Találatok a következő kifejezésre: Augusztus 12-én az (5 db)

Hány naposak a ciklusaid?
A kérdező hozzászólása: 27-28 naposak de általában 28 naposak!
Mivel szinte mindig az ovuláció után 14 nap telik el míg meg jön, ezért pár nappal késõbb kellett volna együtt lennetek szerintem. De ha számításba vesszük azt is hogy a spermák több napig is életképesek akkor azért van valamennyi esély. Aztán meg "kóbór" peteérés és ovu is lehet. Szóval a 28 napból 14-et számolj vissza és a körüli napokban legyetek együtt. Mielõbbi babásodást!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!
sziget.hu ;)
Szia! :) Én éppen az elõbb találtam meg erra a választ (nem a Sziget Fesztivál honlapján, mert ott még mindig nincs feltûntetve...) : elvileg 10 óra. :) Az aznapi fellépõk listáját pedig itt találod: http://www.sziget.hu/fesztival/programok2012#aug12
19:46-kor a nagyszínpadon. Utána lesz The Killers, akik a fesztivál headliner szerepét töltik be. :)
Jaj, de jó! Köszi a választ! Ez az idõpont remélhetõleg már végleges. :D
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek.! :D

Augusztus 12-én volt az utolsó menzim és soha nem védekeztünk. Kétszer teszteltem és negatív lett mind kettő, miért?

Legjobb válasz: Az, hogy soha nem védekeztetek, nem jelenti azt, hogy a megfelelõ napon is együtt voltatok. De ha terhes lennél, az már kiderült volna. Az is benne lehet a pakliban, hogy esetleg az voltál, de a kicsi felszívódott, elhalt.

Az, hogy soha nem védekeztetek, nem jelenti azt, hogy a megfelelõ napon is együtt voltatok. De ha terhes lennél, az már kiderült volna. Az is benne lehet a pakliban, hogy esetleg az voltál, de a kicsi felszívódott, elhalt.
Ha terhes lennél ezt már ki kéne hogy mutassa a teszt.Menj orvoshoz ha kétségeid vannak!
Szia! Szerintem keress fel egy orvost Õ biztos többet tud mondani, egy ultrahang vizsgálat már kimutatja ha kisbabát vársz.
Az már 2 hónap.Azt már 100
Bocsi az elözöt elszúrtam. 2 ho´nap óta a test 100%, hogy kimutatná a terhességet.Forduljorvoshoz, ne hogy valami probléma legyen mögötte.

Nem emelkedik a hőm de pozitív az ovu teszt. Volt olyan aki így lett terhes? Augusztus 12-re vártam de nem ment fel a hőmérsékletem. A menszesz utolsó napján (aug.5-én) éreztem az ovu fájdalmat és magas volt a hőm. Lehetséges hogy olyan korán volt?

Legjobb válasz: A hõ a tüszõrepedés után emelkedik. Az ovuteszt azt jelzi hogy 1-2 napon belül megreped a tüszõ. Így hajrá, az elkövetkezõ napokban még legyetek együtt!

A hõ a tüszõrepedés után emelkedik. Az ovuteszt azt jelzi hogy 1-2 napon belül megreped a tüszõ. Így hajrá, az elkövetkezõ napokban még legyetek együtt!
A pozitív az ovuteszt, akkor még NEM VOLT ovulációd, majd csak lesz, 24-36 órán belül. Szeretkezni azonban MOST KELL! Az ovuláció estéjén már lehet, hogy késõ, mert addigra elhalhat a petesejt, vagy elöregedik. Elébe kell célozni. A hõ az ovuláció napján, vagy a rákövetkezõ napon fog elindulni felfelé, ebbõl UTÓLAG lehet megtudni, hogy tényleg volt-e ovu, és hogy mikor.
Tévedés, a tüszõrepedés elõtt, és AZNAP is érdemes együtt lenni, sõt még utána egy nappal. Mi a tüszõrepedés napján voltunk együtt! (és kislányunk lesz. A "nagy könyvek" az írják ilyenkor valószínû a fiú fognása, 2 nappal elõtte valószínûbb a lány.)

Mikor kezdtél el készülni az érettségire? Én most leszek 12. -es, és augusztusban készülök valamennyit?

Legjobb válasz: Szia! Én is most leszek 12-es, vszínûleg elkezdek én is augusztusban, matek, németet, németbõl lehet h középfokúzni fogok. A tételeket nemsoká megkapom, lehet már azzal is foglalkozom.

Szia! Én is most leszek 12-es, vszínûleg elkezdek én is augusztusban, matek, németet, németbõl lehet h középfokúzni fogok. A tételeket nemsoká megkapom, lehet már azzal is foglalkozom.
A kérdező hozzászólása: Kösz a válaszokat, remélem sikerül majd. Természetesen úgy gondoltam a készülést, hogy németekbõl tételek (németbõl tanultuk már 11.-be vagy 7-8-at), matekból meg elõzõ évi feladatok (érettségi).
Alapvetõen 4 év alatt képben voltam az anyagot illetõen. Intenzívebben egy hónappal írásbeli elõtt kezdtem ismételni - de akkor szigorú ütemtervem volt, hogy melyik nap mit nézek át. 11. végén még én is azt hittem, hogy majd nyáron tanulok rá, de nem lett belõle semmi :-) Bár így is elégedett vagyok, mert minden 90% felettire sikerült. Kérdezõ, elõre is sok sikert az érettségihez, nem olyan nagy szám :-) Biztos én is vissza fogom még sírni vizsgaidõszakban, mint az utolsó válaszoló - meglátjuk fél év múlva :-D
17:17 vagyok, mint ahogy írtam is, írásbelire egy betût nem tanultam, szóbelire meg 3 napig csodálatos intenzitással olvasgattam. Azóta is vallom, hogy minden egyes egyetemi vizsgám helyett végigcsinálnék inkább egy teljes érettségit.
Azért szerintem sokan veszik elõ legalább augusztusban:) meg oké, figyeljünk órán, de azért csak mki sok idõt szán a szóbeli tételekre, az írásbeli az más:)
mindenki azt mondja hú hát itt a nyár majd most készülök ! De ez nem igaz!!! Én írásbelire szinte semmit nem készültem. A szóbelire pedig csak 1 hetet. Mégis minden 4-5-lett kivéve a matek. Annyi a lényeg, h egyész éveben figyelj oda az órákon és tanulj.
Ha jól tanultál semmit nem kell. Én 4es voltam végig magyarból, és nem is tanultam az érettségire belõle, mert szimplán nem kellett a duplázáshoz. 75% lett, 4es, 80%-tól már 5-ös lett volna. Rutint szerezz inkább, oldj meg elõzõ évi érettségi feladatokat.
Én 4 évig tanultam rá, persze nem céltudatosan, tételek alapján, hanem rendesen óráról órára. A tényleges érettségire való készülés így kb 3 nap olvasgatás volt (emelt kivételével, az kb 4-5 lehetett, de azért az mégiscsak egy matek emelt szóbeli).
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ, én is matekot és németet fogok. Korábban így döntöttem.
sztem is inkább régebbi feladatsorokat nézz át aztán akkor talán nem ér túl nagy meglepetés :P

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!