Találatok a következő kifejezésre: Attól hogy eszem (109 db)

Enyhe pánikrohamnak számít, ha levegõ után kapkodok, gyorsan dobog a szívem, és remegek? Csupán attól hogy eszembe jutott egy bizonyos dolog

Legjobb válasz: Szia igen nekem is ez van menj orvoshoz. Voltam ugy hogy sirogorcs is kovette veszejes metry rosszul is lehetsz.

Szia igen nekem is ez van menj orvoshoz. Voltam ugy hogy sirogorcs is kovette veszejes metry rosszul is lehetsz.
Igen, ezek a pánik tünetei. De ha konkrét okod van félni attól a bizonyos dologtól, akkor nem annyira pánik, hanem jogos reakció..
Ha tényleg csak ennyi tüneted van, és nincs más, az még nem pánikroham. Ha van még egyéb, és határozott kezdete és vége van a rohamnak, akkor lehet pánikroham (itt vannak még tünetek, ha lejjebb görgetsz a felsoroláshoz: http://sunrise.sote.hu/htsz/agoston.htm ).

Aki azt mondja, hogy idegesség miatt fogyott le, az magától a stressztől fogy vagy attól, hogy kevesebbet eszik?

Legjobb válasz: Nálam is-is! Ha eszek sem "fog rajtam", és kevesebbet is eszem mint kiegyensúlyozottan.

Nálam is-is! Ha eszek sem "fog rajtam", és kevesebbet is eszem mint kiegyensúlyozottan.
Még annyit, hogy szerintem hirtelen sokk, vagy valami nagy idegesség esetén inkább a nem evés az oka, hosszabb távú õrlõdés esetén (mint nálam) pedig egyszerûen nem hasznosul a kaja.:(
Valószínûleg keveset és rendszertelenül eszik.
Magától a stressztõl, a kezdeti állapotban. Amikor ez tartósan fennáll, akkor alakul ki az étvágytalanság, és akkor már attól.

Nagyon tartok attól, hogy ha nem bio-t eszik a babám, rosszat teszek vele. Hogy tudnék változtatni?

Sajnos nincsen annyi pénzünk, hogy sokáig folytassuk a bio étkezést a babánál, a tartalékainkat éljük fel. Szinte rosszul vagyok a gondolattól, hogy vegyszerezett ételt kapjon. Tudom, más is felnőtt, meg nagyobb problémák is vannak a világon. Mit tehetnék? Üveges kaját nem adok neki, én főzök. Ráadásul rengeteget eszik...

Legjobb válasz: Semmi baja nem lesz, ha nem "bio" kaját eszik a gyereked. Én sem hiszek ebben a bio dologban. Az sem az, csak 3x annyiért adják. Maximum az a bio, amit magad termelsz.

