Találatok a következő kifejezésre: Atlagosan hány korban (39 db)

Körülbelül melyik az átlagos kor, ahol lehet középfokú nyelvvizsgát csinálni? Persze nagyban függ a tudástól is, de átlagosan hány évesen szoktak?

köszönöm

Legjobb válasz: 13-14 évesen már elõfordul hogy valaki leteszi a középfokút, de átlagosan inkább a középiskola elsõ éveiben szokták megoldani.

13-14 évesen már elõfordul hogy valaki leteszi a középfokút, de átlagosan inkább a középiskola elsõ éveiben szokták megoldani.
Én 18 évesen tettem le. Kb a középiskolás évek alatt ideális.
Legtöbben az egyetemi felvételi elõtt csinálják meg, gimnáziumokban a 2. 3. év környékén szokták megpróbálni.
Ha az egész társadalomban nézzük, akkor inkább 20-25 az átlag, fõleg ha nem csak az elsõ nyelvvizsgát számítjuk bele.
Hát 13 évesen biztos, hogy nem, merthogy 14 a korhatár. És a középiskola elsõ éveiben se szokták, mert a legtöbben akkor még nem tudnak annyira egy nyelvet. Középiskola végén, de sokan a diplomaszerzés idején.
Szerintem a 16-18 és a 20-25 a jellemzõ kor. A 16-18 évesek a továbbtanulás és a plusz pontok miatt, a 20-25 évesek pedig a diploma miatt rakják le fõleg.
16 évesen sikeres próbanyelvvizsgám volt belõle, de aztán úgy döntöttem, hogy nem csinálom meg (de már akkor megtudtam volna), jelenleg a felsõfokra készülök, augusztusban leszek 19.
Érettségi környékén (plusz-minusz egy/két év)

Átlagosan hány éves korukig nő a lányok melle?

Legjobb válasz: Változó. Valakinek 14 éves korában megnõ egy egy nyár alatt azt kész. Valaki 12 évesen elkezd bögyösödni, és tart 18 éves koráig. Max. 18-19 éves korig nõ.

Változó. Valakinek 14 éves korában megnõ egy egy nyár alatt azt kész. Valaki 12 évesen elkezd bögyösödni, és tart 18 éves koráig. Max. 18-19 éves korig nõ.
Kb. 20 éves korukig nõ, azután csak nyúlik :P
Szerintem nekem 18-19 éves koromig folyton nõtt egy picit. Aztán most egy nagyot, a fogamzásgátló miatt. :D

A fiuknak 15-16 éves korunkban átlagosan hány centis a farkuk?

az én fium 16 és 17 centis neki... szal szerintem ez olyan átlagosnak számíít de szerintetek ? kb hány centi 15-16 éves korban a farka a fiuknak?

Legjobb válasz: Jézusom..olyan átlagos. Minek foglalkozol vele? Ha szereted akkor nem a méret a lényeg, vagy nem? Gondolom te is ilyen kis válogatós vagy. Ennyi erõvel menj egy 30 éves pedofilhoz, azt azzal már elégedett leszel. Ne foglalkozz a méretével. Ha meg nem tetszik akkor hagyjad. Komolyan mondom minek a sza.r.o.s mérettel foglalkozni...

