Találatok a következő kifejezésre: Augusztus végére, elejére (14 db)

Augusztus végére-szeptember elejére kiírt kismamik vannak itt?

Hogy vagytok?Els? baba-második..?Készültök már?Vettetek v.mit?

Legjobb válasz: Igen, itt vagyok.:) Második babámat várom, és augusztus végére vagyok kiírva, bár tulajdonképpen gyúrok a szeptemberre inkább.:) Jól vagyok, tulajdonképpen azt mondhatom néhány napra, hogy még soha nem voltam ilyen jó formában. Néha viszont nehezen bírom a dolgokat. Kis korkülönbség lesz a gyerekek között, így a "nagyobb" egyelõre leköti minden energiámat, nincs is nagyon idõm magammal foglalkozni. Még nem vettem semmit, sok újdonságra nem is lesz szükségünk, mert úgy néz ki, a második Babánk is kisfiú lesz. Persze, veszek majd néhány apróságot, de a legtöbb dolgot örökölni fogja. Veled mi a helyzet? Nálad hányadik baba, mikorra vagy kiírva, hogy viseled stb.?:)

Igen, itt vagyok.:) Második babámat várom, és augusztus végére vagyok kiírva, bár tulajdonképpen gyúrok a szeptemberre inkább.:) Jól vagyok, tulajdonképpen azt mondhatom néhány napra, hogy még soha nem voltam ilyen jó formában. Néha viszont nehezen bírom a dolgokat. Kis korkülönbség lesz a gyerekek között, így a "nagyobb" egyelõre leköti minden energiámat, nincs is nagyon idõm magammal foglalkozni. Még nem vettem semmit, sok újdonságra nem is lesz szükségünk, mert úgy néz ki, a második Babánk is kisfiú lesz. Persze, veszek majd néhány apróságot, de a legtöbb dolgot örökölni fogja. Veled mi a helyzet? Nálad hányadik baba, mikorra vagy kiírva, hogy viseled stb.?:)
Sziasztok, én szeptember elejére vagyok kiírva, jól vagyok legalább is fizikailag (már elmúltak a kezdeti "nehézségek" hányinger, hulla fáradtság, hasgörcs stb...) épp most vagyunk túl egy házfelújításon és majdnem egyedül végigtarítottam az egészet! Nálam kicsit a hangulat ingadozás ami zavar, rettenet hisztis lettem és sokat mérgelõdöm a mamákkal...(gyereknevelés ügyben...jön a húsvét és nem engedem a gyereknek, hogy naponta csokit és sütit egyen...ez állandó vita téma! Már nagyon elegem van belõle!!!) Szóval amúgy jól vagyok! :-) a lassító téynezõ nálam is egy 21 hónapos fiúcska de a pocakban hugi van :-) így én már vettem 1db. rózsaszín body-t :-D A többit majd ha a 4D-n is tutira kiscsaj, bár a doki eléggé magabiztos volt. A készülgetés egyenlõre csak tervezgetés, hogy majd a nagy és erõs bátyussal, hogy osztozzanak meg egy szobán, hová kerüljön az új ágy és kicsi.
Én augusztus végére vagyok kiírva, 24-re, de szerintem hamarabb fog jönni. Úgy veszem észre a környezetemben, hogy általában 2 héttel hamarabb jön.Nemét nem tudom még sajnos. Az orvos bunkó volt és nem engedte még megnézni se. Akkor lábbal volt lefelé, lehet ez miatt nem látta, vagy nem is akarta látni.Nem vettünk még semmit.De van még több mint 3 hónap.Kicsit babonás vagyok.Szerintem júniusban kezdünk neki a vásárolgatásnak. Talán a következõ ultrahangon már kiderül mi a neme.Boldog babavárást mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Én szeptember 3-ra vagyok kiírva.(de az elsõ is 2 héttel hamarabb jött)Õ lesz a második babánk.Már van egy 2 éves kisfiúnk és most kislányt várunk.Most 21 hetes vagyok.Ez egy tök jó terhesség eddig-az elõzõhöz képest:se hányinger, se rosszullét..semmi.Kaptunk már pár lányos cuccot, egyet-kettõt vettem a mostani babaexpon is.Kicsit aggódok a nyár miatt, hogy fogom bírni a meleget nagy pocakkal-rohanva egy biciklizõ kisfiú mellett?!De más is túlélte, remélem nekem is menni fog.Hol fogtok szülni?
A nyár miatt én is aggódok egy kicsit, de hasonlóan gondolkozok hozzád, más is túlélte már...:) Én Kecskeméten fogok szülni. Te, kérdezõ? És a többiek? Elsõ válaszoló voltam.
A kérdező hozzászólása: Kellems Ünnepeket és sok locsolót kívánok Nektek :) Én a Jánosba fogok szülni, az elsõt a I.-es Nõi Klinikán szültem.Kiváncsi vagyok ez milyen lesz.
Sziasztok újra, én is aggódom a nyár miatt mert az elsõ babámnál ilyenkor még nem dagadt a lábam csak az utolsó hónapban. Most meg ezekben a meleg idõkben bizony elég pufók lett a lábfejem...nem tudom mi lesz a nyáron? Azt hiszem jó lesz beszerezni egy jó kényelmes papucsot:-) Aki tudja már a nemét nevetek van már? 2. válaszoló voltam.
jaj és lemaradt, hogy Kaposváron fogok szülni (elõzõ voltam:-))
A kérdező hozzászólása: Fannikánk lesz :)

