Találatok a következő kifejezésre: Az, h h (13548 db)

Elküldött, vagy még meg sem próbáltad?
Ha te vagy a lány, akkor igen! Csak idõ kérdése, és úgyis összejöttök!;) Mert mindig a nõ választ! Mi férfiak, csak annyit tehetünk, h megvárjuk amíg valaki kiválaszt minket is...:S
A kérdező hozzászólása: igen, elküldött
A kérdező hozzászólása: szerintem egyy fiu is érezhet igy
elárulok egy titkot: több nagy Õ létezik, nem sok, de nem is 1....
Szerintem dugj fel magadnak egy helyesírás kézikönyvet, hátha jobb lesz
1. Nem olyan akinek igénye a sok menet. 2. Van más elfoglaltsága, gondja 3. Meglehet unni azt is. 21F
nyugi az én pasim is hamar elmegy..:/ vagy pedig nem megy el két variáció van..
Talán az a túl gyors kielégülés is közrejátszhat, de inkább az lehet az oka, hogy az igényeitek nem azonosak. Ha korábban nem így volt, akkor a megszokás, a csökkenõ "varázs" is okozhatja.
Biztos nem izgul rád.
Mikor az ember azt érzi hogy állandóan enne akkor nem éhes hanem SZOMJAS! Igyál több folyadékot ilyenkor.
Háááát, az pont elég hogy terhes vagy. Vajon miért híznak egyesek 30-40 kilót is? Ha Te is ilyen alkat vagy, ajánlatos végigéhezned a terhességet, már ha a napi 5*-i kaja után még mindig éhes vagy. Degeszre pedig sosem edd magad. Én próbálok visszagondolni hogy mennyit ettem terhesség elõtt, és nem enni többet akárhogy is "éhezek". Ha nagyon nem bírom jóllakás nélkül, akkor levest vagy almát eszek egy csomót. Persze így is többet fogok hízni az átlagnál, az elsõ babámnál is 16 kiló lett, akárhogy próbáltam odafigyelni.


Az H&H-nek tényleg vannak plus size ruhái is? Ha igen akkor ezeket itthon minden üzletben lehet kapni?

A honlap szerint van, de én még nem találkozta ilyen részleggel:

Hogy ejtik ki azt, h H&M?

háendem?:))

Legjobb válasz: háundem svéd cég, de németek alapították. hivatalos neve Hennes&Maurizt

háundem svéd cég, de németek alapították. hivatalos neve Hennes&Maurizt
bocs, elgépeltem, szóval Hennes&Mauritz =D
én há und em-nek mondom
háundem (félig osztrák vagyok, és azért:-D)
há end em a C&A-t ejtik und-dal
Én simán úgy mondom, hogy "háem" :)
én háendemnek de nem tudtam hogy német cég :D
osztrákok alapították szóval háundem de ha háendemnek mondod sem köveznek meg
Há End Em spanyolok éjdzs end em-nek mondjááák.:D XD
háendem, esetleg hundem. de semmiképp se háésem:D amugy még ugyis lehet, hogy Hennez end Mauritz:D
igaza volt a pár válasszal ezelõttinek, mivel svéd de osztrákok alapították, szerintem is há und em
háundem
Én már nem tudom mert régebben háendem-nek ejtettem aztán mivel kint éltem ausztriába akkor háundem lett szóval én mát össze vissza mondom:D
én igy: há-end-em!
hóem. svédül az "és": och. és mint elõbb is írták Hennes &(och) Mauritz.

