Találatok a következő kifejezésre: Attól, hogy nincs (149 db)

Attól, hogy nincs meg az egészségügyi vizsgám, még (febr.7-én) "megcsinálhatom" a forgalmi vizsgát?

Kb mennyit kellene készülni az eü vizsgára?

Legjobb válasz: Attól, hogy nincs meg az EÜ, attól még a forgalmit csinálhatod, nincs megszabva, hogy mikor csinálod az EÜ-t, csak legyen meg. Elvileg mostantól már gyakorlat is van, de ez helyenként változó lehet. Forgalmi vizsgán mindenre, hogy szabályosan közlekedj, ezt másképp nemlehet elmondani, maximum annyi, hogy figyeld a táblákat, a tükröket, sebességhatárokat. Nem igazán szoktak hibaponttal buktatni, ha buksz, akkor olyat fogsz elkövetni, amiért alapból bukás jár.

Attól, hogy nincs meg az EÜ, attól még a forgalmit csinálhatod, nincs megszabva, hogy mikor csinálod az EÜ-t, csak legyen meg. Elvileg mostantól már gyakorlat is van, de ez helyenként változó lehet. Forgalmi vizsgán mindenre, hogy szabályosan közlekedj, ezt másképp nemlehet elmondani, maximum annyi, hogy figyeld a táblákat, a tükröket, sebességhatárokat. Nem igazán szoktak hibaponttal buktatni, ha buksz, akkor olyat fogsz elkövetni, amiért alapból bukás jár.
Az egészségügyi nem vészes, én bent voltam két órán illetve kb másfél-2 órát készültem rá és elsõre átmentem. A forgalmi már keményebb dió, sajnos ott sokszor több múlik a vizsgabiztoson, mint rajtad...
Szerintem amit te mondasz az az elsõsegély. És igen megcsinálhatod a forgalmi vizsgát attól, hogy nincs meg még az elsõsegély! A lényeg ha mész a vizsgaigazolásért legyen meg. Olvasd el az elsõsegélyes könyvet és olvasgasd tételeket. A forgalmi vizsgán mindenre figyelj!(gyalogos, tükrök, záróvonal, sebességkorlátozás...) Mindent csak ugyanúgy mint egy sima órán! Asszem 11 hibaponttól buktatnak. Sok sikert!
Igen, megcsinálhatod de addig nincs jogsi amíg az eü. vizsgapapírt nem csatolod. Viszont egy "tanfolyam" 2x4 óra a bõ egy hetedbe simán belefér ha keresel aktuálisat és az idõd is engedi. Sok sikert!
Leteheted a forgalmi vizsgát, viszont a jogosítványodat csak sikeres elsõsegély vizsga után kapod meg. A forgalmi vizsgán meg figyelj mindenre! Az oktatód errõl többet tudna mondani, de kb. ezekre a dolgokra "harapnak" a vizsgabiztosok: Irányjelzés, tükrök használata, tábláknak megfelelõ közlekedés (sebességhatárok, tiltások, stb.), helyes besorolás, gyalogátkelõhely, tompított fényszóró használata (ha városon kívüli útvonalat húzol). Saját tapasztalatból azt mondanám, hogy a legnagyobb "sláger" a telezöldes keresztezõdésben való balra kanyarodás. Ez azt hiszem minden egyes útvonalban benne van! Oktatótól függõen elõfordulhat néhány trükkös helyzet, mint pl. egy nem bemondott, de kötelezõ kanyarodás, vagy körforgalom elhagyás. (Konkrét példa: Ha nem szól semmit az oktató, akkor ugye "egyenesen" kell továbbhaladnod, ami körforgalomnál ált. a 2. kijárat, vagy teszem azt nem szól, hogy kanyarodj, de egyenesen nem mehetsz, mert ott behajtani tilos van, stb.) Ha netán fordított irányjelzést hajtasz végre, ne ess pánikba! Ha azt az utasítást kapod a vizsgán, hogy fordulj jobbra, te meg véletlenül balra indexelsz, akkor ne csapd vissza az irányjelzõt, mert az rögtön bukta! Helyette hajtsd végre szabályosan a balra kanyarodást és kész! (Természetesen csak akkor, ha ezt megteheted! Behajtani tilos esetén nem kéne... És persze ez a metódus ne cél, csak jó tudni róla. :) ) Sok sikert!

