Találatok a következő kifejezésre: Augusztus 20-án az utolsó (4 db)

Augusztus 20-án volt az utolsó menstruációm, így 7 hetes vagyok. Csak egy petezsák és enyhe pulzálás, nem szívhang észlelhető az ultrahangon. Lehetek fiatalabb terhes vagy lehet egyáltalán még élő terhesség?

El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Szia! Nekem aug. 5.-én volt utolsó, és én is 7 hetesen voltam dokinál, azt mondta menjek vissza 2 hét múlva, ami jövõ héten hétfõn lesz, és addigra ki fog derülni, hogy élõ magzatról van-e szó.A nõdokim szerint elképzelhetõ hogy késõbb estem teherbe, és akkor még lehet baba . Nagyon türelmetlen vagyok.. Kívánom Neked hogy minden rendben és persze sok türelmet.

Szia! Nekem aug. 5.-én volt utolsó, és én is 7 hetesen voltam dokinál, azt mondta menjek vissza 2 hét múlva, ami jövõ héten hétfõn lesz, és addigra ki fog derülni, hogy élõ magzatról van-e szó.A nõdokim szerint elképzelhetõ hogy késõbb estem teherbe, és akkor még lehet baba . Nagyon türelmetlen vagyok.. Kívánom Neked hogy minden rendben és persze sok türelmet.
Ne izgulj, ilyenkor még csak a petezsák látszik, szívhang még nincs, az a következõ UH-n már lesz.
Nem tudom miért kell ilyen hülyeséget írni szegény lánynak hogy nincs még ilyenkor szívhang! Hogyne lenne már..már a 4.héttõl kezdve van. Szerintem menj másik dokihoz. nekem már 7 hetesen látszodott a szívhang. Biztosan ÉLÕ terhesség ha nem az lenne valszeg elvetéltél volna már. Minden rendben lesz nyugodj meg! :) Vigyázz magadra gratula a pocaklakóhoz:) egy 15 hetes kismama:)
Szivhang az van, csak még namigen szokták 7 hetesen kimutatni!Valószinûleg ezt akarta irni a 2.válaszadó.Nekem csak a 10.héttõl mutatták ki azt a bizonyos szivhangot, úgyhogy ne aggódj!
7 hetesen már nálam is volt szívhang. Láttam hogy lüktet-így tuti van! Rendes dokim van, rögtön ezt mutatta meg (mert én is aggódtam).
Én sem tudom miért kell hülyeségeket írni.Én 6hét+6 naposan voltam elõször dokinál.Nem csak a petezsák látszott és szívhang is volt.
Sziasztok. Én most a 11 hétbe vagyok, és nekem is 7 hetesen vették észre. Nekem már akkor 9.4 mm-es élõ emriót láttak és jó szívmûködést, amit persze én is láttam, ha a levegõt vissza tartottam.

Augusztus 20. án Budapest 17. ker ből Maglódra mikori az utolsó busz?

Legjobb válasz: Ugyan már késõ, de a jövõben itt nézd meg: http://www.menetrendek.hu/cgi-bin/menetrend/html.cgi

Ugyan már késõ, de a jövõben itt nézd meg: http://www.menetrendek.hu/cgi-bin/menetrend/html.cgi

Augusztus 20-án volt az utolsó mensim. Ma reggel negatívat teszteltem.100% hogy nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Hát... ez sok mindentõl függ. Pl.: Hány naposak a ciklusaid? Volt-e peteérérsed? Ha volt, akkor melyik nap?Milyen tesztet használtál stb.

Hát... ez sok mindentõl függ. Pl.: Hány naposak a ciklusaid? Volt-e peteérérsed? Ha volt, akkor melyik nap?Milyen tesztet használtál stb.

Korai terhes vagyok, még ezután megyek dokihoz. Ha az utolsó menzeszem július 20-án volt, a babám meg augusztus 7-én fogant, akkor kb. mikor fog megszületni?

Legjobb válasz: beírod a google-ba hogy terhesség kalkulátor és kitudod számolni. július 20 ut.mensi akkor április 25 valõszinûség szerint.

beírod a google-ba hogy terhesség kalkulátor és kitudod számolni. július 20 ut.mensi akkor április 25 valõszinûség szerint.
8:08-as vagyok: hétfõn délben, 2 nap késés után :o) Hogy érzed magad?
A kérdező hozzászólása: és mikor mész dokihoz? neked is jó babavárást! :D
A kérdező hozzászólása: jaj de jó :) te mikor teszteltél pozitívat? :)
Szia, szinte napra pontosan egy cipõben járunk, nekem júl. 23 volt az utolsó menzeszem, a baba aug 6-án jöhetett össze, és nekem ápr. 28-at ír. :o) Jó babavárást!
A kérdező hozzászólása: de jó .) engem szept.6-ra vár az orvos :) remélem tényleg van babám!! :)
Hehe, nekem is szinte napra pontosan így volt(júl. 21, és aug 7)Elõször szept 3-án vtam dokinál, már volt szívhang(jó uh-s, modern gép), és április 28-án a kiírt napon megszületett a kislányom:D
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm :) nekem április 25-re hozta ki, ami bika horoszkópot jelent :)
április vége vagy május eleje.de a számolásnál a menszi utolsó napjától számolják.nekem tavaly jul 30 volt az utolsó menszi és augusztus 10 én fogant, máj 13 án született meg.
A szept 4-9 héten szerettem volna, de nem tudom elérni az orvost akihez menni szeretnék, szept 8-ig szabin van...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!