Semmi baja nem lesz, ha nem "bio" kaját eszik a gyereked. Én sem hiszek ebben a bio dologban. Az sem az, csak 3x annyiért adják. Maximum az a bio, amit magad termelsz.
Gondolj a babám 99 százalékára, akik szintén nem biót esznek, és valahogy még életben vannak. .)
Ha ennyire félsz költözz vidékre és folytass önellátó életet, akkor pénzed is marad és olyan bio lesz a megtermelt zöldséged amilyet akarsz. Egyébként meg annyira túl van ez lihegve....
Most mért pontoztál le? Remélem sokat vásárolsz az én munkahelyemrõl kitermelt bio zöldségbõl:) Mert én nem veszek belõle. Csak gondoltam egy hasznos info a bio-ról. Kösz a lepontozást. Egyétek!
Elmondom neked, hogy az itthon kapható bio néven árult cuccok nagy része is ugyan úgy kezelve van mint a többi, semmi baja nem lesz tõle ha simát adsz neki.
Nem is biztos hogy bio az a bio amit te bio néven veszel az a bio szerintem amit te magad termelsz mert akkor biztos bio... Semmi baja nem lesz, ha nem "bio-t" eszik!!
sosem vettem bio ételt a babának, de üvegest sem. eleinte piacon kendõs nénitõl, de pár hónap után a sima boltit, a héját persze nem adom, amúgy ok.
Szõlész-borász vagyok. A bio szõlõt sz.rral permetezzük :-) ez szerintem elég undorító.
olyan helyen dolgozok, ahol bio zöldséget termesztünk. Kéthetente kapunk egy szabadnapot, mert veszélyes bemenni a friss vegyszer miatt :) ennyit a bio-rol.
én bio gyümölcsöt/zöldséget veszek, de még annyira kevés kell, hogy ez nem tétel. Késõbb nem tudom, hogy lesz, de akkor sem szeretnék vegyszereset adni. Épp elég az a sok méreganyag, ami más módon kerül majd a szervezetébe
komolyan, írjatok még errõl légyszi, jó lenne tisztábban látni. Biotejnek hogy veszik be így a tejet a tehenészetbõl? A másikhoz meg: biokaja meg a fertõtlenítés nekem mondjuk két teljesen más dolog, (eddig) hittem a biokajában, túl steril környezetnek nem.
Szerintem is kicsit túl van misztifikálva ez a dolog, ugyanúgy, ahogy a többi téma is a babák körül. Nekem pl. barátnõm végig csak bio, csak hipp, csak a legeslegeslegjobb minõségû dolgokkal etette a babáját, ráadásul mindig mindent fertõtleníett, állandóan takarítsott is, és egy éves kora elõtt már olyan kiütéses volt a kicsi, hogy még az autoimmun betegség gyanuja is felmerült. Ekcémája is lett. Aztán a doki mondta nekik, hogy túlságosan sterik a környezete a gyereknek, és lazítottak a a kicsi körülményein, ételein- és egyre jobban lett. Azért érdekes nem? Mára már 7éves iskolás és semmi baja.
Bio???? Istenem, lehet lepontozni majd azért amit leírok! Barátnõméknek tehenészete van, onnan viszik a tehén tejet minden hova, többek között biotejnek is.Na az õ gazdaságuk minden csak nem bio.És ahogy elõttem írták sokan ez csak arra jó, hogy 3szorosát elkérjék az eredeti árnak.De ha te magad otthon termeled és nem permetezel, akkor sem bio, ha melletted lévõ területen permeteznek.Csak és kizárólag akkor, ha a te telked körül (most nem tudom pontosan megmondani mennyi) területen nem permeteznek.Ugyanis a permet még szélcsendes idõben is átjuthat a te dolgaidra.Szóval feleslegesen dobsz ki pénzt az ablakon.
Nem kell hozzászoktatni a babákat a bio kajákhoz. Nem hinném, hogy én rossz anya lennék azért, mert nem biót adok a gyerekemnek!!!
A kérdező hozzászólása: Sima piacon nem tudom, hogy találhatok megbízható árust. Sajnos nem ismerek senkit.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, ki pontozott le, én biztos nem, mert senkit nem pontozok-mindenkinek köszönöm a választ. Azért érdekelne, hol dolgozol. A MOM piacon szoktam vásárolni, ahol ugye folyamatosan bevizsgált, tanúsítvánnyal rendelkezõ termelõk/termékek vannak. Azt hittem ebben bízhatok, a bionál nincs vegyszer-vagy lehet, de alacsonyabb határértékkel, vagy nem lehet, de kijátsszák?
biokalmár (most volt a zöld hétfõ) http://www.zoldhetfo.hu
Hol lehet ilyet rendelni?
Olvasom sok ellenérzés van a bioval kapcsolatban. Lehet, hogy igazuk van, én szeretnék hinni benne - elvégre ellenõrzik, vagy nem? Az ember szeretne mindent megtenni a babája érdekében, fõleg az egészségéért. Az elsõ néhány hónap- egy év táplálása nagyon sokat számít a bélrendszere kifejlõdésének. Természetesen nem lesz baja a babának ha bolti, sima piaci terméket eszik - egyelõre, -a vegyszereket, hormonokat ..stb. megjegyzi a szervezet. Késõbb fog kialakulni az elváltozás ekcéma, allergia vagy más formában. Vajon miért ekcémás, allergiás minden második gyerek???? Mi neten rendeljük a bio zöldséget-gyümölcsöt a gyereknek, zöldhétfõvel ingyenes a szállítás, havi adagot rendelünk, abból gazdálkodok, természetesen fõzök neki - sokkal olcsóbb, mint megvenni az üveges kaját, viszont nem drágább mint bármelyik boltban a zöldség. (pl.bioalma 340 ft/kg - spar sima alma 399 ft/kg). Ha elfogytak az anyagi kereteid, akkor nem tudsz mást tenni, akár átmenetileg is piacon megbízható termelõtõl vegyél terméket.
engem érdekel ez a vegyszer téma a munkahelyen. Mivel vannak akkor kezelve, hogy nem kell bemenni kéthetente?
Gondolj arra is, hogy te is milyen jól felnõttél, aztán akkor mikor te voltál baba és gyerek, akkor még szartak bele a határértékekbe, meg mindenbe, csak permeteztek mint az atom olyan szerekkel, hogy ma már az ember haja égnek áll tõle. Manapság azért már erre jobban figyelnek. Meg egy rakás dolgot az unió is betilt, mert mindent jobban tudnak ugye. :) Nincs ebben semmi nagy szám. Még mindig jobb normális kajákkal etetni a gyereket, mint felélni az összes tartalékot, aztán ha valami történik, akkor még átlagos kaját se tudsz majd neki venni, csak igazi hulladékot...

