Találatok a következő kifejezésre: Autóra leghamarabb évesen szerezhetek jogosítványt (1 db)

Autóra leghamarabb hány évesen szerezhetek jogosítványt?

Azt tudom, hogy alaphelyzetben 17 évesen, de nincs valami lehet?ség, hogy ne kelljen addig várni?

Legjobb válasz: 1 kicsitr pontositanék az elöttem szólóhoz... én most teszem lefelé és mikor betöltöttema 17-et elõtte rá 2 héttel már vezethettem rutint és a rutin vizsgát már a szülinapomon letehettem volna.. most a forgalmin vagyok... igen majd felemelik úniós szabványra 21 évre.. de nincs semmiféle kiskapu h elõbb tanulhass vezetni...

1 kicsitr pontositanék az elöttem szólóhoz... én most teszem lefelé és mikor betöltöttema 17-et elõtte rá 2 héttel már vezethettem rutint és a rutin vizsgát már a szülinapomon letehettem volna.. most a forgalmin vagyok... igen majd felemelik úniós szabványra 21 évre.. de nincs semmiféle kiskapu h elõbb tanulhass vezetni...
Ugyan 17 év nem is magas korhatár...szerintem emelhetik kicsit magasabbra...persze nem kell 21 évig...hisz 17-18 évesen még annyira yerek az ember.és erre csak késöbb jön rá...
Szerintem nincs, és nem is kell hamarabb. Én most leszek 17 éves és ez így pont jó. Amúgy hallottam, hogy felemelik 21-re de ez csak pletyka, nem tudom mi igaz belõle.
16 és 1/2 évesen iratkozhatsz be KRESZ tanfolyamra, de KRESZ-vizsgát csak a 17. születésnapod elõtt 3 hónappal, azaz 16 és 3/4 évesen tehetsz. Forgalmi vizsgát meg csak a 17. születésnapod után. Természetesen mindez a korkedvezmény csak szülõi beleegyezéssel!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Igaz az, hogy a B-s jogosítványomat elveszik, ha megbukok C-ben valamiből?

jogosítvány

9

Valaki mostanában csináltatott Eu. S kártyát? ! Ha igen mennyi idő alatt készül el? !

Tegnap nekem azt mondták egy hónap, de itt mindenhol azt olvasom (bár régi cikkek) hogy még aznap! Melyik igaz?!

2

Most akkor tényleg ilyen könnyű AK-ból A2 jogsit csinálni?

Aki lecseréli az AK-s jogsiját automatikusan beírják az A2-t korlátozás nélkül?

A minap voltam jogsit cseréltetni, és az igénylőlap hátulján az alábbiakat találtam (kép):

3

Autóhitel esetén lehet-e két tulajdonosa a gépjárműnek, illetve ha azt szeretnénk, hogy az autó közös tulajdon legyen, közösen kell-e a hitelt felvennünk?

Párommal nem vagyunk papíron élettársak, de az új autó árába egyenlően fizetünk bele, a fennmaradó részre pedig hitelt szeretnénk, amit közösen fizetünk majd. Mivel hivatalosan nincs nyoma, hogy együtt élünk, nem szeretném, ha csak egyikünk nevén lenne az autó...Az üzembentartó én leszek a biztosítási magasabb bónuszaim miatt, de ugyebár a tulajdonjogot tekintve ez mellékes...

4

Ha ilyen autót veszek akkor mi a teendő?

Lejárt külföldi okmányokkal autót néztem,de nem tudom,hogy megvétel után mi lenne a teendő vele.Meg mi mennyibe kerülne.

4

Gazdasági totálkár esetén mivel tudom növelni a káridőponti értéket?

Összetörték az autómat. Gazdasági totálkár lett, bár még csak a kárbejelentés történt meg, de ez biztosan gtk. Az autó piaci értéke min. 400e. Ft. Új hűtő, új gyújtógyertya és gyújtótrafó van benne, de úgy gondolom a biztosító max 350e Ft.-ot fog megítélni. Mivel tudnám még megnövelni az értéket?

5

Édesanyám nevén van az autó mi kell, hogy vezethessem?

Közeljövőben veszek egy autót de, hogy ne legyen olyan drága a biztosítás nem az én nevemen lesz hanem Édesanyámén, milyen papír kell, hogy vezethessem az autót? Üzembentartóit kell írni vagy elég egy kölcsönadási?

5

Feleségem autóján testvérem lenne az üzembentartó, ennek milyen lépései, anyagi vonzatai vannak?

Feleségem nevén van 1 autó,amit odaadunk tesómnak,aki használni fogja,szeretnénk,ha ő lenne az üzembentartó is,hogy ne minket csesztessenek,ha gyorsan hajt,tilosban parkol,stb.Átiratni úgy tudom,nem kell,de akkor milyen papírral menjünk az ocsmányirodába?Új forgalmi gondolom,kelleni fog,a törzskönyv meg marad feleségemnél?

1

Okmányok, rendszám nélküli autót hogy kell eladni?

Van 1 autó,nincsenek papírjai(forgalmi,tk),alvázszám kivágva,stb.Hogyan lehet értékesíteni?Ilyenkor kell adás-vételi?Vagy csak pénz-autó csere és kész?

7

Segédmotorkerékpárra melyik biztosítónál a legkedvezőbb az ár?

Néztem pár helyet, de még az Allianznál is bőven 7ezer felett van.

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!