Találatok a következő kifejezésre: Attól hogy eszem van a (17 db)

A pasim azt mondja, hogy őszintén szeret, én mégis tartok attól, hogy esetleg van, vagy (lesz valakije! Milyen tutibiztos jelekből veszem azt észre, ha esetleg más is kell neki?

Legjobb válasz: Ha ennyire tartasz tõle, akkor elõzd meg a gondot. Dobd ki, maradj egyedülálló és akkor tuti nem fog soha senki megcsalni, vagyis okod sem lesz félni. Ne röhögtesd már ki magad!

Ha ennyire tartasz tõle, akkor elõzd meg a gondot. Dobd ki, maradj egyedülálló és akkor tuti nem fog soha senki megcsalni, vagyis okod sem lesz félni. Ne röhögtesd már ki magad!
Ha pl. már rajta fekszik azon a másikon. Állítólag az a nõ foglalt, akin fekszenek. Meg pasira is van vmi ilyesmi. ------ Fogod Te azt érezni, hogy ha van valami gond. De NE PARÁZZ, mert az meg taszítja a pasit. Add magad, ne tarts semmitõl. Ha mégis lépne, akkor meg örülj, mert gondolj csak bele: hosszabb távon nem maradt volna meg neked, így legalább hamarabb kiderült. Szép estét!
Vizsgáld meg alul. Ha ott farka van, akkor tuti hogy meg fog csalni
Mikor elmégy a munkára, tegyél neki szépen borogatást a mütyûrjére. Jeget és csípõspaprikát. A védelem tovább tart, ha idõnként sajtreszelõvel megreszeled. Ha ez sem használna, akkor néha okozz neki örömet te magad.
Ha elég régen és nem két napja vagytok együtt, akkor rá fogsz jönni ha gáz van. Ha hirtelen megváltozik a viselkedése és a mobilját elkezdi dugdosni elõled, pláne ha elõtte mindig szanaszét hagyta akkor kezdhetsz gyanakodni.Az se jó jel, ha lenémítja, amíg veled van, mondván csak veled akar foglalkozni, de 10 percenként lesi, hogy jött e új üzije vagy hívása. Ha valami ártatlan kérdésre ok nélkül ingerülten reagál. És még sorolhatnám. ezért mondtam, ha ismered és nem vagy teljesen vak, akkor látni fogod a jeleket. De ez nem jelenti azt hogy árgus szemmel lesd minden mozdulatát, vagy pláne kutass a holmija közt vagy a telefonjában. De egy egészséges odafigyelés nem hátrány.

Attól hogy nem eszem van a szervezetemben anyi táplálék a picinek hogy neki elég legyen mig végre enni fogok?

Néha elmegyek barátnömhöz meg fodrászhoz meg sétálni szóval szórakoztatom magam mert itthon vagyok tp-en és unatkozom persze szoktam vinni magammal kis nasikat meg barátnöm is megkinál de van olyankor mire haza érek már majd meghalok az éhségtöl de ö ugye attól csak talál valamit magának közbe mig én elkészitem magamnak a kaját?

Legjobb válasz: szia,én is szoktam igy lenni,a pici elveszi ami neki jár,ne félj öt csak az érdekli,hogy neki jo legyen,28 hetes kismama.

szia, én is szoktam igy lenni, a pici elveszi ami neki jár, ne félj öt csak az érdekli, hogy neki jo legyen, 28 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: köszi reméltem hogy ilyen választ kapok
ezt én is megkérdeztem a dokitól, amit most te feltettél, és azt mondta ha az anya éhenhalna, utána is még pár napig élne a pici benne, mert tudna mit kiszippantani..szal egy kaja készítésníi idõ az nudli:-)
lehetségs
Naná! Én mai napig gondolok a volt páromra, pedig 5 éve volt!
Ja, én is vagyok így egy csajjal, de neki most is mindig eszébe jutok, mert egy suliba járunk. :$
A kérdező hozzászólása: Én azóta, hogy megszakadt a kapcsolat vele nem is láttam , nem találkoztam vele !!
Egyáltalán nem biztos, hogy gondol rád. Valószínûbb, hogy van neki más és éli világát. Magamból indulok ki.


