Találatok a következő kifejezésre: Az, h h evés (406 db)

Normalis az h.3 eves kisfiam nem tud 10-ig elszamolni? 2 evesen eltudott most meg 1, 2, 5, 10. es a szinekkel is igy van ha leulunk jatszani adja amilyen szint kerek tole, de ha megkerdezek valamit h. ez milyen szinu tuti h. nem azt mondja.

azt latom rajta h.nem is erdekli ha szamolunk,de amugy nagyon okos mert olyanokat mond vagy kerdez hogy a hjam egnek all.de a szamolas es a szinnel bajba vagyunk.szerintetk van miert aggodnom?

Legjobb válasz: 3 évesen komolyan ilyesmivel nyaggatod? Jééézus, szegény kiskölyök.

3 évesen komolyan ilyesmivel nyaggatod? Jééézus, szegény kiskölyök.
Értem, tehát te csak azért "tanítgatod" ilyesmire, mert le akarod pipálni a ismerõseidet. Remek indok, mondhatom -.-" Te magad válaszoltad meg a dolgot: összezavarod, hiszen még nagyon kicsi, és kétféle dolgot kell összerendeznie magában. Az ilyen jellegû tanítást szerintem hagyd a pedagógusokra, az az õ szakmájuk, õk értenek hozzá.
Ha egyszer már tudta õket, akkor szerintem más áll a háttérben. Lehet, hogy egyszerûen tényleg nem érdekli, vagy élvezi azt a figyelmet, amit esetleg Tõled kap, ha nem jól válaszol... Mondjuk pl. magyarázol neki... Én emlékszem kiskoromból, hogy olyanokat is megkérdeztem pl. amit már tudtam, csak azért mert akartam hallani, hogy anyu hogy magyarázza meg. Pedig én sem voltam elhanyagolt gyerek, rengeteget foglalkoztak velem.. :)
A kérdező hozzászólása: kepzeld nem nyaggatom, csak probalom tanitgatni 1-2 dologra , meg a tobbi ismeroseink gyereke mar tud szamolni.de lehet a z is bezavarja h.kulfoldon elunk es az oviban angolul tanitjak en pedig magyarul.
nem lehet, hanem tuti ez a "gond".De ne aggódj, ha itthon lennétek akkor is normális lenne, az oviban a kis csoportban a számolás elõkészítése és "tanítása" a feladata a pedagógusoknak, szóval minden oké nálatok:)
Teljesen felesleges ekkora gyereknek 10-ig számolnia. Neki az olyan, mint egy mondóka, amit már lehet, hogy megunt, ezért variálja. Nem valószínû, hogy érti, mit is jelentenek a számok, ez majd iskoláskorára alakul ki benne. Egyelõre inkább csináld azt, hogy számoljatok pl. lépcsõzés közben, vagy séta közben a lépéseket így: 1-2, 1-2. Kérd meg, hogy hozzon neked oda két építõkockát pl. Aztán ha ez már megy, lehet 3-ig számolni mindenfélét, és három dolgot kérni tõle. És így tovább. Így tényleg számolni tanítod, és egyszer majd szép lassan eljuttok a 10-ig is :) Ha az ismerõs gyereke hibátlanul tudja a számolós mondókát, az nagyon szép, de attól még (feltehetõen) nem tud számolni. A színekkel valószínûleg semmi gondja nincs a fiadnak, de ha feladat elé állítod, valószínûleg direkt nem jól válaszol, mert kíváncsi a reakciódra, ahogy fent is írták. Légy türelmes, és ne aggódj.
Biztos hogy ez gond lehet hogy az oviban és otthon más nyelvet hall. A szomszédunk romániában laktak.A kissebik fiu 5 éves koráig alig tudott beszélni, mert az oviban a román nyelvet hallota otthon meg a magyart.
Egyrészt szerintem is felesleges erre külön tanítani. Meg lehet tanítani akár százig is számolni, de attól még nem lesz számfogalma. Az enyém négy éves, és néha õ is összekeveri a számokat, de hát mi van akkor? Semmi. Meg fogják tanulni, majd, ha itt lesz az ideje. Egy három éves pláne nincs elkésve semmivel. Másrészt természetesen az is bekavar, hogy otthon magyarul hallja, máshol meg más nyelven. Kár ilyennel összezavarni. Nálunk az a helyzet, hogy amikor befejezi az ovit, akkor fogunk külföldre költözni, és erre anyukám mondta, hogy 6 éves kora körül tanítgassam olvasni, hogy magyarul is tudjon. Én meg mondtam, hogy tutira nem fogom, mert az iskolában úgyis angolul tanul majd, más se hiányzik, mint hogy ezzel bekavarjak neki, amikor a tanulmányai során úgyis az angolt fogja használni végig. Majd ha már az iskolában tökéletesen megy neki, akkor megtanul magyarul is olvasni, de addig nem fogom megzavarni kétféle olvasástanulással.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat mindenkinek!!!de a 23:06 es a 23:16, valaszokra inkabb nem lettem volna kivancsi, ha valaki nemtud normalis valaszt adni akkor inkabb neadjon semmilyet, nemakarok en senkit felulmulni te nagy okos 23:16-os csak gondoltam az gond lehet h.az en fiam nem tud az meg tud!!!!

Miért van az h 18 évesen megszabják nekem otthon, h mikor feküdjek le?

picit irritáló :( úgy kezelnek engem mint egy 7 évest -,-

Legjobb válasz: Jaj de utáltam abban az idõben tininek lenni, amikor még a nagyanyámnak is tudni kellett mikor veszítettem el a szüzességemet. Persze 19 éves voltam. Na akkor azt mondtam, mindenki seperjen a saját háza táján és ne velem foglalkozzon.

