Találatok a következő kifejezésre: Augusztus végére, elejére várjuk (4 db)

2010 augusztus végére szeptember elejére ki vár babát? Hogy birod az idöjárás változást?

jósló fájások?

Legjobb válasz: Szió! Igaz, szeptember 11-re vagyok kiírva de mondták, hogy lehet elöbb jön a baba mert nagyon görcsölök a 29. hét végétöl. Most kellemesen hüvös idö van, így jobb, de a nagy melegben többször és erösebben jön. Te hogy vagy? Vannak már fájásaid? 33 hetes

Szió! Igaz, szeptember 11-re vagyok kiírva de mondták, hogy lehet elöbb jön a baba mert nagyon görcsölök a 29. hét végétöl. Most kellemesen hüvös idö van, így jobb, de a nagy melegben többször és erösebben jön. Te hogy vagy? Vannak már fájásaid? 33 hetes
A kérdező hozzászólása: hát én is görcsölgetek én elvileg szeptember 8 ra vagyok kiirva de nem bánnám, ha hamarabb jönne egy két héttel:)
(elsö vagyok) Megértelek:) Gyakran görcsölsz?Mekkora már a kicsid? Milyen nemü lesz?
Én aug. 27-re vagyok kiírva de nekünk is hamarabb fog jönni állítólag. Ezt a hûvös idõt nagyon élvezzük élénkebb a babám is. Folyamatosan szellõztetek mert 30fok volt a nagy melegben a lakásban, most csak 25 ami mindjárt kellemesebb. Nekem inkább a derekam fáj egyre sûrûbben. Görcseim nincsenek inkább enyhe mensi szerû érzés de az ritkábban. 35hkm
Sziasztok! Én az UH szerint 36 hetes vagyok a menses szerint pedig csak 34. Hát mikor így megváltozik az idõ akkor vannak görcseim, pl tegnap egyfolytában beállt a hasam.... Az ország melyik felén laktok? Kész a kórházi csomag? S Milyen nemü a babátok? Nekünk kisfiút mondtak.
Szeptember 12-re vagyok kiírva, de mindenki (doki, védõnõ, stb) azzal idegesít, hogy csak húzzúnk ki még 3 hetet, aztán minden ok lesz. Semmi nagyobb gondom nincs, könnyen elfáradok, estére fõleg alig várom hogy lefekhessek. 20 hós a lányom, eléggé karban tart a drága, 10 kg-nál tartok eddig, derekam fájogat, meg feszít, vagy inkább húzódik a hasam, már akkora mint mikor a lányam mentem szülni. Szerencsére nem görcsölök, de már 3 hete 2100 az értékem, és a középsõ méhszáj is puha, úgyhogy amennyit tudok fekszem. Napi 6-8 órát vagyok talpon, ami kevésnek bizonyul a beleimnek, mert állandóan érzem hogy nem jó a gyomrom a kevés mozgás miatt, de ha nem szeretnék nyílni tovább sajnos ezt el kell viselni. Jóslók nem nagyon vannak, idõjárásváltozásnál legtöbbször a fejem fáj. 33 hetes ikres kismama
35 hetes vagyok és kislányt várunk.Múlt heti uh szerint 2500 gramm a picúr.2110 a méhszáj 25.héttõl, de a doktor szerint nem jön korábban.Pedig már jó lenne lassan, mondjuk 2 hét múlva, mert van egy 2 éves kisfiunk és õ nagyon igényelné a mozgást, csak hát anya lelassult.Kórházi csomag nincs kész, ráérünk még...Amúgy ezt a frontot meg sem éreztem.
Sziasztok! Én szept. 11-re vagyok kiírva. És imádom, hogy lehûlt a levegõ! Pedig alapjában véve szeretem a meleget, de ez már sok volt nekem! Én már elkészítettem a kórházi csomagot, és a héten összeszereljük a kiságyat, valamint kimosom a kisrucikat, és bepakolom a szekrénybe. Jóslóim nincsenek még...bár 1-2 szer volt ilyen furcsa érzésem, de igazából nem tudtam hová tenni a dolgot. Nekünk kis Hercegnõnk lesz. :-) 33h km

Miből mennyit vettetek a Babának? Elsősorban azok válaszát várom, akik augusztus végére, szeptember elejére vannak kiírva.