Miért van az hogy csak 400-500 kalóriát eszem naponta. Már egy hét alatt fogytam 3kilót de most már nem fogytam két napja egy dekát sem. Sőt az előbb ráállttam a mérlegre és híztam is. Lehet attól hogy sokat ittam? 14/L

Legjobb válasz: Áh, és ha most beszólok, hogy ezt hosszú távon nem lehet csinálni, és csak tönkreteszed magad én leszek a csúnya, hogy hogy mertem ezt...

Áh, és ha most beszólok, hogy ezt hosszú távon nem lehet csinálni, és csak tönkreteszed magad én leszek a csúnya, hogy hogy mertem ezt...
A kérdező hozzászólása: hát nemis vagyok éhes meg semmi.és sokkal jobban érzem magam hogy nem eszem..csak nagyon szeretnék lefogyni és sehogy nem megy. már voltam orvosnál is hogy lehet valami bajom hogy csak hízok pedig nem is eszem sokat.de nemvolt elég alapos és nemtalált semmit..
a 400-500kcalt oszd el 3 (vagy több) étkezésre, hogy gyorsítsd az anyagcserédet. Igyál lehetõleg sokat. Van úgy, h a szervezet visszavesz a fogyásból, de idõvel és kitartással, hidd el fogyni fogsz. amúgy mi az ami belefér 500 kcal-ba egy nap, leírnád? Érdekelne, mert én is fogynék...
Akkor menjetek másik orvoshoz, leginkább endokrinológushoz. De tényleg ezzel csak az egészséged cseszed szét.
A kérdező hozzászólása: almát eszem amikor éhes vagyok.csak este hatig.de ha nagyon elegemvan az almából ilyen puffasztott rizst.kb ennyi.már fogytam négy kilót kicsit több mint egy hét alatt.de nagyon félek hogy visszahízom.remélem csak azért híztam most mert tényleg sokat ittam..
Igen, és mi van a fehérje, vitamin, ásványianyag, zsír beviteleddel? Csak hogy tudd ezekre mind szüksége van a szervezetnek, és fogyni csak egészségesen lehet hosszútávon. Puffasztott rizs+alma? Négy kiló minusz? Az izmaid glikogénraktárait felhasználta a szervezeted, ez az a minusz négy kiló, ami rögtön visszafog jönni. Szia.

Rettegek attól, hogy valamit nem veszünk észre a terhesgondozások során (NEM fejlődési rendellenességet), más is van ezzel így?

Nem a rendellenességekre gondolok, mert azokra azért az elején elég sok vizsgáláat irányul. Hanem így a terhesség második felében olyan valamire gondolok, ami nem biztos hoyg látszik, és ha nem vesszük észre id?ben baj lehet. Pl valami baj van a magzatvízzel, a lepénnyel, a köldökzsinórral, stb... A dokimnak olyan béna UH gépe van, félek hoyg nem veszünk észre valamit...

Legjobb válasz: A magzatvíz, lepény és kzs problémákat 1000-szer könnyebb kiszûrni, mint bármi mást.

A magzatvíz, lepény és kzs problémákat 1000-szer könnyebb kiszûrni, mint bármi mást.
A terhesség alatt 4 UH kötelezõ. Az, h a doki nem csinál többet megérthetõ, mivel nem kötelezõ. Az a lényeg, h az a 4 alapos legyen. A szívhang jelzi azt, h a baba mennyire bírja odabent. Az, h meconiumos a víz, azt is a szívhang alapján tudják csak megtippelni. Látni akkor látják, ha a méhszáj nyitva van és arra megfelelõ eszközt használnak. Ha ennyire félsz, akkor vegyél magadnak egy doppler készüléket és, akkor hallhatod a babád szívét minden nap. Az fogja igazán jelezni, ha baj van.
Szia! Van amit modern gépekkel sem tudnak kiszûrni. Engem a 38. héten spontán megcsászároztak, mert a CTG-t követõ UH-on kiderült, hogy a babámnak szivsövény-megvastagodása van. Nem értem, hogy miért nem derült ez ki elõbb, de a dokimnak nagyon profi gépe volt. Azóta szerencsére semmi baja a kis szívének, erõs egészséges 2éves kismanó.
hát azt ne is lássa, hogy belekakil a magzatvízbe. De egyébként ha mégis belekakilna, azt magzatvíz vizsgálaton látni, nem ultrahanggal. És a baba állapotát is igazándiból nem ultrahanggal, hanem CTG-vel, NST vizsgálaton nézik. a 36.héttõl. illetve ha felmerül valami akkor elõbb. Ultrahanggal a rendellenességeket szûrik. Késõbb már más vizsgálatokat végeznek.
A kérdező hozzászólása: A dokim azt szokta csak megnézni, hogy jól van-e a baba, a múltkor is csak azért kezdte el megméregetni, mert megkértem rá. Amúgy csak megnézi, hoyg elfér-e jól fekszik-e meg hoyg elég-e a magzatvíz. De azt pl nem látja ha belekakilna.... Vagy ha nem jó a zsinórban az áramlás.... És a lepényt sem igazán szokta nézegetni. Nyilván, ha nagyon el lenne meszesedve azt látná, de én félek hoyg az alatt a 2 perc alatt amíg UH-oz, addig nem vesz észre valamit...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Normális hogy néha kijön egy egy anyajegy? Most pl a szememen vettem észre vagyis a szemhéjamon de csak akkor látszik, ha csukva van. Mondjuk lehet hogy már ottvolt, de attól ak érdés még áll.

