Találatok a következő kifejezésre: Avent vagy Tippee (6 db)

Avent vagy Tommee Tippee? Cumi, cumisüveg, mellszívó. Melyik márka a jobb?

Legjobb válasz: Köszönöm szépen! Nagyon hasznos válaszokat kaptam! :-) Igazából a Tommee Tippee nagyon szimpatikus, de sok helyen csak az Aventet dicsérik, a Tommee-t gondolom még nem sokan használják.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! Nagyon hasznos válaszokat kaptam! :-) Igazából a Tommee Tippee nagyon szimpatikus, de sok helyen csak az Aventet dicsérik, a Tommee-t gondolom még nem sokan használják.
sem az avent, sem a tommee tippee nem tartalmaz bisphenol-a-t. semmelyik nagyobb marka termekei nem tartalmaznak mar. szoval ez nem gond, hacsak nem a kinai piacon veszel cumisuveget. raadasul mindben van hasfajast ti. levegonyelest gatlo szelep, szoval emiatt is total mindegy. szerintem az avent, a tommee, a dr brown's kabe ugyanannyira jo. mindet probaltam. a hasfajas meg sajna olyan, hogy a ha hasfajos a baba, akkor hasfajos, azon cumisuveg nem segit. most tommee tippee, elektromos mellszivot hasznalok a masodik gyerkocnel. bevalt abszolute, ami nagyon jo benne, hogy szabalyozhato a szivas erossege. de nem hinnem, hogy az avent jobb vagy rosszabb lenne. szerintem, azt vedd, amelyik szimpatikusabb, mert ezek a jobb markak nagyjabol ugyanazt tudjak.
100% tommee tippee...nagyon meg vagyok elégedve a sterilizálóval is meg a cumisüvegekkel is. Nekem bevált, én mindent tommeeba fogok venni.
Ezekkel a cumisüvegekkel mind az a baj, hogy polikarbonátból vannak, és biszfenol-a-t tartalmaznak, ami kioldódva bajt okozhat, Kanada és az USA már betiltotta a polikarbonát cumisüvegeket. Én Dr. Brown's-t használok, az polipropilén, és megakadályozza a hasfájást is a belsõ levegõztetõ csõ miatt.
Szia! Én a neten vettem egy új Avent Isis mellszívót egy anyukától, akinek nem volt rá szüksége, 4500 ft volt. Ha nem lett volna, nem is tudom mit csináltam volna, mert a kisfiam nem akart szopni és csak ez segített, hogy ne apadjon el a tejem! Viszont a cumisüvegek nem tetszenek, mert nagyon hamar kopnak és olyanok lesznek, mintha tök régiek lennének. Ennek ellenére hála az Aventnek, hogy a babámat anyatejjel tudam és tudom táplálni! De a T.T.-n is gondolkodtam és ha nem találom meg a neten az Aventet azt vettem volna!
Én nagyon meg vagyok elégedve az Aventtel, nekünk bevált.
Szia! Én személy szerint elégedetlen vagyok az aventtel, mert ha nincsen az összes szemed rátekeréskor a cumin, folyik orrán-száján, és ezt az ismerõsök közül már már is tapasztalta. Elég kellemetlen, mikor télen séta közben a gyerek nyakába folyik...És szemre nem látszik, hogy félre van tekerve. A tommeeben az a szimpi, hogy utánozza az anyamell formáját, talán nem lustul el a baba, ha vegyesen kell etetni (nekem az elsõ babám ezért hagyta abba a szopizást, mert könnyebb volt üvegbõl enni a pótlást :( Most várom a másodikat és neki tommee-t fogok venni. Már egyet vettem a nagynak próbából, és bevált.
Én is Avent párti vagyok igaz én csak a mellszívót próbáltam, a lányom nem cumisüvegezett, így arról nemtudok nyilatkozni.
Én is Aventet használok, szeretjük.
Szia! Elsõ babámat várom és én a Tommee Tippee-t választottam. Melszívóhoz van sterilizáló doboz is és cumis üveg is. Szerintem tök jó kialakításuak a cumisüvegek és nem karcolódik. Németországban elég elterjedt márka és régóta lehet kapni. A brendon oldalán el tudsz olvasni mindent róla. Üdv: 31 hetes kismami
Mi Tommee Tippee cumisüveget használunk és 100%-ig meg vagyok vele elégedve. Mivel kis súllyal született a babám ezért már a kórházban tápszert kapott és sajnos nekem sem lövellt be a tejem, így maradt a tápszer sajnos! A TT-nek a legjobb a cumisüveg cumija, tényleg nagyon hasonlít a mellre! Persze még a kórházban megkérdezte tõlem a kórházi védõnõ, hogy milyen cumisüveget vettem, mikor mondtam, hogy Tommee-t csak húzta a száját és kijelentette, hogy Õ csak az Aventet tudja ajánlani, és hogy kismamák tapasztalatai alapján mondja ezt. Na engem ez cseppet sem érdekelt, mert direkt a kidolgozása miatt vettem TT-t, és nem Aventet. Azóta beszereztünk két szelepes TT cumisüveget is, ami hasonló a Dr. Brown's-hoz, csak a cumija ennek is nagyon hasonlít a mellhez. Úgyhogy szerintem csakis Tommee Tippee!!!