Mármint ruhára gondolok. Elkezdtem vásárolgatni, de annyira tanácstalan vagyok... Van listám (több is), de mégis. Ja, ruhákat nem kaptunk, mindent magunknak kell megvenni.

Legjobb válasz: Szia! Szeptember 12-én született a fiam, tehát picit késõbb, mint a tiéd fog. Sztem vegyél 4-5 hosszú ujjú kombidresszt és uennyi rövid ujjút. Rugiból inkább a vékonyabb pamutot javaslom, Tescoban kapsz 3 db-os egységcsomagot, nem túl drágán, én ebbõl legalább 3-at vennék, mert az elején gyakoriak a balesetek. Vegyél kocsitakarót, ha hidegebbek a napok. Kell kettõ törölközõ, javaslom alváshoz a vékony hálózsákot. Én két tucat textilpelenkát vettem, illetve elõször csak egyet, de az kevésnek bizonyult :-) Jól jön 2 vékony sapi sétához, és legalább egy fürdetés utánra. Hát, ez az alap, a többiek biztosan írják, amiket kihagytam.

Szia! Szeptember 12-én született a fiam, tehát picit késõbb, mint a tiéd fog. Sztem vegyél 4-5 hosszú ujjú kombidresszt és uennyi rövid ujjút. Rugiból inkább a vékonyabb pamutot javaslom, Tescoban kapsz 3 db-os egységcsomagot, nem túl drágán, én ebbõl legalább 3-at vennék, mert az elején gyakoriak a balesetek. Vegyél kocsitakarót, ha hidegebbek a napok. Kell kettõ törölközõ, javaslom alváshoz a vékony hálózsákot. Én két tucat textilpelenkát vettem, illetve elõször csak egyet, de az kevésnek bizonyult :-) Jól jön 2 vékony sapi sétához, és legalább egy fürdetés utánra. Hát, ez az alap, a többiek biztosan írják, amiket kihagytam.
A kérdező hozzászólása: Hú, köszönöm! Db-ra ezek megvannak. Viszont mind egy méret és fogalmam sincs, hogy ebbõl vegyek még vagy inkább már nagyobbakból? Pelusunk még nincs, meg sapiból is csak 1 van, mert nem igazán találtam kedvemre valót! Várom még mások válaszait is!
Augusztus 10-re vagyok kiírva, de mivel nagyon változó az idõjárás számításba vettük a hûvösebb napokat is, van két vékony nyáti kis takarónk, egy õszi takaró, kombiból mi egy 3db-osat vettünk a Tescoba, nem mertünk többet mert igazából akkor fogjuk már tudni a méretet ha megszületik a kis drágánk és akkor majd a férjem még beszerez pár csomaggal, megvettünk egy hófehér 5 részes szettet amiben majd hazahozzuk(kiscipõ, kissapi, kesztyû, kombi és rugiból áll), vettünk egy csomag eldobható pelust, 5 textílpelust, egy cumisüveget nem tudni mikor lesz rá szükség, hajkefét, üvegmosót, popsitörlõt, hát hírtelen ennyi jutott eszembe, remélem adtam néhány ötletet amit be tudtok majd szerezni, Boldog babavárást, 35hetes kismama:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked is!
Én is azt javaslom, hogy szerezz be 1-2 vastagabb holmit (62-est) is. Barátnõm szept. elején szült, pont a legnagyobb hidegben. A párja rohangált (mint egy mérgezett egér :D ) meleg holmiért a babának, míg a kórházban voltak. Én okt. végén szültem, de olyan meleg volt, mintha szept. eleje lett volna. Az idõ megtréfált bennünket. :) Azért írtam 62-est, mert ha mégis meleg lesz, pár hónapig még tudjátok használni (késõ õsszel). Hacsak nem szülsz óriásbébit. :) ) A Tesco-s bodykra meg figyeljetek, én kaptam olyat 62-es cimkével, ami az 53 cm-es lányomra éppen jó volt! Érdemes összehasonlítani a különbözõ márkájú, de azonos méretû cuccokat. A feliratra ne adjatok soha!
A kérdező hozzászólása: Ez jó ötlet, köszi szépen! Valahogy nekem eszembe sem jutott, hogy hideg is lehet...

Augusztus végére, szeptember elejére várjuk a kislányunkat. Miben hozzam haza a kórházból?