Jaj de utáltam abban az idõben tininek lenni, amikor még a nagyanyámnak is tudni kellett mikor veszítettem el a szüzességemet. Persze 19 éves voltam. Na akkor azt mondtam, mindenki seperjen a saját háza táján és ne velem foglalkozzon.
Az a nagy helyzet, hogy az embert még 50 évesen is hajlamosak gyerekként kezelni a szülei... Ha több önállóságot szeretnél, tessék kiállni magadért. Nyilván változni fog a dolog, ha önellátó leszel, de vannak szülõk, akik a dolgozó, magukat eltartó gyerekeik életébe is folyton bele akarnak szólni, nekem szerencsém van a szüleimmel, de láttam sok ilyet. Az a legtisztább, ha megpróbálsz leülni és elbeszélgetni velük. Tiszta vizet kell önteni a pohárba, ki mit vár el a másiktól - hátha így egy-két veszekedés is megelõzhetõ...
velem ugyanez a helyzet..:S
Azért mert gyerekkorodban anyuci szoknya alá bújtál, és azt hiszik most is arra van szükséged. Mondd meg nekik pontosan mi a problémád, nyugodtan ki is verhetsz pár balhét esetleg 1-2 pofon elcsattan de azt hiszem nem fogsz belehalni.
Én már 10 éves korom óta úgy élem az életemet ahogy nekem tetszik, ez nem azt jelenti hogy elhanyagolt vagyok, csak sosem kértem anyámtól segítséget a gondjaimban szóval magamtól csináltam mindent. Most 15 éves vagyok és szinte bármit megtehetek amit akarok, persze nem élek ezzel a jogokkal mert önszántamból kiteregetek, összepakolok, elmosogatok és mindent megteszek cserébe a szabad gyerekkoromért.
Hát..fogalmam sincs miért van.. irritáló ez tényleg már.. némely szülõtúlságosan szigorú-.-az enyémek meg kibeszélnek:D
Mikor megy a balhé és tényleg elfajul akkor kell tényleg érzelmi zsarolást alkalmazni, és azt mondani hogy : "Jó akkor mostantól a saját életetekkel foglalkoztok, a sajátomat hadd éljem le én, ha ez nem tetszik akkor fogom magam és elköltözöm" a reakció azt hiszem egyértelmû.
26 vagyok, anyámékkal lakom és megszabják mikor feküdjek, mikor keljek. Mondjuk 2 szobás lakásunk van, nem is tehetném meg, hogy 8-nál tovább aludjak akkor sem, ha nincs semmi dolgom. Este pedig zavarnám õket a fénnyel/szöszmötöléssel. Na meg ha reggel felkelek süt a nap, este pedig a lámpafény pénzbe kerül... még akkor is ezzel jött amikor szakdogát írtam/államvizsgára készültem, pedig éjjel jobban szeretek tanulni, na de a napi rutinba ilyen "apróságokkal" tilos belemocskolni.. :/
én egyszer dobtam be egy ilyet, hogy akkor elköltözöm, és nemhogy a kezembe nyomtak egy bõröndöt, még a ruháimat is belepakolták...:) 2 napig voltam anyám testvérénél, aztán visszahívtak, azóta szent a béke, és felnõttként kezelnek.
A kérdező hozzászólása: bár amennyire ismerem a szüleimet semmit se fognak reagálni amit mondok, itt csak a költözés segít csak :/
Ha észrevetted volna, nem beleszólnak, hanem javasolják, hogy korábban feküdj le, hogy ne menjen el a fél napod az alvással. Igenis, amíg velük laksz, alkalmazkodnod kell. Anno a suli mellett 16 évesen, dolgoztam hétvégén, havonta egy-két alkalommal mentem bulizni is, és az én Apukám is mondta reggel, hogy "aki éjjel legény, nappal is legyen az". Aztán már nem érdekelt annyira a bulizás, inkább idõben lefeküdtem, és nem csesztem el a hétvégémet lustálkodással. Nem írtad, hogy dolgozol vagy suliba jársz, de "amíg az Õ kenyerüket eszed", joguk van beleszólni, hogy élsz. Én 19 évesen is szóltam, mikor elmentem hazulról, hogy hova megyek, és nem azért mert elvárták, hanem hogy tudják, ha nem jönnék idõben hol kereshetnek, nem volt akkoriban mobiltelefon, ill. volt csak még nagyon drága mulatságnak számított. 1997-ben. Úgy éreztem, megérdemelnek annyit a szüleim, hogy ne idegeskedjenek hol vagyok. 33N
és ha szimplán csak megkérnéd õket h hagyjanak egy kicsit békében, nem pedig zsarolás meg dühkitörés (amiket az elõzõk írtak)?
Fél 1-kor fekszel, és utána másnap délig alszol? Megértem, hogy mérges rád. És ha mondjuk nagyidnak segíteni kellett volna? jó, ha nincs semmi, akkor aludj, persze, csak a nagyszülõk nem veszik ezt jó néven. :) Úgy vannak vele, h munka van - ha nincs akkor is találnak -, az ember reggel már álljon haptákban. :) Én sem tespedek soha délig az ágyban, max. ha szilveszter, de akkor kb. kilencre érek haza - és úgy durmolok délig.
A kérdező hozzászólása: am meg qrva ritka h fél 1 kor kellek :D csak mint mondtam vissza aludtam, mert nem esett jó kikelni az ágyból
Én is 17-18 éves voltam, amikor hetente egyszer volt egy szerdai napom, amikor csak 9-re kellett menni suliba, mert nem volt elsõ óra. De én ilyenkor is felkeltem a szokott idõben, mert a barátnõimmel ezen a napon ebben az elsõ lyukasórában mindig megittunk egy kapucsínót a kedvenc kis kávézónkban. Egyszer csak apám közölte, hogy nem mész te sehova, hanem kialszod magad! Szerinted???
Mert felnõtt korban vagy és nem a saját lakásodban, hanem a szüleid tulajdonában állóban laksz, ezért megtehetik veled, hogy megszabják a napirended egy részét. Ilyenkor el kell költözni, legalább egy albérletbe társulni, vagy valami, mert különben megtehetik. Én is ezt tervezem ha 18 leszek. 17/F
A kérdező hozzászólása: azt kell^^ am köszi mindenkinek aki írt
Nekem tulajdonképpen tetszik Titanium válasza, csak ne csodálkozz azon se, ha esetleg az "elköltözök"-re úgy reagálnak, hogy kezedbe nyomnak egy bõröndöt:-) Na azt hiszem, akkor tényleg felnõnél egy pillanat alatt... Nem rosszindulatból mondom, de ezt is bele kell kalkulálni. És érzelmi zsarolás helyett inkább nõj fel, dolgozz, költözz külön és akkor senki nem fogja megmondani mikor feküdj le és kelj fel. Garantáltan korán kelsz és korán fekszel, hacsak nem vmi éjszakai melót fogsz ki...
A kérdező hozzászólása: tudom =(((((( kéne vmit kezdeni, de én rohadtul várom azta pillanatot amikor ezt mondom nekik = bye bye :DDDDD
A kérdező hozzászólása: az lesz -, - :/
A kérdező hozzászólása: ma pl az voltam velem, kb fél 1kor lefeküdtem, felkeltem fél 10kor, aztán visszaaludtam felkeltem fél 1 kor, mamám elkezd velem ordibálni h miért ijenkor kellek.... asszongya miért nem feküccc le akkor korán... én meg mondom neki visszaaludtam, aztán besértõdött végül elkezdett picsogni xDDDDDD szerintetek ? -, -
A kérdező hozzászólása: de az a legnagyobb baj, hogy nem merek fellázadni :S :/
Ja, hát akkor ne a szüleidbe keresd a hibát anyukám :D, gondolom mikor kisebb voltál még az utcára se mentél ki nélkülük ha 18 évesen nem mersz kiállni magadért :)
Titanium, érzelmi zsarolás? 10 éves korom óta szabad vagyok? Hány éves vagy te, 15?! Ja... várj... õõ.... ja...
Állj ki magadért. Ha hagyod, évrõl évre csak rosszabb lesz ha csak nem valami csoda által rájönnek, hogy már nem vagy olyan, mint 3-4 évvel ezelõtt.. Merjél megszólalni, ha nem megy akkor meg viseld a következményeket.
Névtelen, tudom mirõl beszélek, kaptam olyan nevelést hogy tudjak segíteni az ilyen anyámasszony katonáin, egy 70 éves embertõl több segítséget kapna aki Barátok közt és Valóvilág közbe kicsit ráfigyelne a kislányára? ja õõ ja.
Ha úgy érzed, hogy felnõttél, akkor viselkedj is úgy, mint egy felnõtt, ha nem akarod, hogy rád erõltessék az akaratuk, mintha 7 éves lennél. Pl. Én már majdnem 18 voltam és ha nem értem haza percre pontosan 22 órakor már jöttek is keresni a szüleim és tessékeltek haza, tiszta röhej volt. 18 évesen és kb 3 hónaposan adódott lehetõségem egy külföldi cégnél és azóta rájött a család, hogy már nem az a pici lány vagyok. De persze sok dologgal bizonyíthatsz nekik, légy kicsit kreatív. 20N
Hát lehet plátóibb oka is. xD Nálunk pl vékony volt a fal meg üveges ajtó, szóval õket eléggé zavarta. Amúgy fél1 kor kelni már valóban nem épp normális, azt már én is megszólnám lehet. O_o A fél napod elmegy, :O Amúgy ezek alapján nem szabják meg, csak megjegyezték teljesen érthetõ módon, hogy hamarabb kéne feküdni, akkor nincs ilyen probléma. És ha magadon nem segítesz, akkor most mit vársz? Mondjuk meg mi anyudnak, vagy mi? :D
6 évig kollégista voltam, miután végeztem haza kellett költöznöm, mert nincs pénzem fenntartani saját szobát sem. Szívesen laknék saját lakásban, na de ha nincs mibõl kifizetni? Meg ha már elmennék akkor a barátommal tenném, de õ se keres túl sokat, mondjuk neki legalább saját szobája van. Csak ha meg elköltözne, akkor a szülei már nem tudnák fenntartani a mostani lakásukat, szóval el kellene adniuk. Ilyet meg nem akarnak bevállalni, csak hogy elköltözhessen a fiuk.

