Találatok a következő kifejezésre: Atlagosan hány korban (37 db)

Átlagosan hány éves korukig nő a lányok melle?

Legjobb válasz: Változó. Valakinek 14 éves korában megnõ egy egy nyár alatt azt kész. Valaki 12 évesen elkezd bögyösödni, és tart 18 éves koráig. Max. 18-19 éves korig nõ.

Változó. Valakinek 14 éves korában megnõ egy egy nyár alatt azt kész. Valaki 12 évesen elkezd bögyösödni, és tart 18 éves koráig. Max. 18-19 éves korig nõ.
Kb. 20 éves korukig nõ, azután csak nyúlik :P
Szerintem nekem 18-19 éves koromig folyton nõtt egy picit. Aztán most egy nagyot, a fogamzásgátló miatt. :D

A fiuknak 15-16 éves korunkban átlagosan hány centis a farkuk?

az én fium 16 és 17 centis neki... szal szerintem ez olyan átlagosnak számíít de szerintetek ? kb hány centi 15-16 éves korban a farka a fiuknak?

Legjobb válasz: Jézusom..olyan átlagos. Minek foglalkozol vele? Ha szereted akkor nem a méret a lényeg, vagy nem? Gondolom te is ilyen kis válogatós vagy. Ennyi erõvel menj egy 30 éves pedofilhoz, azt azzal már elégedett leszel. Ne foglalkozz a méretével. Ha meg nem tetszik akkor hagyjad. Komolyan mondom minek a sza.r.o.s mérettel foglalkozni...

Jézusom..olyan átlagos. Minek foglalkozol vele? Ha szereted akkor nem a méret a lényeg, vagy nem? Gondolom te is ilyen kis válogatós vagy. Ennyi erõvel menj egy 30 éves pedofilhoz, azt azzal már elégedett leszel. Ne foglalkozz a méretével. Ha meg nem tetszik akkor hagyjad. Komolyan mondom minek a sza.r.o.s mérettel foglalkozni...
majd amikor leszel 40 éves, a férjed már impi, na majd AKKOR aggódjál a farokméreten!!! Akkor már jó lenne egy 12 centis is!!!!!
ka, ez a rajzos cucc nagyon tetszik :) ))) KIRÁÁÁLY!!!!
1. válaszoló (Y)
atlagban 17 cm-s :D
a magyar átlag felnõttekkel és bevándorlókkal együtt 15.9cm európában 4.ek vagyunk a franciák az elsõk a sok afrikai bevándorlóval 17.5cm szóval a fiúdnak nagy hímtagja van de 14cm es se kicsi a japán átlag 12.3cm de ha ügyes a fiú a 10cm is kielégít
Csak hogy boldog legyél: 16 vagyok és 14 cm a farkam
Csak hogy megemlítsek egy jó mondást, a méret nem számít, de jó hogyha van. Átlagban azok bõgik le ezt a kérdést és aláznak szóban a porig (értem ez alatt pl az elsõ válaszolót), akik nem álltak túl elõl mikor méreteket osztogattak. Én most 22 vagyok, és drága jó (alkoholista, elvált és idegenben élõ) apámnak 19, 5 cm-el tolok:P Semmi lenéznivaló nincs a különbözõ méretekkel, mindenki meg kell tanuljon bánni a saját botjával. Azt biztosra mondom így 8 év szexuális élet után, hogy én örvendek hogy van. A mondást úgy állítanám fel h a méret nem minden. Bármekkora farkú a pasid, ha ügyesen bánik vele, jó lesz neked. De ha mégis kíváncsi vagy a külömbségre, probálj ki pár pasit hátha eltalálsz egy nagyobbat. Ex barátnõim szerint (a mostaninak ugyanis én voltam az elsõ, tehát nincs viszonzítási alapja) nincs túl nagy külömbség két ember között az ágyban akik ugyanúgy mûvelik csak egyiknek nagyobb par centivel. Akkor viszont hatalmas külömbség van ha mindkettõ rossz az ágyban. Ezt most kérdeztem meg messengeren hogy ne mondjak hülyeséget. Ergó csak akkor releváns igazán ha a párod nem annzira jó a dologban. Amúgy az átlag tényleg 15 korül van. Barátnõm emiatt rendesen félt tõlem elõször. 22/F
Úgy akartam írni hogy HÁLA AZ ALKOHOLISTA APÁMNAK