Méregessem babámat hogy mennyit eszik? Még pocakban van, de az elsöt mindig mértem, csak hogy tudjam hogy ha sír, lehet-e attól hogy éhes.

Legjobb válasz: Nekem az elsõ gyereknél volt mérleg, de folyton csak idegeskedtem miatta, így a másodiknál és most a harmadiknál sincs mérleg. Most a védõnõ odaadota az övét 1 hétre, akkor mértem napi 1x, hogy mégis mennyit eszik. Ennyi nekem elég is volt a mérlegekbõl:) Szerintem felesleges.

Nekem az elsõ gyereknél volt mérleg, de folyton csak idegeskedtem miatta, így a másodiknál és most a harmadiknál sincs mérleg. Most a védõnõ odaadota az övét 1 hétre, akkor mértem napi 1x, hogy mégis mennyit eszik. Ennyi nekem elég is volt a mérlegekbõl:) Szerintem felesleges.
Egyetértek az utolsóval! Ha sírt a babám, akkor cici! Meg is nyugodott tõle, és a tejtermelést is elõsegítette! Ha méred, azt ne felejtsd el, hogy nagy különbségek lehetnek a csecsemõk között! Van amelyik kevesebbel, van amelyik több tejjel fejlõdik jól!
Temperamentumodtól függ. Én szerettem mérni, látni és tudni. Ha nem vagy nagyon parázós, akkor mérd. Ha idegeskedõs típus vagy, akkor ne, mert csak ártasz vele. Amúgy meg ha sír, tedd cicire. Lehet nem éhes, de megnyugszik tõle...
Szerintem ne. Bõven elég hetente megmérni, hogy gyarapodott-e.
Ne mérd... elsõ babát én is mértem minden etetésnél, halálra idegeltem magamat ha kevesebbet evett mint "kellene" (ez már eleve egy hülyeség, hogy meg van adva mennyit kellene ennie egy babának, náluk is megvannak az egyéni különbségek mint a felnõtteknél, meg általában reggel sokkal többet esznek mint délután vagy este). Most 3 hetes a második babám, õt elsõ hétben mértem, aztán emlékeztettem magamat rá milyen idegbajos voltam az elsõnél az állandó méricskélés miatt így már nem mérem. Fogalmam sincs mennyit eszik egyszerre. És én nem rakom minden nyekkenésnél cicire, csak ha egyértelmû a jelekbõl hogy éhes (nem is lenne jó ha pl. cicire tenném amikor éppen a hasával kínlódik, mert csak rosszabb lenne neki tõle ha akkor ráenne). Minden pelusban van pisi, majdnem mindegyikben van kaki, és gyarapszik is a pici, szóval biztos elég neki az amit eszik. Én meg nem idegeskedem naponta 5-6-szor azon, hogy úristen, megint 10/20/30 grammal kevesebbet evett a kelleténél.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Miért nem érzem a sót? Lesz bajom attól, hogy kilószámra eszem?

Szal az van, h nemigen érzem a sót és egy kis tányér f?zelékbe is nagykanállal szórom a sót, hogy normális íze legyen. Lesz vmi bajom, ha ennyi sót eszek?

