Találatok a következő kifejezésre: Atkins diéta! kell (2 db)

Atkins diéta! Hogyan kell pontosan?

Én nem pont ezzel a mószerrel fogyókúráztam korábban, de az ehhez hasonlít leginkább. le tudnátok írni, hogy pontosan az Atkinst hogyan kell helyesen csinálni. Van kalória táblázatom, meg zsír/szénhidrát/fehérje táblázatom is.

Legjobb válasz: A táblázat alapján olyan ételeket kell kiválogatni, hogy napi 20 gramm szénhidrátnál nem vihetsz be többet. Ez a durva idõszak (csináltam én is, gyakorlatilag semmit nem lehet enni...) tart 2 hétig. Utána 90 grammot vihetsz be max egy nap alatt, én azt olvastam hogy ez minimum még 1 hónapig tart. Én ezt a szakaszt addig tartottam, amíg lefogytam a kivánt súlyra. Ez nálam 4 hónap volt - és teljesen leszoktam a kenyérrõl, tésztáról, édességról. Utána sem szabad napi 120-nál többet enni, mert visszajönnek a kilók.

A táblázat alapján olyan ételeket kell kiválogatni, hogy napi 20 gramm szénhidrátnál nem vihetsz be többet. Ez a durva idõszak (csináltam én is, gyakorlatilag semmit nem lehet enni...) tart 2 hétig. Utána 90 grammot vihetsz be max egy nap alatt, én azt olvastam hogy ez minimum még 1 hónapig tart. Én ezt a szakaszt addig tartottam, amíg lefogytam a kivánt súlyra. Ez nálam 4 hónap volt - és teljesen leszoktam a kenyérrõl, tésztáról, édességról. Utána sem szabad napi 120-nál többet enni, mert visszajönnek a kilók.
A kérdező hozzászólása: tehát 2 hét fehérje (mert hát a 20 g CH az talán kevesebb mint egy szerlet pirítós..) aztán 1 hónap vegyes 90g CH és fehérje, és utána örökké? 120g CH? vagy ez már a visszavezetõ szakasz? és mennyi a megengedett zsír illetve fehéje /nap? 100g körül? vagy hogy van?
Google segít:P
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válokat Nektek! így már kicsit világosabban látom a dolgokat.
Aztán mikor már beállt az Atkins-féle anyagcsere, csináltass egy vérvizsgálatot, és ha a GGC meg mindenféle betûk mellett sok a csillag, esetleg a H betû, több dolog értékelhetetlen, és még alul is az van hogy lipémiás savó nagyon magas, akkor HAGYD ABBA, mert egy szívinfarktus vagy agyvérzés köszön be a jövõ héten...
utolsó válaszoló! kér vérkép között csináltam az Atkins-t. az eredményeim sokkal jobbak. a vérképemnek csak jót tett. (a kérdésre már válaszolták, ráadásul elég régen csak ez az utolsó hazug, álokoskodó sápítozás nyomta fel az agyamat. fingja nincs csak annyi, hogy ha fogyókúra akkor sípoljon, hogy egészségtelen. ráadásul alapvetõen hazug.)
Ezt bárcsak elmondhatnák azok is, akik nagy Atkins-diétásokként kerültek be hozzánk súlyos táplálkozási zavarral.
nincsenek súlyos táplálkozási zavarok az Atkins kapcsán, úgyhogy nem én vagyok az akit ezzel megetetsz. Az Atkins diéta lényege egészséges de -mint általában minden diétával kapcsolatban- van egy állandóan negatív viszonyulás, ami szerintem szerep. Persze lehet ezt 'szakmai' köntösben is játszani de akkor is az. A táplálkozási zavar okai egyrészt lelkiek, másrészt a túlzott szénhidrát fogyasztás, késõi táplálkozás és a kevés mozgás.

Az Atkins diétában a kalóriára is figyelni kell?

Legjobb válasz: Nem,csak a felszívódó szénhidrátra kell figyelni.Az elsõ két hétben csak 20 grammot ehetsz,hogy átáljon a szervezeted a zsíranyagcserére.Utána heti 5 grammal lehet emelni,de csak addig amíg még fogysz.

Nem, csak a felszívódó szénhidrátra kell figyelni.Az elsõ két hétben csak 20 grammot ehetsz, hogy átáljon a szervezeted a zsíranyagcserére.Utána heti 5 grammal lehet emelni, de csak addig amíg még fogysz.
Nem. Csak arra, hogy ne egyél szénhidrátot.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!