Szerintetek így letudok fogyni teljesen augusztus végére-esetleg szeptember elejére? (LEÍRÁS ALUL)

14 éves lány vagyok.154 cm 54 kiló.szeretnék lefogyni 47-48 kilóra.holnaptól elkezdeném azt csinálni,hogy szinte csak gyümölcsöt és zöldséget eszek,és egy minimális teljes kiörlés? (barna) kenyeret.(max.1-2 szelet).heti 2-3x járok konditerembe(er?sítés és kardio)valamint minden nap 30-40 percet hullahopp karikázok.emellett szoktam kutyát sétáltatni és a kiskutyámmal kocogni 20 percet.szerintetek így lemegy az a 6-7 kiló augusztus végére esetleg szeptember elejére??nagyon köszönöm a válaszokat,és a bíztatásokat.tippeket is szivesen veszek.BUNKÓK ÉS KÖCSÖGÖK KÍMÉLJENEK!!!! (bocsi a kifejezésért) várom a válaszokat :))

Legjobb válasz: A mozgás jó, a kajálás kevésbé. A reggeli tk. kenyér, a sok zöldség és gyümölcs jó, de talán a legfontosabb tápanyagról, a fehérjérõl akarsz lemondani. Ne tedd! Sovány túró, natúr joghurt, sovány hús, hal, tojás. Ezek nem hízlalnak, de nagyon fontosak a szervezetednek. Szerintem le fog menni az a 6-7 kiló szeptember elejéig. :)

A mozgás jó, a kajálás kevésbé. A reggeli tk. kenyér, a sok zöldség és gyümölcs jó, de talán a legfontosabb tápanyagról, a fehérjérõl akarsz lemondani. Ne tedd! Sovány túró, natúr joghurt, sovány hús, hal, tojás. Ezek nem hízlalnak, de nagyon fontosak a szervezetednek. Szerintem le fog menni az a 6-7 kiló szeptember elejéig. :)
A kérdező hozzászólása: jaj én a fehérjét nem akarom kihagyni!!:) ) elfelejtettem leírni.de nagoyn köszönöm gyors válaszod és a bíztatásod. :) nagyon remélem, hogy vékony leszed addigra
Le fog menni, ha lesz elég kitartásod.:)

Ha így élek továbbra is, augusztus végére, szeptember elejére lemegy az a 6 kg?

A-pont:Étkezés: Naponta 4x eszek,egészségesen,pékáru kenyér nuku. Max 1 hónapban eszek 2x kenyeret de többet nem.Zöldség minden mennyiségben gyümölcs csak délelőtt.Naponta 1 édesség az is reggeli zabpehely. B-pont:Sport: Naponta 5-6 km futás se gyorsan se lassan.Bicikli ugyan ennyi.Járok sétálni a szomszéd/saját kutyusommal az gyors futás az elején,séta a végén. Naponta: 30-30 kar/láb gyakorlat 30 felüés 20 hasprés 100 guggolás 200 ugrás a kötéllel de nem egyszerre Hetente kb 3x 4x trambulinozok/bár tudom,az nem sport..../ 13 éves leszek,162 cm vagyok és 66 kg :( Mit sportoljak még?Has,popsi és comb gyakorlatokat tud valaki?