Legjobb válasz: Ha ilyen szép idõ lesz, és nem laktok messze a kórháztól, egy hosszú ujjú és lábú vékony rugi, egy bady és egy sapka elég! Ha meleg lesz akkor rövid ujjú és lábú napozó, bady, zokni, sapka! Plusz egy vékony takaró mindig jó ha van! 3 hónapos kislány anyukája

Ha ilyen szép idõ lesz, és nem laktok messze a kórháztól, egy hosszú ujjú és lábú vékony rugi, egy bady és egy sapka elég! Ha meleg lesz akkor rövid ujjú és lábú napozó, bady, zokni, sapka! Plusz egy vékony takaró mindig jó ha van! 3 hónapos kislány anyukája


2011 július végére - augusztus elejére babót váró kismamák? 6 - 7 - 8 heteskék?

Hogy vagytok? Milyen a közérzetetek? Miket tapasztaltok? Voltatok már orvosnál?

Legjobb válasz: Sziasztok! A ma reggeli teszt tanulsága szerint csatlakozom, 6 hét körül lehetek szerény számitásaim szerint... de még a dokihoz mennem kell. Izgulok, de jó. :) 1. :)

Én 10+6 NAPOSAN VOLTAM UTOLJÁRA ÉS AKKOR 44 MM VOLT a drágám :-) Ma vagyok pont 12 hetes és rókázok változatlanul :-(. Neked mekkora volt a babád?
Syastok! Én is Júli 20-ra vagyok. Eddig semmi bajom. 15én ultrahang.
Mindenkinek gratula! Sok sok oroszlán bébi, kössétek fel a felkötnivalót! :) Én is oroszlán vagyok, oroszlán aszcendenssel, gyerek is ori lesz, férjem kos, nem lesz unalmas család. Már ha hisztek az ilyenben. :)
7 hetes vagyok pont ma, úgyhogy elvileg én is júliusban szülök.
Sziasztok! A ma reggeli teszt tanulsága szerint csatlakozom, 6 hét körül lehetek szerény számitásaim szerint... de még a dokihoz mennem kell. Izgulok, de jó. :) 1. :)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok! :)
A kérdező hozzászólása: Tegnap voltam a 12hetes ultrahangon. Annyira jó volt látni ezt a kis "Zûrlényt " a pocimban. Párom már alig várja, milyen nemû lesz a bébi. Ti hogy vagytok? Közérzet? Milyen méreteket mértek ultrahangon?
2 baba és azon kívûl hogy a 20 hónapos 14 kg fiacskámat még mindig cipelni kell semmi gáz:)
Szia! Én kb. 6 hetes vagyok, aug.4-re várható. Én éppen ma reggel hánytam elõször. Orvosnál még nem voltam, szerintem jövõ héten megyek.
A kérdező hozzászólása: Én holnap megyek elõször orvoshoz. Ma vagyok 7 + 2hetes. Nagyon kíváncsi vagyok már. :) Második baba lesz szintén. Tegnapig semmi hányingert nem tapasztaltam, viszont tegnap reggel óta ... , hiába próbálok bármit ... Se a keksz, se a gyömbéres üdítõ, semmi nem használ ... Kisfiammal szinte az egész terhességem alatt émelyegtem, sûrûn hánytam is. Remélem nem ismétlõdik meg. :(
A kérdező hozzászólása: Nálunk is Apa, Anya oroszlán, a bátyus oroszlán aszcendensû és a tesó is oroszlán lesz. :) Ha csak nem dönt úgy, hogy elõbb kinéz a nagy Világra, de majd próbálom visszatartani! :) )
A kérdező hozzászólása: Július 23 :)
Ha gondolod irjál nekem privibe és tudunk emailezni. Nem amolyan napi szinten hanem néha néha. .
Sziasztok 8hetes 1napos vagyok nekem nagyon fáj a hátam meg néha az epém amúgy semmi émelygés!17-én megyek legkozelebb uh-ra de már alig várom......!
Én is gratulálok!!!! és a kérdezõnek is természetesen majd ird meg hogy mi volt a vizsgálaton.
Ma megyek 2. uh-ra 8 hetes 4 napos vagyok. Jól vagyok bár sokszor van hogy émelygek napokig. Tapasztalat? 2. baba lesz. Júli 20.-ra vagyok kiirva. És TE????


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!