Találatok a következő kifejezésre: Asztrálutazásról testen élmény milyen (1 db)

Asztrálutazásról (testen kívüli élmény) milyen tapasztalatok vannak?

Legjobb válasz: Mûtõs orvost kérdezz. Lesz neki... ha nem is saját.

Mûtõs orvost kérdezz. Lesz neki... ha nem is saját.
A kérdező hozzászólása: :) Igen, tényleg Richard W. a legjobb. Igazából, erre elég sok mindent rá kell ám szánni.. az egész lényedre szükség van.. nem tudom, mikor lesz valaha ennyi idõm :) Pedig ez is az egyik álmom, hogy sikerüljön az asztrálutazás. Köszi a válaszokat! Klassz, h még mindig jönnek.. :)
Én egyedül azt tartom kevésbé hihetõnek, hogy a fizikai test is utazik, de végülis sokmindent nem tudunk még a világról... 13 évesen kértem az Asztrálutazás címû könyvet Richard Webster-tõl, de nem sikerült sajnos :( valószínûleg azért, mert nem szántam rá elég idõt, de majd néhány év múlva... Érdemes a könyvet elolvasni, és csak 2000 FT
Szerintem nem hazudik, ez egyszerûen pszichológia. Lemegy alfába, koncentrál a kilépésre és tádámmm, elalszik és már utazhat is oda, ahova akar Álomországban. Ennyi.
Én hazugságnak tartom.Meg amugy sem sikerûlt sohase. Ez egy hazugság szerintem enek a témának a fél hozzászoloja hazudik az élményérõl :(
Kedves elõzõ hozzászóló! Mesélnél errõl egy kicsit többet?
Velem sokszor történt ilyen.Pár évvel ezelõtt volt olyan idõszak, hogy minden éjjel volt TKÉ-ben részem.Szándékosan is próbáltam elérni, de nem sok sikerrel jártam.Egyszer elkezdõdött valami...de aztán megrekedtem egy félig kint-félig benn állapotban. Általában alvásparalizissel kezdõdött, de olyan is volt, hogy teljesen éber állapotbnan léptem ki, szerencsére ez is éjjel történt, otthon....Testenkívüli élmény során asztrálutazóval is találkoztam. Sok érdekes élményem volt, meg persze ijesztõ is volt, de nem bánom, mert mind csodás tapasztalat. Állítólag bizonyos életkor után, úgy tudom, 30 éves kor felett csökkennek ezek a képességek.Sajnos ez rám igaz is. Nem tudom, mi segíthette elõ ezeket az élményeket.De az igaz, hogy mikor napközben sokat gondolok arra, hogy de jó lenne testenkívüli élményt tapasztalni, akkor az többnyire meg is történik.
A kérdező hozzászólása: Ez az oldal nem semmi.
http://www.daath.hu - egy másik megközelítésbõl.
Tapasztalatom nincs, de elolvastam Michael Newton: lelkünk útja I és II c. könyvét, ami a testen kívüli létünkrõl szól. Én mindig is szkeptikus voltam, de ez a könyv meggyúzött arról, hogy igenis van élet a halál után. Innen talán még le is tudod tölteni: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Nos, Richard Webster-nek van egy könyve, "Asztrálutazás" címmel, elég sok módszerrel a testelhagyásra... Valóban olyanra lettem volna kiváncsi, akinek ez már sikerült, és nap-mint nap gyakorolja ezt a tevékenységet. Aki ebben nem hisz, csupán azért van, mert nuku tapasztalattal rendelkezik ezen a téren. De ettel semmi gond nincs, jogában áll nem hinni ezekben. Viszont az is lehet, hogy sose ismeri meg az életének egy hihetetlenül csodás részét, és ennyi jó és érdekes dologból marad ki! Mindenesetre köszi a válaszokat!
Álmodni elég könnyen lehet ilyet. Álomban sokszor "jár" testen kívül az ember.
Nagyon messzire lehet utazni, óriási sebességgel. Sõt megtanulható a test mozgatása is, ilyenkor már nem csak az asztráltest utazik, hanem a fizikai test is. Én voltam 10-15 alkalommal a Földön kívül, kétszer a Naprendszeren is kívül.
szia. Tudatosan meg nem leptem ki a testemen kivul, de mar almodtam, hogy egy fogorvosi szekben ulok, egy elhagyatott korhazban es egy orvos egyenkent huzza ki a fogam, es en vegignezem magmat. Vagy almodtam azt is, hogy mellkason lott a baratom es envegignezem a halalomat....eleg fura erzes amugy meg igy alomban is, de azt nem tudom, hogy ha valaki tudatosan meditacioval lep ki a testebol, az milyen.....
lelekvandor.hu - olyan általánossággal beszélnek arról, hogy, hja, ma is kiléptem, mintha csak az idõjárásról számolnának be..:D bettos találsz ott kedvedre valót :)
http://www.globenet.hu/teozofia/Olvas/55_Asztraltest.html ezt nézzétek meg na ez aztán részletes ;)
Ilyen nem csak filmekben van. Egyik ismerõsöm látta magát kívülrõl ahogy alszik éjszaka.
azt én se hiszem már el, hogy ezzel már testet is lehet utaztatni, az már szerintem túlzás :/
Ilyen csak a filmekben van, nézd meg a Bûbájos Boszorkák valamelyik részét!
Keress rá: Alfa módszer. Ha sikerül, akár láthatod elözö életedet is. (Kipróbálva, felejthetetlen élmény az tény)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