Jézusom..olyan átlagos. Minek foglalkozol vele? Ha szereted akkor nem a méret a lényeg, vagy nem? Gondolom te is ilyen kis válogatós vagy. Ennyi erõvel menj egy 30 éves pedofilhoz, azt azzal már elégedett leszel. Ne foglalkozz a méretével. Ha meg nem tetszik akkor hagyjad. Komolyan mondom minek a sza.r.o.s mérettel foglalkozni...
majd amikor leszel 40 éves, a férjed már impi, na majd AKKOR aggódjál a farokméreten!!! Akkor már jó lenne egy 12 centis is!!!!!
ka, ez a rajzos cucc nagyon tetszik :) ))) KIRÁÁÁLY!!!!
1. válaszoló (Y)
atlagban 17 cm-s :D
a magyar átlag felnõttekkel és bevándorlókkal együtt 15.9cm európában 4.ek vagyunk a franciák az elsõk a sok afrikai bevándorlóval 17.5cm szóval a fiúdnak nagy hímtagja van de 14cm es se kicsi a japán átlag 12.3cm de ha ügyes a fiú a 10cm is kielégít
Csak hogy boldog legyél: 16 vagyok és 14 cm a farkam
Csak hogy megemlítsek egy jó mondást, a méret nem számít, de jó hogyha van. Átlagban azok bõgik le ezt a kérdést és aláznak szóban a porig (értem ez alatt pl az elsõ válaszolót), akik nem álltak túl elõl mikor méreteket osztogattak. Én most 22 vagyok, és drága jó (alkoholista, elvált és idegenben élõ) apámnak 19, 5 cm-el tolok:P Semmi lenéznivaló nincs a különbözõ méretekkel, mindenki meg kell tanuljon bánni a saját botjával. Azt biztosra mondom így 8 év szexuális élet után, hogy én örvendek hogy van. A mondást úgy állítanám fel h a méret nem minden. Bármekkora farkú a pasid, ha ügyesen bánik vele, jó lesz neked. De ha mégis kíváncsi vagy a külömbségre, probálj ki pár pasit hátha eltalálsz egy nagyobbat. Ex barátnõim szerint (a mostaninak ugyanis én voltam az elsõ, tehát nincs viszonzítási alapja) nincs túl nagy külömbség két ember között az ágyban akik ugyanúgy mûvelik csak egyiknek nagyobb par centivel. Akkor viszont hatalmas külömbség van ha mindkettõ rossz az ágyban. Ezt most kérdeztem meg messengeren hogy ne mondjak hülyeséget. Ergó csak akkor releváns igazán ha a párod nem annzira jó a dologban. Amúgy az átlag tényleg 15 korül van. Barátnõm emiatt rendesen félt tõlem elõször. 22/F
Úgy akartam írni hogy HÁLA AZ ALKOHOLISTA APÁMNAK

Átlagosan hány éves korukra érik el Magyarországon az emberek, hogy legyen egy új építésű szép családi házuk?

http://www.tondach.hu/ps/em/base/utils/popup.php?url=%2Fmedi.. Én legalább egy ilyen családi házra gondolok. Szerintem ez is benne van egy 35 millió Ft-ban.

Legjobb válasz: Átlagembernek ilyen sohanapján lesz, csak a gazdagabbaknak, pláne új építésû. Az az igazság, hogy Magyarországon a többség örül, ha 30 éves korára össze tud annyit kaparni, hogy külön költözzön a szüleitõl és kibéreljen egy kis lyukat. Lehet mást mondani, de attól még ez van.

Átlagembernek ilyen sohanapján lesz, csak a gazdagabbaknak, pláne új építésû. Az az igazság, hogy Magyarországon a többség örül, ha 30 éves korára össze tud annyit kaparni, hogy külön költözzön a szüleitõl és kibéreljen egy kis lyukat. Lehet mást mondani, de attól még ez van.
A kérdező hozzászólása: Sajnálom, hogy ez így van, mert nekem minden álmom egy szép családi ház, mert sajnos ez nekem gyerekkoromban nem adatott meg. Már 8 évesen is a házunkat terveztem folyamatosan, hogy miket szeretnék majd. Anyukám mindig meghallgatta, de õ is tudta, hogy nekünk soha nem lehet szép családi házunk. Most 25 éves vagyok, és szeretném elérni azt ami, az én családomnak sajnos soha sem sikerült.
Átlagosan 50-65 éves korukra lejár az akkor 30-35 éves lakásra/házra a hitelük. Majd. Ha egyszer lejár.
Soha...Elsõnek igaza van sajnos.31 vagyok párommal tudunk bérelni egy 40nm-es lyukat.Ennyi.Lottozzál, hátha.

A női mell átlagosan hány éves körig nő?

Anya épp ma mondta, hogy nekem már nem fog... 16 vagyok és végtelenül elkeseredett.

Legjobb válasz: 21éves korig nõ és formàsodik

21éves korig nõ és formàsodik
Méga zért nõhet, de ha most alig van akkor azért nagy mellre már ne számíts. Sokat már biztos nem fog nõni. Viszont ne aggódj sok pasi épp a kis melleket szereti. Nekem pl közép mértû avn de nem szép formájú. Mindig is jobban örültem volna ha inkább kicsi formás lenne mint ez, na de ez nem kivánságmûsor.
Hát végleges méretét terhesség után szoptatáskor éri el ;) nekem kb 14 éves koromig nõtt kb akkora mint 2 citrom de legalább vannak , és örülök, hogyha rámnéz valaki nem csak azt látja h. "csöcsööök!" :)
A kérdező hozzászólása: szép kilátások... azért köszi :)
Még 4-5 évig nõhetnek a melleid, de akkor se aggódj, ha kicsik maradnak, mert így is lehetsz nagyon szép! :)

A mai fiatalok, átlagosan hány éves korukig nőnek?

