Találatok a következő kifejezésre: Aug. 3-án az első (3 db)

Volna egy kérdésem! Aug 13. Volt meg (első nap) 2. án voltunk együtt a párommal! Most 3 napja csak v. barna pecsételésem van! Lehet hogy babát várok? Orvosi szempontból hány hetes vagyok? Hétfön tesztelek kimutatja már? Mikor menjek el az orvoshoz?

Legjobb válasz: Általában hány naposak a ciklusaid? Ha jól számolom akkor a ciklusod 21.napján voltatok csak együtt. Ha akkor sikerült is teherbeesned akkor azt a teszt még nem mutatja ki. Lehet, hogy most így kezdödik a mensid.

Általában hány naposak a ciklusaid? Ha jól számolom akkor a ciklusod 21.napján voltatok csak együtt. Ha akkor sikerült is teherbeesned akkor azt a teszt még nem mutatja ki. Lehet, hogy most így kezdödik a mensid.
A kérdező hozzászólása: Általában 21 9-ó1- szokott megjönni! De sajnos ma reggel meg indult! Ugy néz ki hogy normálisan! Csak nem értem akkor mi volt az a 3 napon keresztül tartó pecsételgetés!
A kérdező hozzászólása: Elnézést! Telefonnal vagyok fent és nem mindig ugy irja a betüket ahogy szeretném! Tehát 21 napra szokott megjönni! Az elsõ 2 fiamnál teljesen elmaradt a havim, ezért nem értem, hogy most mi történik velem, vagy egyáltalán van e esélyem még egy babára! Köszönöm szépen a válaszokat!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Egyre bizonytalanabb vagyok! 3 nap pecsételgetés után, 2 nap gyenge menses után megint nem történik semmi! Holnap tesztelek! Kimutathat már valamit, ha valamennyire megvolt?

Mikor születik a babóm? Az utolsó mensim júl 18-án volt. Ovu teszt alapján aug 2-3 körül volt peteérésem. A védőnő máj 10-re írt ki első uh alapján.

Ti mit gondoltok vajon mikor lesz babóm? Mert szerintem tuti április közepe vége felé. Tapasztalatok? Akik már szültek?

Legjobb válasz: http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html

A kérdező hozzászólása: Az elsõ uh alapján számol a védõnõ.
Ha jól számoltam akkor ápr.25.Mi alapján számolt neked a védõnõ?
Én április 30-ra vagyok kiírva, mert júl 23 volt az utólsó mensim elsõ napja. Az UH szerint 4 nappal késõbb jön Vince. Olybá tûnik, mintha téged elszámolt volna egy kicsit a védõnõ.
A kérdező hozzászólása: Igen, szerintem is. :) Köszönöm a válaszokat.
nekem júl.13. volt az utolsó menszesz, ápr.20-ra vagyok kiírva. Szerintem is ápr.25. a helyes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!