Találatok a következő kifejezésre: Augusztus 23. csillagjegyhez tartozik (1 db)

Augusztus 23. melyik csillagjegyhez tartozik?

A baratom akkor szuletett es az egyik ujsagban azt irjak hogy ez oroszlan a masikban meg hogy szuz?

Legjobb válasz: ezen a napon megy át a nap egyikbõl a másikba. a barátod csillagjegye attól függ, mikor született percre pontosan, anélkül nem lehet eldönteni. írd be mondjuk az astro.com-ra a pontos születési dátumot és ott megnézheted

ezen a napon megy át a nap egyikbõl a másikba. a barátod csillagjegye attól függ, mikor született percre pontosan, anélkül nem lehet eldönteni. írd be mondjuk az astro.com-ra a pontos születési dátumot és ott megnézheted
oroszlán
én 22.én születtem ez még oroszlán, de a 23 már sztem szûz
sztm is szûz
Szerintem is szûz
Szerintem egy Szûz Oroszlán :D Zaphira
Szûz


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a velemenyetek a nemet emberekröl?

5

A budapestiek tényleg lenézik a vidéki városokat?

Pár hete történt hogy a budapesti ismerőseimet elhívtam Szegedre ahol lakom. Kb. 1 éve ismertem meg őket neten keresztül, eddig találkoztunk 2 alkalommal amikor én mentem BP-re, 3. alkalommal ők jöttek hozzám + egy személy aki nem budapesti.
Bemutattam nekik a várost, az összes nevezetességet megnéztük(de tényleg az összeset), napközben több belvárosi felkapott helyre is elmentünk enni vagy pihenni, voltunk plázákban és éjjel 2 különböző szórakozóhelyre is elmentünk. Az egyik ilyen egyetemi volt a másik pedig egy alternatív stílusú hely. Már amikor megérkeztek baj volt nekik hogy az orrunk előtt ment el a villamos, mondtam hogy 5 percenként jár, mindjárt jön a következő. Már erre is csak pofákat vágtak.. Egész álló nap azt magyarázták hogy ez milyen szar hely, meg hogy tiszta gáz. Ez kicsi, ezúristenmiez?, itt nincs élet ebben a városban (hozzáteszem péntek kora délután jöttek amikor rengeteg ember van a belvárosban, szóval a csúcsidőszakot ott töltöttük és este is fiatalok százai buliztak a különböző helyeken szóval nem értem hogy mit értettek a "nincs élet" alatt) -.-" Szombaton mentek haza (koleszban aludtak) ezért másnap dél körül még sétáltunk kicsit a belvárosban, elmentünk múzeumba mert érdekelte őket egy kiállítás de még azt is csak fikázták hogy "Pesten ez sokkal jobb lenne meg nagyobb meg izgalmasabb".. Hát azt hittem hogy kivágom őket az ablakon.
Igazából szerettem volna lenyűgözni a nagyvárosiakat, megmutatni hogy Budapesten kívül is rengeteg lehetőség van egy kisebb városban is, de úgy tűnik ez nem jött össze...
Egyébként egyetemisták vagyunk 18 felett.

Amúgy azért tettem fel a kérdést, mert kíváncsi vagyok mások tapasztalataira, véleményeire.

7

Hova/hol/hogyan lehet ajándékozni műszaki cikket?

Van otthon egy régi számítógép és nem tudok mit kezdeni vele.
Internetre, irodai jellegű használatra bőven megteszi. (Athlon XP 1800, 768Mb RAM, 17'CRT Monitor) A használt piaci értéke alkatrészekre bontva 6 ezer Ft körül, egyben 4-5 alatt.

Aprón hiába hirdetem senkinek nem kell, pedig ár alatt van. Sajnálnám hulladékudvarba vinni, mert minden alkatrésze megvan és jól működik. Ódzkodom ingyen elvihetőként hirdetni, mert olyan jönne érte akinek nem is kell...

Ha egy valóban rászorulónak akarnám elajándékozni mit tehetek? Van valakinek tapasztalata az ilyen tárgyi adakozással?

2

Melyik animeből való az alant található linkről a figura?

Íme:
Megköszönném, ha valaki segítene !

2

Szerintetek melyik német város a legszebb? Ne csak a mai Németország területére gondoljatok, hanem a császárság területére.

5

Miért van ennyi rosszindulatú válasz?

Sokat szoktam ezen az oldalon olvasgatni és sajnos azt tapasztalom, hogy rengeteg válaszadó tele van rosszindulattal. Miért jó az, ha valaki feltesz egy normális kérdést és sokan meg jól lehurrogják......függetlenül attól, mi a kérdés. Az ilyen emberek itt élik ki magukat? Ilyenkor mindig elgondolkodok, milyen élete lehet ezeknek az embereknek.....lehet ez a legnagyobb örömük.

2

Ti nem érzitek úgy néha, hogy totálisan kiábrándultatok abból a világból, ahol élünk? Mit lehetne tenni, hogy jobb legyen a világ?

Növekszik a bűnüzés, drog, pedofilia. Az emberek azért élnek, hogy dolgozzanak, ha tudnak mit. A média tökéletes barmokat gyárt az emberekből. Tiszetelet a kivételnek! Legszivesebben elköltöznék egy lakatlan szigetre vagy a civilizációtól minél távolabb.

17

14 éves fiú vagyok, rendeltem egy videókártyát hogy az üzletben majd megveszem. Megvehetem szülői beleegyezés nélkül?

A kérdés adott, várom az értékes válaszokat. Még nem rendeltem úgy,hogy az üzletbe megyek érte.

11

Megtudhatom-e, hogy eddig milyen könyveket kölcsönöztem ki eddig a könyvtárból, ahová évek óta járok?

4

Mennyire legyek büszke az IQ-mra?

a mensa tesztjét kitöltve 117et kaptam, a számítás alapja a 100-as átlagú és 15-ös szórású normál eloszlásúként jellemezte és azt írta, hogy ez az átlagon felüli érték magasabb, mint az emberek 87%-áé.
Korábban már töltöttem ki és akkor 137es volt.

vélemények?

13

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!