Legjobb válasz: zabpehely az nem jó.. amúgy krumplit rizst se egyél se kóla stb.. csak víz.. és ha lement a 6 kiló? utána majd eszel kenyeret? vissza fogod hízni..

zabpehely az nem jó.. amúgy krumplit rizst se egyél se kóla stb.. csak víz.. és ha lement a 6 kiló? utána majd eszel kenyeret? vissza fogod hízni..
A kérdező hozzászólása: Ezeket eddig sem ettem. Dehogy fogok!! Amúgy sem szeretem a kenyérféléket. Nem akarok tovább fogyni csak 6 kg-ot és utána tartani a súlyomat.
Szerintem igen :) Esetleg barátnõddel is elmehettek kocogni, hidd el nekem, úgy jobb, én is mindig barátnõmmel megyek :)
Ez jó.
Jó ez, csak tarts is ki vele. A zabpehely az jó, nagyonjó. Kenyeret is ehetsz, csak ne fehéret... A rizs is mehet, akár krumpli. Szénhidrátokra is szükséged van.
nem lesz sok naponta a futás meg a bicikli is? szerintem elég lenne egyik nap az egyik, másik nap a másik. Ha bírod, biciklibõl mehet a több, mert gyorsan megy el az az 5-6 km :) a többi rendben van :)
Na mi van, nem sikerült? :D


Kismamák akik augusztus végére - szeptember elejére vagytok kiírva, hogy vagytok, hogy bírjátok a meleget?

Hanyadikára vagytok kiírva? milyen fizikai problémáitok vannak? derékfájás, vizesedés, stb. ? Babával minden rendben? Megvan már minden babaholmi a születend? gyermeketeknek?

Legjobb válasz: Szia! Én aug.30.-ra vagyok kiírva és szinte mindent elrendeztem már megvan a kiságy, babakocsi, ruhácskák mosva-vasalva elkészítve. Pár apróság kell még, meg persze majd a kórházi cuccomat összerakni. Ma délután megyek uh-ra, de eddig minden rendben. Sajna a derekam borzasztóan fáj, vizesedik a lábam is de az nem vészes.. Ezt a meleget viszont alig bírom már... levegõt is alig kapok... Te hogy vagy? 31+5hkm

Szia! Én aug.30.-ra vagyok kiírva és szinte mindent elrendeztem már megvan a kiságy, babakocsi, ruhácskák mosva-vasalva elkészítve. Pár apróság kell még, meg persze majd a kórházi cuccomat összerakni. Ma délután megyek uh-ra, de eddig minden rendben. Sajna a derekam borzasztóan fáj, vizesedik a lábam is de az nem vészes.. Ezt a meleget viszont alig bírom már... levegõt is alig kapok... Te hogy vagy? 31+5hkm
Szia! Én szeptember 1-jére vagyok kiírva, és még nincs semmink. Egyedül a babakocsit, babahordozót és a kiságyat vettük meg. Semmi ruhácska, semmi felszerelés. De nehogy azt hidd, hogy trehány vagyok, oka van, hogy nem vettünk még semmit, ugyanis költözés elõtt/közben vagyunk és majd akkor fogok vásárolni, ha már átpakoltunk a másik lakásba. Sajnos idõ sem volt még vásárolgatni, anyagilag is megterhelt a lakásvásárlás, de ha minden igaz jövõ héten már ott alszunk, és akkor elkezdem apránként beszerezni a holmikat. Velem szerencsére minden rendben, a derékfájás olyan 18-22 hetesen kínzott, azóta elmúlt, vizesedésem sincs, igaz be van dagadva a lábfejem, de azt mondta a védõnõ, hogy ez nem ödéma, hanem a többletsúly miatt. Eddig 17 kg-ot szedtem fel, a pocim is szép nagy már, 110 cm-es. A meleget egész jól bírom, engem csak a sûrû vizelési inger készít ki. Fél óránként mennem kell pisilni, elég nehéz már velem hosszabb útra elindulni. Jah meg hosszabb sétákat sem bírok már, pedig a férjemmel imádunk sétálni. Amúgy nekem 1. babám lesz, kisfiú, és apuka nevét fogja kapni, õ is Sándor lesz, és már nagyon várjuk! :)
A kérdező hozzászólása: :) Nekem elsõ baba lesz, kisfiú, augusztus 28.-ra vagyok kiírva. A csípõm fáj kicsit, és a meleg nagyon megvisel, 2-3 napja pedig nagyon kényelmetlen ülve állva és fekve is.. Nem vizesedek szerencsére. Én is kimostam vasaltam már a babaruhákat, el vannak készítve, ágynemû is. Bababútorokat a héten szerezzük be, és ezen a héten megyek ultrahangra is. Én azért igyekeztem a készülõdés fizikai részét hamar megcsinálni, megoldani, mert attól féltem hogy az utolsó hetekben nem fogok annyira fitten és könnyen mozogni, és segítségre se nagyon számíthatok. Boldog babavárást és könnyû szülést Nektek :)
Aug. 29-re vagyok kiírva. A derékfájás a 20. hétig kínzott, szerencsére most jól vagyok. Nem vizesedek, nem dagadok, csak szenvedek ebben a melegben. Ráadásul nem tehetem meg, hogy egész nap benn legyek, van egy 20 hónapos lányom. Bár reggel és 5 után megyünk ki, de rossz ez a meleg nagyon. Kislányunk lesz, így sok mindent nem kell venni, az új babakosci már meg van, pár ruhácskát már beszereztem. Barátnõtõl kaptam egy csomó rucit, azokat kimostam, de nem vasaltam. Jövõhéten akarok nekiállni mosni, vasalni, szekrénybe bepakolni. Bár ha a lányomból indulok ki, õt 10 nappal túlhordtam, nagyon nem kell kapkodnom:) :) Jó babavárást mindenkinek!!!!