Miért van az h ha a mellemet megszorítom (nem erősen) és a mellbimbót is egy kicsit akkor jön ki a tej de néha csk ilyen átlátszó vmi jön ki? ez annak a jele h terhes vok? 13 éves vok!

Legjobb válasz: Mi a bánatért nyomkodod a mellbimbód? :D 13 évesen már élsz nemi életet?! A menstruációd rendben van( megjött) ?

Mi a bánatért nyomkodod a mellbimbód? :D 13 évesen már élsz nemi életet?! A menstruációd rendben van( megjött) ?
Levileg lehet terhesség jele, de azért 13 évesen még elég furcsa lenne (és ha mégis, akkor igen hülye vagy), viszont akkor feltetlen menj orvoshoz.
Hogy lennél terhes? Csak nem élsz szexuális életet 13 évesen... Valami hormonális gubanc (túl magas prolaktin) okozhatja, szólj anyukádnak, menjetek el gyerekorvoshoz, az majd továbbküld vérvételre, vagy gyereknõgyógyászhoz, ha úgy ítéli meg, hogy szükséges.
A kérdező hozzászólása: hát az van h megvan már a menzesz is kb 7 hónapja.
Mikor volt meg utoljára? "Megvan 7 hónapja" az ugye nem azt jelenti hogy azóta foylamatosan vérzel? Nem válaszoltál arra hogy szexeltél e.Ugyanis ha nem akkor nem lehetsz terhes, ha igen akkor akár
A kérdező hozzászólása: háááát... nem tok rola h sexeltem de nem folyamatosan vérzek azóta csk h akkor kezdõdött.

Nem tom ez hova tartozik, de szerintetek nem gáz az h 13 évesen 13-29 éves pasikra bukom (. )?

... és az id?s pasik is buknak rám? Volt már 24,20 és 16 éves pasim is 13 évesen... És mindegyik több volt 1 hónapnál...

Legjobb válasz: 13 évesen én még játékboltba jártam jesszus,az egy dolog hogy te ennyire naív vagy de ezek az alakok hogy mehettek bele egy kapcsolatba ha tudták hány éves vagy:S

13 évesen én még játékboltba jártam jesszus, az egy dolog hogy te ennyire naív vagy de ezek az alakok hogy mehettek bele egy kapcsolatba ha tudták hány éves vagy:S
errõl nem te tehetsz persze gáznak gáz fõleg a 20éves pasinak aki összejött veled.. de nincs neked apahiányod? ez komolya most nem azért, de lehet hogy szeretnéd a törödést és figyelmet és ezt egy idõsebbtõl, persze ettõl nem apap ként tekintesz rá d akkor is
1 hónap után azért ért véget a kapcsolat, mert börtönbe került a pasid ugye? Hát persze.. ez pedofília.
igen, nagyon gáz!!!!!!
Talán mert nem úgy gondolkodsz, mint a korod beliek, és neked másra van szükséged.

