Találatok a következő kifejezésre: Augusztusban születendő milyen (3 db)

Augusztusban születendő babának milyen ruhák kellenek majd?

Augusztus elejére várom a babánkat. Akkor még nem sok ruha kell, tudom, de mégiscsak újszülött lesz. Adtatok babátokra ilyenkor hosszú rugit? Persze ez függ majd a melegtől is, de szeptemberben gondolom már kell a hosszabb rugi, hosszú ujjú body. Miket szerezzek be? Köszi,ha írtok.

Legjobb válasz: Rövid ujjú body, trikó body. Vékony pamut hosszú ujjú rugi. Ezeket a Tescóban tudod legolcsóbban megvenni, és szépek is! Kell plüss hosszú ujjú rugi. Kocsi kabát/ kardigán. zokni, szabadidõ alsó, vékony hosszú ujjú póló. Én vennék napozót is. Rugi 0-3 hó méretben 10 db, body 10-12 db. 3 kardigán. 3-4 nadrág, 5 hosszú ujjú póló, 3 db napozó. Kalap, vékony sapi. Ha kislány, 2 szoknya, 2 ruhácska.

Rövid ujjú body, trikó body. Vékony pamut hosszú ujjú rugi. Ezeket a Tescóban tudod legolcsóbban megvenni, és szépek is! Kell plüss hosszú ujjú rugi. Kocsi kabát/ kardigán. zokni, szabadidõ alsó, vékony hosszú ujjú póló. Én vennék napozót is. Rugi 0-3 hó méretben 10 db, body 10-12 db. 3 kardigán. 3-4 nadrág, 5 hosszú ujjú póló, 3 db napozó. Kalap, vékony sapi. Ha kislány, 2 szoknya, 2 ruhácska.
Esténként kell a hosszú ujjú, hosszú nadrág, és van hogy csak 20 fok van nappal, akkor is kell a 'melegebb ruha' ha meg nagy meleg lesz, kell a rövidújjú body. Estére aludni a pamut hosszú ujjú rugi, vagy napozó. Vékony hálózsák, pléd. Mindenbõl kell 7 db, azért ezt a 0-3 hó méretet 3 hónapig hordja, nagyobbat nem érdemes venni, mert olyan esetlenül elvész majd benne a baba.
téli kabát, ami ki van bélelve, bunda sapka, kesztyû sál, bunda zokni. Véletlenül se fázzon meg! Amúg 4-re várod?

Augusztusban születendő babának milyen babakocsit javasoltok?

szempontok: legyen nagy kereke, kicsi liftbe beférjen(100cmx100cm,tényleg nagyon pici lift,10.emelet), bébihordozó nem szükséges(örököltünk egyett)

Legjobb válasz: Háát,a sportkocsikon kívül nem tudok olyan modelltõl ,ami elférne egy ennyire pici liftben.Sok pénzt,idõt és utánajárást spórolsz meg,ha a liftben összecsukva szállítod.Igaz,ilyenkor nem lehet mózeskosarazni,de a legtöbb fekvõkocsi gyorsan,akár fél kézzel is nyitható,csukható.

Háát, a sportkocsikon kívül nem tudok olyan modelltõl , ami elférne egy ennyire pici liftben.Sok pénzt, idõt és utánajárást spórolsz meg, ha a liftben összecsukva szállítod.Igaz, ilyenkor nem lehet mózeskosarazni, de a legtöbb fekvõkocsi gyorsan, akár fél kézzel is nyitható, csukható.
ami hóálló és nem csúszik még jégen se! Meg ami bírja a kemény hidegeket

Augusztus elején születendő babának milyen ruhát vettetek?

Rugdalozót ugye naponta lehet használni nyáron is egy újszülöttnél? És nappal, ha nagyon meleg van? Akkor body és klün nadrág? Téli babám volt, most teljesen tanácstalan vagyok:)

Legjobb válasz: Én aug 25 re vagyok szija!szerintem talpas nadrágot vegyél párat rövid badykat persze hosszut is vegyél ujjatlan rugdalozot is!

Én aug 25 re vagyok szija!szerintem talpas nadrágot vegyél párat rövid badykat persze hosszut is vegyél ujjatlan rugdalozot is!
Tavaly aug. 2-án születtek a babáim. Volt, hogy csak pelusba voltak vagy bodyban. Póló, gatyó furin nézett ki rajtuk mág:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!