Találatok a következő kifejezésre: Avast-om van de (3 db)

Mondanátok valami megbízható, jó és ingyen letölthető vírusirtót? Avast-om van, de nemsoká lejár, kódot tudnék hozzá szerezni, de állítólag nem elég megbízható ez a vírusirtó.

Legjobb válasz: http://www.hwsw.hu/hirek/43964/microsoft-security-essentials.. Letöltés: http://www.microsoft.com/security_essentials/default.aspx?mk..

Nekem több mint két éve van, sosem kaptam be vírust.. Azt mindenki mást mond.Már avast 5-öt használom (:
Az avast csak paranoiás! Az nem árthat!

üdv. Avast-om van. De szeretnék egy másik viruskergetővel csinálni egy vizsgálatot. Hogy lehet telepiteni az uj virusirtót hogy az avastot ne törölje teljesen?

Legjobb válasz: Egyszerre csak egy vìrusìrtò lehet fenn. Ha ùjat telepìtesz mondja is, hogy ha van màs vìrusìrtòd azt töröld le.

Egyszerre csak egy vìrusìrtò lehet fenn. Ha ùjat telepìtesz mondja is, hogy ha van màs vìrusìrtòd azt töröld le.
Vannak olyan Free programok, amelyek nem zavarják az állandó védelmet. Ilyen pl. a trójaiak, malwarek és nyomkövetõ sütik ellen kiváló A-Squared Free. Letölthetõ innen: http://www.emsisoft.com/en/software/free/. Töltsd le, telepitsd, frissitsd, utána már tud magyarul.
A kérdező hozzászólása: az érdekelne jobban hogy tudok ugy ideiglenesen virusirtót telepiteni a gépre hogy arégit ne kelljen törörni. csak arra kéne az uj mig lefuttatok egy alapos vizsgálatot hátha talál valamit
Vírusirtóból csak egy lehet egyszerre telepítve. Amit javaslok, hogy futtass egy online szkennert a böngészõbõl, több víruskeresõnek is van ilyen opciója, (majdnem )teljesen ingyenes, csak egy plugint rak fel a böngészõ alá, nem ütközik a rezidens vírusirtóval. Van ilyen az ESET-nek, a Pandának, a Nortonnak, a Kaspersky-nek, meg talán még többnek is, én ezekrõl tudok.
Persze, telepíthetsz több vírusirtót is egyszerre (nekem spec 3 különbözõ van a gépemen) A trükkje az annyi, hogy nem szabad 2-nek vagy többnek futnia egy idõben. Ez meg úgy éred el hogy a valós idejû védelmet csak 1-nek engedélyezed, a többit meg kikapcsolod a fenébe... Start futtatás-->msconfig-->Automatikus indítás itt kiveszed a maradék két vírusirtót. Ha ellenõrizni akarsz akkor letiltod mindet és kézileg egyenként ellenõrzöl. Késõbb pedig valamelyiket ismét engedélyezed.
Ha van egy állandó védelem a gépen (ESET Smart Security stb.) ez megtûri maga mellett a Free viruskeresõket (pl. Clam, A-Squared stb.). Egyszerre csak egy virusirtót futtass, ez lényege.

Avast-om van fent, de eléggé lassú a gépem, néha meg is áll. Az avast-al lehet gond vagy az xp-vel, mivel lehet jobbá tenni?

az xp-m jó bár nem leg.

Legjobb válasz: hát... avast-tal mert folyamatosan vizsgálja géped ez volt nekem is a bajom a másik gépemen ... hát használj kaspersky-t, vagy nod32-t.

hát... avast-tal mert folyamatosan vizsgálja géped ez volt nekem is a bajom a másik gépemen ... hát használj kaspersky-t, vagy nod32-t.
Az Avast sok ramot zabál. A Nod nem megbízható... A Spyware Terminatort szeretni fogod!:)
Tul keves a hely a gepeden.Probalj meg uninstalalni es letorolni felesleges dolgokat, vagy csinalj disk cleanup-ot es defragmentalj!Ha nem megy akko sem rendesen akko probalkozz mas virusolovel pl:AVG, BitDefender, NOD32 stb!
A Spyware terminator nem virus olo!!nem tudja letorolni pl:trojan horse-ot!a spyware kemprogramirto!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!