Találatok a következő kifejezésre: Attól, hogy felfáztam (4 db)

vagy lehet hogy fertõzésed van.
Szakorvoshoz kell fordulnod, a szükséges vizsgálatokra.(Manuális, + tenyésztés)

Pár napja késik (5), lehet attól, hogy felfáztam? Vagy mitől?

3 napja sűrűn járok pisilni, és nálam ez nem sűrűn van.. lehet felfáztam?

Legjobb válasz: késhet a felfázástól

késhet a felfázástól
A kérdező hozzászólása: jolvan akkor*-*
mehetsz nõgyógyászhoz, de akkor vértesztet kérj, az uh leghamarabb max 6. héten mutatja ki (utolsó menzesztõl kell számítani a heteket) az uh ugye a legbiztosabb, de az a 6. hét elõtt nem mutatja
A kérdező hozzászólása: majd akkor elmegyek a nõgyógyászhoz inkább
természetesen lehetsz terhes, hiszen éltél nemi életet még ha végig fent van az óvszer, akkor is van egy pici esélye, hogy teherbe ess, de úgy azért jóval nagyobb ha óvszer nélkül is bent van, szóval jól gondold át hogyan engeded neki betenni de ezernyi más ok miatt is késhet a menzeszed, szóval tesztelni kell, akkor derül ki ha továbbra se jön meg, akkor egy hét múlva ismételd meg azért, hátha csak most még nem elég magas a hormonszint
A kérdező hozzászólása: vettem már tesztet és reggel akarom megcsinálni, de nagyon félek:(
csináljátok mindig óvszerrel, és akkor nem fogsz parázni :) . amúgy - ha nagyon aggódsz - vegyél egy tesztet a rossmannban: olcsó és megbízható.
A kérdező hozzászólása: igen, óvszerrel, de elõtte egy kicsit nélküle csináltuk, de pár percet(max3) akk nem lehet semmi úgy még.. am mindig be parázok/:
védekeztek?
A kérdező hozzászólása: mert nem tudom eldönt, hogy felfáztam vagy terhes vagyok-e
Nekem a felfázás miatt késett 12 napot. Úgyhogy igen, lehetséges. De a biztonság kedvéért vegyél egy tesztet.

Attól, hogy szerintem felfáztam egy kicsit még lehet hogy terhes vagyok?

Péntekt?l szentestéig kéne megjönnie a mensimnek ugyanis 29-30 napos néha 27.A mellem nem olyan nagy mint menses el?tt szokott csak a mirigyek duzzzadtak és érzékenyek már a félid? óta. Miel?tt megjön 2-3 napig barnás váladékom szokott lenni de semmi ennek ellenére még rendes váladékom is kevés és nincs kellemetlen szaga szúrkál a hasam alja (már félid?ben is éreztem) és most megint, derékfájás kíséretében. Gondolom fel is fáztam egy kicsit de attól még lehet hogy terhes vagyok?

Legjobb válasz: Persze hogy lehet! Én is pont így lettem terhes, olyan felfázás kíséretében, hogy valami borzalom volt (csak nekem ebbõl egy elég durva vesegörcsöm is lett), én ezért nem is vettem észre elsõre, hogy baba van. Azóta már megvan és szép egészséges :)

Persze hogy lehet! Én is pont így lettem terhes, olyan felfázás kíséretében, hogy valami borzalom volt (csak nekem ebbõl egy elég durva vesegörcsöm is lett), én ezért nem is vettem észre elsõre, hogy baba van. Azóta már megvan és szép egészséges :)
Szia! Az alhasi szúrkálás lehet húgycsõgyulladás tünete is, és hát a derékfájás is többmindenre utalhat. Igyál nagyon sok folyadékot, amíg nem jutsz orvoshoz, pihenj sokat, akár terhes is lehetsz, de mndenképp menj orvoshoz. Vigyázz magadra!

Pár napja késik a menstruációm. Korábban enyhén felfáztam, arra gyanakszom, hogy attól késik. De Késhet attól? Mitől késhet még? Terhes nem lehetek, az teljesen kizárva!

Legjobb válasz: Ha a terhesség teljesen kizárt akkor a teljesség igénye nélkül késhet még: hormonális problémák, gyulladás, ciszta, stressz stb. miatt is. Ha ez a késés nem rendszeres hanem csak évente egyszer kétszer fordul elõ, akkor a dolognak nincs semmi különös jelentõsége. Orvoshoz igazán akkor érdemes és kell fordulni ha a késés rendszeresen több hetes idõtartamú, vagy teljes ciklusok maradnak ki.

Ha a terhesség teljesen kizárt akkor a teljesség igénye nélkül késhet még: hormonális problémák, gyulladás, ciszta, stressz stb. miatt is. Ha ez a késés nem rendszeres hanem csak évente egyszer kétszer fordul elõ, akkor a dolognak nincs semmi különös jelentõsége. Orvoshoz igazán akkor érdemes és kell fordulni ha a késés rendszeresen több hetes idõtartamú, vagy teljes ciklusok maradnak ki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, ez még nem fordult elõ, ezért aggódtam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!