Mért van az h 14 éves vok, csinos, okos meg minden és még sem találok magamnak senkit pedig még bunkó sem vok? :' (

Legjobb válasz: 14évesen még bõven ráérsz hova sietsz? én is annyi vagyok..én is szeretnék valakit találni magamnak..de nem érem be mindennel..még csomó idõd van.Nem attól leszel menõ, h húú nekem 14évesen már 3pasim volt bibibíí..ez elég sajnálatra méltó h 1hetes kapcsolatai voltak-_- ráérsz ne sürgesd a dolgot.. Ameddig gondolsz rá nem jön a szerelem..Ezt tapasztaltam..:)

*lehet egoista vagy végezz önvizsgálatot:)
14évesen még bõven ráérsz hova sietsz? én is annyi vagyok..én is szeretnék valakit találni magamnak..de nem érem be mindennel..még csomó idõd van.Nem attól leszel menõ, h húú nekem 14évesen már 3pasim volt bibibíí..ez elég sajnálatra méltó h 1hetes kapcsolatai voltak-_- ráérsz ne sürgesd a dolgot.. Ameddig gondolsz rá nem jön a szerelem..Ezt tapasztaltam..:)
nem vagy elég feltünö. vegyél be egy adag hashajtót és fossál az utcán. hidd el mûködik.
"pedig még bunkó sem vok" mintha ez valami hatalmas kiváltság lenne.. :D
Talán azért mert ilyen beképzelt csitri vagy.
Mert egy beképzelt kva vagy...
Csak az önsajnáltatás megy kedves elõzõ. Talán nem nyavajogni kéne, hanem tenni valamit.
21 FFI Beletörõdtem, abba a dologba, hogy a lányok nem fogadnak el.... Már nem érdekel, úgy fogok élni mint egy robot. Mikor melózni kezdek, elmegyek és ledolgozom a 8 órát tisztességgel, aztán hazamegyek és leülök a tv elé.... Egyedül és magányosan fogok megrohadni. és nem lesz olyan aki megsirasson majd... Nem fogok gyerek nevetgélést hallani vagy sírást. Nem fogok meleg és kedves mosolyt látni a barátnõmtõl vagy egy ölelést, Nem fogom látni a bánatát a szomorúságát, hogy átölelve megvigasztaljam... Nem lehetek nagypapa, hogy lássam az unokáimat felnõni... Mert még családom sem lesz, mert nem felelek meg a „nõk új világ fajta elvárásainak”. A sok nõ lenézi a nem menõ csávóókat.... Szánalom... ...Mit akarsz teeeeee, hát nem zsõlés a hajad, nem jársz menõ ruhákba, Jah még béemvébd sincs? Akkóó Huzzá máá el te kis csikóó...még péénzed, hogy vegyéé dráága cúcccokkkat s sincs nagy hááázzzad? Mi keresni való itt... Na tûnjéé eeee.... A mai lányok ezen a szinten vannak, és mire rájönnek, hogy az általuk képviselt értékeknél van sokkal több, akkor már késõn jönnek rá.... Nagyon tisztelem a nõket, mondom a nõket és a normálisakat!!! Természetesen sok minden rajtunk múlik, ez tény. De vannak bizonyos helyzetek, mikor szükségünk van másokra, legyen párkapcsolat vagy más.... Álrolánosítani nem akarok, de ezt tapasztaltam, sõt.... Szóval én hiába szeretnék egy nõt, a tizenévesek 14-15-korosztály túl fiatal hozzám, a 17-19-18-tól kezdõdõ korosztály meg a a30 -as pasikra vágynak, mert õk a tapasztaltak, pénzelni tudják õket, a nálam idõseb 22-23-24-25 éves lányok meg [email protected]ák a náluk 1-2 évvel fiatalabb legényeket. Ez a véleményem!!!!
Én is 14 vagyok, hidd el, hogy megértelek, de ne a neten ismerkedj, mert mé baj lessz belõle. A fiúkról meg annyi, ha annyira játszanád magad+egós lennél, már lenne barátod, de ezt nem azért mondtam, hogy ilyen legyél (!!!!). Majd gimibe, vagy szakközépbe találsz valakit, vagy talán elõbb, nem lehet tudni. Mondok még valamit, ha összejössz egy fiúval akit igazából nem is szeretsz és egyszer majd eljön az akit valóban szeretsz, bánni fogok, hogy nem õ volt a legelsõ barátod. Én legalább is bánnám.
rossz helyen keresesgélsz
mért vagy úgy oda! Én 34 vagyok és egyedül, de már nem keresek senkit, belefáradtam.
11:30-asnak igaza van, énrólam is csak a milliókal némelyik 100-ezreket húz le rólam, csak a pénz kell nekik.
nem, tudom h te milyen hangnemben írtad ezt a kérdést, de nekem nem úgy jött le mintha egy kicsit se lennél nagyképû. :S
ebben érzek egy kis iróniát... :DD
Merre laksz? Mert nekem sincs barátnõm. Okoks, vicces, jófej vagyok. És szerintem nem nézek ki rosszul. 15F
21 FFI! Miután ezt leírtad te még csodálkozol, hogy senkinek sem kellesz????
Uh anyám micsoda veszteség 14 éves vagy és nincs pasid? Hát ez kész szégyen, akkor még szûz is vagy ez már duplán szégyen! Na de most komolyan...miért kell már 12-14 évesen pasizni, fogtok még eleget szenvedni pasik miatt meg az élet miatt, inkább tanulj, élj bulizz és majd 6 év mulva síránkozz!!!Én már rég elmúltam 18-20 is de átéltem pár dolgot, és azért tudom mirõl is okoskodok!
A hozzáállásoddal van egy kis gond;) Nem gondolod hogy egy "icipicit" egoista vagy?? Lehet ezért nincs barátod...fogd vissza magad;) többen fognak szeretni.
ja, eléggé levagy maradva az életben. 14 vagy és még mindíg nincs párod. gyorsan kapd össze magad mert nemsoká klimaxolsz. nóóórmáális cigány jány ilyen korban mán a második pulyát tolja ki magábol neked meg még egy fucken barátjelölted sincsen? hát szégyeld össze magad.
Lol... "kockaszerelem". xD Utolsó elkeseredésemben sem keresnék társat így láthatatlanban. Talán love.hu... ott legalább kép van... mondjuk ki tudja hogy magáról-e... de több mint a semmi :D 14 éves vagy, csinos okos meg minden... Mondták már rólad ezeket, vagy csak te gondolod magadról ezt ? Ha mondták is, az is lehet csak illedelembõl.. Kérdezz meg egy ismeretlent, hogy mennyire nézel ki jól. És akkor megtudod milyen vagy... 14 évesen még a fiúk többsége aztsem tudja mi az nagyjából. Lehet hogy a kisugárzásod, stílusod rossz... pl. nyávogos vagy... vagy egyfolytában magadról beszélsz... vagy játszod magad... Változtass magadon. :)
akarom mondani keresgélsz
Gondolom lány vagy, szerintem nem egyértelmûek a jelzéseid+ a korodbeli srácok többsége nem túl bátor. :D 15/F
én ossze jovok veled szivessen
A kérdező hozzászólása: köszi kedves vagy de ég nem is ismerlek
Én szívesen megismernélek ha igaz a leírás, még ha egós is vagy :P Én is az vagyok :D
barbiz
A kérdező hozzászólása: én is veled (L)
Beképzelt vagy.
A kérdező hozzászólása: nem
Én nem vagyok sovány(180cm 85kg), de jól nézek ki és én is szívesen megismernélek.Ha gondolod irj privit. :D 15/F
Szerintem az az oka hogy a vagyok helyet azt írod hogy vok. Most olvastam hogy egy 14 éves fiú is ezet tépelõdik. Írj neki privit.
A kérdező hozzászólása: oké, mond meg az e-mailjét
Ráérsz még. :) Én 16 vagyok, és csomó barátnõm van, akik kedvesek, okosak, csinosak, és még sincs barátjuk. (nekem sincs) És van olyan, akinek meg már több is volt, és nagyon semmiben sem különbözik tõlünk. Tehát szerencse kérdése is az egész, hogy hol találkozol valakivel, aki megtetszik neked és te is neki. ;)

Mért van az h 18 évesen egyáltalán nem érzem azt h leakarnék feküdni bárkivel is? 18/L

Elképzelni sem tudom h egy fiúval lefeküdjek. Lehet h nem is vonzódóm hozzájuk?

