Találatok a következő kifejezésre: Augusztusban leszek de már most (2 db)

Augusztusban leszek 16éves, de már most szeretnék egy kis pénzt keresni. Elég olyan 10ezer, két hét munkával, fontos lenne. Hol lehetne ilyet?

Legjobb válasz: Ne viccelj már, napi 1000 forintért dolgoznál? Keress diákmunkát, 16 évesen már legálisan is melózhatsz, újságkihordás, stb...

Ne viccelj már, napi 1000 forintért dolgoznál? Keress diákmunkát, 16 évesen már legálisan is melózhatsz, újságkihordás, stb...
A kérdező hozzászólása: nem érr rá.augusztusig kéne pénz:(
Add el vmi cuccodat.
15 évesen is vállalhatsz diákmunkát szülõi engedéllyel/hozzájárulással, de ennyit nem fogsz keresni vele.
A kérdező hozzászólása: köszi:) valami konkrétat valaki:)
keress fel diákszövetkezeteket
A kérdező hozzászólása: de én szórólapoznék is, de hát még olyat se találok.amit lehet 15évesen.nekem az is jó:)
Klímás lakásban, és medencével az udvaron. Én így bírom ki :) 26+5hkm
Nálunk nincs klíma, este 30 fok volt a szobában, csak forgolódtam, de baba nélkül is ugyanilyen rosszul aludnék ekkora hõségben.
Szintén klíma megy a lakásban és van medence az udvaron. De éjszaka nem megy a klíma, csak nyitva minden ablak. Legalább hûvösebb levegõ jön be... Kitartás, 35hkm. (augusztus 10-e az kiírt napom. Neked?)
nekem augusztus 8:)
A kérdező hozzászólása: a ki irt napom aug 15 de azt mondta a doki hogy a legvalószínûbb aug 26 . kitartást csajok mindjárt jön a gólya :D holnap már itt is lesz klíma .)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!