Találatok a következő kifejezésre: Ausztriába szeretnénk pár (4 db)

A párom román, én magyar állampolgár vagyok. Ausztriában szeretnénk munkát vállalni, esetleg letelepedni. Milyen papírokra lenne szükségünk? Előny lenne, ha előbb összeházasodnánk?

Kislányom másik apától van, akit?l elváltam. Neki milyen papírok, engedélyek lennének szükségesek, hogy velünk együtt letelepedhessen?

Ausztriába szeretnénk menni pár napra nyaralni. A határ közelében mit érdemes megnézni, hova érdemes elmenni?

Legjobb válasz: Attól függ hány évesek vagytok. Ha még elég fiatalok tudom ajánlani az Eisenstadt melletti Märchenparkot, olyasmi mint egy vidámpark, csak sokkal jobb :P Egyébként Bécset mindenképp érdemes megnézni ott van ugyebár a Beethoven emlékház, a bécsi óriáskerék, a Schönbrunni palota, a Szent István székesegyház stb.

Attól függ hány évesek vagytok. Ha még elég fiatalok tudom ajánlani az Eisenstadt melletti Märchenparkot, olyasmi mint egy vidámpark, csak sokkal jobb :P Egyébként Bécset mindenképp érdemes megnézni ott van ugyebár a Beethoven emlékház, a bécsi óriáskerék, a Schönbrunni palota, a Szent István székesegyház stb.
bécs, kell is jó pár nap meg sok pénz, rengeteg látnivaló van de a belépök nem olcsók.
na meg persze ott van Brandenburg vidéke és a Fertõ tó (ott ha jól emlékszem hajóutakat is szerveznek Magyarországról Ausztriába és fordítva)
Mixnitz-et ajánlom, gyönyörû helyek és vízesések között a hegyoldalban megy fel a falépcsõ! Jó kis túra...
A kérdező hozzászólása: Wow, köszi. Nagyon jókat írtatok! Azt meg tudjátok mondani, hogy mikor nyitják meg újra a határt (az EB miatt újra vissza van állítva a határellenõrzés, ha jól tudom)
Szia! Csak a meccsek idején voltak lezárva, amelyik nap játszottak.

Szeretnénk kimenni a párommal Németországba vagy Ausztriába dolgozni? Nyelvtudásunk nagyon alacsony. Van akkor is esélyünk? Mi az első teendőnk? Közvetítők? Honnan tudjuk, mi átverés, mi nem?

Természetesen fizikai munkára gondolunk, betanított munka, csomagolás, árurakodás, szobalánykodás, mosogatás, takarítás, stb...

Legjobb válasz: Persze, tárt karokkal várják a tanulatlan munkaerõt, nincs még ott elég török ilyen feladatokra

Persze, tárt karokkal várják a tanulatlan munkaerõt, nincs még ott elég török ilyen feladatokra
miért tõlünk kérdezed h szeretnétek-e kimenni?
A kérdező hozzászólása: Elnézést!:) Elírtam...Nem kérdezni akartam, hanem kijelenteni...
A kérdező hozzászólása: Nem vagy te kicsit BUNKÓ????
A kérdező hozzászólása: Hú de felbosszantott ez a második válaszoló!!!!! Nem is ismersz? Attól, hogy ilyet munkát végeznék, az nem azt jelenti, hogy tanulatlan vagyok!!!! Van két diplomám!!!! Viszont utálom a diplomás faszokat, gondolom te is az lehetsz! Hülye képmutató nagyképû köcsög!!!!
Én úgy hallottam, a munkaügyi központon keresztül a legbiztonságosabb. Nem tudom, hogy hol laktok, én Vas megyei vagyok és Vas megye, Gyõr-Moson-Sopron és Zala valamilyen szerzõdéses viszonyban van az osztrákokkal. Szerintem érdemes lenne felhívni valamelyiket, hogy mik a lehetõségek:)
De kevés nyelvtudással keserves lesz.
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!