Azt hallottam h február végétől felmelegszik az idő. Ha igaz akkor fog utána még enyhülni?

már lehetne jó id? örülnék ha meleg lenn mostmár

Legjobb válasz: A márciusi tavasz lendülete 20- án megtörik, akkor három-négy napra erõsebb lehûlést jelez Dávid Mihály. Az április, mint mindig, ezúttal is szeszélyesnek ígérkezik, sõt ez odáig fajul, hogy 10-én visszatér a tél, éjszakánként mínusz 5 fokra számíthatunk. Ennek bizonyára nem örülnek a gazdák, hiszen a kertekben elfagyhatnak a rügyek. Aztán végre kilábalunk a rossz idõbõl és április 25-e körül már 22 °C fokot mutat majd a hõmérõ. Csapadék viszont ebben az idõben nem várható. Májusban is folytatódik a szeszélyes április, a hõmérséklet sokkal melegebb nem lesz, mint április végén. Éjszaka plusz 5, nappal 25 fok várható. Június második fele nyárias jellegû lesz és folyamatosan emelkedik a hõmérséklet. 28 fok lesz a csúcs. Július 10-e táján viszonylag hûvös, húsz fok körüli nappali hõmérséklet várható, a hónap második fele melegebbnek ígérkezik, 30 fokos napok köszöntenek be huszadika kezdetével. Augusztusban viszonylag kiegyensúlyozott meleg l e s z , bár ötödike táján hidegfront érkezik, s húsz fokig leesik két napra a hõmérséklet. A hónap végén szintén hûvösebb idõnk lesz. Szeptember 10-e táján hirtelen leesik a hõmérséklet, de ez csak átmeneti lesz. A hónap második felében kellemes idõ várható, beköszönt az igazi vénasszonyok nyara. Októberben végérvényesen itt az õsz, folyamatosan csökkenõ hõmérséklettel. A talajmenti fagy 25-e körül várható. Ez a hónap is csapadékhiányos lehet. A tél pedig már novemberben beköszönt, végig öt fokkal hidegebb lesz az ilyenkor szokásosnál, a hónap végén már mínusz tíz fok lesz. Dávid szerint a december sem ígér semmi jót azoknak, akik utálják a telet. Kemény és tartós hideg lesz. A fehér karácsony már most borítékolható, hó lesz bõségesen, ami 2011 januárjában sem olvad majd el.

A márciusi tavasz lendülete 20- án megtörik, akkor három-négy napra erõsebb lehûlést jelez Dávid Mihály. Az április, mint mindig, ezúttal is szeszélyesnek ígérkezik, sõt ez odáig fajul, hogy 10-én visszatér a tél, éjszakánként mínusz 5 fokra számíthatunk. Ennek bizonyára nem örülnek a gazdák, hiszen a kertekben elfagyhatnak a rügyek. Aztán végre kilábalunk a rossz idõbõl és április 25-e körül már 22 °C fokot mutat majd a hõmérõ. Csapadék viszont ebben az idõben nem várható. Májusban is folytatódik a szeszélyes április, a hõmérséklet sokkal melegebb nem lesz, mint április végén. Éjszaka plusz 5, nappal 25 fok várható. Június második fele nyárias jellegû lesz és folyamatosan emelkedik a hõmérséklet. 28 fok lesz a csúcs. Július 10-e táján viszonylag hûvös, húsz fok körüli nappali hõmérséklet várható, a hónap második fele melegebbnek ígérkezik, 30 fokos napok köszöntenek be huszadika kezdetével. Augusztusban viszonylag kiegyensúlyozott meleg l e s z , bár ötödike táján hidegfront érkezik, s húsz fokig leesik két napra a hõmérséklet. A hónap végén szintén hûvösebb idõnk lesz. Szeptember 10-e táján hirtelen leesik a hõmérséklet, de ez csak átmeneti lesz. A hónap második felében kellemes idõ várható, beköszönt az igazi vénasszonyok nyara. Októberben végérvényesen itt az õsz, folyamatosan csökkenõ hõmérséklettel. A talajmenti fagy 25-e körül várható. Ez a hónap is csapadékhiányos lehet. A tél pedig már novemberben beköszönt, végig öt fokkal hidegebb lesz az ilyenkor szokásosnál, a hónap végén már mínusz tíz fok lesz. Dávid szerint a december sem ígér semmi jót azoknak, akik utálják a telet. Kemény és tartós hideg lesz. A fehér karácsony már most borítékolható, hó lesz bõségesen, ami 2011 januárjában sem olvad majd el.
Bocsi, 2 részben küldtem:D Szóval ez tényleg beválik:) Majd most megfigyelem:)

