Találatok a következő kifejezésre: Attól, hogy már egy kis (3 db)

Attól, hogy van már egy kis előtejem, biztos, hogy lesz tejem, vagy nincs összefüggés?

Legjobb válasz: Bizti lesz tejcsid, ne aggódj.Nálam az elsõ gyereknél nem volt elõtej, és mégis 2 évig szoptattam.A másodiknál már volt és õt is addig szoptattam.

Bizti lesz tejcsid, ne aggódj.Nálam az elsõ gyereknél nem volt elõtej, és mégis 2 évig szoptattam.A másodiknál már volt és õt is addig szoptattam.
Nincs összefüggés, a tejtermelõdés a lepény levállása után indul meg.
Biztos, hogy mindenkinek van és lesz teje. Van: elõtej, már kb félidõtõl kezdve, és a szülés utáni 2. 3. napig termelõdik, amíg beindul az érett tej termelõdése. Kevés nõnél elégtelen a tejmirigy állomány, ennek egyik jele, hogy terhesség alatt nem növekednek meg a mellek, nekik is van tejük, csak a mennyisége nem növekszik, hiába szopik sokat a baba.
Szerintem ahhoz is köze lehet, hogy ivarérett lány vagy. Azok szoktak általában menstruálni.
A lényeg, hogy terhes tuti nem vagy! :)
Ilyen volt velem is :D Fogamzásgátlót szedek és késett már órák óta. Úgy megijedtem, hogy kértem unokatesómat, hogy hozzon tesztet. Õ persze próbált nyugtatni de megnyugtatásnak hozott egyet. Teszt negatív, nagy megkönnyebbülés. Unokatesóm elment és hopp, bementem fürdõszobába, na pont akkor jött meg xD Én pedig telefonáltam unokatesómnak h na te kellettél h megjöjjön :D
Nekem is volt ilyen. Megcsináltam a tesztet és rá pár percre megjött:) )

A kutyusom MEGINT örökbe fogadta az egyik kis játékát. Ezek szerint ő már kész lenne arra, hogy anya legyen, ugye? Félek attól, hogy ál-vemhes lesz.

Mit tehetek? Nagyon szeretnénk még egy kiskutyát, de örökbe fogadni. Ha ezt tesszük, akkor a nagylány nem lesz t?le ál-vemhes? Attól nem lesz baja? Mert egy kutyadoki azt mondta nekem, hogy attól, akár melldaganata is lehet neki, és hogy azt ajánlja, hogy m?ttessük meg, mert a lánykutyák 8 éves koruk után hajlamosak a méh-daganatra. Nem tudom mit tegyek, mi lenne NEKI a legmegfelel?bb. Biztosan jó mami lenne, de egy kutya miatt nem szeretnék még 8-9-et. Így is olyan sokan vannak a menhelyeken.

Legjobb válasz: Szerintem elég jól látod a helyzetet, de ha kell egy kis megerõsítés: ivartalaníttasd, és fogadj be egy kutyust menhelyrõl. Mindenki így jár a legjobban. Azt nem tudom mit értesz azon, hogy örökbefogadta az egyik játékát, de ha úgy érted, hogy megint álvemhes, akkor pláne mindenképpen ivartalaníttasd, szenvedés ez neki is, neked is, ráadásul beteg is lehet tõle. (Emlõrák, méhdaganat, gennyes méhgyulladás stb.) Amelyik kutya egyszer álvemhes volt, az jó eséllyel minden tüzelésnél az lesz.

Szerintem elég jól látod a helyzetet, de ha kell egy kis megerõsítés: ivartalaníttasd, és fogadj be egy kutyust menhelyrõl. Mindenki így jár a legjobban. Azt nem tudom mit értesz azon, hogy örökbefogadta az egyik játékát, de ha úgy érted, hogy megint álvemhes, akkor pláne mindenképpen ivartalaníttasd, szenvedés ez neki is, neked is, ráadásul beteg is lehet tõle. (Emlõrák, méhdaganat, gennyes méhgyulladás stb.) Amelyik kutya egyszer álvemhes volt, az jó eséllyel minden tüzelésnél az lesz.
Ivartalaítsd. Ahogy a doki javasolta.
Egyértelmûen ivartalanítás. Örülök hogy a laikusok közt is vannak normális emberek. És a menhelyrõl örökbefogadást is csak támogatni tudom, ha van elképzelésed milyet szeretnél én találok neked.
Ahogy mondták, ivartalanítás a megoldás. Ha rendszeresen "örökbefogadja a plüssállatokat, akkor hajlamos az álvemhességre, ami növeli az emlõdaganat vagy a méhgyulladás kockázatát.
begyûjti, õrzi, nyalogatja és félti mindenkitõl. Úgy viselkedik vele, mint az anyuka az újszülöttjével.
bocsi hogy offolok, de az milyen mikor örökbe fogadja?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Akkor lehet, tényleg az lesz a vége, hogy ivartalaníttatom. Az örökbefogadás alatt azt értem, hogy, szinte mindenhova magával viszi, nyüszög a játéknak, óvatosan fogja, nem ejti le, hanem óvatos leteszi, és "sír, ha elveszem tõle.
Az én kutyusom is volt álvemhes tavaly nyáron, nagyon rossz volt. Szomorú volt, cipelte magával az egyik plüss játékát. A cicijébõl pedig jött a tej, ha egy kicsit is nyoms érte. Amint elmúltak a tünetek, azonnal ivartalaníttattam. Azóta sokkal kiegyensúlyozottabb és játékosabb. Én is mindenképp ezt javaslom, fõleg, ha szeretnél még egy kutyát! Nagyon sokat fog segíteni, és neked akkor egyszer sem kell végig élned a kutyussal az álvemhességet.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!