Szerintetek ideális gyerek szülésre az augusztus vége-szeptember eleje? Pár hónaposan nem fog fázni, megbetegedni a télen?

Szerintem akkor már nincs nagyon meleg de még hideg sincs!Szerintetek?Mennyi az ideális h?mérséklet a kicsi számára?Írjatok légyszíves!Aggódom ez miatt!!!Tapasztalatokat is írhattok aki kora ?sszel,tél elején szült,hogy milyen volt.....

Legjobb válasz: Egy pici baba bármennyi hónapos, ugyanúgy lehet beteg... sõt, én babám júliusi és épp attól lett nagyon beteg (kiszáradás) hogy kórházba került, mert a 35 fokokban nem volt elég az anyatej és a kórházban nem adtak neki mást, nekem meg még nem volt rendesen tejem.

Egy pici baba bármennyi hónapos, ugyanúgy lehet beteg... sõt, én babám júliusi és épp attól lett nagyon beteg (kiszáradás) hogy kórházba került, mert a 35 fokokban nem volt elég az anyatej és a kórházban nem adtak neki mást, nekem meg még nem volt rendesen tejem.
Hát :-) ideális. De az is ideális ha decemberben vagy júliusban születik. Ha téli baba, akkor fel kell öltöztetni, hogy ne fázzon. Ha nyári, akkor minél kevesebbet ráadni, hogy ne legyen melege. Az, hogy milyen lesz az idõ mikor megszületik, a legkevésbé múlik rajtad, ezért ezen ne aggódj. De teljesen mindegy is. Legyen vastagabb meg vékonyabb ruhája is, hogy tudjad kombinálni és kész. Inkább azokra a dolgokra összpontosíts, amik tõled függnek. Az otthoni környezet, a szoptatás (elnézést aki nem tud, olyan is van, pedig mindent elkövet), a nyugalom, a törõdés, a megfelelõ táplálkozás, a babusgatás, az ápolás. Ja és ne aggódj, felesleges dolgokért különösképpen ne, ezzel is sokat tehetsz a babáért.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!:)
Hát ez nagyon relatív!Én 2009.dec.4-én szültem!Hát novemberben, minden elindulás (ált az orvoshoz, de ugye hetente legalább egyszer)iszonyatos kínlódás volt...egyedül belehaltam egy zokniba is!Nem még csizma....Hajnalban a párom már rámadta a zoknit, hogy ne kelljen nekem!Nem értem el a lábam, nagyon nagy hasam volt! De mire jött a tavasz addigramegerõsödtönk, és oda mehettünk ahova csak akartunk!Télen meg nagyon egyszerû volt öltöztetni, mert bele az overállba, rá egy takaró és kész!Nincs dilemma, mint nyáron....De szerintem mindenkinek az a tökéletes amikor az õ babája született!