Mennyire hûl le az alumínium hûtõborda ha a ventivel hûtöm?

az érdekel hogy a hûtõ sima oldala (hõátadás) le tud e menni a környezeti hõmérséklet alá ha az "csak" 35-40c-os közeggel érintkezik

Legjobb válasz: Igen, a kérdésben van baromság, de végülis jó pont Neked, hogy magad is rájöttél, hogy nem lehet a környezet levegõjével környezeti hõmérséklet alá hûteni. Azért pár fokot lehet nyerni, ÉS "ALULHÛTENI", ha a hûtõborda folyamatosan érintkezik 1-2 mm vastag vízzel átitadótott filccel. Ez úgy kivitelezhetõ, hogy a filc alja, a hûtõborda alatt vizes edénybe lóg és folyamatosan pótlódik az elpárolgott víz. Így lehetséges igen válasz is a KÉRDÉSEDRE.

Igen, a kérdésben van baromság, de végülis jó pont Neked, hogy magad is rájöttél, hogy nem lehet a környezet levegõjével környezeti hõmérséklet alá hûteni. Azért pár fokot lehet nyerni, ÉS "ALULHÛTENI", ha a hûtõborda folyamatosan érintkezik 1-2 mm vastag vízzel átitadótott filccel. Ez úgy kivitelezhetõ, hogy a filc alja, a hûtõborda alatt vizes edénybe lóg és folyamatosan pótlódik az elpárolgott víz. Így lehetséges igen válasz is a KÉRDÉSEDRE.
A kérdező hozzászólása: ok éreztem :) adott egy 15*15 cm-es és kb 2-3 cm vastag üveg edény 5mm-es üvegbõl amiben keringetni szeretném a vizet ami mindíg szobahõmérsékletû én kis naív erre ragasztottam volna a bordát és ezt hûtötte volna a venti. a nyári napokban valami hasonló módon szeretnék kb 80l vizet 25-28c között tartani. esetleg valami ötlet?
Normál vízhûtõblokk nem gyerebe?
A kérdező hozzászólása: Egyszer láttam h tényleg vodafonos sms-t törölt. De a többit nem tudta megmondani h mik voltak. Mire kellene oda figyelnem? Köszi a választ.
Arra, hogy te megbízol-e benne. Mert ha nem, akkor talán neked kellene végiggondolni, mennyit ér a kapcsolatod.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! Az sms naplóban hol??? Mert én csak az üzenetek címzettjeit találom meg, de ugyebár az elküldött sms-ket nem törli ki, uh az nem érdekes.
Legálisan sehogy.
A kérdező hozzászólása: És nem legálisan? :)
Bízz benne! Ha meg nem tudsz figyelj ezerrel minden apró jelre!
sms naplóba benne vannak a számok, ahonnan az üzi jött.Ha onnan nem törli ki, csak a bejövõ mappából, akkor megtudhatod.

Az a bajom h a pasim megmondja nekem h milyen ruhában legyek. Nem szereti ha megnéznek. Ha visszaválaszolom h úgyis a tied vok, meg mondom h, hadd nézzenek, akkor azt válaszolja h legyél akkor meztelenül, kit érdekel? Mégis mit tegyek h megbékítsem?

Ezt nem szeretem mikor így "túlzásokba" esik, próbálok szépen beszélni vele, h pl.: cicanadrágban csak egyszer-kétszer lennék, és nem minden nap, akkor ki tud borulni, és azt hiszi h csak viccelek, pedig van mikor komolyan mondom. Erre már muszáj ráválaszolnom, h mikor farmerban vagyok akkor is megnéznek. el?re is köszönöm a segítségeteket!