Átlagosan hány éves korukra érik el Magyarországon az emberek, hogy legyen egy új építésű szép családi házuk?

http://www.tondach.hu/ps/em/base/utils/popup.php?url=%2Fmedi.. Én legalább egy ilyen családi házra gondolok. Szerintem ez is benne van egy 35 millió Ft-ban.

Legjobb válasz: Átlagembernek ilyen sohanapján lesz, csak a gazdagabbaknak, pláne új építésû. Az az igazság, hogy Magyarországon a többség örül, ha 30 éves korára össze tud annyit kaparni, hogy külön költözzön a szüleitõl és kibéreljen egy kis lyukat. Lehet mást mondani, de attól még ez van.

Átlagembernek ilyen sohanapján lesz, csak a gazdagabbaknak, pláne új építésû. Az az igazság, hogy Magyarországon a többség örül, ha 30 éves korára össze tud annyit kaparni, hogy külön költözzön a szüleitõl és kibéreljen egy kis lyukat. Lehet mást mondani, de attól még ez van.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy ez így van, mert nekem minden álmom egy szép családi ház, mert sajnos ez nekem gyerekkoromban nem adatott meg. Már 8 évesen is a házunkat terveztem folyamatosan, hogy miket szeretnék majd. Anyukám mindig meghallgatta, de õ is tudta, hogy nekünk soha nem lehet szép családi házunk. Most 25 éves vagyok, és szeretném elérni azt ami, az én családomnak sajnos soha sem sikerült.
Átlagosan 50-65 éves korukra lejár az akkor 30-35 éves lakásra/házra a hitelük. Majd. Ha egyszer lejár.
Soha...Elsõnek igaza van sajnos.31 vagyok párommal tudunk bérelni egy 40nm-es lyukat.Ennyi.Lottozzál, hátha.

A női mell átlagosan hány éves körig nő?

Anya épp ma mondta, hogy nekem már nem fog... 16 vagyok és végtelenül elkeseredett.

Legjobb válasz: 21éves korig nõ és formàsodik

21éves korig nõ és formàsodik
Méga zért nõhet, de ha most alig van akkor azért nagy mellre már ne számíts. Sokat már biztos nem fog nõni. Viszont ne aggódj sok pasi épp a kis melleket szereti. Nekem pl közép mértû avn de nem szép formájú. Mindig is jobban örültem volna ha inkább kicsi formás lenne mint ez, na de ez nem kivánságmûsor.
Hát végleges méretét terhesség után szoptatáskor éri el ;) nekem kb 14 éves koromig nõtt kb akkora mint 2 citrom de legalább vannak , és örülök, hogyha rámnéz valaki nem csak azt látja h. "csöcsööök!" :)
A kérdező hozzászólása: szép kilátások... azért köszi :)
Még 4-5 évig nõhetnek a melleid, de akkor se aggódj, ha kicsik maradnak, mert így is lehetsz nagyon szép! :)

A mai fiatalok, átlagosan hány éves korukig nőnek?

17 éves fiu vagyok,és 14-15-éves korom óta nem n?ttem,mért van ez?