Én szeptember elejei vagyok, és anya nem panaszkodott, egyedül az augusztusi hõséget volt nehéz elviselnie annó a terhesség utolsó hónapjában. Ezért nem olyan jó, de ha nem mész tûzõ napra, akkor sztem rendben van. Ja, és szívósabb gyerek voltam a többieknél, akik általában tavaszi vagy nyár eleji gyerekek voltak, mivel picike voltam még az elsõ nagy hidegben. És ugyanúgy kitoltak aludni pár hónaposan a szabadba mint nyáron. Csak jól bebugyoláltak meg felöltöztettek. Sõtt másodunokatesóim olyan 16 év körüliek voltak és rájuk voltam bízva egy nagy havazás alkalmával, és elvittek sétálni. A bölcsõmet ketten cipelték, és mire elértek a célállomásra belepett kb 30 centis hó, csak az arcom maradt szabadon, amin levegõt kaptam. És még csak meg se éreztem az egészet. Szóval, hajrá!!! Nyugodtan ki kell vinni a gyereket a friss, tiszta levegõre!! Csak nézni kell, hogy ne legyen hideg a bõre.
a lehetö legjobb!!! Se kánikula, se fagy. Én most szeptember 6.-án szültem és nagyon kellemes idö volt bent. Ha választani lehetne, legközelebb is csak ilyenkor szülnék!!!:) ) 22/L
Nekem télen, december közepén született a kislányom. Mivel nagyon vágytunk már egy babára, meg sem fordult a fejemben, hogy ideális-e a kiírt idõpont... Augusztus végén, szeptember elején általában még jó idõ van, szerintem kár ezen aggódni. Én volt, hogy csak úgy tudtam levegõztetni a kicsimet, hogy jól beöltöztettem, és kiálltunk a nyitott ablakba. Szóval a tél nem annyira ideális ebbõl a szempontból, de bevallom, nem érdekelt.:)
Jól néznénk ki ha mindenki e szerint idõzítené a baba születését!!! Ezek szerint úgy gondolod, hogy minden õsszel , télen született baba megfázik és lebetegszik?! Fölösleges ilyen butaságokon aggódni! Õsszel vagy a téli nagy hidegben is szuperül fel lehet öltöztetni ezeket a piciket, semmi bajuk sem lesz. A nagy nyári kánikula szerintem sokkal rosszabb! Én akkor szültem, tudom mirõl beszélek! Melegük van szegényeknek de már nincs mit levenni róla, mert a 40 fokban az újszülöttet sem öltöztetem fel, egy szál pelusban vagy max pántos body-ban volt. Szenvedett és olyankor is könnyen megfázhat, ha huzat éri vagy bemész vele egy hûtött helységbe.
Szia ez nem ideális kérdés!! Nyilván való hogy ha akkor születik akkor ez van!! Nekem 2008 augusztus 12.én született a kisfiam, és decemberben beteg volt antibiotikumot is adnom kellett neki!! De ez NEM törvényszerü!! Minden baba más lehet hogy a tiéd egyáltalán nem lesz beteg 2 éves koráig !!! lehet csak az ovi kezdésnél csak!!
Én 4-szer szültem és mindegyiket tavasz végére nyár elejére. Igy akartam, szerintem ez a legjobb mert akkor jó idõ van, süt a nap, csicseregnek a madarak... :-) De lehet ugyanezt mondja aki télen szült. Egy biztos ha még 5-öt szülnék akkor is tavaszra idõziteném. :-)

2010 augusztus végére szeptember elejére ki vár babát? Hogy birod az idöjárás változást?

jósló fájások?

