Találatok a következő kifejezésre: Attól félek, terhes (49 db)

Nem olyan rég vesztettem el a szüzességem és attól félek h terhes vagyok! A mensimnek máár meg kellett volna jönnie de még nem jött meg! Nagyon félek! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Ha védekeztetek, akkor nem leszel terhes. Ha csak nem csúszott le/lyukadt kis a gumi. Ha nem védekeztetek, de nem élvezett beléd, akkor is lehetsz terhes! Vannak olyanok akiknek az elsõ után késhet akár 3 hetet is. De van olyan is akinek megjön normálisan. Sztem vegyél egy tesztet. (olyan 1000 ft körül biztos lehet kapni)

Ha védekeztetek, akkor nem leszel terhes. Ha csak nem csúszott le/lyukadt kis a gumi. Ha nem védekeztetek, de nem élvezett beléd, akkor is lehetsz terhes! Vannak olyanok akiknek az elsõ után késhet akár 3 hetet is. De van olyan is akinek megjön normálisan. Sztem vegyél egy tesztet. (olyan 1000 ft körül biztos lehet kapni)
Ja, ha védekeztetek, no problem. Amugy én is hallottam, h az elsõ után késik néha, nekem nem késett, igaz én foggátló tablettát szedtem. Mennyi ideje késik, vegyél egy tesztet a bizti kedvéért.
Ha védekeztetek, akkor nem vagy terhes. Ahogy azt elõttem is írták, az elsõ után kicsit összezavarodhat a hormondháztatás: van akinek elõbb jön meg utána, van akinek késõbb. Ha anyudnak elmondtad, hogy megtörtént a dolog, akkor ezt is elmondhatod, biztos segíteni fog. Egy tesztet tényleg vehetsz, vagy bejelentkezhetsz nõdokihoz is.
Szia. legyél biztos. mivel már nem vagy szûz, igy illik elmenni nõdokihoz. de elég egyenlõrre bõve, hogy vársz egy hetet. ha nem jön meg, akkor vegyél egy tesztet. 1000FT-alatt vannak. garantálom.
A kérdező hozzászólása: A tetsztre már én is gondoltam!!A dolog 4.én történt meg, és már azóta is csináltuk!Nem tudom h elszakadt-e. (Sajnos)Ezt a hónapot még kivárom!De ha terhes vagyok akkor az abortuszhoz kell 18 éven felüli aláírása is? És a nõdokihoz csak be kell jelentkezni?? Köszi az eddig segítségeteket!! Csak még ezekre válaszoljatok, mert nagyon megvagyok ilyedve és mág van egy csomó kérdésem!!!

. Aguszytus 25 utolsó mensis.1 együttlét31 és 1. most terhes vagyok hogyan? Ovu előtt terhes. De attól félek hogy baj lesz mert fogorvosnál eközben 4 kaptam érzéstelenitőt mert kezelésre jártam. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Mibõl gondolod, hogy terhes vagy? Van egy egyértelmûen pozitív teszted, vagy csak gondolod? Amúgy simán lehetett spontán peteérésed a fenti idõpontokban is. :)Ha biztosan terhes vagy, említsd meg a fogorvosodnak. Érzéstelenítõ nem fog hatni a terhességedre :)

Mibõl gondolod, hogy terhes vagy? Van egy egyértelmûen pozitív teszted, vagy csak gondolod? Amúgy simán lehetett spontán peteérésed a fenti idõpontokban is. :) Ha biztosan terhes vagy, említsd meg a fogorvosodnak. Érzéstelenítõ nem fog hatni a terhességedre :)
A kérdező hozzászólása: pozitiv a tesztem.csak attól félek hogy valami baja lehet a magzatnak.most már nem járok dokihoz csak az akkor a megfogantatásnál jártam. aggódom.
terhesség alatt is lehet érzéstelenítés kapni, attól semmi gond nem lesz.
A kérdező hozzászólása: emiatt nem lehet semmi rendellenesség
Nem lesz gond, de lassan menj el a nõdokihoz is, mert hivatalosan õ állapítha majd meg a terhesség tényét. :-)

Ha nem védekezünk attól lehetek terhes? De ha úgy érzi a fiú hogy most élvez el akkor abbahagyja. Irjatok, nagyon félek hogy terhes vagyok.16/L

tehát ugy vagyunk együtt hogy nem védekezünk és amikor elélvezne akkor már érzi és akkor azonnal befejezi a dolgot tehát kiszáll belölem...ebb?l lehetnek gondok, nagyon félek t?le... irjatok nekem nagyon fontos 16/L

Legjobb válasz: Így jön létre a nemkívánt terhesség.Lehetsz terhes.Aki nem védekezik az féljen is.