Legjobb válasz: Hagyd ott még nem lesz túl késõ!!! Elõbb utóbb össze fog verni még a boltba sem mehetsz el! Menekülj az ilyen vadbaromtól!

Hagyd ott még nem lesz túl késõ!!! Elõbb utóbb össze fog verni még a boltba sem mehetsz el! Menekülj az ilyen vadbaromtól!
A kérdező hozzászólása: kedves 10. válaszoló! sajnos próbáltam....még nagyobb vita lett belõle.
A kérdező hozzászólása: utolsónak: úgy látszik nem vagyok egyedül 16:06os! köszönöm a felvilágosítást! van egy szövetkabátom leér a térdemig és megpróbálok beszerezni a télre egy szürke cicanadrágot!
Utolsó voltam -cicanacit én is hordok csizmával és szûk fazonú bõrkabáttal :P
Az én férjem ugyanilyen és ma ujságolta hogy a horoszkopja is megírta hogy a párját birtokolni akarja. Hosszú távon rohadt idegesírõ nem tárgy vagyok!!! 9éve vagyunk eggyütt néha nagyon besokkalok. Miért ne mehetne az ember csinossan a játszótérre vagy a munkahelyére??? Nem plázacicás vagyok, de idegesíti ha mások megnéznek. Olyan szintig jutottunk hogy már a hozzászólásaim is lenyomozza tehát itt nem anonim vagyok :( Attól hogy szûltem 2 gyereket nem fogok zsákot magamra húzni :( Eljárok futni nem költök magamra sokat, sminkelni sem szokom magam ...
DE ez pont, harsány öltözködés :-) A fekete pirossal, az nagyon harsány és kihívó szín páros, fõleg ha nincs lágyabb szín, ami enyhítené a kontrasztot, pl szürke. Cica naci csizmával, és bõrdzsekivel kihívó. Mindegyik egyenként is tud az lenni fazontól függõen, de ez így együtt halmozottan az. Ugyan az mint a színeknél, nincs semmi ami enyítené az összahtást, legalábbis nem említetted. bõdzseki mindig is harsányabb volt mint egy szüvet kabát, mégha a fazonuk ugyan az is lenne. Persze nem feltélenóül értem ezt negatív értelemben kihívónak (tehát nem gondolom hogy ez k-s lenne), de mindnekinek más üti meg a mércét. barátod erre érzékenyebb. Ahhoz hogy nõies bájaidra vond az emberek figyelmét nem kell feltétlenül köldökig kivágott felsõben és popsi villantós szonyában flangálni. Elég a szín és a tapadós szabás. És ez a úgy tûnik a barátodnak nem tetszik. Talán elég lenne kevéssé erõs szín összeállítást választani.
Akkor engedd el a füled mellett a hisztijét, és viselj, amit te akarsz.
Hagyd ott, ez rosszabb lesz. A végén a házból se enged ki, dolgoznod se kell, mert fél, hogy beszólnak, elcsábítanak. Egyik ismerõsöm így járt...
A kérdező hozzászólása: Kedves 6os kommentelõ! Hogy értetted az "idiótákat"? Kedves 7es kommentelõ: Már 3 és féléve együtt vagyunk, tehát nem akarom elhagyni, csak mit mondjak neki, hogy jobban meggyõzném? és természetesen hosszú felsõre gondoltam, de így se szeretné. :) Kedves többi kommentelõ! Köszönöm a válaszaitokat! :)
Szerintem szabadúlj meg tõle amig nem késõ! Idõvel még több "parancsa" lesz és teljesen rádtelepszik. Nem lehet majd egyetlen önálló gondolatod sem. Teljesen a tulajdonának, rabszolgának fog tekinteni. Addig menekülj amig nem késõ!
A cicanadrágot hosszabb fölsõvel illik fölhúzni, nem egy sima pólóval. Egyébként lehet, hogy igaza van, hogy nem kéne mindenkinek kelletni magad. Attól még nem feltétlen kell otthagyni õt, hogy megmondja a véleményét az öltözködésedrõl. Ekkora idiótákat...
A kérdező hozzászólása: elsõ kommentáros: köszönöm a tippet, meg tudom magam védeni, mellesleg 3 és féléve együtt vagyunk soha nem bántott. :) második kommentáros: fekete csizmára, fekete cicanadrágra, hosszított piros, rövid ujjú felsõre, alatta fekete hosszú ujjú, és fekete bõrdzseki. nem hinném h túl harsány
kedves 2.kommnetelõ a cicanadrág és a harisnya közt elég nagy külömbség van azért..a harisnya ara való hogy ruhával hord a cicgatyát bámivel felveheted..:)
a saját tulajdonának tart, hagyd ott..nem érdemel meg: nõ vagy, szeretsz csinosan öltözni, és jo érzés mikor más szerint is az vagy:) hagyd ott van még több millió pasi:)
Cicanadrágot, hosszú combig érõ felsõvel illik hordani, mert olyan mint egy harisnya, azt sem nadrágként hordod. De lehet azért néznek meg mert harásányan öltözöl és nem feltéltenül kihívóan. erre nem gondoltál még?
Elõbb-utóbb mindenki megunja a dühöngést, ha látja, hogy nincs közönsége.