Legjobb válasz: félelmetes vagy ! :D óvakodjon minden férfitársam az ilyenektõl.

félelmetes vagy ! :D óvakodjon minden férfitársam az ilyenektõl.
Egy rendes fiatal!! :O
Mert még nem találkoztál velem!
Lehetséges. Késõn érõ vagy. De a nõk 30%a meghal úgy hogy nem volt orgazmusa, úgyhogy nem csodálkozom.
Szerintem több benned a férfihormon. Ha igazi nõ lennél csak úgy tüzelne a vágy a farok után!
elõfordulhat h sosem fogod kívánni... nem sok ilyen lány van de én is ismerek olyat aki nem szereti a szexet
Pornót néztél már? akkor sem izgultál fel?
te hü;ye vagy! szerinted ki hiszi le hogy nem masztizol?mert én nem! olyan nincs!ne pózerkodj ezzel lécci 20/F
Én sem éreztem ilyet 18 évesen, mégis családos anya vagyok, férjjel az oldalamon. Vagy késõn érõ típus vagy, vagy "koravén". Ezeket nem bántásnak írtam, hanem ilyen a habitusod. Nincs ezzel semmi gond, ez nem jelenti azt, hogy nem szereted a férfiakat. A sértésekre pedig ne figyelj oda, mert csak lelki zavart okoznak, feleslegesen. Gondolj bele, az is "beteg", aki 40 éves koráig nem érezte a késztetést az anyaságra? Dehogyis! Csak benne más idõpontban ébredezik ez fel, mint a többségben. El fog jönni az a pillanat, amikor találkozol egy olyan férfival/fiúval, aki annyira "elvarázsol", hogy ész nélkül rohansz majd a karjaiba. Hidd el! Csak azért ne erõltesd ezt, mert a reklámok ezt sugallják, vagy mert a társadalom elvárja Tõled. És az sem beteg, aki még soha nem önkielégített. Ez egy baromság. Attól még lehet kívánni a gyengédséget, csak éppen nem magadtól, hanem más által szeretnéd majd átélni. Az én életemben sem voltak ilyesmik, és nem voltam túl 15 évesen a fél város bikáján, mégsem vagyok sem testi, sem lelki beteg. Egyszerûen csak nem tartoztam a "többséghez", nem éltem "csordaszellemben". Ennyi. Minden megérkezik majd a maga idejében, addig is foglald el magad hasznosabb dolgokkal...
ennyi parasztot itt Úristen... Hogy érted hogy elképzelni sem tudod hogy lefeküdj egy fiúval? Tetszenek a fiúk amúgy?Voltál már szerelmes?
Mert még mem udvarolt neked soha senki, nem éreztél még izgalmat, nem voltál szerelmes ennyi.
Lehet csak elfoglalt vagy és nincs idõd ilyenekkel foglalkozni. Ameddig nincs barátod addig szerintem nem kell ezen aggódni. Ha lesz és akkor sem kívánod akkor kellene válaszokat keresni.
Mert nem próbáltad még. Kezdj el mszturbálni. MOST!
Lehet hormonzavar. Nem vagy nagyon elhízott vagy nagyon sovány?
sose volt még olyan kalandod, ami miatt kívánhatnád a szexet.
Maszturbálni szoktál? Ha igen, akkor mirõl fantáziálsz közben?
Orgazmus volt már?
Azért van, mert ilyen vagy. Majd megváltozik, ne foglalkozz ezzel.
A kérdező hozzászólása: Nem szoktam, nem volt.
Hormonzavar! Ha maszturbálni sem szoktál, akkor ott valami ilyen baj lehet ...
Szerintem normális. Ne a 14 éves kis f*szcibálókból induljunk már ki... Én pedig csak 19-20 évesen érztem azt elõször, hogy igazán szexelni akarok. Akkor éreztem késznek magamat. Ha 18 évesen még nem akarsz, nem baj.
Szerintem annyira azért nem normális, hogy valakinek 18 évesen nincs szexuális vágya. Egy dolog, hogy mikor érzed késznek magad arra, hogy lefeküdj valakivel, meg egy másik dolog, hogy otthon egyedül maszturbálsz-e.
FAKE

Miért van az h 20 éves létemre ilyen éretlenül nézek ki?

Kisfiús arcom van,vékony lábaim,a saját korosztályomban a lányok mindig csak kisfiúnak tartanak,ezért is vagyok még mindig sz?z. Csak azt nem értem,h pl öcsém aki 17 éves kb úgy néz ki mint én és utána csak úgy döglenek a csajok a korosztályában. Már fél éve volt neki barátn?je,de dobta,mert máris talált másikat. Hogy lehet,h neki összejön,nekem meg nem? Mit kéne tennem? Milyen lányoknál próbálkozzak,ha saját korosztályomat nem érdeklem?

Legjobb válasz: Barátnõt szerintem eleve nem a saját korosztályodból kellene keresgélni, mert a fiúk késõbb érnek! Az, hogy a testvéred után bomlanak a nõk, valószínûleg azért van, mert 17 és úgy néz ki mint te, vagyis mint egy 20 éves! De ennek rengeteg oka lehet! Pl. neki nagyobb az önbizalma.

