Találatok a következő kifejezésre: Ati Radeon videokártyám van (80 db)

Tönkre van menve a videókártyám. Ati radeon X1900 GT. Állandóan túl melegedik, és vibrál, kis piros kék foltok jelennek meg a képernyőn. Főleg játék közben. Mi a teendő?

Legjobb válasz: hát ha már tönkre ment akor semmi :S De ha még müxik akor van pár megoldás amit kiprobálhatsz. Megnézed a videokártya hûtöjét mert avval lesz a gond ien ventilátorszerû rajta. És újrarakod az illesztõprogit hozzá. pl itt le is töltheted http://download.cnet.com/Radeon-X1900-GT/3000-2108_4-97808.h..

hát ha már tönkre ment akor semmi :S De ha még müxik akor van pár megoldás amit kiprobálhatsz. Megnézed a videokártya hûtöjét mert avval lesz a gond ien ventilátorszerû rajta. És újrarakod az illesztõprogit hozzá. pl itt le is töltheted http://download.cnet.com/Radeon-X1900-GT/3000-2108_4-97808.h..

Ati Radeon 9200 videokártyám van. Honnan tölthetem le hozzá a legfrisseb illesztőprogramot hozzá, és azt az Ati vezérlőközpontos izét?

Legjobb válasz: http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeon-prer300-xp.html bár ezt szerintem te is megtaláltad volna...

http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeon-prer300-xp.html bár ezt szerintem te is megtaláltad volna...
https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/drivers/.. Ennél újabb nincs ehhez a kártyához (Vistához már nem is csináltak hivatalosan).
A kérdező hozzászólása: Én is kerestem, de több féle dolgot is találtam ezért kérdeztem. Egyébként köszönöm.

ATi radeon 9600 pro atlantis 256mb-s videókártyám van és a Call Of Duty Modern Warfare 2-nél shader model 3. 0-át kér. Mit csináljak?

Legjobb válasz: Cserélj videokártyát. Bár abból ítélve, valószínûleg az egész gépre ráfér.

Cserélj videokártyát. Bár abból ítélve, valószínûleg az egész gépre ráfér.
A kérdező hozzászólása: és szerinted milyet vegyek meg mennyibe kerül?
A kérdező hozzászólása: Akkor jobb ha veszek egy alaplapot vagy egy másik gépet és arra költöm a pénzem
Használtan néhány ezer forintért. Az ATI az X1000-es sorozattól kezdve támogatja (kivéve X1050), az nVidia a 6000-es sorozattól. De én akkor sem ajánlom, hogy csak kártyát cserélj. A 9600-as egy AGP portra csatlakozó kártya. Nem érdemes ilyen elavult rendszerbe pénzt ölni.
A kérdező hozzászólása: Kb mennyiért tudok venni egy olyan videókártyát amivel menne a mw2 meg az ilyesmi?
Az nem jelent semmit. Ha az MW2 követelménye az SM3.0, akkor azt nem támogató kártyával nem fog menni.
A kérdező hozzászólása: cod 4 maxon megy rajta meg a fifa 10 is
Semmit nem tudsz csinálni, mert 2.0-ig támogatja vga-ad. Egyetlen meg oldás , veszel másik videokártyát.
A kérdező hozzászólása: ilyen a gépem 2, 40Ghz duel core 1g ram ati radeon 9600pro atlantis 256 mb és windows xp service pack 3 van
A kérdező hozzászólása: és így ahogy most van milyen játékok mennek rajta??


Szerintetek egy használt videokártya pl. egy ati radeon vagy egy nvidia 512 MB olyan 10000 forint körül van használtam és az is lehet jó szerintetek?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy milyen típusú a kártya... Most pl. egy Nvidia Gforce 210 512mb az nagyon nem fog érni 10.000 Ft-ot még újonnan sem, de mondjuk egy Ati Radeon HD 5670 már megéri....

Attól függ, hogy milyen típusú a kártya... Most pl. egy Nvidia Gforce 210 512mb az nagyon nem fog érni 10.000 Ft-ot még újonnan sem, de mondjuk egy Ati Radeon HD 5670 már megéri....
1.5730 2.525 3.6370
1-Radeon HD 5730 1GB 2-GT 525M 1GB DDR3 3-Radeon HD 6370 1GB DDR3
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!!!

Acer Aspire 5742ZG típusú Laptopom van. Jelenleg ATI Mobility Radeon HD 5470 (512Mb) videokártyám van. Ezt a videokártyát lehet cserélni a gépemben? És tudtok olyan oldalt, hogy hol lehet nézni milyeneket tudnék belerakni?

(5xxx van nagyobb szériára gondoltam és 1gb-ra, ami már jó lenne a mai játékokhoz)

Legjobb válasz: cserebere lehetõség csak asztali gépben van.

cserebere lehetõség csak asztali gépben van.
Ez integrált.

Van egy laptopom. Hp compaq nc 6400 ami egy Ati mobility radeon x1300 videokártya van, felraktam a gépre a Windows 7-et de nem tudok normális drivert felrakni hozzá, és nem müködik a aero felület. Valaki segitsen abban h normális driver-t rakjak fel?

