Találatok a következő kifejezésre: Aug. 3-án az (5 db)

Júl.19-én megjött 23- elmúlt. Aug 2-án voltunk doktornőnél akkor volt ovum, megnézett uh-n és a jobb oldalt látott egy 19 mm-es tüszőt. Akkor azt mondta a doktornő hogy legyünk együtt 2-án és 3-án. De csak 3-án reggel tudtunk együtt lenni. Az még jó?

Mikor teszteljek hogy esetleg sikerült e a bab?? most 16-án kell újra megjönnie, DE NEM VÁRJUK!

Legjobb válasz: Igen, az még jó idõben történt valószínûleg. Jobb lenne megvárni a 16-át a teszteléssel, de ha nagyon kíváncsi vagy, esetleg 1-2 nappal elõtte reggeli elsõ vizelettel megpróbálhatod. Drukkolok!

Igen, az még jó idõben történt valószínûleg. Jobb lenne megvárni a 16-át a teszteléssel, de ha nagyon kíváncsi vagy, esetleg 1-2 nappal elõtte reggeli elsõ vizelettel megpróbálhatod. Drukkolok!
A kérdező hozzászólása: olvastam pár kérdést, és láttam hogy naponta képesek 2-3 mm-ert is nõni, mivel mi csak 3-án tudtun együtt lenni, bízom benne hogy volt 21-mm-es !! bár a számoknak nemigen hiszek, mert mindenkinél más-és más......
19 mm.es tüszõ megrepedhet, de inkább 21-22mm-esen szoktak repedni.
A kérdező hozzászólása: az uh után azt mondta hogy a tüszõ amit lát az megreped és mindenféleképp adjunk bele mindent.. mi megtettük...
A kérdező hozzászólása: 2011 januárja óta..... 2011.nov 28-án 12 hetesen volt egy missedem, azóta megint semmi.. :(
mibõl gondolja hogy ovud volt. kaptál szurit?
A kérdező hozzászólása: feltétlen megírom :) , be vagyok sózva, mert most nagyon szigorúan betartottuk az együttléteket, kivártuk az egymás közötti ideális napokat is. Velem minden oké, ha most nem sikerült akkor a párom következik a vizsgálatokkal, de õ egy kicsit feszült emiatt......
miota probálkoztok?
A kérdező hozzászólása: jaj, már nagyon szeretném ha sikerülne. Még mikor a doktornõnél voltunk a páromat elküldte egy spermavizsgálatra is. még nem voltunk, mert bízunk benne hogy most végre sikerült, de ha nem akkor irány a vizsgálat. :)
szerintem is az meg jokor volt, de a teszttel vard meg a nemvárt napját mert elötte 1-2nappal lehet negativat tesztelsz és elkeseredsz, ugyhogy én inkább megvárnám a 16.át és reggeli elsõ vizeletbõl tesztelnék a helyedben :) majd ird meg hogy mi lett :)
lh tesztet nem csináltál?

Kedden kell megjönnie és szombaton kezdem el szedni az új levelet. Aug.13. -án mennék horvátországba. Hány nappal kéne eltolnom h csak 1-2-3 napig legyen meg az 1hetes nyaralás alatt?

Az jó lenne ha szombat helyett csütörtökön kezdeném el szedni?2 nap rövidítés most és a jövő hónapba is elég lenne? Válaszokat elöre is köszi!

Legjobb válasz: Számold ki

Számold ki

Volna egy kérdésem! Aug 13. Volt meg (első nap) 2. án voltunk együtt a párommal! Most 3 napja csak v. barna pecsételésem van! Lehet hogy babát várok? Orvosi szempontból hány hetes vagyok? Hétfön tesztelek kimutatja már? Mikor menjek el az orvoshoz?

Legjobb válasz: Általában hány naposak a ciklusaid? Ha jól számolom akkor a ciklusod 21.napján voltatok csak együtt. Ha akkor sikerült is teherbeesned akkor azt a teszt még nem mutatja ki. Lehet, hogy most így kezdödik a mensid.

Általában hány naposak a ciklusaid? Ha jól számolom akkor a ciklusod 21.napján voltatok csak együtt. Ha akkor sikerült is teherbeesned akkor azt a teszt még nem mutatja ki. Lehet, hogy most így kezdödik a mensid.
A kérdező hozzászólása: Általában 21 9-ó1- szokott megjönni! De sajnos ma reggel meg indult! Ugy néz ki hogy normálisan! Csak nem értem akkor mi volt az a 3 napon keresztül tartó pecsételgetés!
A kérdező hozzászólása: Elnézést! Telefonnal vagyok fent és nem mindig ugy irja a betüket ahogy szeretném! Tehát 21 napra szokott megjönni! Az elsõ 2 fiamnál teljesen elmaradt a havim, ezért nem értem, hogy most mi történik velem, vagy egyáltalán van e esélyem még egy babára! Köszönöm szépen a válaszokat!!!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Egyre bizonytalanabb vagyok! 3 nap pecsételgetés után, 2 nap gyenge menses után megint nem történik semmi! Holnap tesztelek! Kimutathat már valamit, ha valamennyire megvolt?

Mikor születik a babóm? Az utolsó mensim júl 18-án volt. Ovu teszt alapján aug 2-3 körül volt peteérésem. A védőnő máj 10-re írt ki első uh alapján.

Ti mit gondoltok vajon mikor lesz babóm? Mert szerintem tuti április közepe vége felé. Tapasztalatok? Akik már szültek?

Legjobb válasz: http://www.naptarak.com/naptarak_terhesseg.html

A kérdező hozzászólása: Az elsõ uh alapján számol a védõnõ.
Ha jól számoltam akkor ápr.25.Mi alapján számolt neked a védõnõ?
Én április 30-ra vagyok kiírva, mert júl 23 volt az utólsó mensim elsõ napja. Az UH szerint 4 nappal késõbb jön Vince. Olybá tûnik, mintha téged elszámolt volna egy kicsit a védõnõ.
A kérdező hozzászólása: Igen, szerintem is. :) Köszönöm a válaszokat.
nekem júl.13. volt az utolsó menszesz, ápr.20-ra vagyok kiírva. Szerintem is ápr.25. a helyes.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!