Találatok a következő kifejezésre: Attól lehetek-e ha a barátom (2 db)

ha rendesen megtörölte akkor nem!!!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, hogy válaszoltál. Szted vegyek be 72 órás tablettát, vagy felesleges? Mert, ha nem muszáj akkor nem szeretnék.
Emiatt ne. Nagyon minimális az esélye annak, hogy ettõl teherbe ess.
Szerintem nem lettél terhes. Ezért ne zavard össze a szervezeted a bogyóval.
Lehetsz terhes.
Az esély fennáll, de minimális. Legközelebb lehetõleg ne csak letörölje, hanem mossa is meg a kezét.

Ha a strandon a termál vízben a barátomnak feláll a farka mikor az ölében ülök, kiveszi a gatyából, és én beleülök, attól lehetek e terhes?

Nem élvezett akkor éppen el,de elég sikamlós volt a farka amikor megfogtam,el?váladék az biztos volt.Segítsetek!!!!!!

Legjobb válasz: Az elõváladék is tartalmazhat spermiumot bla bla.. ezt már biztos te is tudod. Az esély igen kicsi, de nem nulla. Szóval lehetnétek óvatosabbak.

Az elõváladék is tartalmazhat spermiumot bla bla.. ezt már biztos te is tudod. Az esély igen kicsi, de nem nulla. Szóval lehetnétek óvatosabbak.
Gratulálok kismama!
a termál víz tartalmaz spermiumot, mert az osztrák öregemberek abba recskáznak, azért jönnek magyarországra. Úgy, hogy valószínûleg egy osztrák gyereket fogsz szülni. Javaslom, hogy minél hamarabb tanulj meg németül.
igen terhes vagy és a neve Cseh Laci lesz...
7-es vagyok! az öregek pontoztak le vagy azok akik belepisilnek a termálvízbe?
Ne lehetsz terhes. Tamás voltam, sziasztok.
azt tudtad, hogy a termálvízbe belepisilnek az emberek? nem véletlenül üldögélnek benne az öregek órákig. drukkolok, hogy ne kapj el valami hatalmas fertõzést...
Jaj, egyik régi álmom hogy ott csináljam egy csajjal! :D
Dik termálvízbe amibe belefosnak meg beleszarnak az öregek xddd
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a normális válaszokat, a többihez No comment.
Inkább hozzád no komment. Mégis milyen válaszokat vártál? Lehetne több eszetek is. -.- Eddig se jártam termálmedencében de ezután biztos nem fogok. miért nem tudnátok otthon csinálni??? amúgy is elõre kéne gondolkozni, nem utólag aggódni h jajajjajjaj lehetek terhes?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!