Így jön létre a nemkívánt terhesség.Lehetsz terhes.Aki nem védekezik az féljen is.
Lehet hogy anya vagy. Hát nem felemelõ érzés?
mondjuk ne félj hanem húzzatok gumit. ilyen egyszerû. igen simán lehetsz terhes, azoknak akik így védekeznek, egyharmaduk teherbe esik egy év alatt.
ezt hívják megszakításos közösülésnek. Az elõváladékban is lehetnek spermiumok amik ha épp peteérésed van ( hónap közepe általában ) akkor bezony megtermékenyítik aptédet és terhes leszel. És 16 évesen minek szexelsz még? és 16 évesen ha már szexelsz, mert érettnek érzed magad, miért nem védekezel? És ha érettnek érzed magad, és azthitted senki nem fogja ezt a szemedre vetni, ha itt megkérdezed, akkor miért félsz?
16 évesen több eszed is lehetne! lehetsz terhes, ha arra nem gondolsz, hogy védekezni kéne, akkor félj is! 14 vagyok, és teljesen tisztában vagyok minden biológiai és egyéb dologgal, hogy tudjam, mit kell és mit nem, pedig felvilágosítást sem kaptam szüleimtõl! Amint tudsz menj el egy gyógyszertárba és vegyél egy gyorstesztet! Erre mondanám: Esõ után köpönyeg! Szex elõtt is simán gondolhattál volna rá! Egyébként szûz vagyok, mielõtt beszólnál!
Mielõtt ágyba bújsz valakivel olvass már el pár felvilágosító könyvet!
Miért nem használtatok gumit?Mostmár ne "nagyonfélj" hanem vállald a hülyeséged következményeit, tanulj a szüleid hibájából.
Ne bántsátok már, segítséget kért és azt is vár. Kedves kérdezõ! Nos az elõváladék, amely minden közösülés során jelen van ritkán tartalmazhat spermiumokat, ez nem törvényszerû, és az sem, hogy életképesek, nameg hogy egyáltalán megtermékenyítsenek. Szóval azért annyira magas esély nincs. Nézd, ha szereted a párodat és nem riadsz meg a hormonális szerektõl, akkor én tablettát ajánlok, de ha úgy érzed korai még, akkor vannak hormonmentes fogamzásgátlók is. Nem gyakori és abszolút nem valószínû a teherbeesés, de sajnos elõfordulhat, ha van lehetõségetek, akkor védekezzetek. Tesztet pedig csak akkor vegyél, ha késik a vérzésed. Akkor se ijedj meg ha pozitív, biztos vagyok benne, hogy van olyan, aki segít. Nincs olyan ember aki ne követne el hibákat, de nyugodj meg, meg fog jönni :)
Igen és ABBAN a népcsoportban pottyantják a gyerekeket és a putriban nevelik fel õket. Gondolom a kérdezõ nem ezt tekinti etalonnak :) meg remélem te sem :) Jó hülye hasonlat volt.
sztem megint egy kamu kérdés!hát nem veszitek észre?hasonlítsátok már össze az ilyen kérdéseket!az összes szinte ugyanarrol szól, csak máshogy van megfogalmazva, ja és mindegyik ilyen kérdésnél 16 éves a szerencsétlenül járt leányzó!sztem nem is kéne válaszolni az ilyen kérdésekre és akkor egy idõ után úgyis megunják!nem gondoljátok?
Szerintem is kamu és most jót röhög a felháborodott válaszokon. Remélem egyszer tényleg hasonló problémája lesz az életben és akkor nem lesz ennyire vicces.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a válaszát és ezutal vigyázni fogk már nagyon!!!de még irjatok köszike
És miért nem védekeztek? Mert akkor nem kéne félni? Nem kéne abortuszra menni? Vagy nem kéne megszülni egy nem kívánt gyereket? NEm vagytok komplettek!!!!
Mit szeretnél, mit írjunk még? Kaptál már hideget-meleget.