Legjobb válasz: Szió! Igaz, szeptember 11-re vagyok kiírva de mondták, hogy lehet elöbb jön a baba mert nagyon görcsölök a 29. hét végétöl. Most kellemesen hüvös idö van, így jobb, de a nagy melegben többször és erösebben jön. Te hogy vagy? Vannak már fájásaid? 33 hetes

Szió! Igaz, szeptember 11-re vagyok kiírva de mondták, hogy lehet elöbb jön a baba mert nagyon görcsölök a 29. hét végétöl. Most kellemesen hüvös idö van, így jobb, de a nagy melegben többször és erösebben jön. Te hogy vagy? Vannak már fájásaid? 33 hetes
A kérdező hozzászólása: hát én is görcsölgetek én elvileg szeptember 8 ra vagyok kiirva de nem bánnám, ha hamarabb jönne egy két héttel:)
(elsö vagyok) Megértelek:) Gyakran görcsölsz?Mekkora már a kicsid? Milyen nemü lesz?
Én aug. 27-re vagyok kiírva de nekünk is hamarabb fog jönni állítólag. Ezt a hûvös idõt nagyon élvezzük élénkebb a babám is. Folyamatosan szellõztetek mert 30fok volt a nagy melegben a lakásban, most csak 25 ami mindjárt kellemesebb. Nekem inkább a derekam fáj egyre sûrûbben. Görcseim nincsenek inkább enyhe mensi szerû érzés de az ritkábban. 35hkm
Sziasztok! Én az UH szerint 36 hetes vagyok a menses szerint pedig csak 34. Hát mikor így megváltozik az idõ akkor vannak görcseim, pl tegnap egyfolytában beállt a hasam.... Az ország melyik felén laktok? Kész a kórházi csomag? S Milyen nemü a babátok? Nekünk kisfiút mondtak.
Szeptember 12-re vagyok kiírva, de mindenki (doki, védõnõ, stb) azzal idegesít, hogy csak húzzúnk ki még 3 hetet, aztán minden ok lesz. Semmi nagyobb gondom nincs, könnyen elfáradok, estére fõleg alig várom hogy lefekhessek. 20 hós a lányom, eléggé karban tart a drága, 10 kg-nál tartok eddig, derekam fájogat, meg feszít, vagy inkább húzódik a hasam, már akkora mint mikor a lányam mentem szülni. Szerencsére nem görcsölök, de már 3 hete 2100 az értékem, és a középsõ méhszáj is puha, úgyhogy amennyit tudok fekszem. Napi 6-8 órát vagyok talpon, ami kevésnek bizonyul a beleimnek, mert állandóan érzem hogy nem jó a gyomrom a kevés mozgás miatt, de ha nem szeretnék nyílni tovább sajnos ezt el kell viselni. Jóslók nem nagyon vannak, idõjárásváltozásnál legtöbbször a fejem fáj. 33 hetes ikres kismama
35 hetes vagyok és kislányt várunk.Múlt heti uh szerint 2500 gramm a picúr.2110 a méhszáj 25.héttõl, de a doktor szerint nem jön korábban.Pedig már jó lenne lassan, mondjuk 2 hét múlva, mert van egy 2 éves kisfiunk és õ nagyon igényelné a mozgást, csak hát anya lelassult.Kórházi csomag nincs kész, ráérünk még...Amúgy ezt a frontot meg sem éreztem.
Sziasztok! Én szept. 11-re vagyok kiírva. És imádom, hogy lehûlt a levegõ! Pedig alapjában véve szeretem a meleget, de ez már sok volt nekem! Én már elkészítettem a kórházi csomagot, és a héten összeszereljük a kiságyat, valamint kimosom a kisrucikat, és bepakolom a szekrénybe. Jóslóim nincsenek még...bár 1-2 szer volt ilyen furcsa érzésem, de igazából nem tudtam hová tenni a dolgot. Nekünk kis Hercegnõnk lesz. :-) 33h km

Miből mennyit vettetek a Babának? Elsősorban azok válaszát várom, akik augusztus végére, szeptember elejére vannak kiírva.

Mármint ruhára gondolok. Elkezdtem vásárolgatni, de annyira tanácstalan vagyok... Van listám (több is), de mégis. Ja, ruhákat nem kaptunk, mindent magunknak kell megvenni.

Legjobb válasz: Szia! Szeptember 12-én született a fiam, tehát picit késõbb, mint a tiéd fog. Sztem vegyél 4-5 hosszú ujjú kombidresszt és uennyi rövid ujjút. Rugiból inkább a vékonyabb pamutot javaslom, Tescoban kapsz 3 db-os egységcsomagot, nem túl drágán, én ebbõl legalább 3-at vennék, mert az elején gyakoriak a balesetek. Vegyél kocsitakarót, ha hidegebbek a napok. Kell kettõ törölközõ, javaslom alváshoz a vékony hálózsákot. Én két tucat textilpelenkát vettem, illetve elõször csak egyet, de az kevésnek bizonyult :-) Jól jön 2 vékony sapi sétához, és legalább egy fürdetés utánra. Hát, ez az alap, a többiek biztosan írják, amiket kihagytam.