Barátnõt szerintem eleve nem a saját korosztályodból kellene keresgélni, mert a fiúk késõbb érnek! Az, hogy a testvéred után bomlanak a nõk, valószínûleg azért van, mert 17 és úgy néz ki mint te, vagyis mint egy 20 éves! De ennek rengeteg oka lehet! Pl. neki nagyobb az önbizalma.
Elsõ vagyok! Szerintem nem a kisfiús kinézeteddel van a baj, mert a lányok ezt manapság egyre jobban szeretik, inkább valami a belsõddel lehet!
De am szívesen adok tanácsokat, ha részletesebben elmondod a problémádat, és bocsi, hogy ennyit írtam! Még mindig az elsõ vagyok! :D
Alkati kérdés. De szerintem még simán kinõheted magad. Nekem van 23 éves ismerõsöm, akin most kezd meglátszani, hogy férfiból van, eddig úgy nézett ki, mint egy kölyök.
Nekem 30 évesen vagy kisfiús arcom, koma.
Én lassan 23 leszek, de testre, arcra úgy nézek ki, mint egy 15-17 éves fiú. Írok privit, kíváncsi vagyok, te hogy nézel ki.
én 22 évesen 16 évesnek nézek ki, mégis van barátnõm, addig nem volt, míg nem hittem magamban és félõs voltam, pedig lehetett volna akkorriban is
nekem is írnátok privit (képpel) akik ilyen fiatalosak itt válaszoltak és a kérdezõ is? én is hasonlóval küzdök..
tanulj meg jól nyalni és utánad is futnak majd a csjok

Miért lehet az h két éves lányom visítva menekül ha pelus helyett bugyit akarok rá adni?

Volt egy pár nap amikor pelus nélkül volt de általában bepisilt, eddig 1x szólt h pisilnie kell. Szerintetek még nem érett a szobatisztaságra?

Legjobb válasz: Nem tudom hogy árulnak-e még olyan pelust, ami olyan mint egy bugyi és simán úgy veszi fel. A lányom 14 éves jelenleg, de ugyanezt eljátszotta anno és akkor árultak ilyen bugyipelenkát. Nem tudom hogy mi volt a neve. Nálunk bevált. Próbáld ki, ha még árulnak ilyet.

Nem tudom hogy árulnak-e még olyan pelust, ami olyan mint egy bugyi és simán úgy veszi fel. A lányom 14 éves jelenleg, de ugyanezt eljátszotta anno és akkor árultak ilyen bugyipelenkát. Nem tudom hogy mi volt a neve. Nálunk bevált. Próbáld ki, ha még árulnak ilyet.
Van ilyen pelus, amit az elsõ ír. A barátnõm a kisfiát most próbálja szobatisztaságra szoktatni, még lassan haladnak, mert ha belefeledkezik a játékba a gyerkõc, simán bepisil még. Akkor kap egy ilyen pelust. Azt hiszem, a Liberonak és a Pampersnek is van ilyenje.
A pampersnek van bugyija, activegirl/boy néven fut. A lány My little pony-s, a fiú azt hiszem dínós. http://www.pampers.co.za/en_ZA/products/images/bd_uk_183_173..
A liberonak is van ilyen, mi is azt használtuk, az én lányom 22 hónapos és már két napja bugyiba van, ma egyszer pisilt be egész nap.Próbáld meg ezzel, nagyon jó.A bugyi elõtt én is ezt adtam rá.Kb. két hétbe telt, mire idáig eljutottunk.Te se add fel!
Az én lányom csak pár percig tûri meg magán a bugyit, aztán tép le magáról :) Õ is úgy kezdte a szobatisztaságot, hogy pucér fenékkel. (eldugtam a pelust, azt mondtam, nincs.) Itthon ráér kopasz fenékkel játszani, ha kimegyünk, akkor magán hagyja a bugyit, de idebent azonnal szedi is le. Egy 2 éves már érettnek kellene hogy legyen a szobatisztaságra- legfeljebb nem akarja. (az elsõ nap a lányunk a sikeres produkció után, mikor másodjára kellett pisilnie, akkor rohant a bilivel a füribe, kiabálta, hogy "nem, nem" és üres kézzel elém állt a konyhában és ott csurgott be. Még épen nincs egy hete, hogy próbálkozunk, az elsõ 2 nap katasztrófa volt, 3-4. nap 2 baleset, majd napi 1 baleset;ma, a 6.nap még ügyes volt egész nap:D! -mondjuk ehhez az is hozzá járul, hogy néha!! kap valamit pisi-kaki után-de legtöbbször csak megtapsolja magát:persze velem együtt, és dícséri magát, hogy "ügyes!!!" :persze én is dicsérem) Az enyém nem szól, csak ráül a bilire, amit szobáról-szobára viszünk, noha mára tartja a dolgokat míg bilire nem ül. Majd mikor végzett, akkor szól, hogy : bele, majd dicséri és tapsolja magát. Oltári fajin! :) Sok sikert!! (4 éves, és 23 hónapos lánykák anyukája)
Az enyém ugyanez, minden tisztába tételnél szó szerint birkózunk. Ha megkérdezem, hogy jó akkor nincs pelus de akkor szól-e ha pisilni kell azt mondja, hogy "nem akar". :O És tényleg nem szól, már próbáltuk 2x fél napig. Még be is kakilt a szõnyegre és azt is én vettem észre, utólag sem szólt. :( Amíg õ nem akarja addig én hiába akarom.

Szerintetek milyen az h 17 évesen nincsen külön szobám?

17 éves lány vagyok, anyuval és apuval alszom együtt, mert nincsen szobám. Nagyszüleimmel lakunk. Másképp nem lehet megoldani, hozzáépítés szóba jöhet, de nem foglalkoztatja a szüleimet ez a téma. Nem érdekli ?ket, hogy szégyellem, ha jönnek hozzánk. Nincsenek is barátaim nagyon, mert nem akarok senkit meghívni, és leégni. A fiúkról már nem is beszélek. Mi lesz évek múlva? :'(

Legjobb válasz: nekem sem volt... 18 éves voltam, amikor készen lett a házunk, akkorra lett saját szobám, addig 4en laktunk egy szobában anyuékkal meg tesómmal. Én amikor már nagyon untam inkább a fürdõkádban aludtam vagy kint a folyosón hálózsákban. hozzám sem járt senki. Igaz, én koleszos voltam, úgy könnyebb volt, de akkor is ott volt a nyár ugye. Anyukádék nem akarnak elköltözni? Vagy akarnának, csak nem tudnak? Évek múlva az lesz, hogy befejezed a középsulit és vagy elmégy valahova tovább (jó messzire és akkor lakhatsz koleszban), vagy elmégy dolgozni, akkor pedig elõbb-utóbb keresel annyit, hogy albérletbe menj. Ha anyukádék nem mozdulnak valamerre, akkor neked kell.