Legjobb válasz: Normális, gondolom fiatalka vagy még.., de igen normális, én 25éves koromig láttam h itt-ott megjelenik egy..ez bõrtípus függõ..:)

Normális, gondolom fiatalka vagy még.., de igen normális, én 25éves koromig láttam h itt-ott megjelenik egy..ez bõrtípus függõ..:)
lehet bõrrák miatt is. nekem is van egy csomó "új" anyajegyem, szoktam figyelni õket, és voltam bõrgyógyásznál is, szerencsére azt mondta h semmi probléma nincsen velük. Elvileg akkor van a gond, ha az alakjuk változik.
Igen, normális életed végéig kijöhetnek anyajegyek, biztos láttál már idõsebbeket akiknek a kezén ilyen barna májfoltok jönnek ki, vagy ha valaki nagyon fehér bõrû és leég szeplõs lehet, sajnos velem is ez történt a hátamon, sõt napfény hatására anyajegy is keletkezhet.Nekem is sok új kis anyajegyem van, sajnos elég anyajegyes vagyok, ami miatt rosszul is érzem magam, mert az átlag emberkéknek viszonylag kevés van, de ez genetika, ezt örököltem.

1 éves kislányomnak délután vettem észre hogy a pelusán sárgás váladék van. Mikor megnéztem a szeméremajkak között is váladékos volt. Lehet ez attól hogy véletlen belekerült kaki? Vagy esetleg fertőzést kapott volna?

Csak hétf?n tudom dokihoz vinni,addig esetleg lenne valakinek valami ötlete hogy azon kívül hogy s?r?n törlöm mit csinálhatnék még vele?

Legjobb válasz: Szerintem jobb, ha házilag nem csinálsz vele semmit. Még felnõttnél sem nagyon jó "kókányolni". Ha beviszed az ügyeletre, abból nem lehet baj. Lehet, hogy elkapott valami gombát szegény a medencében. Nem látod úgy, hogy esetleg vakargatná?

Szerintem jobb, ha házilag nem csinálsz vele semmit. Még felnõttnél sem nagyon jó "kókányolni". Ha beviszed az ügyeletre, abból nem lehet baj. Lehet, hogy elkapott valami gombát szegény a medencében. Nem látod úgy, hogy esetleg vakargatná?
Hát lehet hüvelyi fertõzés...medencében volt? Ha nem, akkor esetleg a kaki...jajj szegényke! Szellõztetsd, ha lehet, nagyon mást doki nélkül ne tégy. Esetleg napi többször mosd át neki sima vizzel.
Na, voltatok orvosnál? Mit mondott? Ja, elõzõ vagyok...
A kérdező hozzászólása: Hát nem lettem sokkal okosabb sajnos.Azt mondta hogy nem látszik semmi, várjak hétfõig és vigyem a háziorvoshoz.Ma már csak egy icipicit volt váladékos, mondjuk fél-egy óránként töröltem neki, és sokat volt pelus nélkül.Én arra gondolok hogy lehet hogy véletlen belekerült a kaki, és csak tisztult.Legalábbis remélem!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Medencében nem volt, se strandon.Teljesen tanácstalan vagyok.Annyira vigyázunk rá.Volt hasmenése , arra gondoltam lehet attól lett valami baja.Nem piros neki, nem is kaparja, semmit nem veszek észre.
Én a kakira tippelek, de szerintem jobb, ha orvos látja. Menjen sokat csupin, de szerintem nincs nagy baj, szaladj be vele az ügyeletre holnap, abból nem lehet gond.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!
elõzõ vagyok megint. Jól van, lényeg, hogy a doki sem látott semmi érdekeset. Hátha tényleg csak a kaki tisztult :-D

