem lesz semmi bajod!

Butaság!Moss kezet utána és nem lesz semmi bajod!
Csak hozzáállás kérdése, hogy ki miben hisz. Régen a mezõn szültek a nõk, ma már steril körülmények között... A nyers hús tartalmazhat bacikat, melyek veszélyesek a babára, ezért kell jól megfõzni vagy sütni. És igen, ha kezet mosol utána, nem lesz baj. Elvégre a párod megfõz helyetted?-.... :-)na ugye....
A nyers hús rengeteg kórokozót tartalmaz, amit csak nagyon alapos fertõtlenítéssel lehet lemosni.Szerintem, ha van rá lehetõség csinálja egy ideig ezt a munkát más. Fõleg, ha ha nem vagy toxoplazma védett.
szerintem nem jogos.az hogy ne egyél nyers húst az jogos(pl:tatárbifsztek), de hogy ne vágjál nyers húst ezt még nem hallottam, és butaságnak tartom, mert mért ne vághatnál?! szerintem is ha a kezed megmosod nem lesz baj. én egyszer elfeledkeztem arrol, hogy nem ehetek nyers húst, ettem és egészséges kisfiúnak adtam életet. én most erre a szitura azt mondanám, mindent a kéznek semmit a szájnak. gratula a babához.
Szerintem is butaság, hogy ne vágj nyers húst.Elvégre is a terhesség nem betegség, tehát fõzni nyugodtan lehet.
a harmadik hozzászólótól kérdezem, hogy mégis kinek szóljak, hogy fogdossa helyettem a nyers húst? talán a szolgálólánynak? biztos minden háztartásban rendelkezésre áll egy. ugye te sem gondoltad komolyan, hogy a 9 hónap alatt nem készítünk húsételt?!
szio, Nekem is mondta valaki hogy csinyan banjak a nyerhussal es ha estleg elvaod a kezed csak akkor kerulhet be baci a szervezetbe ugyhogy ovatosan de nyugodtan en eleg sokat benazom ugyhogy vekony gumikesztyuben nyulok a nyershushoz hogy a kezemen meg teljesen be nem gyogyult sebek el ne fertozzenek , bar szerintem ha nem vagy terhes is akkor is ezt teszed a valami plezur vak a kezeden :o) udv egy 14 hetes kismami
Én fogyatékosotthonba dolgozok. Lehet, hogy nem látott mindenki toxoplazmás gyereket, vagy bármilyen más fogyatékost, aki minõsíthetetlenül éli le az életét, márha annak lehet azt nevezni, hogy valaki soha nem lessz képes az önálló életre.És nagyon sok köztük ilyen fertõzésektõl beteg, ami így juthat a szervezetbe.Egészséges embernél még csak tüneteket sem okoz, viszont a terhességre nagyon veszélyes lehet, és nem tudod vizsgálat nélkül, hogy benned van.Nem gondolom, hogy ne lehetne húsételt enni, vagy készíteni a terhesség alatt, de jó óvatosnak lenni.Sokkal jobb, mint keserûen meglepõdni.Még ma is sokféle probléma lehet, amit nem tudnak elõre kimutatni.Ja, és a tatár bifsztek, és a hasonló félig nyers húsok határozottan ellenjavalltak a terhesség alatt, nem véletlenül.Persze mindenki maga tudja eldönteni, mennyit ér neki a gyereke egészsége.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!