Legjobb válasz: Én sem hiszem, hogy nyolcadikos korom óta nõttem volna bármennyit is. Tisztán emlékszem, hogy kötelezõ orvosi vizsgálaton lemértek és akkor is 164 cm voltam, most is annyi vagyok. 21n

Én sem hiszem, hogy nyolcadikos korom óta nõttem volna bármennyit is. Tisztán emlékszem, hogy kötelezõ orvosi vizsgálaton lemértek és akkor is 164 cm voltam, most is annyi vagyok. 21n

Apám 175 cm, anyám 165 cm. Én 172 cm vagyok és 17 éves (fiú). Fogok még nőni? Átlagosan hány éves korig nőnek a fiúk?

Legjobb válasz: azt mondják 20-25 éves korig nõnek az emberek. ezt én személy szerint nem hiszem el, mert az elmúlt min. 5 évben(most leszek 20) egy centit nem nõttem. úgyhogy a magasságod genetikailag van kódolva.

azt mondják 20-25 éves korig nõnek az emberek. ezt én személy szerint nem hiszem el, mert az elmúlt min. 5 évben(most leszek 20) egy centit nem nõttem. úgyhogy a magasságod genetikailag van kódolva.
Anyud+apud magasságának átlaga+9cm a várható magasságod. De ez sem biztos, mert lehet egy magas vagy alacsony nagyszülõ is módosíthatja. 179cm leszel a szüleid magassága alapján. De 175cm biztosan leszel, hacsak nem valami nagyon alacsony nagyszülõt örököltél...
"nõttem. úgyhogy a magasságod genetikailag van kódolva." Igen, ez így van. És ezt a kódolt magasságot éred el, a növekedési szakasz legvégére, ha el nem rontod. ( cigi, pia, narkó, tespedtség.
Van tesód? Milyen magas? Számomra érdekes dolog, hogy mi a tesómmal ugyanolyan magasak vagyunk, 176 cm-esek mindketten, lányok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Nagyon jó lenne ha elérném a 179 cm-t. De az nem túl magas? Hisz apám is csak 175..
Van aki azt mondja, hogy az ember genetikailag a növekedése kódólt.Ez azért van a csontokban található növekedési foszfor egy idõ után elfogy (valakinél 26 éves korában valakinek 18...) de ez agytól is függ, hogy mennyi növekedési hormont termel... ezt még mondhatnám
jah és fogadd el a magasságod én is csak 172 vok de bár lennék 198 cm magas

Átlagosan hány éves korukig szeretkeznek a párok?

Legjobb válasz: Hát nõknél idõsebb korban elõfordulhat a hüvelyszárazság, ahogy a férfiaknál a merevedési zavarok, de mindkettõre van megoldás, így gyakorlatilag addig lehet, amíg csak kedvük tartja.

Hát nõknél idõsebb korban elõfordulhat a hüvelyszárazság, ahogy a férfiaknál a merevedési zavarok, de mindkettõre van megoldás, így gyakorlatilag addig lehet, amíg csak kedvük tartja.
Ameddig birják, vagy jól esik.60évesen még simán mennie kell, ha nincs valami betegség.
Amíg jólesik nekik, erre nincs szabály.
61 éves volt a legidõsebb partnerem. A második menet után mondta, hogy elég, hagyjuk abba, mert délelõtt már a párjával is szexelt ...
A kérdező hozzászólása: Ez durva! :-)

A pénisz mikor éri el a végleges méretét? (átlagosan hány éves korban? )

Legjobb válasz: 22 éves korig fejlõdik az ember, de van akinek nem fejlõdik addig

22 éves korig fejlõdik az ember, de van akinek nem fejlõdik addig
Erekciónál. Egyébként meg kinél mikor, de pubertás végével nem igazán nõ már; sõt, a korral és az erekció gyengülésével inkább kisebb méretet mutat idõvel.

Átlagosan hány éves korukban vesztik el a szüzességük a mai fiatalok?

Legjobb válasz: Ajánlatos a 16-17 éves kor. Elõtte semmiképp sem , mert testileg érettek, de lelkileg gyerekek még.