Ha szállodában befizetünk egy csomagra 3éj/2fő, és az félpanziót ír, akkor a vacsorában az étel ára is benne van, függetlenül attól mit eszünk, vagy csak az, hogy annak éttermében ehetünk?

Lehet furán hangzik a kérdés, de mivel még sosem jártunk szállodában ezért nem tudjuk mi a módi :)

Legjobb válasz: Szállodafüggõ, de a legtöbb helyen ez kötött vacsorát jelent vagy a másik opció a büfévacsora. Az, hogy á la carte akármit választhattok szinte kizárt.

Szállodafüggõ, de a legtöbb helyen ez kötött vacsorát jelent vagy a másik opció a büfévacsora. Az, hogy á la carte akármit választhattok szinte kizárt.
szia :-) reggeli általában svédasztalos szokott lenni, a vacsora vagy tányérszervizes mondjuk 2 félébõl lehet választani, vagy szintén svédasztalos. Jó pihenést!!!!! üdv. :-)
Ha félpanziós csomagban fizettétek be, akkor benne van a reggeli és a vacsora ára is! Az már szállodafüggõ, hogy svédasztalos vagy menüs vacsora van-e, de nem kell érte külön fizetni.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
"Az, hogy á la carte akármit választhattok szinte kizárt." Miért lenne kizárt? Sok helyen úgy mûködik, hogy ki van rakva mindenféle aztán válogathatsz kedvedre. Neked is jobb. Meg nekik is. Nem kell külön egy-egy vendégre figyelni csak az éppen elfogyó kajákat kell újra tölteni, teríteni stb. nem pedig külön pincérkedni minden egyes vendég miatt.
kedves utolsó, amit leírtál, az a svédasztal, amire válaszoltál, az azt jelenti, hogy az étlapról választasz, mintha bemennél egy étterembe, rendelnél, de nem kéne fizetned. ilyen nem valószínû, hogy félpanzióban benne van.
Akkor svédasztal, hívhatjuk úgy is. De az simán szokott lenni reggelinél is, vacsoránál is. Sõt, szerintem az ilyen nyaralós, tömegkajálós helyeken inkább ez a jellemzõ.

A baba súlya mennyire függ attól, hogy az anyuka mennyit eszik (zabál vagy csak éppen kivánja a kaját)? Van olyan aki nem kivánta végig a kaját mégis nagysúlyú babája született?

Legjobb válasz: A baba súly a placentától függ, hogy mennyi tápértéket enged át. DE pl a cukrot átengedi de inzulint bhozzá már nem, vagy is a babának kell a cukor lebontásához az inzulint megtermelnie, így ha nagymennyiségben eszel cukrosat elöfordulhat hogy a baba már cukorbetegséggel születik. Szóval ha a placenta sok tápanyagot enged át és te még rosszul is eszel akkor még növelheted a baba sulyát. viszont ha a placenta nem funkcionál jól akkor akármennyit is ehetsz nagyon pici babád lesz.