17 éves fiu vagyok,és 14-15-éves korom óta nem n?ttem,mért van ez?

Legjobb válasz: Én sem hiszem, hogy nyolcadikos korom óta nõttem volna bármennyit is. Tisztán emlékszem, hogy kötelezõ orvosi vizsgálaton lemértek és akkor is 164 cm voltam, most is annyi vagyok. 21n

Én sem hiszem, hogy nyolcadikos korom óta nõttem volna bármennyit is. Tisztán emlékszem, hogy kötelezõ orvosi vizsgálaton lemértek és akkor is 164 cm voltam, most is annyi vagyok. 21n

Apám 175 cm, anyám 165 cm. Én 172 cm vagyok és 17 éves (fiú). Fogok még nőni? Átlagosan hány éves korig nőnek a fiúk?

Legjobb válasz: azt mondják 20-25 éves korig nõnek az emberek. ezt én személy szerint nem hiszem el, mert az elmúlt min. 5 évben(most leszek 20) egy centit nem nõttem. úgyhogy a magasságod genetikailag van kódolva.

azt mondják 20-25 éves korig nõnek az emberek. ezt én személy szerint nem hiszem el, mert az elmúlt min. 5 évben(most leszek 20) egy centit nem nõttem. úgyhogy a magasságod genetikailag van kódolva.
Anyud+apud magasságának átlaga+9cm a várható magasságod. De ez sem biztos, mert lehet egy magas vagy alacsony nagyszülõ is módosíthatja. 179cm leszel a szüleid magassága alapján. De 175cm biztosan leszel, hacsak nem valami nagyon alacsony nagyszülõt örököltél...
"nõttem. úgyhogy a magasságod genetikailag van kódolva." Igen, ez így van. És ezt a kódolt magasságot éred el, a növekedési szakasz legvégére, ha el nem rontod. ( cigi, pia, narkó, tespedtség.
Van tesód? Milyen magas? Számomra érdekes dolog, hogy mi a tesómmal ugyanolyan magasak vagyunk, 176 cm-esek mindketten, lányok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :) Nagyon jó lenne ha elérném a 179 cm-t. De az nem túl magas? Hisz apám is csak 175..
Van aki azt mondja, hogy az ember genetikailag a növekedése kódólt.Ez azért van a csontokban található növekedési foszfor egy idõ után elfogy (valakinél 26 éves korában valakinek 18...) de ez agytól is függ, hogy mennyi növekedési hormont termel... ezt még mondhatnám
jah és fogadd el a magasságod én is csak 172 vok de bár lennék 198 cm magas

Átlagosan hány éves korukig szeretkeznek a párok?

Legjobb válasz: Hát nõknél idõsebb korban elõfordulhat a hüvelyszárazság, ahogy a férfiaknál a merevedési zavarok, de mindkettõre van megoldás, így gyakorlatilag addig lehet, amíg csak kedvük tartja.

Hát nõknél idõsebb korban elõfordulhat a hüvelyszárazság, ahogy a férfiaknál a merevedési zavarok, de mindkettõre van megoldás, így gyakorlatilag addig lehet, amíg csak kedvük tartja.
Ameddig birják, vagy jól esik.60évesen még simán mennie kell, ha nincs valami betegség.
Amíg jólesik nekik, erre nincs szabály.
61 éves volt a legidõsebb partnerem. A második menet után mondta, hogy elég, hagyjuk abba, mert délelõtt már a párjával is szexelt ...
A kérdező hozzászólása: Ez durva! :-)

A pénisz mikor éri el a végleges méretét? (átlagosan hány éves korban? )

Legjobb válasz: 22 éves korig fejlõdik az ember, de van akinek nem fejlõdik addig

22 éves korig fejlõdik az ember, de van akinek nem fejlõdik addig
Erekciónál. Egyébként meg kinél mikor, de pubertás végével nem igazán nõ már; sõt, a korral és az erekció gyengülésével inkább kisebb méretet mutat idõvel.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!