2011. január 1-én együtt vtam a barátommal, és a, , kiszállós'' módszert alkalmaztuk! Januárban meg is jött, de sem februárban, sem ebben a hónapban nem jelentkezett a mensim! Attól félek h terhes vagyok! Van erre esély attól h januárban megjött?

Legjobb válasz: Szia! Én pontosan ugyan ezt éltem át! :D Decemberbe (2009) együtt voltam a barátommal, január 8-án megjött (igaz kevés) de azzal úgy voltam, hogy a nyugtató mellékhatása (mert annyira magas volt a vérnyomásom, hogy azt kellett szednem 5 napig, és ez így beleesett). Februárba már nem jött meg, viszont éreztem, hogy most, most, most most..aztán nagyon elkezdett a hasam fájni oldalt (talán ott, ahol a petevezeték van, ki is dudorodott valami (illetve ezt én beszéltem be magamnak meg a nõgyógyásznak is megmagyaráztam a diagnózist! :D)) elmentem dokihoz, aki azt monda, hogy valószínûleg nem is fog megjönni októberig, onnantól meg a szoptatástól függ...WÁÁÁ :) Én ugyan ezeket éreztem, de semmi rosszullétem nem volt, annyi jele volt, hogy elkezdtem fogyni. Azóta már 5 és fél hónapos fiam van :)

Szia! Én pontosan ugyan ezt éltem át! :D Decemberbe (2009) együtt voltam a barátommal, január 8-án megjött (igaz kevés) de azzal úgy voltam, hogy a nyugtató mellékhatása (mert annyira magas volt a vérnyomásom, hogy azt kellett szednem 5 napig, és ez így beleesett). Februárba már nem jött meg, viszont éreztem, hogy most, most, most most..aztán nagyon elkezdett a hasam fájni oldalt (talán ott, ahol a petevezeték van, ki is dudorodott valami (illetve ezt én beszéltem be magamnak meg a nõgyógyásznak is megmagyaráztam a diagnózist! :D)) elmentem dokihoz, aki azt monda, hogy valószínûleg nem is fog megjönni októberig, onnantól meg a szoptatástól függ...WÁÁÁ :) Én ugyan ezeket éreztem, de semmi rosszullétem nem volt, annyi jele volt, hogy elkezdtem fogyni. Azóta már 5 és fél hónapos fiam van :)
a ciklusod hanyadik napján voltál az együttlétkor? azonnal teszt és nõgyógyász, fõleg ha fiatal vagy, hiszen már nem sokáig lehet elvetetni ha esetleg baj történt. legközelebb ne legyetek felelõtlenek.
Szeretnél babát? Ha nem, akkor miért nem védekeztél normálisan? Ha meg igen, akkor miért félsz?
A kérdező hozzászólása: tényleg szép történet vt :) ugyan ez vt v is van vlm is :S fejlemény: ma vtam dokinál, kedden megyek ultrahangra :/
szép sztori utolsó :) Írd le, hogy mi volt, kérdezõ! drukkolok. És tényleg felelõtlen voltál egy kicsit
Elég felelõtlen vagy, hogy nem védekeztél(mert ez nem az).Nem bántásból mondom.Vegyél egy tesztet mert simán lehetsz terhes.
A terhesség tünetei is lehetnek hasonlóak, min a menzeszé. Csinálj tesztet. Nem is értem, hogy más abban a hónapban miért nem csináltál, mikor nem jött meg... Majd írd meg az eredményt. Egyébként a 12 hét valószínûleg már letelt, mivel azt az utolsó szabályos (tehát a teherbeesés elõtti) menzesztõl számolják.
A kérdező hozzászólása: rendben :) és köszönöm szépen a segítségeteket :D de még 1 kérdés: és h ha a jelek megvannak arra h meg akar jönni? már mint hasfájás meg ilyenek... kérdeztem már mást is ezzel kapcs, és azt mták h akk vszinû h meg fog jönni! v butaságot mtak vna?
benen lehet, de szépen kérlek vegyél egy tesztet, egy ezres max, aztán írd meg ide, h mi lett!!
A kérdező hozzászólása: tudom h nem lehet azzal letudni h beteg vtam közbe meg elég sok stressz is ért 3hónap alatt, de benne lehet ez is a pakliba h ezért nem jött meg!!?? v hülyeséget olvastam vna?? :/
A kérdező hozzászólása: az 1üttlét után 13.-án jött meg...
Hát lehet hogy nagy szarba keverted magadat.Tudnod kell hogy egy abortusszal fölléphetnek olyan sérülések, hogy akár soha többé nemlehet gyermeked sem, ami azért meggondolandó..
Igen, van!
Mi történt azóta? Szorítok neked, hogy ne legyen baba.ÍDE legközelebb tanulj belõle,
ha eddig terhes voltál akkor maradsz is ha nem voltál, ettöl nem leszel
1.000.000-ból 1x ha elõfordul, hogy így essen teherbe valaki, szóval nyugi:)
Lombikbébi program.
figyelj egy felnõtt patronba van kb 50.000.000 spermium. Abból pedig 1 jut el a méhedhez. Most ennek már a fele is édeskevés akkor..
ugyan ez nálam is a kérdés!