Avent vagy Tommee Tippee cumisüveg a jobb? Kinek mi vált be egy újszülöttnél?

Legjobb válasz: Ha azért, mert nem tudod szoptatni, akkor Avent Másfelõl, ha tudod szoptatni ( vagy még nem született meg és tervezed, hogy majd szoptatod), akkor egyik sem.

Ha azért, mert nem tudod szoptatni, akkor Avent Másfelõl, ha tudod szoptatni ( vagy még nem született meg és tervezed, hogy majd szoptatod), akkor egyik sem.
Nekem csak MAM-ot fogadja el.A többi nem vált be.
Tommee Tippee anti-colic a tápszerhez, vízhez, teához Avent.
Tommee Tippee, az aventesbõl mindenhol folyik és nagyon vacak a cumi formája.
TT-ot használunk.:)
Mi is csak Avent-et használtunk, teljesen meg voltam/vagyok elégedve vele. Más nem is próbáltunk, így a TT-rõl nem tudok nyilatkozni.
nekünk mindkettõ volt. az Aventosat a mellszívóhoz adták, a Tommee Tippeet vettük, mert nagyon jónak tûnt a cumi kialakítása és hasfájós babáknak is ajánlják. én elõre felkészültem cumisüvegbõl is (2 db), mert nem tudtam, hogy mennyi tejem lesz, és nem utolsó pillanatban akartam keresgélni, de abban igaza van az egyik válaszolónak, hogy ha szoptatsz és van is elég tejed, akkor nem is kell az üveg :) )) a kérdésedre visszatérve: Aventosból etetve mindig rázta a fejét, mocorgott, hasfájós pózokat produkált (pedig nem volt egyáltalán hasfájós), míg a TT-nél nem volt ilyen, nyugodtan evett belõle és nem szokott le a cicirõl sem :) )))
Tommee Tippee-t használunk, az Aventbõl egyáltalán nem tudott inni.
Nálunk is a MAM vált be.Avent, Tommee Tippee, Nuby, ezeket el sem fogadta.
Nagyon sok cumisüveget kipróbáltunk, mert hasfájós volt a kislányunk...nekünk a Dr.Brown's cumisüveg vált be.
Csak Aventot használtam, nekünk nagyon bejött. Tommee Tipee-rõl nem tudok nyilatkozni, de jókat hallottam róla is.
Nálunk egyik sem vált be. A MAM lett a nyerõ
Tommee Tippee-t használunk újszülött koruk óta és nekünk nagyon bevált. 3 hónapos ikreim vannak, az anyatej mennyisége nem elég, így tápszerrel pótolnom kell, de szerencsére a szopizással nincsenek gondok. "Closer to Nature" típusú cumisüveget használjuk, ami az anyamellet utánozza.

Szívószálas itatópohárból melyiket használjátok? Kinek mi jött be? Avent, vagy Tommee Tippee esetleg?

Legjobb válasz: Szia! Szívószálas poharakról azt olvastam, h nagyon nehéz tisztítani õket. Én ezért ezt nem vettem. Maradtunk a cumisüvegnél. Ha mindenképpen szívószálasat szeretnél, szerintem érdemes úgy venned, h abba csak vizet teszel. Én a fiaim kulacsába csak azt teszek, és így soha nem penészedett be. Régebben Avent varázsitatónk volt, de az a teától nagyon elpiszkolódott. Így most útra van kulacs vízzel, itthonra cumisüveg.

Szia! Szívószálas poharakról azt olvastam, h nagyon nehéz tisztítani õket. Én ezért ezt nem vettem. Maradtunk a cumisüvegnél. Ha mindenképpen szívószálasat szeretnél, szerintem érdemes úgy venned, h abba csak vizet teszel. Én a fiaim kulacsába csak azt teszek, és így soha nem penészedett be. Régebben Avent varázsitatónk volt, de az a teától nagyon elpiszkolódott. Így most útra van kulacs vízzel, itthonra cumisüveg.
aventes van nekünk, nagyon jó. Ha aznap abból iszik, akkro este berakoma mosogatógépbe és elmosom, nem lett penészes sose (szerencsére), nem ereszt. Aventeshez lehet venni külön szívószálat is, szóval cserélhetõ. A TT -t nem ismerem ebbõl, de ittaópohatunk van belõle, anygon jó, az egyik poharunk ami nem ereszt, nagyon jó márka szerintem


Melyik kézi mellszívó a jobb? Az Avent vagy a Tommee Tippee?