A baba súly a placentától függ, hogy mennyi tápértéket enged át. DE pl a cukrot átengedi de inzulint bhozzá már nem, vagy is a babának kell a cukor lebontásához az inzulint megtermelnie, így ha nagymennyiségben eszel cukrosat elöfordulhat hogy a baba már cukorbetegséggel születik. Szóval ha a placenta sok tápanyagot enged át és te még rosszul is eszel akkor még növelheted a baba sulyát. viszont ha a placenta nem funkcionál jól akkor akármennyit is ehetsz nagyon pici babád lesz.
Szerintem nem sok köze van hozzá.Én megmondom õszintén, elég sokat ettem, a szalonnát kivántam a hagymával állandóan, mégis 3000gr volt a lánykám.Ja és vitamint is szedtem, tehát az se fújta fel, mint sokan mondják.
Én kb. a 6. hónapig hánytam (félideig mindennap, néha többször is:(), így szinte egész terhesség alatt nem ettem. Elõször azért, mert semmit nem kívántam, aztán meg már kicsit paráztam is, hogy visszajön:( Éhes sosem voltam, de alig ettem valamit. A fiam 3780g lett:)
én sem ettem sokat a másodikkal, alig híztam valamit, 4 kg-os babám született. az elsõnél 32 kg-ot híztam és éppen 3 kg volt a pici. a placenta sok mindentõl elöregedhet, magas vérnyomástól is.
Én sem ettem sokat, és mégis a 29.héten 2 kiló körül becsülték a súlyát. A baba "leszívja" azt ami kell neki!
kis mértékben biztos befolyásol, de szerintem a genetika többet nyom a latban.
Picit befolyásol, de ennél sokkal többet nyom a latba a genetika, az esetleges káros szenvedélyek, a terhescukor, a placenta minõsége etc.
Barátnõm sose zabált a terhessége alatt, mégis 4200g lett a kisfia és miután megszületett, és a lepény is kijött, az orvos csak ámult és mondta, hogy nem csoda, hogy ilyen nagy lett a baba mert a lepénye kb kétszer akkora, mint általában szokott.Na, azon aztán kapta rendesen az "ellátást" a bébi.Szóval szerintem is inkább a lepény a mérvadó(mérete, állapota)!

Mi van ha a legnagyobb lányom azt mondja úgy érzi hogy terhes vagyok, de szerintem ez nem igaz! Igaz hogy nagyobb a hasam és furábban viselkedem és sokat eszem! Ja, és attól ha nagyon-nagyon sokat eszem attól lehetek terhes?

Legjobb válasz: Ez vicc? Mert annak is rossz... Jó hogy nem a lányod mondja meg, hogy terhes vagy-e? Csinálj egy tesztet, menj el dokihoz és akkor biztos lesz. Terhes meg nem a tejföltöl leszel, hanem a spermától... Szóval elég értelmetlenül sikerült feltenned a kérdésed..

Ez vicc? Mert annak is rossz... Jó hogy nem a lányod mondja meg, hogy terhes vagy-e? Csinálj egy tesztet, menj el dokihoz és akkor biztos lesz. Terhes meg nem a tejföltöl leszel, hanem a spermától... Szóval elég értelmetlenül sikerült feltenned a kérdésed..
Ha tehesség gyanúja áll fenn, akkor miért nem csinálsz tesztet?????? Meg majd a lányod biztos jobban tudja. És amúgy lehet, hogy nem mondták még, de terhes nem a kajától leszel, hanem a kufirctól. Vagy csak nem tudsz értelmesen kérdezni... Akkor meg fogalmazásból egyes.
MÁSODKI VÁLASZÓLÓ!Nem azért jövünk ide hogy vitába szálljunk, és másokat értékeljünk, ha nem azért, hogy segicsünk!Ha nem tudjuk rá a választ akkor fölösleges dolgokat ne írjunk!Mért kell másokat meg bánntani?Õ sem bántó szándékal jött ide, ha nem kérdésére választ kapni!Minek ír az ilyen mind te!Jó lenne ha téged is bántanának, és idézõjellbe osztájoznának??Valaki önmagának sem hisz, ésmások elöbb észre veszi ha terhes.Nálam is igy volt a párom elöbb tudta mind én!Van olyan, hogy egy nõ nem akarja elhinni, hogy babás, mert fél, hogy mégse, és csalodik!12 hetes babás
Kérdezõ!Kellene egy teszt csinálnod, mert lehet hogy babás vagy!Minnél elöbb tesztelj!Én a gabriel teszt ajálom neked!Írd meg majd az eredményt.Mesid rendesen megjött, vagy elmaradt?Mellfeszülés esetleg nincs?Hasszúrka?Amúgy szeretnéd ezt a babát, ha tényleg babás vagy?Elöbbi válaszóló voltam:) 12 hetes babás mami:)
nekem például a kutyám gyanús, jobban szeret mostanában, mint szokott... Hamarosan tesztelek is. Csinálj te is tesztet, hátha egy kistesó van a dologban!
késik neked?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!