Ajánlatos a 16-17 éves kor. Elõtte semmiképp sem , mert testileg érettek, de lelkileg gyerekek még.
17 éves szerintem már ideális kor erre. 1.hozzászolo:10 évesen?uram atyám.hát ez kicsit szívás.remélem azért megbántad és nem fogod ezt tanítani majd a gyerekednek
16-17
én 17évesen vesztettem el és nem bántam meg, hogy eddig vártam vele, ugy éz a kor ideális, mert már szuksége van ilyenkor az embernek tapasztalatokra, érzékiségre... de mondjuk 15évesen még ez korai.
Én nagy meglepõdésemre statisztikákban, olyan 16 és 18 év közé esõ értékeket olvastam... bár elnézve a mai világot, hát, kicsit régi lehetett...
Úgy 15-17, szerintem.
Úgy 12-17 évesen.
Itt nincs átlag, amikor érzed, hogy kész vagy rá mind testileg és lelkileg. Én 16 és fél éves voltam, és nem bántam meg:)
Szerintem olyan 14-15 évesen. Iszonyatosan korán!!!
van akinek tizenkétévesen 1 vagy 2 éves gyereke van én 10 évesen vesztettem el a szüzeségem 1 fiuval aki 16 éves volt és elég nagyok voltak a méretei
15-17 évesen, de van olyan aki már korábban 12-13 évesen már nem szûz!
ohhhh fuck
én lány vagyok mindjárt 18 és még szûz. de csak mert nem volt még párkapcsolatom. én 17-et már ideálisnak tartanám, de kizárólag ha felkészültek rá, és éretten tudnak gondolkodni. nem tartom cikinek azt se, ha vki 20 évesen szûz, de én nem szeretnék az lenni. (nem mert ciki, hanem mert úgy érzem h már szeretném) nagyon durva h télleg vannak akik már 12 évesen...
A 2010-es magyar átlag 13 év volt.:S
Miért lenne már ciki, ha valaki még szûz? Akármennyi idõs is. A saját döntése, hogy mikor szeretné megtenni. Inkább az a ciki, ha a sok éretlen tini, aki még majdnem hogy gyerek, teherbe ejti magát. Szerintem fel kell nõni hozzá, testileg és lelkileg is.
13voltam L
14-15 ha már 16-17 vagy akk az nagyoon cikii...xDén 14 voltam(:És nem bántam meg(:
10-14 éves kor az átlag(legalább is nálunk x))
sztem hülyeség azt irni 10-16 pl.. mert ezt nem ÁTLAG az h pár ribanc 13alatt megdugatja magát-.- nem kell általánositani h 14 alattmá..
17-tõl kb 25-ig 17 fiú vagyok és még az vagyok szerintetek ciki ez hogy még az vagyok szüz
Én 14 éves fiú vagyok és most vesztettem el :D akár ki monda, sztem 14-18 már illene :D de azért mindketten éretnek kell, hogy legyetek!
Én meg 14 éves lány vagyok, de még várok a megfelelõ pillanatra, annyira nem félek, csak kicsit h mi lesz, de sztem is ugy a legjobb ha mind2 érettek vagytok :) )
Hát szerintem 13-17.Van aki hamar megérik...
15-16:D bár én most még biztosan nem szeretném 15 évesen:)
Akkor úgy látszik ritka az olyan, aki úgy vigyáz rá, mint én, hogy tényleg csak akkor és azzal, akit nagyon szeret. 19/L
15 év De minek várjunk? Rohanó ez a világ.
hangolás: Standard ------|------ ------|------ ------2------0~------|------2------0~------ ---0----0-0-----0-0---4-0----|---0----0-0-----0-0---4-0----- ------0--|-2------0-- -3------|------
