Találatok a következő kifejezésre: Autóra leghamarabb évesen szerezhetek (1 db)

Autóra leghamarabb hány évesen szerezhetek jogosítványt?

Azt tudom, hogy alaphelyzetben 17 évesen, de nincs valami lehet?ség, hogy ne kelljen addig várni?

Legjobb válasz: 1 kicsitr pontositanék az elöttem szólóhoz... én most teszem lefelé és mikor betöltöttema 17-et elõtte rá 2 héttel már vezethettem rutint és a rutin vizsgát már a szülinapomon letehettem volna.. most a forgalmin vagyok... igen majd felemelik úniós szabványra 21 évre.. de nincs semmiféle kiskapu h elõbb tanulhass vezetni...

1 kicsitr pontositanék az elöttem szólóhoz... én most teszem lefelé és mikor betöltöttema 17-et elõtte rá 2 héttel már vezethettem rutint és a rutin vizsgát már a szülinapomon letehettem volna.. most a forgalmin vagyok... igen majd felemelik úniós szabványra 21 évre.. de nincs semmiféle kiskapu h elõbb tanulhass vezetni...
Ugyan 17 év nem is magas korhatár...szerintem emelhetik kicsit magasabbra...persze nem kell 21 évig...hisz 17-18 évesen még annyira yerek az ember.és erre csak késöbb jön rá...
Szerintem nincs, és nem is kell hamarabb. Én most leszek 17 éves és ez így pont jó. Amúgy hallottam, hogy felemelik 21-re de ez csak pletyka, nem tudom mi igaz belõle.
16 és 1/2 évesen iratkozhatsz be KRESZ tanfolyamra, de KRESZ-vizsgát csak a 17. születésnapod elõtt 3 hónappal, azaz 16 és 3/4 évesen tehetsz. Forgalmi vizsgát meg csak a 17. születésnapod után. Természetesen mindez a korkedvezmény csak szülõi beleegyezéssel!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Év közben lejáró kötelező esetén, hogyan megy a biztosító váltás?

Sziasztok! Pár napon belül lenne a kötelező biztosításom évfordulója, de szeretnék biztosítót váltani. Felmentem a Netrisk-re, és elkezdtem kitölteni a megfelelő adatokat, és belefutottam egy olyan kérdésbe, miszerint bizonyítható módon felmondtam a szerződésemet a jelenlegi biztosítómmal. Ezek szerint az oldalon újrakötött, más biztosítóhoz szóló szerződéssel nem bontom automatikusan a jelenlegi biztosításom? Ha nem, akkor mi a dolgom ezzel? Előbb bontanom kell, és utána megkötni az oldalon a szerződést, vagy megköthetem akár most, és hétfőn jelzem a jelenlegi felé a bontást? Sajnos nem igazán vagyok ebben otthon... Köszönöm!

3

Mi a teendo anyagi karos, de rendorseget nem igenylo baleset eseten?

Meg szerencsere soha nem volt meg csak koccanasban sem reszem, viszont minap kishijjan lezuzott egy holgy a parkoloba. Az eset utan elgondolkodtam, hogy, igazabol ha megtortent volna, es a holgy segitokesz, akkor sem tudtam volna igazabol mifele biztositasi papirt kellett volna adjon, es abbol en hogyan fogom latni a javitasi koltsegeim viszont, illetve hogyan allapitjuk meg mi szamit bele a baleset koltsegere felrohato cserenek? Mindez megoldhato-e rendori jelenlet nelkul, csupan kettonk kozott, de a biztositast kihasznalva, nem pedig "ad egy kis penzt es hello" modszerrel

1

Kettős állampolgárként, (magyar, szerb) vezethetek e magyar jogsival szerb rendszámú kocsit ami a nevemen van?

Van szerb lakcímem is a magyar mellett.

0

Hogyan oldjuk meg papíron azt, ha ismerősöm nyárra nekem adná a robogóját amíg ő Amerikába megy?

Sziasztok! Ismerősöm nemsokára kiutazik a nyárra dolgozni Amerikába és a robogóját nekem szeretné adni amíg ott lesz. Milyen papírt kell megírni hogy használni tudjam? Biztosítást nemrég fizette be. Gondoltunk arra is hogy írunk egy adás-vételit és befizetem én újra a biztosítást, de akkor ő alig egy hete kidobta az ablakon a pénzét. Mit csináljak?

3

Céges autóval okoztam balesetet (koccanásost) előttem két autó károsodott. Nem vagyok bejelentve, papírom sem volt, hogy vezethetem az autót. De a biztosítási papírt alá kéne írnom amit küldtek. Én fizetek?

Mi a teendő? Engem meghurcolhatnak miatta? Nekem fizetnem kell majd?

2

Szeretnék autót vásárolni, a biztosításnak kötelező az én nevemen lennie?

Az autó az én nevemen lenne de a biztosítás az egyik szülöm nevén lenne, mert nem szeretnék horrorisztikus árat fizetni. ez igy megoldható? vagy a kocsinak is annak a nevén kell lennie aki a biztosítást fizeti ?

4

A B, C, E kategóriához PÁV II-es viszga megfelel-e belföldi árú fuvarozáshoz vagy a III-as kell hozzá?

2

Mi történne, ha egy másik okmányirodában, újra leadnám a jogosítvány igényélésem?

5

Miként történhetett, hogy egy hét alatt elkészült a jogosítványom?

Mindenki rinyál, hogy egy hónapnál is hosszabb idő alatt küldik ki a jogsikat!
Én meg Budapesttől 70 km-re bementem az épp útba eső okmányirodába május 28-án este 6-kor, megcsináltuk a fényképet és a papírmunkát 20 perc alatt, és ma már jött az SMS, hogy mehetek átvenni a kártyát a Visegrádi utcában!
Most akkor mi van, szívatják az új jogsisokat?
:D

8

A törzskönyv mikor érkezik meg?

Használt autó vásárlásakor megtörtént az átírás, megvan a forgalmi, gépjármű vagyonszerzési csekkbizonylat.
A törzskönyvet postázni fogják. Mikorra várható hogy megérkezik?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!