Legjobb válasz: a só megköti a szervezetedben lévõ folyadékot, ami egészségtelen. inkább szoktasd magad hozzá, hogy kevésbé sósan eszed az ételeket.. elõbb utóbb majd megszokod.

a só megköti a szervezetedben lévõ folyadékot, ami egészségtelen. inkább szoktasd magad hozzá, hogy kevésbé sósan eszed az ételeket.. elõbb utóbb majd megszokod.
hallottam olyat, hogy aki sok sót eszik az nátrium túladagolásban meghalhat...de ahhoz sztem tényleg nagyon sok só kell
a sok só fogyasztása magas vérnyomást okozhat, ami meg hosszútávon rendkívül egészségtelen (késõbb akár agyvérzést is kaphatsz) szóval inkább kevés sót használj!
Jól írják. A sóban levõ nátrium 100%-ban felszívódik a bélbõl, de csak napok alatt képes kiválasztódni. A keringésben levõ túlzott nátrium mennyiség pedig vizet köt meg, így megnöveli a vértérfogatot, ami magas vérnyomást eredményes. A magas vérnyomás pedig lassan tönkreteszi a szívet, vesét és agyi ereket. Szóval, nem lehet, hanem bajod LESZ, ha kilószámra eszed a sót.
Elvonja a szervezetedbõl a vizet (ezért nem lehet tengervizet inni, belehalnál). Hosszú távon magas vérnyomás, infarktus, meszesedés, keringési problémák. Meg ki tudja még, mi. Szerintem nem arról van szó, hogy nem érzed a sót, hanem hogy szarul fõzöl/fõznek. Az ételek természetes ízét kell kihozni fûszerekkel. Nem a sótól lesz íze az ételnek. Nekem van egy ételpárolóm, amiben zöldséget készítek. Abba semennyi só nem kell. A répának répa, a borsónak borsó íze van, és isteni, só nélkül is.
A kérdező hozzászólása: De miért nem érzem az ízét rendesen, hogy ennyit kell ennem?
Én is így vagyok vele.:S Nem érzem a sót! Bocsi, hogy nem lettél okosabb, de én is kíváncsi vagyok. :D

Attól, hogy sokan nem esznek húst, az állatot akkor is levágják nem?

Sok ismerösöm vegetáriánus, és én ezt tisztelebne tartom. Azt mondják, azért nem esznek h?st, mert egy állatnak megkellett érte halni. Ezt értem, és egyet értek. De, azt kérdezném, hogy attól, hogy nem veszi meg a húst, azt az állatot ugyan-úgy levágják nem? Szóval, ha valaki nem veszi meg a húst, attól még más megfogja, szóval nem megy tönkre a húsipar nem? Tehát, azzal mit szeretne sok vegetáriánus elérni, hogy nem veszek húst?

Legjobb válasz: nem hiszem hogy a világot akarják megváltani, csak amikor a szájukba kéne venni eszükbe jut hogy ez élt, mozgott, érzett... és nem bírják lenyelni vagy a másik fele egyszerûen egészségtelennek tartja