Iszonyatosan félek attól hogy terhes vagyok. Elmondjátok hogy mik a terhesség tünetei? Utána össze hasonlítom az én tüneteimmel.

Tudom hogy mik azok.. csak szeretnék biztos lenni a dolgomban. Holnap tesztet is fogok csinálni.

Legjobb válasz: Terhes vagy. :(

Terhes vagy. :(
A kérdező hozzászólása: 16 kb egy hete nem, de kivette mielõtt elment igyekszem de tényleg félek!
Kedves # 11/15 Idõpont tegnap 23:50 Bármikor amikor terhességi tesztet vettem, mindig kimutatta jól az eredményt, és volt, hogy nem vártam meg a 8 napot, szóval ez is tévhitt, kb. mint az állva szopppás:)
Na meg akkor? Ha kivette akkor nincs baj. Mi is így szoktunk védekezni:) Szerintem hiába stresszeled magad. Nem hiszem hogy baj lenne, amúgy meg egyes tüneteket, volt, hogy az idegesség miatt én is beképzeltem magamnak, pl a több pisilés, fáradékonyság, hátfájás, fejfás, és hangulatválozás, hüvelyváladék. Csodálatos agyunk van, ami szeret néha játszadozni velünk. Nem kell aggódnod, még ha az is vagy, egy 72órás tabi, és volt nincs baj:) És igen, tapasztalatból mondom, hogy egy 72órás tabi képes egy egyhetes magzatot is elhajtani.:)
Add már itt a gyereknek a hülye tanácsokat... A megszakításos módszer NEM védekezés, a kérdezõ simán lehet terhes az elõváladéktól.
A beágyazódásig jó pár nap eltelhet!! Milyen tüneteket akarsz egy hét után, cica?! Nem hinném, hogy terhes lennél, de talán nem kéne védekezés nélkül kefélni 16 évesen...
A kérdező hozzászólása: a nõgyógyász aztmondta hogy az elõváladékban nincsenek olyan erõs spermiumok amik képesek lennének eljutni a beágyazódás szintjére..
és mégis hány gyerek fogant már meg így...
és 16 évesen szerinted megéri ezzel kísérletezni?
Jó lenne már ha a sok megszakításos fan elhúzna az ilyen kérdésekbõl. Azt akkor illik alkalmazni ha nem gond ha becsúszik a gyerek, de nem 16 évesen. A kérdezõnek meg lehetne annyii esze ha már dugni van kedve, védekezni is legyen már!! Ha már a pasid ennyire nyomi. És van rá esély hogy az leszel, de ha mégsem akkor mostantól ne legyél ilyen felelõtlen kis c---fka.
Gratulálok! Lehetne több eszed is ennyi évesen. Nem tudtok egy nyamvadt gumit venni? Most tényleg, olyan sokba kerül?! Nagyon felelõtlenek vagytok a pasiddal együtt, nem is kéne szexelnetek.Egyébként meg veled is kezet lehetne fogni , kedves 18-as válaszoló. Minek kell buzdítani ezt a szerencsétlent? Hagyj ne mondjam, hány olyan embert ismerek, aki a megszakítással fogant meg.
Eleve minek dugsz 16 évesen? Komolyan, ha nem abortusz lenne az esetleges terhességed vége, akkor tényleg azt kívánnám, hogy legyél terhes és tanulj az esetbõl.
A kérdező hozzászólása: Felfogtam hogy hülyeséget csináltam de azt hiszem nem én vagyok az egyetlen 16 éves aki ilyet csinál.. Ne szeretkezzek ennyi idõsen? Az nem szar dolog hogyha 18 évesen már a második gyerekeddel vagy terhes vagy 12-13 évesen veszíted el?! Semmit nem tudsz rólam kedves #18-as kérdezõ és semmi jogod nincs leca***ni A normális válaszolóknak pedig köszönöm.
A kérdező hozzászólása: akkor szerintetek terhes vagyok? 16 évesen elég elrettentõ ez
1 hány éves vagy? 2 Mikor volt az együttlét? 3 védekeztetek valamiféleképpen? 4 Ne beszéld be magadnak 5 ne parázz! csak magaddal bacol ki, nyugodj meg:)
A guminak is azért van ondótartálya, amiért az embernek feje.
holnapig már csak kibírod
hp xd
http://www.kamaszpanasz.hu/hirek/szex/1166/terhesseg_15_legk.. Amúgy hány nap telt el a "baleset"óta?
A kérdező hozzászólása: nem, nem bírom ki azért kértem NORMÁLIS emberek segítségét..
Valószínûleg terhes vagy.
A kérdező hozzászólása: csak pár nap.. nem túl sok. amúgy ti most direkt szivattok engem igaz?
14. naptól mutathat ki valamit a teszt, ne tesztelj holnap, felesleges pénzkidobás és hamis remény, mert mindenképp negatív lesz.
A kérdező hozzászólása: szóval akkor várjak még? de van olyan ami az elsõ perctõl kezdve kimutatja nem?
"de van olyan ami az elsõ perctõl kezdve kimutatja nem?" Nem, ilyen nincs. A megtermékenyítés után 8 nap minimum kell a kimutatáshoz, de a boltban kapható tesztek nagy része a 12. nap elõtt nagyon megbízhatatlan. Biztos tünetei pedig nincsenek a terhességnek, de ehhez olvasd el az #5 által linkelt oldalt..
A kérdező hozzászólása: elolvastam és a 15bõl 'csak' 4 jellemzõ rám.
Az bõven elég.
Elõváladéktól is teherbe eshetsz, jegyezd meg nagyon jól

