Találatok a következő kifejezésre: Avi -ból Dvd -re (4 db)

Konvertálás AVI-ból DVD-re, mi lehet a hiba?

ConvertXToDVD 4.1.6-ot használok, tökéletesen is m?ködött a konvertálás (nem állítottam át semmit, automatikus felismeréssel dolgoztattam), de a kész dvd hangja kétszer olyan gyors, mint kellene. A kép teljesen rendben van. Van ötletetek? Gyors válasz kéne, ha lehet... Ja, és bár nem hiszem, hogy számít, de duplaréteg? dvd-t használtam.

Legjobb válasz: ISO-ba is bele tudsz nézni, pl DaemonTools-szal. Ott kéne kizárni a hibalehetõséget a gépen...

A kérdező hozzászólása: Igen, lényegében ennyi, automatáról átraktam kétcsatornásra. Köszi a segítséget!
Amúgy semmit. Volt két hangsávos avi-m, automatán szépen benne volt mindkét hang a konvertált anyagban.
ISO-ba is bele tudsz nézni, pl DaemonTools-szal. Ott kéne kizárni a hibalehetõséget a gépen...
A kérdező hozzászólása: Majd csekkolom a kmplayer-rel is, de most úgy tûnik, sikerült jól megírni. Az ISO fájlt mountoltam Daemon Tools-zal aztán Power DVD-ben lejátszottam és minden rendben volt! Valószínûleg a két csatornára való átállítás segített.
Stream arra utal, (stream1, stream2)hogy hány hangsávos az avi. Nem csak egy sávosak vannak. De végül is jó lett úgy tûnik...:) Szóval hangnál átállítottad automatáról két hangsávra?
A kérdező hozzászólása: Ja és egy laikus kérdés: a stream-ek száma mit befolyásol, illetve ennek tükrében mit kell módosítani a beállításokon?
Még írás elõtt nézz bele a filmbe! Csinálj dvd-video-t, ne ISO, akkor könnyen megteheted. Az avi-d nem két hangsávos véletlenül, de ez csak tipp, mint lehetséges ok. KmPlayer-rel > jobbklikk/opciók/bõvített menü...majd jklikk/audio/adatfolyam....itt stream hány van?
A kérdező hozzászólása: Most készül az ISO, az elsõt kitörölte automatikusan írás után (ezt sem állítottam át :) ). A megírt dvd viszont a gépen is szaladt hangilag.
Az ISO-t megnyitottad? DaemonTools... Gépen is szalad hang, vagy nem?
A kérdező hozzászólása: Próbálom újra konvertálni, beállítottam a kétcsatornás hangot, hátha az automata hangbeállítással volt gond. Egyelõre itt tartok.
Helyzet?
A kérdező hozzászólása: Ja és még valami eszembe jutott: beállítottam egy menüsablont és egyáltalán nem azt csinálta meg, hanem egy egész mást...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Elsõ válaszoló: nem próbáltam, ISO-ba konvertáltam és azt írtam fel. Második válaszoló: a rendes házimozin próbáltam ki, gépen nem...
csak az asztali lejátszón gyorsabb a hang? vagy mindenhol?
Na ez érdekes kérdés! Én kipróbálnám másik konvertálóval elsõ körben. A gépen mûködött rendesen a konvertált dvd videó még kiírás elõtt?
vsoConvertXto nevü progit szerezd + . Egy dvd-re akár kettö avi-ból átkonvertált lemezt tudsz irni.
A lejátszód csak 1GB-ig kezeli a filmeket. Konvertáld úgy, hogy 1 film legyen 2 darabban, tehát 1-1 rész legyen kisebb mint 1 GB.
A kérdező hozzászólása: Köszi! :) És hogy tudom 2 felé szedni konvertálásnál?


Miért van az, hogy amikor az, hogy egy avi-ból kódolt film vcd-be, számítógépen való lejátszáskor tökéletes 16:9-es, de mire cd-re írom és beteszem a dvd lejátszóba, 4:3-ra vált?

Legjobb válasz: A videocd (VCD) szabványos felbontása 352x288. Ez 4:3 arányú. NE módosíttasd az Aspectet amikor átalakítod.

A videocd (VCD) szabványos felbontása 352x288. Ez 4:3 arányú. NE módosíttasd az Aspectet amikor átalakítod.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!