nem hiszem hogy a világot akarják megváltani, csak amikor a szájukba kéne venni eszükbe jut hogy ez élt, mozgott, érzett... és nem bírják lenyelni vagy a másik fele egyszerûen egészségtelennek tartja
Én úgy vagyok ezzel, hogy annyi olyan emberrel találkozom, aki "divat vega". Engem ettõl a hányinger kerülget. Azt tiszteletben tartom, aki személyes meggyõzõdése miatt nem eszik húst, mert mondjuk nem is tudja megenni. De szerintem ezzel nem sok mindent támogat, csak a saját egészségét rontja. Az ember mindenevõ és tudom, hogy sokan közülük nem így gondolják, de nekem vega ismerõseim mind olyan betegesek, hogy ezzel nem tudok egyet érteni. Úgy gondolom, hogy ha valaki az állatok érdekében akar cselekedni, akkor pl. olyan állatot fogyasszon ami megfelelõen volt tartva és nevelve. Nem úgy mint az olcsó csirkék, akik mozogni is alig tudnak, olyan kis helyük van. Az állat tisztelete, az étel tisztelete ami számomra mérvadó.
A vegetáriánusok elsõsorban saját maguk miatt nem esznek húst, az csak ürügy hogy azért mert megmenthetik az állatokat.
Szerintem az állatvédelem nem arról szól, hogy nem esszük meg az állatokat, hanem arról, hogy nem kínozzuk õket. Az embert mindenevõre "tervezték", ezáltal nem bûn a hús fogyasztása. Ám ha valaki vega akar lenni, szíve joga. Gondoljunk csak pl. a ragadozókra. Azok is megölik a náluknál kisebb állatokat. (itt aztán ne jöjjön nekem senki azzal, hogy az ember gyarló és hogy a prém meg a bõr meg a mittudomén mi, merthogy itt konkrétan a húsfogyasztásról van szó, nem pedig az értelmetlen prémekrõl stb. a bõrrõl meg annyit hogy mondjuk a marhát, amit amúgy is megeszik az ember annak miért használhatná fel a bõrét is?) Nagyon érdekel a téma, jó lenne sok választ olvasni.
Nekem a kedvenc érvem az, hogy azok az állatok annyi gabonát megettek, és hogy ezekkel a gabonákkal az állatokat etetjük közben meg az etiópok stb. Ja, csak azt elfelejtik, ha kiszednénk az egyenletbõl a gabona zabáló vágó állatokat, akkor azokat kellene helyettesíteni a gabonával, amit felzabáltak, tehát azt is ugyanúgy mi ennénk meg nem a szegény etiópok. Álságos dolog a világmegváltó eszmékre fogni azt, hogy valaki vega lett. Tegye azt a saját belsõ meggyõzõdése miatt, hogy neki jobb lesz, kellemesebb lesz, de hogy sánta érveket tûzzön zászlóra, az elég ügyefogyott lépés.
Én lakto-ovo vega vagyok és erre van is egy véleményem , és nyugodtan offolhattok is miatta: Igen sajnos ezzel nem sokat teszünk az állatok érdekében mert ugyanúgy megy tovább a könyörtelen öldöklés, de ha nem veszem meg a húst akkor nem "támogatom" a vágóhidat ! Ezért a mondatomért már sokan támadtak , de nincs igazam? Ha megveszem a húst akkor megy a körforgás , vágóhíd-húsbolt-vevõ körbe körbe, aki megveszi az meg életben tartja a folyamatot ...
háát ha nagyon sok ember vegetáriánus, akkor kevesebb ember eszik húst, tehát kevesebbet vesznek = kevesebb állatot vágnak le. amúgy meg inkább azért nem ezsnek húst, mert undorítónak találják. vagy mert jó ürügy arra, hogy miért nem eszik meg ezt-azt, mikor pedig igazából csak fogyni akarnak.
azért vágják le, mert van rá kereslet. Húsipar, bõripar és sajnos a teljesen felesleges prémfeldolgozás. Szóval, ha senki nem enne húst, nem használnánk a bõrüket akkor nem lenne kereslet és nem vágnák le. De akkor nem is tenyésztenék. Tehát nem az kellene, hogy valaki ne vegye meg, hanem senki. 6 milliárd az emberiség száma jelenleg.
Hû mekkora gonoszság ha nem születhet meg! Te/vagy a csajod miért nem szülsz ahányszor csak teherbe esel? Miért védekezel hisz akkor elveszed a lehetõséget attól hogy megszülessen valaki! :D De buta indok ez. Kedves kérdezõ szerintem logikus hogy ha egyvalaki nem eszik állatot akkor annyival kevesebb hús fogy! Igaz ettõl nem lesz nagy változás de valamennyi igen. És nem csak egy vega van.
Mondjuk ezzel csak az a gond ha nem kell õket levágni, akkor tenyészteni se kell. Ezáltal sok milliárd potenciális élettõl veszed el a lehetõséget hogy megszülessen. Ez nem kegyetlenség?

15 hetes terhes vagyok, szinte mindig kemény a hasam. Lehet attól, hogy sokat eszek és ezért feszül?

Legjobb válasz: Ha olyan sokat eszel hogy attól feszül a hasad az már gáz! Szerintem csak a bõrt érzed feszülni ami normális és krémezéssel segithetsz rajta. Vagy az izmok keményednek erre pedig a magnézium megfelelõ segitség.Sok sikert!

Ha olyan sokat eszel hogy attól feszül a hasad az már gáz! Szerintem csak a bõrt érzed feszülni ami normális és krémezéssel segithetsz rajta. Vagy az izmok keményednek erre pedig a magnézium megfelelõ segitség.Sok sikert!
Nem hiszem, hogy a bevitt étel mennyisége befolyásolná a méh feszülését.Próbálj meg magnéziumot szedni. Kérdezd meg az orvosodat, hogy milyen formában javasolja. A feszülésnek oka lehet, hogy a méhed egy nagyobb tágulási folyamaton megy át és idõ kell az izmok megnyúlásának. A magnézium nagyon fontos az izmoknak.
Attol fugg, hogy etkezeses utan erzed-e leginkabb ezt. Nekem is volt ilyen (ugyanis te is azt irtad, hogy a hasad, es nem a mehed feszul!).. Szerintem ez alkati kerdes is lehet, mert en pl 50 kilorol indultam, elso terhesseg, es eros hasizmaim voltak. Minden etkezes utan azt ereztem, hogy szetdurran a hasam (nekem is 14-17. kozott volt a legrosszabb) es nekem is azt mondta a vedono, hogy az izmok, szalagok nem tagulnak ilyenkor etkezes utan annyira gyors utemben a hasban. A kremezes egyebkent valoban segithet!

