Találatok a következő kifejezésre: Attól h egy (70 db)

Mért ne mûködhetne? Max leég.
Ameddig le nem ég, addig simán. Persze ha a táp ventilátora nem megy, akkor nem biztos, hogy a venti hibás. lehet hogy már a táp áramkörei kezdik megadni magukat.
Elég gyorsan leégne.
Nálam a tápban olyan volt a ventilátor hogy bekapcsolás után külön kézzel kellet bepörgetni hogy elinduljon. Elõtte napokon át úgy ment hogy csak állt benne. Csak mikor túlmelegedett már kezdte kicsit éget szagot árasztani. Ha nem megy benne addig melegszik amíg szét nem ég benne az elektronika.

Az normális, h egy buli előtt mindig attól félek, h rossz lesz a buli?

17 éves lány vagyok, és nem azt mondom, h nem járok bulikba, csak egyáltalán nem minden héten, mondjuk havi egyszer. Ez igazából azért van, mert minden egyes bulitól állandóan félek, hogy rossz lesz, ezért alapból nem is akarok elmenni. Szinte rákényszerítem magan, h id?nként csak benézzek egy-egy helyre. Tehát nekem a buli nem is annyira kikapcsolódás, inkább szorongás, h mi van ha szörny? lesz. Vannak ismer?seim, akik minden héten járnak és ?ket mindenhová hívják. Ezért kicsit féltékeny vagyok rájuk, mert ?k szinte mindenkivel el tudnak menni buliba, én meg a közelebb barátaimmal is alig..

Legjobb válasz: És nem arról van szó, h egyáltalán nem tudok ellazulni, hanem mindig attól félek, h a buliban majd tök egyedül leszek, mert mindenki majd ellesz valakivel rajtam kívül.. Pedig ezek általában nem történnek meg, mégis félek rõle..

A kérdező hozzászólása: És nem arról van szó, h egyáltalán nem tudok ellazulni, hanem mindig attól félek, h a buliban majd tök egyedül leszek, mert mindenki majd ellesz valakivel rajtam kívül.. Pedig ezek általában nem történnek meg, mégis félek rõle..
De, arról van szó, hogy nem tudsz föloldódni. :) Rágörcsölsz elõtte, folyamat ezen pörög az agyad, és máris ott van a baj. :D Tudom könnyû ezt így mondani, de próbálj meg nem agyalni, legyél spontán, és egy kicsit optimistább. Én például úgy megyek el mindig, hogy lesz ami lesz, szarok mindenbe, én el fogom rúgni. :D
Te is csak egy vagy a rengeteg önbizalomhiányos tini közül. Ha jól tippelek, nem csak a bulikkal vagy úgy, hogy "mi lesz, ha nem sikerül?". Hidd el nem vagy egyedül, és nem csak a korosztályodban. A jelenség gyakori, tehát kb. normális, de attól még nem érzed magad jobban. Ezt a fejben kell eldönteni. Koncentrálj kisebb sikerekre, emlékezz jól sikerült bulikra, határozza meg ez a gondolataidat! Menj barátokkal, legyen társaságod, de az is jó, ha ott ismerkedsz! Ne várj túl sokat egy-egy bulitól, és akkor azt biztosan sikerül teljesíteni! Ha eldöntöd elõre, ha "beprogramozod", hogy jól fogod magad érezni, akármilyen sz*r is lesz a buli, sokkal könnyebb!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat:)
A kérdező hozzászólása: És igenm, 2. válaszoló, nem csak a bulikkal van így.

Attól h lemondott egy találkát ugye még nem akar lekoptatni? Lehet csak tesztel a lány h valójában mit is akarok tőle? Ez lehet?

Õ 18éves én 20!és mindig keres ha van ideje, de picit idegesít h tegnap mikor megkérdeztem h mikor találkozunk azt mondta h nemsokára. Ez jó vagy rossz?

Legjobb válasz: Csatlakozom az elottem levo hozzaszolohoz. Nem kell mindjart rosszra gondolni lehet h kozbe jott neki vmi, de lehet h tetsztel h akarja h kuzdj egy kicsit meg erte, h lassa h neked tobbet jelent mint egy egy ejszakas kalandot. szerintem szep lassan csinald a dolgokat ne akarj tul sokat egyszerre es meglatod sikered lesz. Nalam sem jonnek be az olyan pasik akik mar az elso alkalommal le akarnak smarolni, es esetek tobbsegeben nem is hagyom mert tudom h az illetot a sexualitas vezerli. (mivel csinos lany vagyok fiuk mondjak nem nagykepuseg ezert alt-ban bennem a fiuk a cicababat latjak, csak h eszem is van es lelkem is es mas vagyok mint a plaza cica). en is szeretem ha a fiu kzud egy piciket a kegyeimert es nem mindent akar elso alkalomra. annak megvan az a gyonyoru varazsa amikor vagyakozol h visozntlassad. nem tudom h erted e????