Szia! Szeptember 12-én született a fiam, tehát picit késõbb, mint a tiéd fog. Sztem vegyél 4-5 hosszú ujjú kombidresszt és uennyi rövid ujjút. Rugiból inkább a vékonyabb pamutot javaslom, Tescoban kapsz 3 db-os egységcsomagot, nem túl drágán, én ebbõl legalább 3-at vennék, mert az elején gyakoriak a balesetek. Vegyél kocsitakarót, ha hidegebbek a napok. Kell kettõ törölközõ, javaslom alváshoz a vékony hálózsákot. Én két tucat textilpelenkát vettem, illetve elõször csak egyet, de az kevésnek bizonyult :-) Jól jön 2 vékony sapi sétához, és legalább egy fürdetés utánra. Hát, ez az alap, a többiek biztosan írják, amiket kihagytam.
A kérdező hozzászólása: Hú, köszönöm! Db-ra ezek megvannak. Viszont mind egy méret és fogalmam sincs, hogy ebbõl vegyek még vagy inkább már nagyobbakból? Pelusunk még nincs, meg sapiból is csak 1 van, mert nem igazán találtam kedvemre valót! Várom még mások válaszait is!
Augusztus 10-re vagyok kiírva, de mivel nagyon változó az idõjárás számításba vettük a hûvösebb napokat is, van két vékony nyáti kis takarónk, egy õszi takaró, kombiból mi egy 3db-osat vettünk a Tescoba, nem mertünk többet mert igazából akkor fogjuk már tudni a méretet ha megszületik a kis drágánk és akkor majd a férjem még beszerez pár csomaggal, megvettünk egy hófehér 5 részes szettet amiben majd hazahozzuk(kiscipõ, kissapi, kesztyû, kombi és rugiból áll), vettünk egy csomag eldobható pelust, 5 textílpelust, egy cumisüveget nem tudni mikor lesz rá szükség, hajkefét, üvegmosót, popsitörlõt, hát hírtelen ennyi jutott eszembe, remélem adtam néhány ötletet amit be tudtok majd szerezni, Boldog babavárást, 35hetes kismama:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm neked is!
Én is azt javaslom, hogy szerezz be 1-2 vastagabb holmit (62-est) is. Barátnõm szept. elején szült, pont a legnagyobb hidegben. A párja rohangált (mint egy mérgezett egér :D ) meleg holmiért a babának, míg a kórházban voltak. Én okt. végén szültem, de olyan meleg volt, mintha szept. eleje lett volna. Az idõ megtréfált bennünket. :) Azért írtam 62-est, mert ha mégis meleg lesz, pár hónapig még tudjátok használni (késõ õsszel). Hacsak nem szülsz óriásbébit. :) ) A Tesco-s bodykra meg figyeljetek, én kaptam olyat 62-es cimkével, ami az 53 cm-es lányomra éppen jó volt! Érdemes összehasonlítani a különbözõ márkájú, de azonos méretû cuccokat. A feliratra ne adjatok soha!
A kérdező hozzászólása: Ez jó ötlet, köszi szépen! Valahogy nekem eszembe sem jutott, hogy hideg is lehet...

Augusztus végére, szeptember elejére várjuk a kislányunkat. Miben hozzam haza a kórházból?

Legjobb válasz: Ha ilyen szép idõ lesz, és nem laktok messze a kórháztól, egy hosszú ujjú és lábú vékony rugi, egy bady és egy sapka elég! Ha meleg lesz akkor rövid ujjú és lábú napozó, bady, zokni, sapka! Plusz egy vékony takaró mindig jó ha van! 3 hónapos kislány anyukája

Ha ilyen szép idõ lesz, és nem laktok messze a kórháztól, egy hosszú ujjú és lábú vékony rugi, egy bady és egy sapka elég! Ha meleg lesz akkor rövid ujjú és lábú napozó, bady, zokni, sapka! Plusz egy vékony takaró mindig jó ha van! 3 hónapos kislány anyukája

Julius végére, augusztus elejére kiirt kismamák ti miben fogjátok haza vinni a babát?