Legjobb válasz: Tipikus HP hülyeség, volt már dolgom vele. Valami egyedi ATI kártyát raknak a gépbe, ami a sima ATI driverrel nem hajlandó mûködni. A HP oldalán keresd ki a laptop típusát, és az ottani drivert tedd fel, csak azzal fog menni.

Tipikus HP hülyeség, volt már dolgom vele. Valami egyedi ATI kártyát raknak a gépbe, ami a sima ATI driverrel nem hajlandó mûködni. A HP oldalán keresd ki a laptop típusát, és az ottani drivert tedd fel, csak azzal fog menni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod. Az a baj hogy ami a hp oldalán van az csak a windows xp-hez jó. Igazából nem tudommit csináljak vele!
A kérdező hozzászólása: Sikerült megoldanom.Köszönöm még1szer

Melyik a legjobb AGP 8x videokártya? Nekem jelenleg Ati radeon x1600-asom van P4p800-as alaplap

Legjobb válasz: Az egész gép nem ér ennyit mint a videókártya.(Nekem is hasonló gépem van)

Az egész gép nem ér ennyit mint a videókártya.(Nekem is hasonló gépem van)
Egyetértek #2 ! :)
10k körül mennek használtan a hd3850ek, azok voltak a legerõsebbek, nvidia téren pedig a 7800ak, de azok ritkák.
A hazai piacon a legerõsebb AGP-s kártya az a HD4670. 1GB DDR3 128bit. Újonnan sajnos 30ezer, nekem nemrég sikerült egy használtat fele ennyiért venni. Nagyon megvagyok vele elégedve. Mellette van 1 4magos Xeon 2.8ghz-s procim meg 3gb dd1-es ram és a crysis 2 fullon meg 20-30 FPS-el ami meglepett.
3850 erõsebb.
Szerintem nem erõsebb. :) itt egy összehasonlítás. http://www.tomshardware.com/charts/gaming-graphics-cards-charts-2009-high-quality/compare, 1339.html?prod[2577]=on&prod[2549]=on A 3850 az inkább benchmarkokban jobb, de legtöbb játékban HD4670 több framet produkál.
Ebben a tesztben végül a 3850 jött ki erõsebbnek, persze benchmarkokban meg aztán pláne.

Van egy őskövületnek számító videokártyám, egy ATi Radeon 9600-as, s egyszerűen nem tudok hozzá használható drivert találni, őszintén szólva már nem tudom kit kérdezhetnék meg? ! Valaki tud javasolni bármiféle megoldást?

-32 bites Windows 7 Home Basicet használok

Legjobb válasz: Ebben az esetben az a probléma hogy a hivatalos weboldalon már nincs rajta a driver,de viszont elõfordulhatnak hogy más oldalakon még rajta van.Csak ugye itt felmerül a kérdés hogy vírusosak e vagy sem.Tudnék pár linket adni,de nem akarom hogy miattam benyelj egy vírust :D Keresgélj Google-n,tudom nehéz,de nincs más lehetõség.Legutóbb amikor helyrepofoztam egy gépet akkor valamelyik õsrégi Nvidia videókártyához kerestem drivert.Ne tudd meg mennyit szaroztam vele de a végén sikerült,örültem is mint majom a farkának :D Érdemes angol nyelvû fórumokat is böngészni

Ebben az esetben az a probléma hogy a hivatalos weboldalon már nincs rajta a driver, de viszont elõfordulhatnak hogy más oldalakon még rajta van.Csak ugye itt felmerül a kérdés hogy vírusosak e vagy sem.Tudnék pár linket adni, de nem akarom hogy miattam benyelj egy vírust :D Keresgélj Google-n, tudom nehéz, de nincs más lehetõség.Legutóbb amikor helyrepofoztam egy gépet akkor valamelyik õsrégi Nvidia videókártyához kerestem drivert.Ne tudd meg mennyit szaroztam vele de a végén sikerült, örültem is mint majom a farkának :D Érdemes angol nyelvû fórumokat is böngészni
Ez szinte biztos hogy nem is lesz jó. Ne csodálkozz hogy nincs rendes Win7 driver egy közel 10 éves kártyához.
Hát pedig már csak ez van: http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Legacy/Pages/r.. És ezt kéne kompatibilitás módban feltenni.
A kérdező hozzászólása: Nos a próba megvolt. Komplikato tippje sajnos nem jött be. Pedig, próbáltam kompatibilitás módban, próbáltam express illetve egyéni módban is, az utolsó próbálkozásom eredménye, amely egy egyénileg kiválasztott konfiguráció volt, egy csökkentett módban történõ rendszer visszaállítás lett. Tony Stark felvetése jogos, mit várhatnék egy tíz éves konstrukciótól? A nosztalgikus érzéseken kívül s a sok évnyi szolgálat után semmit. Marad a Windows 7 által automatikusan felrakott alap driver. Köszönöm a válaszaitokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!