Csatlakozom az elottem levo hozzaszolohoz. Nem kell mindjart rosszra gondolni lehet h kozbe jott neki vmi, de lehet h tetsztel h akarja h kuzdj egy kicsit meg erte, h lassa h neked tobbet jelent mint egy egy ejszakas kalandot. szerintem szep lassan csinald a dolgokat ne akarj tul sokat egyszerre es meglatod sikered lesz. Nalam sem jonnek be az olyan pasik akik mar az elso alkalommal le akarnak smarolni, es esetek tobbsegeben nem is hagyom mert tudom h az illetot a sexualitas vezerli. (mivel csinos lany vagyok fiuk mondjak nem nagykepuseg ezert alt-ban bennem a fiuk a cicababat latjak, csak h eszem is van es lelkem is es mas vagyok mint a plaza cica). en is szeretem ha a fiu kzud egy piciket a kegyeimert es nem mindent akar elso alkalomra. annak megvan az a gyonyoru varazsa amikor vagyakozol h visozntlassad. nem tudom h erted e????
Nem biztos, hogy le akar koptatni. Lehet hogy egész más oka van. Az is lehet hogy tesztel. Pláne, ha nagy nõcsábász vagy. Csak óvatosan vele, nem mindenki szereti a nõcsábász szoknyavadászokat. Arra gondolhat, hogy Õ is csak arra kell neked.
Ha ilyenekkel nem vagy tisztában, inkább ne csináljatok semmit. Az ilyen sok gy*kér miatt van itt annyi "lehetek terhes?" meg hasonló kérdés.
nem.
Mivel a sperma levegõt ért így nem lehet terhes.
Ennek az esélye kb 0, 01%, szóval nyugi.
Azért ne törekedj spermás újjal izgatni aztán feltenni ide ilyen kérdést. Én azt mondom lehet, inkább féljél tõle, hogy máskor ne legyen.
Ezt vele beszéld meg. :) A többi meg jön ösztönbõl.
majd adja magát a helyzet. ne tervezd el, mert akkor tuti minden máshogy fog elsûlni.
hány éves a lány és mennyi partnere volt? milyen volt amúgy, ha megtörtént? hogy csináltad, ki irányított? használtatok gumit?

Nem rég feküdtem le a barátommal s történt egy kis baleset s félünk attol h teherbe estem.4 napra rá feküdtem le vele miután beteg voltam s hallottam h olyankor néhány napig kicsi az eséje h teherbe eshetem. Ez mennyire igaz. Van okom félni?

Legjobb válasz: Szia! Ezen az oldalon nem az a lényeg, hogy megnyugtassuk a kérdezõket, hanem, hogy válaszoljunk nekik!!! Nem tudlak megnyugtatni! Ez azt jelenti, hogy kb. a ciklusod 9.napján lehettél. A naptármódszer nem biztonságos. Igenis teherbe lehet esni a ciklus bármelyik pontján!Sajnos van okod félni, fõleg, ha beléd élvezett! Szóval ha nem védekeztetek akkor nyomás eseményutáni tabiért, ha nem akarsz babát! Remélem nem lesz semmi baj. Ja, és a menstruáció nem betegség! :)

Szia! Ezen az oldalon nem az a lényeg, hogy megnyugtassuk a kérdezõket, hanem, hogy válaszoljunk nekik!!! Nem tudlak megnyugtatni! Ez azt jelenti, hogy kb. a ciklusod 9.napján lehettél. A naptármódszer nem biztonságos. Igenis teherbe lehet esni a ciklus bármelyik pontján!Sajnos van okod félni, fõleg, ha beléd élvezett! Szóval ha nem védekeztetek akkor nyomás eseményutáni tabiért, ha nem akarsz babát! Remélem nem lesz semmi baj. Ja, és a menstruáció nem betegség! :)
Szia nyugodj meg a mensi után nem eshetsz teherbe
Megnyugtatni én sem foglak, ugyanis az esély mindig megvan a teherbeesésre, akár menstruáció alatt is. Lehet, hogy az esély kisebb, de a lényeg, hogy mindig megtörténhet... Azért sok szerencsét!

Egy 14 cm hosszú és 3, 5 cm átmérőjű farok, az közepes méretű? Bocsi, lehet, h nagyon hülye kérdés, de nekem ez fontos:S. Egy kicsit parázok attól, h nekeme kicsi a farkam:S

Legjobb válasz: Orvosi értelemben közepes, az elvárásokhoz képest nemegyszer kicsi, a gyakorlatban meg éppen nem a méret a leglényegesebb. Ahol már csak a méret számít, ott a két centivel hosszabbal is csak mandinerbõl találsz falat... :)

Orvosi értelemben közepes, az elvárásokhoz képest nemegyszer kicsi, a gyakorlatban meg éppen nem a méret a leglényegesebb. Ahol már csak a méret számít, ott a két centivel hosszabbal is csak mandinerbõl találsz falat... :)
Mennyi ilyen kérdés te jó ég :D Nem kicsi az, bár ha 21 éves vagy akkor az. Fog még az nõni, ne legyen emiatt önbizalom hiányod. Tanuldd meg használni azt jó napot. :D F / 16

Ha kilépek az USA-ban egy reptér terminál ajtaján, félnem kell attól h fejbe fog lőni az első gangsta rapper?