nekem sem volt... 18 éves voltam, amikor készen lett a házunk, akkorra lett saját szobám, addig 4en laktunk egy szobában anyuékkal meg tesómmal. Én amikor már nagyon untam inkább a fürdõkádban aludtam vagy kint a folyosón hálózsákban. hozzám sem járt senki. Igaz, én koleszos voltam, úgy könnyebb volt, de akkor is ott volt a nyár ugye. Anyukádék nem akarnak elköltözni? Vagy akarnának, csak nem tudnak? Évek múlva az lesz, hogy befejezed a középsulit és vagy elmégy valahova tovább (jó messzire és akkor lakhatsz koleszban), vagy elmégy dolgozni, akkor pedig elõbb-utóbb keresel annyit, hogy albérletbe menj. Ha anyukádék nem mozdulnak valamerre, akkor neked kell.
Hát, ha ennyire pici az egész ház/lakás, akkor ez van. Ha amúgy táncterem méretû lenne minden szoba, csak te nem kapnál, az más helyzet. Örülj szerintem, hogy bevállaltak egy gyereket (téged), ilyen szegényes körülmények között is. Igy van lehetõséged körülnézni a világban, és törekedni rá, hogy a magad életét majd saját izlésed és lehetõségeid után alakitsd. Ha nagykorú leszel, elmehetsz dolgozni, vagy továbbtanulni és kollégiumban lakni. Az udvarlás fontos, de ha valaki azért nem áll veled szóba, mert pici a lakásotok, az szerinted milyen ember? Szerintem azt értékeld/gondold inkább végig, milyen embernek tartod a szüleidet, mi az, amit tanultál, tanulhatsz tõlük, és tanulj, hogy megalapozd majd a jobbmódú jövõt magadnak. Sok sikert :)
Nyilván rossz, tényleg sajnállak. Na ezért nem értek egyet azokkal, akik szerint a gyereknek csak szeretet kell. :-(
anyagilag megoldható lenne? ha meg nem, jõvõre menj el fõsuliraé skülön életet élhetsz, ha meg pasid lesz, majd hozzá jártok, és ha szeret elfogadja ezt a helyzetet.
Rossz dolog, mert nincs egy hely ahol egyedül lehetsz és ami csak a tiéd. Nem akarlak elkeseríteni, de nem irigyellek.
Bocsi hogy ezt kérdezem, és lehet hogy nem ide tartozik de a szüleid 17éve nem élnek nemi életet? Ez nagyon nem egészséges, te már majdnem felnõtt vagy! Olyan nincs hogy nem érdekli õket, a nagyszülõk nem tudnak segíteni vagy hatni rájuk?
22:40-es vagyok, írtam neked, hogy hova.. ösztönözzön ez a helyzet arra, hogy jól tanulj, hogy jó szakmád legyen és jól keress és vehess egy szép nagy házat és a te saját gyerekeidnek majd mind legyen külön szobájuk. Most éppen nem tudsz mit csinálni, de 2 év múlva mondjuk már igen, járjon ez a fejedben, ahelyett, hogy a mostani életeden siránkozol. Tudsz rajta egyedül változtatni? Nem. Mit tehetsz? Azt hogy elkezded megalapozni a jövõdet, amit úgy alakítasz, ahogy akarsz. Hidd el, tudom mirõl beszélek, én is ilyen helyzetben voltam, ahogy írtam. 16 évesen teljesen kilátástalannak éreztem az életemet... azóta eltelt 12 év, van házam, kocsim, egy csodaszép gyerekem és szeretõ férjem. Ez a helyzet most csak egy állapot, amit nemsokára meg tudsz majd változtatni. Tanulj, ne foglalkozz semmivel és hidd el, hogy az életed nem ér véget, mert egy szobában laksz anyukádékkal. Most kezdõdik csak el! :)
nyilván izgatja a szüleidet a téma, de nem tudnak mit tenni ellene...most honnan a jó életbõl tojjanak neked oda egy szobát? az egy dolog, h lehet hozzáépíteni, de tisztában vagy vele, hogy az pénzbe kerül? minden bizonnyal azért laktok ilyen szûkösen, mert nincs pénze a szüleidnek, hogy tágasabb házat vegyenek, és nem is volt...örülj, hogy ennyi is van és nem 10.emeleti minigarzonban nyomorogtok... még 1-2 év, és elvileg mehetsz fõiskolára/egyetemre, majd akkor különköltözöl és elkezdheted a külön életet... akár koliba mész, akár albiba, ott már hozzád hasonlóakkal leszel egy szobában, akikkel majd meg tudod beszélni, hogy mikor szeretnél egyedül lenni...
Nem olvastam el minden kommentet mert 1-2 elég vérlázító, de azok, akik azt írják, hogy "örülj, hogy nem 8 négyzetméteren nyomorogtok 10en", azok kicsit elgondolkodhatnának, hogy a szülõk, minek szülnek gyereket, ha utána nem nézik a SAJÁT gyerekük érdekeit, és azt, hogy az a szerencsétlen gyerek, milyen lelki traumán megy keresztül azért, mert saját szüleivel kell egy szobában aludnia, abszolút nincs magánélete, és még a barátait se meri elhívni a saját otthonába, annyira szégyelli az otthonát. Feltétlen beszélj a szüleiddel, és mondd el nekik azt, amit nekünk. Ha igazán szeretnek téged, megértik, hogy neked is szükséged van egy kis magánéletre, és hogy nem toronyórát kérsz lánccal, hanem csak 1 kis szobát. Alkudj meg velük, hogy nem kérsz semmit karácsonyra, névnapra, szülinapra, ballagásra az elkövetkezendõ 5 évben, csak egy külön szobát szeretnél.
Elhiszem hogy rossz lehet, de nem ciki.Ez a sarokleválasztás jó ötlet. 1 szobából lehet 2-t csinálni szép lassan.Elmehetsz diákmunkára, gyüjteni rá a pénzt, akkor talán a szüleid is megértik hogy neked ez igen fontos, õk is spórolgatnak rá.Ha fél év is mire elkészül, de egyszer majd meglesz, ha nem is egyszerre az egész.Van a házban olyan rész, amit nem nagyon használtok?Az is átalakítható.Kell 1 hely, ami csak a tiéd, az nem úgy van hogy lassab tovább tanulsz, a koli se olyan nyugis hely.Suli mellett meg nehéz albérletet fizetni, hiába van munka.Suli elvégeztével meg nem mennék albérletbe, felesleges pénzkidobás.Anyámékkal élek(ahogy sokan)albérletbe soha, csak sajátban majd.Mert az az enyém.
Én az alkesz szüleim miatt nem hívtam meg senkit de voltak barátaim ált. hozzájuk jártam. Te is legyélél minél kevesebbet otthon.