Lefeküdtem a barátommal már vagy 4 hete, az óvszer ki szakadt a menstruációm normális, de attol félek hogyterhes vagyok mert reggelente mindig roszzul érzem magam lehetek igy terhes?

Legjobb válasz: Elvileg lehetsz. Ha kiszakad az óvszer, akkor célszerü AZONNAL feliratni a 72 órás tablettát és minél elöbb beszedni, hogy megakadályozza a terhességet. Ha ezt elmulasztottad, akkor két héttel késöbb megéri tesztelni, hogy kiderüljön, hogy mi van. Menzeszed lehet terhesség alatt is. A rosszullétnek lehet terhesség, de akár idegesség is az oka. Elöször csinálj egy tesztet, és utána menj el nögyógyáshoz, hogy vizsgáljon meg, hogy terhes vagy-e.

Elvileg lehetsz. Ha kiszakad az óvszer, akkor célszerü AZONNAL feliratni a 72 órás tablettát és minél elöbb beszedni, hogy megakadályozza a terhességet. Ha ezt elmulasztottad, akkor két héttel késöbb megéri tesztelni, hogy kiderüljön, hogy mi van. Menzeszed lehet terhesség alatt is. A rosszullétnek lehet terhesség, de akár idegesség is az oka. Elöször csinálj egy tesztet, és utána menj el nögyógyáshoz, hogy vizsgáljon meg, hogy terhes vagy-e.
Sztem csak sokat idegeskedsz a dolgon és ezért vagy rosszul.Azért én a helyedben csinálnék egy tesztet.Nincs kizárva a terhesség de ha normális a menstruációd akkor kétlem.
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenféleképp veszek egy tesztet :)
Majd ha tudod, leírnád h végül is az vagy-e? Elõre köszi. :)

A barátnőm attól fél hogy terhes lehet ugy is ha nem élvezek bele szerintetek mivel nyugtassam meg őt?

