Találatok a következő kifejezésre: Attól késhet menstruációm ha a (6 db)

Attól késhet a menstruációm ha a 2 menszesz között csúnyány felvoltam fázva?

Legjobb válasz: igen, nekem is így volt, csak nem késett, hanem jóval kevesebb volt. a patikában kapható cuccok felfázásra nem elég jók, lehet szövõdménye petefészekgyulladás(ahogy nekem..), menj el orvoshoz szerintem, azabiztos.

igen, nekem is így volt, csak nem késett, hanem jóval kevesebb volt. a patikában kapható cuccok felfázásra nem elég jók, lehet szövõdménye petefészekgyulladás(ahogy nekem..), menj el orvoshoz szerintem, azabiztos.

Attól késhet a menstruációm, ha hónap elején sokat idegeskedtem, és közben is egy jó párszor, és amúgy sem szokott pontosan megjönni, sőt általában mindig egy héttel hamarabb jön meg?

már két napja késik. Tudom hogy két nap még nem nagy id? de mégis. ilyenkor feszülni szokott a mellem, és a derekamban meg a hasamban is érzek egy kis fájdalmat, de most szinte semmi.Lehetséges hogy, amiért el?z?leg egy héttel hamarabb jön meg most egy héttel kés?bb jöjjön? A barátommal semmit nem csináltunk amit?l lehetne bármi is!Köszönöm a segítséget!

Legjobb válasz: nem

nem
Szia, igen, az idegességtõl akár ki is maradhat a menstruáció, ex barátnõmnél 2x is volt ilyen az egyetemi vizsgaidõszakok miatt. Persze ha ez egymás után többször elõfordul érdemes orvohoz menni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! :)
azota megjott?
nekem 6napot kesett, a stressz miatt, baratommal nem is vedekeztunk, csak megszakitasos modszerrel! szoval, nincs miert idegeskedj, mert akkor tobb ideig kesik...
A kérdező hozzászólása: igen meg! :) köszönöm a válaszokat!! :)

Attól is késhet a menstruáció, ha valaki beteg (köhög, nátha?

..eddig minig pontosan szokott megjonni a menzeszem..sott 3nappal elotte megszokott jonnii..most fordul elo eloszor hogy ma 2. napja késik...mit?l lehet ez?

Legjobb válasz: nem

nem
azért van rá kis esély. lehet nagyon ki vagy merülve fizikailag, ill. fel vagy fázva...ülj bele egy kád forró vízbe, jól fog esni. és ne aggódj ezen, a stressztõl is késhet.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ:) úgy érzem, hogy megfog jonni..:)

Attól késhet a menstruáció ha elkezdtem cigizni, és eddig nem szívtam?

Vagy ez nincs összefüggésben?

Legjobb válasz: Nincs összefüggés.más probléma áll a háttérben!

Nincs összefüggés.más probléma áll a háttérben!
Lehetséges, bár nem hallottam még ilyet. Nem tudom mennyi idõs vagy, de nagy kárt teszel magaddal a cigarettával. Olvass kicsit utána és meg fogsz lepõdni hogy a mell- és méhnyakrák elsõ két legfontosabb okaként a cigarettát jelölik meg a szakemberek! Ne szokj rá, inkább legyél egészséges!

Ha C-vitamint szedek, attól is késhet pár napot a menstruációm?

Olvastam már, hogy néhányan citromnak a kifacsart levét itták és késett a menstruációjuk. 1-2 napig én is ittam, de elutazok és sátrazás közben nem annyira lesz lehetőségem citromot facsarni minden reggel. Vettem C-vitamint, ami 500 mg-os. Ha ezt szedem, akkor is késhet pár napot a menstruációm?

Legjobb válasz: Van aki írta, hogy a citromlé (üveges) is hatásos.

Van aki írta, hogy a citromlé (üveges) is hatásos.
nem, fõleg nem az 500-stól. 1000-eset is nyugodtan szedhetnél. Na meg ez a citromos história sem sokaknál válik be. Ezt hormonok irányitják amit az étkezés nem tud befolyásolni. Ha vane sély terhességre csinálj teszte. egyébkáént ebben az összevissza idõjárásban sokakanak késik, sok nõnek zavarododtt meg a ciklusa a melegtõl. nem avgyunk gépek hogy mindig ugyanugy mûködjünk.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ! Sajnos csak 500 mg-osat láttam, ezért ilyet vettem, de akkor abból ha napi kettõt szedek, az olyan, mintha 1000 mg-osat szednék. Terhes biztos, hogy nem vagyok, ettõl nem is tartok, csupán több, mint egy hétre elmegyek nyaralni és a végefelé kellene, hogy megjöjjön. Az még nem is zavarna annyira, attól ugyanúgy tudok fürdeni tamponnal, csak nagyon rosszul szoktam lenni. Általában semmit nem tudok ilyenkor csinálni, szinte az ájulás határán vagyok, és ezt szeretném elkerülni, ha egy mód van rá.
Igen.
Ligetszépe olajat szedjél, ez csökkenteni fogja a rosszullétedet mire megjön.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!