Szia! elhiszem hogy nagyon rossz a helyzeted :( Az én barátnõmnek is hasonló, egy kicsi házban élnek 5-en, és az egész ház egybe van, ( kivéve a wc persze) és nagyon rossz neki, hogy nem tud elvonulni soha, és a kistesói is mindig idegesítik.sokszor meglátszik rajta, és sírt is már emiatt. Õ még csak 13, nem tud változtatni rajta, viszont te már mindjárt felnõtt vagy =) Szerintem kolesz a megfelelelõ=)
Szia. Ugyanebbe a helyzetbe vagyok, mint te, és nagyon utálom ezt a helyzetet. Én sem hívtam el a barátnõimet, -egyet kivéve, õ is hasonlóan él, mint mi, de vele már egy jó ideje amúgy is ritkán futok össze-, de a barátaimat nem hívtam el, szégyellem, mert õk el szoktak hívni, de néha már kedvem sincs, mert én még sose hívtam el õket a 4(!) év alatt. A pasis dologról nem is beszélve, ez a legszarabb. Fura, h vannak még ebben a helyzetben. Hát én 18 vagyok már, de érettségim meg lett idén, sajna most az egyetem nem jött össze, de majd egyszer az is lesz, nem adom fel. De itthon nem maradok sokáig, most pont ezért szeretnék kimenni külföldre aupairnek meg nyelvet tanulni, egy kis légkör változás pár hónapig, közbe viszem majd a sulit-2 éveset- távoktatásban. Remélem összejön, mert már nagyon szeretném... És tényleg én is a pasi dologtól félek igazán, h inkább mondok nemet az ismerkedésre, mert h jönne majd ki, h bocs, de nem szeretném, h vmikor is nálunk legyünk, mert izé.?. :S Szóval igazán tudom min mész át. Nekem is max az albérlet marad, de az tényleg rengeteg pénz elvesz amúgy, most suli mellett meg nagyon dolgozni sem tudok, mert sok órám van. Pedig muszáj lesz.
én 15 vagyok, de megõrülnék, ha nem lenne saját szobám. Társas lény az ember, de mindenkinek kell egy hely ahova elvonulhat és nem zavarja senki :)
Átérzem a helyzeted, tudom, hogy milyen.Én nemsokára 20 éves leszek és nincs külön szobám..:'( Szégyellem, nem hívnék ide senkit, csak 1-2 közeli barát jön néha.Egyik barátnõm ugyanilyen sõt még rosszabb helyzetben van, mert neki van tesója is és õk 4-en laknak egy szoba-konyhás lakásban, mi "csak" 3-an, de nekem is nagyon rossz..Pedig tök alap dolog a külön szoba, és rossz, hogy ami másnak alap, az nekem nincs:( Az albérleten gondolkozom, csak az meg rengeteg pénz.Most folytatom a sulit, lerakok egy szakmát, utána remélem úgy alakulnak a dolgaim, hogy el tudjak menni itthonról, mert 1 éven belül szeretnék elköltözni, mert én ezt már nem bírom:( Annyira szégyellem:(
Nekem sincs külön szobán, tesómmal vagyok egy szobában de ki kell még bírnom ameddig nem megy egyetemre vagy fõsulira, akkor valószínûleg koleszos lesz és megszabadulok tõle.
Arra nem gondoltál, hogy leválasszatok egy sarkot neked? Nem drága, mert meg lehet oldani gipszkartonnal, de mégis van saját, mégha csak egy kis lyuk is. Kezdetben nekem is csak le volt választva egy sarok pozdorjából, és egy elhúzható ajtó volt rajta, ami sínen ment. Ez sztem nem olyan drága és akármikor szétszedhetõ, vagy akár késõbb a szüleid is használhatják hálószobának...
Nekem se volt külön szobám és barátok meg a pasi nem ettõl függ.A fiúk kreativak ne a hely hiány legyen a legnagyobb gondod.
eszembe jutott valami nézz meg egy mai japán filmet, mekkora lakásban élnek hányan
Nekem van külön szobám, de sajnos az az "átjáróház". 20/N
Nyugi majd lesz!17 eves koromban nekem se volt szobam, egy ido mulva eleg idegesito volt, azota elkoltoztunk, van 1 nagy szobam.lehet h neked sem kell mar sokaig varni.M
hát nem vagyunk gazdagok de olyan nagyon rossz helyzetben sem, de nekem a barátnõm nagyon gazdag és nem nézi azt hogy nekünk trabantunk van meg nem olyan nagy házunk, nem is szégyellem, mert nem Õk és nem is Én tehetek errõl, hogy csak ez jutott, és ezt a barátnõm is megérti..ha neked is van egy két nagyon jó barátod, õket szerintem nyugodtan elhívhatod, és nem a körülménnyel kell foglalkozni mert akkor az lényegtelen ha jól elvagytok meg ilyenek :) ne szomorkodj mert másnak még szarabb a helyzet, tanulj sokat majd legyen jó állásod.. én most ezért hajtok :)
A kérdező hozzászólása: ja és még szerencse, hogy egyedüli gyerek vagyok amúgy anyukámék elég maradiak..
A kérdező hozzászólása: hát mind a ketten minimál bérért dolgoznak és szûkösen élünk, és azt mondják hogy az õ idejükben is együtt aludt a család a 3-4 tesó plusz az õ szüleik és érdekes, hogy túlélték. azért mert mindenhol külön szobája van a gyereknek, most itt nem lesz, most már úgyis mindegy, mindjárt felnövök, el lehet költözni, ha valami nem tetszik...na igen de hova?
Egyszerûen, az ágyadat különítsd el, úgy hogy 2, vagy 3 függönykarnist összefúrtök, rögzítitek a falhoz, raktok rá egy függönyt, és kész az idõszaki megoldás. Biztos van a Nagymamádnak felesleges karnisa, vagy függönye. (: Karnis helyett bármilyen lambéria léc, vagy nem is tudom mi jó. És máris benn leszel a saját ki négy falad között. :) Nagyon sajnálom hogy ebben a helyzetben vagy. :S Sok sikert az iksolához!

Miért van az h 16 évesen csak a szexre tudok gondolni? Bediliztem?

(még szűz vagyok)

Legjobb válasz: Nem. Ha meg szûz vagy akkor meg pláne hogy ezen jár az eszed. Tombolnak benned a hormonok ember! :D

Nem. Ha meg szûz vagy akkor meg pláne hogy ezen jár az eszed. Tombolnak benned a hormonok ember! :D
Nem az, csak vonz téged a dolog, ami nembaj.
Nekem kétszer ennyi idõsen is csak ezen jár, nincs semmi bajod.
ha fiú vagy akkor ezen fog kb járni még 40-60 évig ha szerencséd van bár ha csaj vagy akkor is a klimaxig legalább
tombolnak a hormonjaid :) ennyi :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!