Attól, hogy nincs az akciós készülékek között. Attól még lehet venni ilyen telefont?

nokia 5800

Legjobb válasz: Ha nem rendelhetõ, az azt jelenti, hogy nincs. Elvétve 1-2 darab maradhatott a boltokba, bár azt sem garantálom.

Ha nem rendelhetõ, az azt jelenti, hogy nincs. Elvétve 1-2 darab maradhatott a boltokba, bár azt sem garantálom.

Attol hogy nincs terero valahol, attol meg lehet segelyhivast inditani (mento, tuzolto, rendorseg)?

Legjobb válasz: nem lehet, hiszen a telefonnak nincs kapcsolata egy antennával sem. Kit hivna akkor?

nem lehet, hiszen a telefonnak nincs kapcsolata egy antennával sem. Kit hivna akkor?
Hát ha nincs térerõ, akkor nincs térerõ, vagyis így jártál. A hegymászók ezért szoktak ilyen nagyobb hatótávú rádiós-adóvevõt vinni magukkal, meg jelzõrakétát, meg minden vackot.
Eszerint a 112-t lehet hivni: Dial 112 from your cell phone if you still have no signal and cannot establish cell phone connection. The number 112 is an internationally recognized standard emergency number that when dialed can establishes an emergency signal where there is no signal. It is operational across the world including the United States and 27 European Union member countries. Read more: How to Use a Cell Phone When You Have No Signal in an Emergency? | eHow.com http://www.ehow.com/how_7645479_use-cell-phone-signal-emerge..
A kérdező hozzászólása: akkor miert azt irja ki hogy csak segelyhivas indithato? :o


Attól hogy nincs felesleg szinte a bicepszemen attól még nőhet ha rendesen eszek?

15 éves vok.

Legjobb válasz: jó olvasást:http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=558

jó olvasást:http://shop.builder.hu/cikkek.htm4?id=558
Miért, szerinted csak azok izmosodhatnak akik be vannak zsírosodva?
Sokkal szerencsésebb vagy mint akinek van rajta... ez egy nagyon nagy baromság amit régen elterjesztettek hogy a zsírból izmot alakíthatsz figyelj! Ez egy hatalmas BAROMSÁG! az izmot építeni kel a zsírt meg leadni! Két külön dolog és ha majd jobban belemerülsz ebbe a témába rájössz..
:) jó tanulást

Attól hogy nincs mellfeszülés attól még lehetek terhes?

26-ára nem várom. Néha úgy érzem fájdogál a mellem. Egyébként nem fáj a hasam csak annyi tünetem van hogy sokat eszem és fáradékony vagyok.

Legjobb válasz: Nem feltétlenül kezd már a terhesség elején feszülni a mell.

Nem feltétlenül kezd már a terhesség elején feszülni a mell.
nekem 6-8hét körül kezdõdött és annyira nem volt feltûnõ, csak akkora már tudtam, hogy baba van a dologban.Semmi tünetem nem volt, amibõl terhességre következtettem volna, csak késett a menzim.
Nekem nem feszült és nem is fájt a mellem. Úgy a 10.hét körül kezdõdött. Kicsit furcsáltam is hogy nekem miért nincs ilyen tünetem.
Persze. Nekem egyik terhességemnél sem feszült, vagy szúrt vagy bármi a mellem. Mindig csak akkor, amikor már elkezdett nõni, de az már a 10. hét körül volt. Nekem feltûnõen sok gyomorsav és gyomoréés jelezte mindkét esetben a terhességet.
Szuper a kerdes! En is epp 26-ara nem varom! :) Hasszurka, derekfajas van, ma mar hanyingerem is volt es fura eteleket kivanok.. De mellfeszules nincs! Egyaltalan nem fajnak vagy ilyesmi. Remelem attol meg lehetek terhes. Neked is fogom a csipiszt kerdezo, majd ird meg mi lett!
22:00-es írtad sok gyomorsavad volt, milyen nemû lett a babád?
A kérdező hozzászólása: nekem annyi a tünetem hogy mindig aludnék :-) Múlt hónapban ilyenkor már úgy éreztem mindig hogy megjött aztán sajnos tényleg. De most nincs semmi ilyesmi. Remélem most sikerült.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Ma reggel teszteltem egy jó erõs pozit :-))) Nagyon örülök.
gratulálok

Attól, hogy nincs semmi tünetem lehetek még terhes?