Milyen ruhában...stb?

Legjobb válasz: szia én tavaly júl. végén szültem, átlagos nyári idõ volt, kb.28-30fok. volt rajta egy ujjatlan badi, hosszú ujjas-lábas badi.kis sapka, ennyi.de készíts össze majd melegebb ,hûveseb idõre való ruhákat.az ápolók segíteni fognak, hogy konkrétan az nap, mibe öltöztesd. sok boldogságot

szia én tavaly júl. végén szültem, átlagos nyári idõ volt, kb.28-30fok. volt rajta egy ujjatlan badi, hosszú ujjas-lábas badi.kis sapka, ennyi.de készíts össze majd melegebb , hûveseb idõre való ruhákat.az ápolók segíteni fognak, hogy konkrétan az nap, mibe öltöztesd. sok boldogságot
szia! én augustus közepére várom a babánkat, már néztem neki együttest. Hosszú újjú kis bady újjatlan rugival van hozzá kiskabát ha estleg kellenne és kissapka. És bébihordozóban fogjuk hazavinni.de vannak nagyon szép mózeskosarak, de talán a hordozó biztonságosabb autóban. Remélem valamennyire hasznos voltam:) Addig is nagyon szép babavárást kívánok! és remélem bírni fogjuk a meleget:)
Szia! Én aug.közepén szülök.Pont ma kérdeztem a védõnõt errõl.Azt mondta ez még odébb van majd ha itt az ideje beszélünk róla...pff
Sziasztok, en julius közepe körül szeretnem, es remelem fogom is hazavinni majd a babamat, ami a legfontosabb szempont nalam, hogy a baba höhaztartasa meg teljesen mas mint a mienk, mindig plusz egy retegben kell gondolkodnunk, mint ahogy mi magunk öltözködnenk. Ebböl adodoan egy szep nyari napra keszülve, mondjuk ugy 25-30 fokra, ugyhiszem en egy plüss rugit, hosszuujjut, alatta badyt, rövidujjut fogok raadni. Meg sapit, az is lehet, hogy a rugi ala adok meg egy kis zoknit is, biztos ami biztos alapon. :) De egy kis vekony pamut takaro is lesz nalam, ezt mar tenyleg az idö dönti el. Amugy vicces, de nekem van egy 56-os meretu gyönyörü sioveralom, hat pont a napokban gondolkodtam el, hogy csaknem kell majd hasznalnom... :D
Én július közepére vagyok kiírva, még nem beszéltem errõl senkivel. De nekem olyan furcsának tûnik, hogy kánikulában (már ha az lesz..) miért kell a babóra hosszú ujjú kombidressz, stb... Olyan melegben nem túlzás?? Még akkor is, ha plusz 1 rétegben kell gondolkozni. Persze, ahogy a többség, én is úgy fogom csinálni, de túlöltöztetni nem akarom:)
Korai még ezen gondolkodni, mert nem tudni, hogy milyen lesz az idõjárás. Elõször szüld meg utána gondolkozz ezen!
A kérdező hozzászólása: Elsõ válaszoló! Sztem neked meg azon kellene elgondolkodni, h ha valaki feltesz normálisan és boldogan itt egy kérdést, akkor te ne legyél ünneprontó a lehangoló válaszoddal! Mert azt hiszem normálisan megkérdeztem, de ha nem tetszett a kérdés, nem kell válaszolni! Ha meg esetleg valamilyen személyes problémád van, ne itt töltsd ki a bosszud! Mert igenis egy kismama miért ne gondolkodhatna akár ezen is, vagy akár már sokkal elõrébb! A többieknek köszönöm a választ!

Július végére augusztus elejére van valaki kiirva?

Ki hol fog szülni?

Legjobb válasz: Júli 1-re vagyok kiírva.

Júli 1-re vagyok kiírva.
Szia!én aug 8-ra...én gyõrben fogok szülni... és Te?
Szia én Július 28.-ra vagyok kiírva Zalaegerszegen fogok szülni!:)
augusztus 8-ra és Budapesten.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Én augusztus 1re vagyok:) Bp Bajcsyba fogok szülni:)
utolsó vagyok. én is a Bajcsyban fogok szülni :)
A kérdező hozzászólása: Hát én sajnos bent voltam 2 napot tegnap jöttem haza de elég jol felszerelt korház és szépek a szobák:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!