Találatok a következő kifejezésre: Ausztriában keresek Kínai (3 db)

Kint Ausztriában kb. mennyit keres egy bébiszitter?

Legjobb válasz: Szia, hivatalosan 350 Eurót kereshet, de általában többet kapsz 400-500 EUR. És õk fizetik a nyelviskoládat.Neked semmi kiadásod nincs,kivéve a hazaút költsége, hisz náluk laksz, és õk tartanak el.Hétvégente, ill. ünnepnapokon szabadod van. Én 8 hónapja vagyok kint egy családnál, eddig semmi probléma nem volt. Én ezen a honlapon regisztráltam: http://www.aupair-world.net/?ggl=en Ez az egyik legnépszerûbb oldal. Sok sikert

Szia, hivatalosan 350 Eurót kereshet, de általában többet kapsz 400-500 EUR. És õk fizetik a nyelviskoládat.Neked semmi kiadásod nincs, kivéve a hazaút költsége, hisz náluk laksz, és õk tartanak el.Hétvégente, ill. ünnepnapokon szabadod van. Én 8 hónapja vagyok kint egy családnál, eddig semmi probléma nem volt. Én ezen a honlapon regisztráltam: http://www.aupair-world.net/?ggl=en Ez az egyik legnépszerûbb oldal. Sok sikert
Bébiszitteri állások nagy része kamu, és szexrõl van szó, valamint prostitúcióról, vigyázni kell vele, hogy nehogy egy péniszt adjanak a szádba, vagy felszopónak állítsanak be!
A kérdező hozzászólása: itt van mellettünk ausztria és ismerem az embereketcsak nem tudom hogy mennyit keresnek!azért köszi!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!