A movie startól felhívtak, hogy menjek válogatásra. Ha esetleg beválogatnak mindenképpen költséggel jár? Ha igen akkor mennyire lehet kb számítani és megéri-e azon kívül h "sztárok" casringoltatnak.

Legjobb válasz: Nálunk a barátnõmet hívták elég sokszor h menjen castingra és h akkor Adda meg ilyenek elõtt kell kiprobálni magát különbözõ szituációkban, és ha látnak benne vmit akkor beválogatják.Ha nem vagy 18 akkor mindenképp szülõkisérete szükséges.Bár barátnõm nem ment el de a mai napig hívogatják.Én picit utánnajártam ennek a dolognak és 100-200 ezerig terjedõ elvileg ez a felkészítés és utánna kapsz egy egyszerû oklevelet,de a fórumokon azt olvastam h nem kaptak egyetlen munkát sem:/// Nagyon benne kell lenned ebben a dologban h bekerülhess egy olyan körbe.... De attól független meny el probáld ki....:))) Utánna ugy is egy szerzõdést fognak veletek megíratni,azt figyelmesen olvasd el sõt akár hozasd el és nyugodtan otthon olvasgasd át pontról pontra mert az ilyeneknek az a lényege h a sietettésel hatnak rád és aláíród egybõl ://

Nálunk a barátnõmet hívták elég sokszor h menjen castingra és h akkor Adda meg ilyenek elõtt kell kiprobálni magát különbözõ szituációkban, és ha látnak benne vmit akkor beválogatják.Ha nem vagy 18 akkor mindenképp szülõkisérete szükséges.Bár barátnõm nem ment el de a mai napig hívogatják.Én picit utánnajártam ennek a dolognak és 100-200 ezerig terjedõ elvileg ez a felkészítés és utánna kapsz egy egyszerû oklevelet, de a fórumokon azt olvastam h nem kaptak egyetlen munkát sem:/// Nagyon benne kell lenned ebben a dologban h bekerülhess egy olyan körbe.... De attól független meny el probáld ki....:) )) Utánna ugy is egy szerzõdést fognak veletek megíratni, azt figyelmesen olvasd el sõt akár hozasd el és nyugodtan otthon olvasgasd át pontról pontra mert az ilyeneknek az a lényege h a sietettésel hatnak rád és aláíród egybõl ://
A kérdező hozzászólása: Engem is felkerestek már ezzel többször is, hogy Ada lenne a "felkészítõnk".. de akkor nem tévedtem abban, hogy költséggel jár. Azért köszönöm! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!