Legjobb válasz: igaza van a barátnõdnek. az elõváladéktól is lehet terhes. ne õt nyugtasd, inkább húzz gumit, vagy szedjen gyógyszert.

igaza van a barátnõdnek. az elõváladéktól is lehet terhes. ne õt nyugtasd, inkább húzz gumit, vagy szedjen gyógyszert.
Tablettát nem akar szedni, a gumit utálja, de a babátokat szeretni fogja? Vagy a terhességmegszakítást jobban fogja kedvelni? Legyetek már felelõsségteljesebbek, könyörgöm!
jaja, én is az 1.enek adok igazat...
Ez egy nagyon rossz modja a védekezésnek!Hallottam már olyat, hogy a pasija miatt belement a csaj ebbe, aztán szétizgulta a fejét õ is meg a pasi is.Ne akarj ilyen gondot magatoknak.Irasson tablettát, vagy óvszer.De ha egyik se, akkor ott az 50% esélyes terhesség.
Talán megnyugtathatnád azzal, hogy gumit húzol. És igen, teherbe eshet úgy is, hogy nem élvezel bele!
Elsõnél a pont.
Bioszon is hülyeséget oktatnak igazából. Az elõnedvben mint olyanban semmi spermium nincsen. A kockázat abból adódik, hogy a csõben még marad cucc az elõzõ körbõl, és az is kijön az elõváladékkal együtt... Végülis lényeg az, hogy védekezni kell, mert úgyis elfelejted, hogy hu basszus, ez már a második menet :)
Még egy módszer van: nincs szex. ...mindjárt nem utálja annyira... vagy keres pesszáriumot, stb.
Senki se szereti, ha okoskodnak felette, de ez azért mégis csak olyan téma, amiben igenis ki kell oktatni a fiatalokat. A szájukba kell rágni, hogy védekezni kell. És nem is értem, hogy miért nem lehet ezt ép ésszel felfogni. Olyan nincs, hogy "utálja a gumit", ezért inkább nem is védekezik. Ha te utálod a spenótot és egy hete éhezel, akkor is tartod magad, vagy inkább éhenhalsz? Használsz gumit, vagy inkább teherbe esel? Igenis meg kell találni mindenkinek a maga számára megfelelõ védekezési módot, ha nem akartok gyereket. Itt finnyáskodásnak helye nincs.
Aha és tudod mi nem kell még? Egy csomó abortusz idióta, felelõtlen tinik miatt, akik arra nem veszik a fáradtságot, hogy bioszon odafigyeljenek! Nehogymár...
úgy imádom, hogy mindenki lebarmozza azt , aki így " védekezik". szerintem se helyes, de mindenki gondolkodjon már magáról, senkinek nem kell a nyakára egy okoskodó idióta...
Ez nagyon felelõtlen. Muszáj védekeznetek és ez nem az (pár posttal arébb egy lány épp ettõl esett nagy vszínûséggel teherbe) Nincs sok választásotok. Esetleg pesszárium, bár sztem manapság nem divatos és macerás is
Nyilván nem annyi az esélye, mintha közvetlen beleélveznél, de én azért nem játszanék a tûzzel... Valami fogamzásgátló módszert találjatok gyorsan, ha nem akartok gyereket.
majd amikor abortuszra vár, azt fogja utálni. muszáj valahogyan védekezni.
A kérdező hozzászólása: Rendben énis gonoltam a gyógyszerre azt mondta hogy õ nem szedi a gumit kifejezetten utálja..:) Szoval nemtudom de kevés esély van rá hogy az elõváladéktól is?
Utolsó: Meg abból, hogy nem veszi ki idõben. Meg abból, hogy mielõtt érezné az orgazmust, azelõtt ürül ONDÓ (nem elõváladék, ONDÓ!!!) a péniszbõl. Nem is érzi. Pont elég. Ha vkinek semmilyen védekezési mód nem felel meg, akkor nee szexeljen. Lehet választani. Mi az, hogy utálja a gumit? Majd ha a "szex gumival" és "nincs szex" közül kell választania, fogadok nem fogja annyira utálni. Vagy ha nem tetszik neki, szedjen tablettát. Vagy használjon pesszáriumot. A pasinak persze könnyû. Akkor lép le amikor akar, ha esetleg mégis összejön a poronty. A csaj meg mehet abortuszra, vagy csinál amit akar. Az õ méhét kaparják ki, az õ lelkét vágják taccsra. Persze a csaj is egy idióta, hogy hagyja gumi nélkül. Egy év alatt 100 nõbõl 35-40 esik teherbe ezzel a nagyszerû módszerrel. Idióták.

