Találatok a következő kifejezésre: Asztrálutazásról testen élmény milyen tapasztalatok vannak (1 db)

Asztrálutazásról (testen kívüli élmény) milyen tapasztalatok vannak?

Legjobb válasz: Mûtõs orvost kérdezz. Lesz neki... ha nem is saját.

Mûtõs orvost kérdezz. Lesz neki... ha nem is saját.
A kérdező hozzászólása: :) Igen, tényleg Richard W. a legjobb. Igazából, erre elég sok mindent rá kell ám szánni.. az egész lényedre szükség van.. nem tudom, mikor lesz valaha ennyi idõm :) Pedig ez is az egyik álmom, hogy sikerüljön az asztrálutazás. Köszi a válaszokat! Klassz, h még mindig jönnek.. :)
Én egyedül azt tartom kevésbé hihetõnek, hogy a fizikai test is utazik, de végülis sokmindent nem tudunk még a világról... 13 évesen kértem az Asztrálutazás címû könyvet Richard Webster-tõl, de nem sikerült sajnos :( valószínûleg azért, mert nem szántam rá elég idõt, de majd néhány év múlva... Érdemes a könyvet elolvasni, és csak 2000 FT
Szerintem nem hazudik, ez egyszerûen pszichológia. Lemegy alfába, koncentrál a kilépésre és tádámmm, elalszik és már utazhat is oda, ahova akar Álomországban. Ennyi.
Én hazugságnak tartom.Meg amugy sem sikerûlt sohase. Ez egy hazugság szerintem enek a témának a fél hozzászoloja hazudik az élményérõl :(
Kedves elõzõ hozzászóló! Mesélnél errõl egy kicsit többet?
Velem sokszor történt ilyen.Pár évvel ezelõtt volt olyan idõszak, hogy minden éjjel volt TKÉ-ben részem.Szándékosan is próbáltam elérni, de nem sok sikerrel jártam.Egyszer elkezdõdött valami...de aztán megrekedtem egy félig kint-félig benn állapotban. Általában alvásparalizissel kezdõdött, de olyan is volt, hogy teljesen éber állapotbnan léptem ki, szerencsére ez is éjjel történt, otthon....Testenkívüli élmény során asztrálutazóval is találkoztam. Sok érdekes élményem volt, meg persze ijesztõ is volt, de nem bánom, mert mind csodás tapasztalat. Állítólag bizonyos életkor után, úgy tudom, 30 éves kor felett csökkennek ezek a képességek.Sajnos ez rám igaz is. Nem tudom, mi segíthette elõ ezeket az élményeket.De az igaz, hogy mikor napközben sokat gondolok arra, hogy de jó lenne testenkívüli élményt tapasztalni, akkor az többnyire meg is történik.
A kérdező hozzászólása: Ez az oldal nem semmi.
http://www.daath.hu - egy másik megközelítésbõl.
Tapasztalatom nincs, de elolvastam Michael Newton: lelkünk útja I és II c. könyvét, ami a testen kívüli létünkrõl szól. Én mindig is szkeptikus voltam, de ez a könyv meggyúzött arról, hogy igenis van élet a halál után. Innen talán még le is tudod tölteni: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Nos, Richard Webster-nek van egy könyve, "Asztrálutazás" címmel, elég sok módszerrel a testelhagyásra... Valóban olyanra lettem volna kiváncsi, akinek ez már sikerült, és nap-mint nap gyakorolja ezt a tevékenységet. Aki ebben nem hisz, csupán azért van, mert nuku tapasztalattal rendelkezik ezen a téren. De ettel semmi gond nincs, jogában áll nem hinni ezekben. Viszont az is lehet, hogy sose ismeri meg az életének egy hihetetlenül csodás részét, és ennyi jó és érdekes dologból marad ki! Mindenesetre köszi a válaszokat!
Álmodni elég könnyen lehet ilyet. Álomban sokszor "jár" testen kívül az ember.
Nagyon messzire lehet utazni, óriási sebességgel. Sõt megtanulható a test mozgatása is, ilyenkor már nem csak az asztráltest utazik, hanem a fizikai test is. Én voltam 10-15 alkalommal a Földön kívül, kétszer a Naprendszeren is kívül.
szia. Tudatosan meg nem leptem ki a testemen kivul, de mar almodtam, hogy egy fogorvosi szekben ulok, egy elhagyatott korhazban es egy orvos egyenkent huzza ki a fogam, es en vegignezem magmat. Vagy almodtam azt is, hogy mellkason lott a baratom es envegignezem a halalomat....eleg fura erzes amugy meg igy alomban is, de azt nem tudom, hogy ha valaki tudatosan meditacioval lep ki a testebol, az milyen.....
lelekvandor.hu - olyan általánossággal beszélnek arról, hogy, hja, ma is kiléptem, mintha csak az idõjárásról számolnának be..:D bettos találsz ott kedvedre valót :)
http://www.globenet.hu/teozofia/Olvas/55_Asztraltest.html ezt nézzétek meg na ez aztán részletes ;)
Ilyen nem csak filmekben van. Egyik ismerõsöm látta magát kívülrõl ahogy alszik éjszaka.
azt én se hiszem már el, hogy ezzel már testet is lehet utaztatni, az már szerintem túlzás :/
Ilyen csak a filmekben van, nézd meg a Bûbájos Boszorkák valamelyik részét!
Keress rá: Alfa módszer. Ha sikerül, akár láthatod elözö életedet is. (Kipróbálva, felejthetetlen élmény az tény)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Dátum alapján napok kiszámítása? Valaki ismer rá módszert?