Legjobb válasz: Persze, pont rád várnak. Úgysem jutsz el a kijáratig, hamarabb lelövik az egész gépet. Attól USA, hogy mindenkit lelõnek.

Persze, pont rád várnak. Úgysem jutsz el a kijáratig, hamarabb lelövik az egész gépet. Attól USA, hogy mindenkit lelõnek.
Félni kell mindentõl :D A kérdés (y)
igen , mert ott állnak a reptér elõtt és ott vadásznak a túristákra.
Tuti ez lesz, szóval semmiképp ne menj!
Szerintem egyáltalán nem! Az amekikaiak nagyon jófejek! Na jó van pár oylan akivel inkább ne találkozzunk! Mikor kiszálltam a repülõbõl inkább attól féletm hogy fázni fogok mert csak egy pulcsit vittem odafelémenet! De kellemesen csalódtam mert 25 fok volt december 6-án! Szóval nagyon jó volt! Szerintem nem attól Ameikra , hogy mindenkit megölnek. Semmi okod az aggodalomra!
Attól függ, hogy ki vagy!!!! Turbánban, hoszú kaftánban és hosszú õszülõ szakállal lehetõleg ne utazz :-))))
félj, szal add nekem a repcsi jegyeket ;) :P :D:D
Igen!!!! Nagyon féljél, mert engem is lelõttek mikor Washington DC-ben átszálltam a /"volna"/ a Pittsburghi repülõre, úgy hogy most a szellemem írja neked ezt a válasz!!! Idióta!!!
na igen.. ez inkább a humor kategória :) )
egy dolog a rapper es mas dolog a "gangsta"... amugy sztem elirtad a kategoriat:) )
Ilyen 1 nyomorult kérdést... hogyne ha kinai mellé álsz a buszon ADIS es leszel egybõl...xd De féljé rád vadásznak
A kérdező hozzászólása: Uccsó ez most komoly?
Igen hat engem is lelottek mikor disneyworldbe keszultem.
engem nem lõttek le...:P szerintem te is megúszod valahogy...
Engem is lelõttek... de már elmúlt.

16 vok. Van egy fiu akivel kb egy honapja smsezunk es chattelunk, a neten ismerkedtunk meg, hamarosan eljon az ido h talalkozzunk, de en felek attol h csalodni fog bennem, es ha nem fogok neki tetszeni? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Lehet, hogy nincs a kártyáján pénz, és azért nem ír vissza :D Küldj neki magadról olyan képet, ami mondjuk egész alakos, és ha még úgyis tetszel neki, akkor találkozásnál se lesz semmi xtra.

Lehet, hogy nincs a kártyáján pénz, és azért nem ír vissza :D Küldj neki magadról olyan képet, ami mondjuk egész alakos, és ha még úgyis tetszel neki, akkor találkozásnál se lesz semmi xtra.
Csak bízz magadban és akkor nem lesz semmi baj. Sok szerencsét! 14/L
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen.. mindig õ ir rám a chatten..de pár napja az smsekre nem válaszol csak chattelünk...szerinted tetszek neki?v akar valamit?
ha már látott és tetszel neki akkor igaziból is fogsz neki tetszeni ne félj:) ))
Ismerkedj élõben és küzd le az msn függõséget.
HA már ittvan msn...stb akkor gondolom van myvip-ed, vagy iwiw-ed. Ha már látta ott a képeidet, és még mindíg szeretne veled találkozni, az jót jelent :)
Ne izgulj emiatt. Ha belemegy a szexbe, akkor biztos tisztában van azzal, hogy nem fogod sokáig bírni! :)
Ha izgulsz a csajra akkor nem kell felned, mert a masodik menet hamar fog jönni. Az meg tuti tovabb tart. Csak ne vagj egyböl a lecsoba, ha lehet elöjateknal sülj el elsönek, tudatosan nem pedig "hoppa, ilyen meg nem törtent velem", aztan keszülj mert hamar jön a masodik. (addig sem kell ülni es varni, addig jöhet a lanynak a kenyeztetese) Amugy szerintem ha egy ilyen idös csaj akar töled valamit akkor bizony elvezi, hogy te vagy a kezdö kisfiu, es hogy egy erintesetöl is el tudsz sülni.
Mit vársz magadtól? Nekem is 15 évesen 24 éves barátnõm volt, még szép hogy kis kezdõként nem bírtam sokáig..itt éppen ez a lényeg hogy õ majd szépen megtanít mindenre, ne parázz :)
Hát 2-3 perc tényleg kevés, én ha kell órákat is bírok.:) vár nem ide tartozik) Vannak ejakulációt késleltetõ síkosítók. Ezekben olyan anyagok találhatóak, amelyek megakadályozzák a korai magömlést.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!