Cumisüvegek közül nálunk abszolút nyerő a Tommee Tippee, de mellszívó ügyben tanácstalan vagyok... Ja, és elég kicsik a melleim, és ezeknek a mellszívóknak elég nagy a tölcsére...

Legjobb válasz: Avent nagyon vacak olyanra felesleges pénzt kidpbni

Avent nagyon vacak olyanra felesleges pénzt kidpbni
Bár összehasonlítani nem tudom, mert TT nekem nem volt, csak Avent. Viszont azt nem ajánlom.....
Tommee! Nekem az volt és jól tudtam használni.Az aventes elektromosa sem inditotta meg a leadó reflexemet.Nehezen jött nekem a tejcsi.

Avent, vagy Tommee Tippee kézi mellszívó a jobb?

Használtan vettem a TT-t, de kaptam egy új Aventet. Melyik a jobb, melyiket tartsam meg? (A használt is olyan, mintha új lenne, tehát ez nem szempont!) És amelyiket eladom, mennyit kérjek érte? Köszönöm el?re is a segítséget!

Legjobb válasz: Szerintem egyenlõre tartsd meg mindkettõ, és majd meglátod te magad, hogy melyik neked a jó. Mindenkinek más válik be.

Szerintem egyenlõre tartsd meg mindkettõ, és majd meglátod te magad, hogy melyik neked a jó. Mindenkinek más válik be.
Nekem TT van, nagyon meg vagyok vele elégedve. A kórházban 2 anyukának is volt Aventes és szenvedtek vele. De van aki erre esküszik. A lényeg szerintem jó a TT. Nekünk cumisüvegbõl is az van.
Én mondjuk a TT-t nem használtam, csak Aventet és maximálisan meg vagyok vele elégedve.Sõt Aventbõl vettem elektromosat is. Hát az valami álom:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nektek!

Mit javasoltok milyen cumisüveget vegyek mam anti colic cumisüveget, vagy netán avent esetleg tommee tippee?

Legjobb válasz: A fiam csak a mam-osat fogadta el, így azt használjuk. Nagyon szeretjük, mert könnyû tisztítani és sterilizálni is, de kinek a pap, kinek a paplan. Akármelyiket is választod, csak egy darabot vegyél belõle, mert nem tudhatod, hogy a babád melyiket preferálja. A fiam nem lett egyébként cumizavaros a mam-ostól, ez is egy jó érv mellette.

A fiam csak a mam-osat fogadta el, így azt használjuk. Nagyon szeretjük, mert könnyû tisztítani és sterilizálni is, de kinek a pap, kinek a paplan. Akármelyiket is választod, csak egy darabot vegyél belõle, mert nem tudhatod, hogy a babád melyiket preferálja. A fiam nem lett egyébként cumizavaros a mam-ostól, ez is egy jó érv mellette.
A kérdező hozzászólása: Rendben, akkor maradunk a Mam-nál. Abból is hány milliset vegyünk elsõ körben? :)
Én a kicsit vettem, 160 ml-s, az elején bõven elég. Késõbb ez lett a vizes üvege, és vettünk nagyobbat.
A kérdező hozzászólása: Köszi. :) És cumit is vásároltatok? Néztem most ilyen aventeset: [link] Szerinted?
Nekem mind a 3 gyerekemnek Avent cumisüvege volt/van. Most van egy újfajta is, biztos jó, de maradtam a réginél. 3 gyerekem közül 2 nem volt hasfájós, nem tudom, mennyire a cumisüveg érdeme:) Cumizavaros egyik sem lett. Játszócuminak egyszer sem vettem Avent cumit, egyszerûen drágáltam. Az 1000 Ft alatti cumik is jók, pl. Nuk.
újszülött picimnek ilyet vettem: [link] Vizet adok neki benne mert nagyon túl eszi magát cicin. Amúgy késõbbre is AVENT márkát válaszottam ebbõl vettem nagy cumis üveget és még egy ekkorát
Mi is Mam-ot használunk. Nekem nagyon tetszett a Tomme Tippee de a Mam-ot is találtam olyan jónak, a Mam olcsóbb is jóval így ennél maradtunk. Én kezdés képp egy 160ml-et vettem és 2 db 260 miliset. Eleinte a 160-asból kapta a tápszert majd a nagyobból és a kisebb lett a vizes üvege. 14 hónapos, a 160-as még mindig a vizes üvege a nagyokból meg tápszerezik. Én márka hû maradtam, Mam-os cumit vettünk neki, mondjuk 6 hósan leszokott a cumiról.
Én is kipróbáltam vagy 6 félét, végül csak a Mam-ost fogadta el. A többivel csak küszködött, nagyon sok levegõt nyelt. Hiába azok is szelepesek voltak. A Mam-osnak valahogy olyan a cumija, hogy nagyon kevés levegõt nyel vele.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!