Két pozitívat teszteltem az egyik halvány de jól látható lett. A másik igen erős. Mégis attól félek hogy nem is vagyok terhes. Van alapja a félelmemnek, vagy megnyugodhatok és várhatom a babát?

Nem jött meg már másodjára marad ki. Két pozitívat teszteltem melleim feszülnek, nagyon érzékenyek. Két kilót híztam. Nagyon fáradékony vagyok és rengeteget eszem. A hangulatom is szörnyen ingadozó. Pénteken megyek orvoshoz.

Legjobb válasz: A 2 csík az 2 csík, akár milyen halvány, vagy erõs is. És a 2 csík az terhességre utal. Hcg hormon csak terhesen termelõdik a szervezetedben, úgyhogy nyugi! Gratulálok! :)))

A 2 csík az 2 csík, akár milyen halvány, vagy erõs is. És a 2 csík az terhességre utal. Hcg hormon csak terhesen termelõdik a szervezetedben, úgyhogy nyugi! Gratulálok! :) ))
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
17:13-as vagyok. GRATULÁLOK! :) És boldog babavárást kívánok!
Utolsó vagyok! Nagyon gratulálok!!! :-) Boldog babavárást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Tényleg ott a baba! Nagyon boldog vagyok!
Mintha magamat látnám.:-) Nekem is halvány volt, és nem hittem a szememnek. Mondtam magamban egy teszt nem teszt, második sem megvettem a harmadikat is, :D, a párom csak nevetett, (Õ látta rajtam a változást) a harmadiknál szinten u.a. az eredmény! Najó, gondoltam másnap doki, én tuttira megyek! Megerõsítette hogy terhes vagyok, azt a boldogságot nem tudom leírni, elsõre sikerült nekünk! Írjál mit mondott a doki, nagyon szorítok neked! 12 hónapos csajszi anyukája.
Szerintem tuti terhes vagy, amikor én terhes lettem a lányommal nekem is halvány volt a terhességi teszt, ezért gyorsan vettem egy másik fajta tesztet, na ezen már erõsen látszódott a csík, így megnyugodtam.:) Amúgy 15 hónapos már a kislányom:)
Akkor szokj hozzá a gondolathoz, mert a 2 + teszt és a tünetek együtt elég biztosan azt mutatják, hogy pocaklakód van! :D Gratulálok! Írj, hogy mi volt pénteken! :) :) :)
"Nem jött meg már másodjára marad ki. Két pozitívat teszteltem..." Mi itt a kérdés? A napnál is világosabb, hogy babát vársz! Hát már éppen itt az ideje meglátogatnod az orvost, így kb. 8-9 hetesen! Azért gratula! :)
Gratulálok!Én is igy voltam vele, nehezen akartam elhinni amikor a 2 csikot megláttam(3 évi probálkozás után jött össze természetes uton).A tüneteket esetleg "produkálhatod", de a két csikot nem.Egy 30 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. Lehet hogy hülyeség volt feltenni ezt a kérdést de sajna alapból nagyon parázós vagyok és úgy szeretném ezt a babát. Nem akarok csalódni.
17:58-as vagyok! Szívbõl gratulálok!!!!!! Vigyázz magatokra! Sok boldogságot és jó egészséget Nektek! :D
szerintem biztos, hogy nem vagy terhes!
A kérdező hozzászólása: Tehát ha elõváladék vagy bármi került is belém tuti h így már nem lehetek terhes?elõfordulhat h következõ hónapban kimarad is kiderül h még is terhes vagyok?
sztem 0 az esély rá. nem vagy terhes.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!