Találatok a következő kifejezésre: Attól még a doki nem látott (2 db)

Attól még hogy a doki nem látott ma semmit, csak valami foltot amire azt mondta hogy "ebből lesz a cserebogár" és visszahívott 2 hét múlvára lehet hogy ott a baba? A nyh.11 mm-es egyenletes, ez van a papiromon.

Legjobb válasz: Petezsákod van még csak ami látható, több mint valószinû. Gondolom két hét múlva leszel 8-9 hetes, akkor már látható lesz a baba is.

Petezsákod van még csak ami látható, több mint valószinû. Gondolom két hét múlva leszel 8-9 hetes, akkor már látható lesz a baba is.
A kérdező hozzászólása: Azt mondta, hogy nem mondhatja ki a terhességet, ma 1 hete, hogy nem jött meg. Tul korai volt?
Igen egy kicsit korai volt mert te most kb 5 hetes terhes lehetsz és a 7. hét körül látszik már rendesen a terhesség.
Én már a 28 nap körül tudtam hogy terhes vagyok, mert már akkor voltak árulkodó jelek (nem úgy fájt a hasam ahogy menstruáció elõtt szokott, nem voltam ingerlékeny, a hõm állandóan fent volt, és szurkált a petefészkem körül) a második pozitív teszt után (ami a 29. és a 33. napon teszteltem) már biztosan tudtam, hogy babát várok, és így is lett.
Én a mensi után egy héttel mentem el, és akkor már látszódott valami a petezsákban, a papírra is ezt írta a dokim, hogy 5+-os vagyok. Ha a helyedben lennék, felkeresnék egy másik dokit is, már csak azért, hogy megnyugodj. 16 hetes kismama
Szerintem ne késlekedjetek. Ma! Aztán ha a pároddal nincs gond, naponta, ha vele gond van, kétnaponta!
Szerintem is ma és a következõ pár napban legyetek együtt, hogy nagyobb legyen az esély. Nekem a 11. napon volt egy 23mm-es tüszõm és attól a naptól a 15. napig minden nap együtt voltunk és a 13. napon repedt meg. Ennek ellenére ma megjött, úgyhogy most sem jártunk sikerrel. Kívánom, hogy te sikeresebb légy.
A kérdező hozzászólása: És nem csináltál ovu tesztet hogy mikor volt pozitív? Sokan írják, hogy nem mindig erõsebb a tesztcsík a kontrollnál és mégis baba lesz belõle.
Nekem a múlt hónapban és most is mindig negatív volt az ovuteszt! Múlt hónapban ennek ellenére volt pé (hõ, folyás és fájdalom jelezte), ebben a hónapban pedig, ha minden igaz tegnap vagy ma van, ez majd utólag kiderül, de végig negatív a teszt! Igaz nem üzletben, hanem a Teszvesz-en vettem, lehet, hogy nem jó a minõsége.
2. vagyok. Csináltam ovutesztet a 12. és a 13. napon volt egyértelmûen pozitív (a tesztcsík erõsebb volt a kontrolnál). Csak akkor pozitív a teszt, ha a tesztcsík ugyanolyan vagy erõsebb, mint a kontrolcsík.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!