Keddre nem várom, de nem érzek semmit? Van azért esélyem?

Legjobb válasz: Persze, attól még lehetsz terhes. Nekem sem volt semmi tünetem, nagyon jó terhességem volt egészen a végéig.

Persze, attól még lehetsz terhes. Nekem sem volt semmi tünetem, nagyon jó terhességem volt egészen a végéig.
Persze, hogy van.Én múlt hét szerdára nem vártam, bár én hétfõtõl éreztem a menzis tüneteket, lélekben fel is adtam.De mivel nem jött meg szombaton teszteltem és pozitív lett.A menzis érzésen kívûl, alig van tünetem. 6 hetes kismami
Még éppen beágyazódhatott a baba, így még csak most kezdett hormont termelni(ha ott van, és terhes vagy), mikor elér egy bizonyos szintet a hcg a szervezetedben(ez a hormon, amit termel), csak akkor kezdesz tüneteket érezni, amiket a terhesség okoz, ez minimum 3 nap, de általában 2-3hét beágyazódástól. Sok sikert!
Nekem sincsen semmi tünetem, holnapra nem várom, de van 3 + tesztem, úgyhogy lehetséges. ;)

Lehet ez attol hogy nincs noirmális játéka?

6 éves keresztfiunk, megállás nélkül szalad, ugrál, ordit, ?völt, huzza atestvérét, ?ti satöbbi. anyukája nem igazán törödik vele, de szerintem ez igy tarthatatlan, nem lehet attol van hogy nincs játélka és nem tudja lekötni magát?

Legjobb válasz: A nincs játékát nem értem.Hiszen egy dobozzal is lehet játszani. Azt hiszem,inkább hiperaktív a gyerek.Meg kéne mutatni orvosnak.

A nincs játékát nem értem.Hiszen egy dobozzal is lehet játszani. Azt hiszem, inkább hiperaktív a gyerek.Meg kéne mutatni orvosnak.
A kérdező hozzászólása: van kb 5 mesekönyve daranbos állapotban, 4-5 autó mindegyik hibás, törött. Csörgö van meg ráóka. az anyáék nem igen vesznek neki semmit, az anyosa szokott meg mi. se ruhája se játéka, de amiota megszülettett a lányom azota mi senagyon tudunk neki venni csak alkalmakkor. 2 gyerekem van meg még az õ két gyerekének is én vegyem a dolgokat. mikor ment oviba nagy tescos kék szatyorba tele volt pakolva ruhákkal hogy ugyan ne röhögjék már ki mert nincs normális ruhája. van amlyik polot még mindig hordja pedig már kinõtte, sajnálom szegényt meg az anyát elitélem. de én se tudok 1 fizetésbõl 4 gyereket eltartani örülök, ha az anyémeknek is megvan ami kell.
A kérdező hozzászólása: egyébként azért gondoltama játékhiányra mert a kislányomnak van egy kirakos könyve azzal olyan szépen eljátszott kb fél óráig.
A kérdező hozzászólása: amugy jár egy héteegyszer fejlesztó pedagogushoz mert az anyja szerint lusta. logopédushoz is vinni kell.
Meg lehetne próbálni építõjátékoket, de azt hiszem, csak dobálni fogja, leülni mellé nem. Szerintem menj be a helyi vöröskereszthez, ott kérj ruhát és játékot.
Sztem nem játszanak, foglalkoznak vele eleget, hiszen ott van a kicsi is.Miért nem mennek együtt sétálni, ülnek le vele rajzolni, beszélgetni.
A kérdező hozzászólása: mert az apja kocsába jár, az anyja meg egy trehány.
Turiban vannak olcsó játékok, vigyél onnan, nem is tudom...rossz lehet ezt látni Neked, de sok mindent nem tehetsz sajnos:( max kevesebb jut a ti gyereketeknek és néha adsz játékot, ruhát ennek a kis lelenckének, vagy becsukod a szemed és nem foglalkozol vele:(
Ez a fiú a keresztfiad, nem neked kellene nevelned, játékot, ruhát venned neki. DE ha megtudod oldani, hogy egy-egy délutánra vagy hétvégére elmenjen nálatok és ott és akkor úgy törõdnél vele, mint a sajátoddal biztosan sokat jelentene neki és egyszer amikor felnõ hálás lenne neked érte, de ami ettõl is fontosabb nyugodt szívvel nézhetnél a tükörbe, mert mindent megtettél érte. Nehéz látni ilyen sorsú gyerekeket, de sajnos nem tudsz illetve nem tudunk mindegyikõjükön segíteni.

