Találatok a következő kifejezésre: Attól, hogy nem jött össze (4 db)

Attól, hogy elsőre nem jött össze ugye még nincs velünk baj?

Most tettünk rá el?ször kísérletet,hogy terhes legyek,de sajnos megjött a menstruációm.Peteéréskor elvileg együtt voltunk!Én azt hittem,hogy els?re sikerülni fog,mert teljesen rendszeres és pontos a menstruációm.Mi lehet a probléma?Ti is jártatok már így?

Legjobb válasz: Több mindennek kell ahhoz klappolni, hogy rögtön összejöjjön. Nem olyan sok rá az esély. Szóval, hogy elsõre nem sikerült, nem jelent semmit. Majd legközelebb. :)

Több mindennek kell ahhoz klappolni, hogy rögtön összejöjjön. Nem olyan sok rá az esély. Szóval, hogy elsõre nem sikerült, nem jelent semmit. Majd legközelebb. :)
Akkor kell elkezdeni gyanakodni, ha gyakori együttlétek ellenére és fogamzásgátlás nélkül egy év alatt nem esel teherbe. Próbálkozni kell sokat! :)
Én ugyanúgy jártam mint te. 28 napos teljesen pontos ciklusok, pár éve abbahagyott fogamzásgátló, pár hónapja szedett vitamin (Elevit), egészséges életmód ... stb., és azt hittem ez elég ahhoz, hogy elsõre összejöjjön a baba. És már 6. hónapja próbálkozunk ... Már elkezdtük a vizsgálatokat is.
Mintha az elõttem író rólam írt volna.Mi csak 5 hónapja próbálkozunk. Ennyi a különbség. Én is hittem az elsõre összejövésben, mert a környezetemben mindenkinek elsõre bejött. Én most fogok ovu tesztet venni a hónapban. Bár remélem már nem kell használni. Még menszi elõtt vagyok. De ha megjön kipróbálom. Lehet hogy a hõmérés meg nyák meg mindenféle vizsgálat becsap. És a jó együttlétek mégsem jókor voltak.
Én csináltam ovu tesztet, de nekem össze-vissza mutatott csíkot. Úgy hogy én inkább a hõmérõzésbe hiszek. Mi már 3. hónapja próbálkozunk, de eddig még semmi. De most még nem aggódok. Bízz nyugodtan a hõmérõzésbe, mert az ingyenes és biztos, pontosabb!
A 32 napos ciklus teljesen ok! kb 18.napon van pé.
Nekem a második gyerek után 30 naposra beállt a ciklusom, de elõtte 30-34 napos ciklusaim voltak, most várom a harmadik babámat. Emiatt ne aggódj. :)
Szia! Nekem is van már egy kislányom. Nekem is pontosan 32 naposak a ciklusaim. Nekem nem volt peteérésem. Már 8 hónapja próbálkozunk a második babával. Én elmentem orvoshoz tüszõmérésre és nem nõtt 16 mm-nél nagyobbra a tüszõm. Már most a második hónapja szedtem clostilbegyt-et. Ez a gyógyszer elõsegíti a tüszõérést. Ebben a hónapban volt 21 mm volt a tüszõm, és reménykedek hogy végre összejött. Tudom, hogy nem biztos és nem vonatkozik mindenkire az hogy ha 32 napos a ciklusa akkor nincs peteérés. Én így jártam. Ha teheted akkor kérdi ki az orvosod tanácsát. SZURKOLOK!
Nekem legtöbbször még hosszabbak a ciklusaim, mint 32 nap, sõt, mindig változó, hogy hanyadik napra jön meg a menzeszem (de mindig megjön), és sikerült teherbe esnem azonnal, amint úgy döntöttünk a férjemmel, hogy most akkor jöhet a baba! (Fogamzásgátlót nem szedtem sosem.) Sok sikert neked!
Menj el nõgyógyászhoz! Nekem 40 napos a ciklusom már 1 éve. Most szeretnék bébit, pozitívan állok hozzá és várom, hogy mihamarabb összejöjjön. Készülök a nõgyógyászhoz, ha nem jönne össze, választ adjon esetleg a 40 napos ciklus miatt nincs ovulációm. De nem adom fel.
A kérdező hozzászólása: Honvédségre mennék, szerzõdésesnek. :)
A kérdező hozzászólása: Ha az nem jönne össze akkor meg +2év OKJ-s képzésre, fõsulira anyagi miatt sem mennék.
Van min paráznod, de év végére még simán összehozhatnád a 2-est. Szerintem nem lenne célravezetõ anyudtól, ha kivenne most a suliból. Továbbtanulásnál úgy is az év vége számít, és ha olyan helyre mész ahol nem nézik a matekot, még lehet esélyed.

A szüleim el fognak válni és apukám a legjobb barátnőm anyukájával (aki elvált) jött össze. Félek hogy a barátnőmel emiatt össze fogunk veszni. Attól is hogy amikor a szülei elváltak akkor ő sokat sírt én meg nem tudok. Mi a baj velem, mit csináljak?

Nem tudom miért nem vagyok szomomorú és mi lesz a bartságommal?

Legjobb válasz: Nem jelent semmit, hogy nem sírsz, nem is értem, hogy ez hogyan jön ide. Semmi köze a barátságotoknak ehhez, nem kell emiatt összevesznetek, nyugi, ne görcsölj!

Nem jelent semmit, hogy nem sírsz, nem is értem, hogy ez hogyan jön ide. Semmi köze a barátságotoknak ehhez, nem kell emiatt összevesznetek, nyugi, ne görcsölj!
A barátnõddel nem most fogtok összeveszni, hanem majd ha a szüleitek (apád és az õ anyja) szakítanak. Õ majd kiáll a saját anyja mellett, te meg akkor sem érzel majd semmit. Anyud hogy van?
Miért vesznétek össze? Ez a felnõttek dolga, nem a tiétek, inkább örüljetek, hogy így még több idõt tölthettek majd együtt. Sõt, így közös nyaralások, vacsik is kilátásban vannak. Szomorú meg azért nem vagy, mert felfogtad, hogy ha két ember már nem passzol össze, akkor a válás természetes dolog. Ez a normális, nem az, amit a barátnõd csinál.
Ez attól is függ, hogy milyen volt a viszonyod apukáddal.
Anyud h van?
A kérdező hozzászólása: Anyu nagyon szomorú és sokat sír
Az anyud hogyan áll a dolgokhoz? Talán nem érdekli, hogy elválnak? Lehet azért nem vagy szomoru. En az biztos, hogy ha nagyon szeretném az anyumat és látnám, hogy szomoru, akkor az is biztos kérnék a barátnõmtõl idõt, hogy most nem akarok vele találkozni. Nekem az biztos nagyon furcsa lenne, hogy aki eddig az apukám volt és lesz, de az már nem olyan a barátnõm fog engem felváltani. Hát kitartás és erõre van még szükséged. Az is lehet, hogy a szüleid sokat veszekedtek és ez is közrejátszhat, hogy nem vagy szomoru, talán nyugalom van.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek aki írt és aki fog mert nem igazán tudom hogy most mit csináljak és minden tanács nagyon jól jön, köszönöm mindenkinek
Nincs baj veled, csak még nem fogtad fel, hogy milyen változások következnek majd az életetekben.Lehet, hogy anyukád elvárja majd tõled, hogy válassz kettejük közül, de ez nem lenne jó senkinek sem.Próbálj pártatlan maradni, és akkor talán a barátságotok is átvészeli majd ezeket a nehéz idõket.
A kérdező hozzászólása: Szomorú és sokat sír

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!