Még valamikor talán harmadikos koromban a tanítóm mutatott matekon az osztálynak egy metódust, amivel bármely dátumról megállapítható, hogy milyen napra esett. (nyilván ez csak azokkal a dátumokkal működik, amik a Gergely-naptár bevezetése óta történtek.) Nem emlékszek rá, de nem volt bonyolult, révén 9 évesen meg tudtuk érteni. Valaki nem ismer esetleg hasonló módszert? Vagy egy egyenletet, vagy bármit, amivel ilyesmit ki lehet számolni? Nem kritérium, hogy egyszerű legyen, vágom a matekot. Csak működjön.
Köszönöm a válaszokat előre is.

18/F

6

Hol a hiba a számításban?

Szeretnél venni egy 97 eurós bőrcipőt, de nincs pénzed,
így kérsz 50 eurót anyudtól és 50 eurót apudtól is.

50+50=100

Miután megvetted, marad 3 euród

100-97=3

Visszaadsz 1 eurót apudnak és egyet anyudnak, így marad 1 euród.

3-2=1

Tehát összesítsük a dolgokat, már csak 49 eurót kell visszaadj anyudnak és ugyanennyit apudnak és még van 1 euród

49+49+1=99

Én megfejtettem azt hiszem, de kiváncsi vagyok a ti vélemlnyetekre.

4

Elméletben, ha jóval fény feletti sebességgel utaznék (és nem halnék bele), el tudnám érni az univerzum szélét?

Mit tapasztalnék ha elérnék odáig? Mi van az univerzumon kívül? Kicsit zavaros a téma, de ha jól tudom, az univerzum egy buborékhoz hasonlítható ami folyamatosan tágul. Javítsatok ki ha tévedek.

5

Erős vízkivonó hatású anyagot keresek, régi ház teteje beázott és a tapasztott föld födém nagyon lassan szárad ki, gondoltam lekaparok belőle valamennyit és arra terítenék ilyen anyagot, ami könnyen be is szerezhető?

0

Gazdaságtudomány: A költségvetési hiány léte hitelfelvételre kényszeríti az államot?

Nem tanultam gazdaságtudományról, ezért teszem fel a kérdést. Ha minden igaz, ha a kormány többet költ, mint amennyi a befolyó összeg, azt csak felvett hitelekből lehet kezelni, azaz ameddig van költségvetési hiány, addig Spanyolország, Magyarország és még jó néhány ország minden évben további hitelfelvételre köteles?

4

Egy szobabiciklis generátorral (vagy más emberi erővel hajtottal) lehetne annyi áramot termelni ami ellát egy xboxot?

Ez van a tápra írva:
output DC: 175W MAX.
12V 14.2A ; 5V 1A

3

Ez hogy befolyásolja a napelem hatásfokát?

Úgy tudom hogy alapból 20% körüli a hatásfokuk,
de ha egy, két vagy három tükörrel plusz napfényt irányítunk a napelemre, akkor mennyivel lesz jobb?

4

Ez a Japán kard eredeti?

Sziasztok azt szeretném megtudni, hogy ez a kard eredeti-e? Kérem ha valaki tudja írja meg.

3

Létezik erre külön számítási mód?

Egy félgömb alakú habverőtál belső sugara 20cm. Belülről a falához szorított golyót úgy lökjük meg a fal mentén vízszintes irányban, hogy az a tál aljától számított 10 cm magasan lévő vízszintes körpályán egyenletes körmozgást végezzen. A súrlódástól tekintsünk el.
a) Mekkora a golyó sebessége?
b) Mennyi a keringési ideje?

(Gondolom itt egyre kisebb köröket fog megtenni, majd megáll. Arra gondoltam, hogy az egyenletes körmozgás, és a vízszintes hajítás egyenleteiből valahogy kiszámolom.)
Esetleg van erre valami külön számítási mód amit még nem ismerek? Levezetnétek nekem?

0

X^3-q^2=57?

Mi a megoldás?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!