Attól hogy nincs felesleg szinte a bicepszemen attól még nőhet ha rendesen eszek?

15 éves vok.

Legjobb válasz: jó olvasást:http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=558

jó olvasást:http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=558
Miért, szerinted csak azok izmosodhatnak akik be vannak zsírosodva?
Sokkal szerencsésebb vagy mint akinek van rajta... ez egy nagyon nagy baromság amit régen elterjesztettek hogy a zsírból izmot alakíthatsz figyelj! Ez egy hatalmas BAROMSÁG! az izmot építeni kel a zsírt meg leadni! Két külön dolog és ha majd jobban belemerülsz ebbe a témába rájössz..
:) jó tanulást

Nagyon félek attól, hogy nem veszem észre ha szivárog a magzatviz, ugyanis elég sok a folyásom. Előfordult már ilyen veletek? "Jelzós" betétet nem tudok venni mert falun lakom és itt nem lehet kapni.

Legjobb válasz: Észre fogod venni. Magzatvíz általában nem szivárog napokig, sem észrevétlen, még a kis mennyiség is nagyobb, mint ha folyásod lenne, a színe is más. Gyakorlatilag olyan dolog, amikor szivárog, mintha pisilnél, csak éppen a pisilés érzése nélkül :) Ha pedig nem szivárog - nos - az összetéveszthetetlen. Minimum két mosdókagylót megtöltene a téma úgy egy szuszra, mondhatni, egy csobbanásra. Ezen tehát ne aggódj. Ja, és ne is keress más aggódnivalót. Nyugi :) Minden rendben lesz. Ha jól sejtem, már a célegyenesben vagy. Szép szülést! Egy 4 gyerekes

Észre fogod venni. Magzatvíz általában nem szivárog napokig, sem észrevétlen, még a kis mennyiség is nagyobb, mint ha folyásod lenne, a színe is más. Gyakorlatilag olyan dolog, amikor szivárog, mintha pisilnél, csak éppen a pisilés érzése nélkül :) Ha pedig nem szivárog - nos - az összetéveszthetetlen. Minimum két mosdókagylót megtöltene a téma úgy egy szuszra, mondhatni, egy csobbanásra. Ezen tehát ne aggódj. Ja, és ne is keress más aggódnivalót. Nyugi :) Minden rendben lesz. Ha jól sejtem, már a célegyenesben vagy. Szép szülést! Egy 4 gyerekes
Ne idegeskedj. Ha sok is a folyásod, ez egészen más érzés. Ha a magzatvíz elmegy a hasad hirtelen könnyebb lesz. Olyan érzés, mintha a nagy vízzel töltött lufi, ami a hasadban van, hirtelen kipukkadna. Ne aggódj, észre fogod venni! :) Egy kalappal :)

Ez lehet attol, hogy nem eszek?

Szoval, ha elmegyek valahova egy egesz delutanra es megehezek es nem tudok enni, akkor eloszor elkezdek szedulni majd megfajdul a fejem sokszor ugy erzem, hogy mindjart elajulok es, ha hazaerek remegek a kajaert. Ha ettem meg egy ideig faj a fejem meg almos vagyok aztan jobb lesz. Ez lehet amiatt, hogy nem eszek, vagy mas bajom van?

Legjobb válasz: Ha sokáig nem eszel, leesik a vércukorszinted, és ez okoz ilyen tüneteket. Ilyenkor enni kell. Ha azt akarod, hogy állandóan stabil legyen a vércukorszinted, ne ugrándozzon és így ne legyen farkaséhséged, akkor egyél több zsírt, fehérjét, továbbá sokkal kevesebb szénhidrátot (abból is csak a lassú felszívódásúakat).

Ha sokáig nem eszel, leesik a vércukorszinted, és ez okoz ilyen tüneteket. Ilyenkor enni kell. Ha azt akarod, hogy állandóan stabil legyen a vércukorszinted, ne ugrándozzon és így ne legyen farkaséhséged, akkor egyél több zsírt, fehérjét, továbbá sokkal kevesebb szénhidrátot (abból is csak a lassú felszívódásúakat).

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!