Nyugtato alapu gyogyszerekkel kapcsolatos információkra lenne szükségem. Tudna neke, segiteni valaki? Frontint szedek de elég szarul vagyok töle. Függetlenül attol hogy nincs semmilyen jellegű gyogyszerérzékenységem.

Néhány hete kissé berugtam de nem ezvolt a fö ok sztem mertinkább napszurást kaphattam mert kinnt a napon ittam. Utánna hazamentem szétvertem vasalodeszkával acsilárt egy-két dolgot asszem röpült egy két szék is ha jo emlékszem rendörök kijöttek kaptam egy meghivot a pszihiátriára, ahol frontint kaptam, de ettöl sem vagyok jobban söt inkább szarabbul vagyok tőle meg dühösebb, pláne ha felbasszák az agyam. (lehet inkább innom kéne ehelyett a szar helyett) Kérdésem nem tudnátok javasolni valami más gyógyszert frontin helyett? Szed itt közületek valaki valami mást? Olyasmit aminek nincs ennyi mellékhatása meg nem akar töle mindennap meghalni az ember? Kösz a válaszokat.

Legjobb válasz: Én Xanaxot szedtem de a nyugtató szedése nem jó irány. Átmeneti kezelésre jó pár alakalommal ha rászoksz kegyetlen nehéz lesz leszokni, és egyre több és több kell belõle. Én is csak pszichiáterrel tudtam leszokni, és az elvonások elég kemények tudnak lenni. Érdekes hogy szarabbul vagy tõle de lehetséges, bár ez igen ritka lehet. Amúgy a Xanaxban is ugyanaz a hatóanyag van. Inni viszont nyugtatóra tilos bele lehet halni simán. Ha innod kell inkább szokj le a Frontinról de a kettõt semmiképen ne használd együtt. Amúgy pszichiáter is segíthet. Bár pszichológus talán jobb kezdés ha van rá pénzed.

Én Xanaxot szedtem de a nyugtató szedése nem jó irány. Átmeneti kezelésre jó pár alakalommal ha rászoksz kegyetlen nehéz lesz leszokni, és egyre több és több kell belõle. Én is csak pszichiáterrel tudtam leszokni, és az elvonások elég kemények tudnak lenni. Érdekes hogy szarabbul vagy tõle de lehetséges, bár ez igen ritka lehet. Amúgy a Xanaxban is ugyanaz a hatóanyag van. Inni viszont nyugtatóra tilos bele lehet halni simán. Ha innod kell inkább szokj le a Frontinról de a kettõt semmiképen ne használd együtt. Amúgy pszichiáter is segíthet. Bár pszichológus talán jobb kezdés ha van rá pénzed.
Nem kéne piálni, ugyanis attól is lehetsz simán egy agresszív vadbarom, annak ellenére, ha anélkül agyilag 'ép' vagy, bár ezek után..

Attól, hogy nincs tanári végzettségem lehet még különtanárkodni?

pl angolból Felsőfokúm van, és szerintem egy középszintűre simán fel tudnék készíteni bárkit. Persze nem kénék annyit, mint egy igazi tanár.

Legjobb válasz: Törvény nem tiltja, csak el kell mondanod a tanítványnak/szülõnek, hogy nem vagy tanár.

Törvény nem tiltja, csak el kell mondanod a tanítványnak/szülõnek, hogy nem vagy tanár.
Én diák vagyok, biologiát tanítok , pénzt kapok érte. Szerintem nem tiltja semmi. (csak ha bevételnek számit anyit keresel vele akkor már adóznod kell)
A sok fénytõl, és a sok rövid hullámhosszúságú fénytõl lehet.
Ha kevés fényt kap, akkor hirtelen megnyúlik, vékony hosszú lesz, mert megy a fény felé.
De ha normálisan nõnek, csak gyorsan, akkor pont jó nekik a fény, meg a tápozás.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat szépen nõnek nem csak nyúlnak jönnek az új levelek folyamatosan


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!