Az átlag 16 - 17 év volt nagyon sokáig Magyarországon, de nyilván ez azóta változott, amikor itt még ez volt az átlag, akkor a Németek és az amerikaiak tartottak 13 - 14 év körül a szüzesség elvesztését illetõen.....Sajnos már mondhatjuk, hogy Magyarországon is lejjebb ment ez az átlag, régebben csak pár olyan volt, aki 18! éves kora elõtt vesztette el, most az a ritka, aki addig megõrzi, elég szomorú tény, hogy eddig fajultunk, holott a magyarokat mindig is konzervatív népnek tartották, egyébként ebben a jogszabály módosítások is közre játszanak, hiszen már a törvény elég régóta megengedi, hogy 14 éves kortól lehessen szexuális aktust létesíteni....Mondjuk én ezt a törvényt mindig is elleneztem, és abszolút etikátlannak tartom, sem fizikai, sem lelki értelemben nem fejlett senki ennyi idõsen....
15-17:) )hát mongyuk én is 15évesen vesztettem el de ismerek ojant aki 12:) )
én 14évesen gy akkor 16éves fiuval. 19/L
Én 12 éves vagyok és még én félek ettõl tehát én nem akarom még elveszíteni
a mai világban 13-14 ....
15 évesen meg szekszelni szerintem visszataszító. Akkor még testileg sem kifejlett az ember.
szerintem a mai fiuk/lányok nagy része még 20 évesen is lelkileg alkalmatlanok arra, hogy szekszuális életet éljenek. viszont akik 16-17 éves kor elõtt vesztik el a szüzességüket szinte biztos, hogy nem fognak tudni normális nemi életet, se párkapcsolatot hosszabb távon fenntartani
A lányok 10-14 év között, a fiúk 14-18 év között.
15
2009ben már 12-15
hú komoly kérdés szerintem a kutatás régi! szeirntem 13-17 a nagy többség tutira de van olyan ismerõsöm aki majd nem 20 és még szûz ez sem jobb mint a 13
Hát szerintem átlagban kb 13évtõl 18ig...lassan nem lehet olyan 15éves "gyerekeket"találni akik szüzek...:-s
lassan már az oviban
sajnos egyre korábban veszítik el a szüzességüket a mai fiatalok. igazából gyerekek. én 17 éves voltam és több, mint 1 éve voltunk együtt az akkori barátommal. én csak azt tudom tanácsolni, hogy mindenki várja meg, amíg tényleg felkészül az elsõre!
én 15 évesen veszitetem el de van aki korábban az egyéntöl függö sztem pl a 12 éves kishugom még csokolzni se akar és a sexröl meg hallani se én 12 évesen már egy csomo fiuval smároltam és már a sexen gondolkoztam hogy mien lehet...
a kutatások nem ismerik a fijatalokat de sztem 13-17
õszintén ma fiatalok tulnyomó többsége 13-17 között vesztik el.. 17 már ritkább... én 16, 5 évesen vesztettem el :) kb egy hónapja :) és örülök neki hogy vártam vele eddig :) nem bántam meg :) és jo emlékként maradt meg :) amugy szerintem se normális ha már 13-14évesen öszebujnak ...
Szerintem a normális 16-19 között!
13-18 kb. ?
én 1 honapja vesztettem el 13/F
volt barátnõm 11 évesen vesztette el... épp ezért szakítotam.
Mikor tanítottam egy 14 éves osztályban tartottam "felvilágosítás-féleséget" és kb a jelenlévõk egyharmada már nem volt szûz vagy talán kicsit több, tehát én úgy 13-16 közé datálnám az átlagot.
15-16
14-15
én most vagyok 18 és kb 4honapja vesztettem el
már úgy születnek...
és még ha lelkileg és testileg is érettek. eszileg biztos hogy nem mert nem tudják felfogni a következmények súllyát. Még 15 évesen elég felelösség érzet sincs habár 16on se. 17-.. fölfele
13 éves takonypócoknak semmi közük nincs a szexhez, inkább arra koncentráljanak, hogy legyen belõlük valami.
14 voltam... 16/L
16-17 a legjobb idõ irre.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!