"x-2y=2", tudom hogy baromi egyszerű, de valahogy mégsem jön ki értelmes megoldás?

x és y értéke kellene.
Valaki gyorsan levezetné nekem? Utána már menne a többi is, de ilyeneket mostanában nem csináltunk, és teljesen elfelejtettem mi az első lépés...

4

Egy több szabadságfokú rendszer perdületét szeretném kiszámítani, nevezetesen egy 3-as inverz ingáét, pontosan hogy kell ezt számolni?

1

Fizikából egy nagyon egyszerű lecke van?

Azt mondták a többiek,hogy az a lecke hogy egy nagyon egyszerű kisérletet kell csinálni ami az legyen hogy elektromosságot kell csinálni például úgy hogy össze dörzsölünk 2 dolgot.Valaki segitene ebben hogy az enyém mi legyen ?

6

Alakzatok, szóképek, mi?

Le kell írni hogy milyen szóképek és alakzatok vannak. Csak sajnos nem tudom:/

1

Kálisóból a klór kivonása hogyan lehetséges?

Sziasztok!

Szeretnék káliumot adni egyes dísznövényeimnek, hogy értsétek azért, mert a kálium javítja a télállóságot. És azért nem jó az összetett műtrágya, amiben kálium IS van, mert CSAK kálium kell, nyár végén, ősszel már nem jó a nitrogén adása, mert az növekedést generál, lazítja a szöveteket, és most pont az lenne a lényeg, hogy a jól beérjenek, és a kálium megerősítse a szöveteket. Na de nem menjünk bele ennyire....
Szóval, vettem kálisót vagyis káliumklorid-ot, mert az 10 kg volt 1000 Ft.
Csakhogy vannak olyan növények, amelyek érzékenyek a klórra, viszont sehol sem találok egy nyomorult listát, ahol részletesen le vannak írva a növényfajok, különösképpen a dísznövények, néhány zöldség és gyümölcsfaj van említve, de az nálam nem játszik.
Szóval ki kéne vonni a klórt. Olvastam, hogy kénsavval és hidrogén peroxiddal ki lehet vonni, és akkor kálium szulfát keletkezik, ami nekem jó lenne. Lehet ugyan külön kapni kálium szulfátot is de az nagyon drága, csak végső esetben vennék. Ha meg lehet oldani egyszerűen és olcsón a klór kivonását, akkor azt választanám.
Illetve még azt "okoskodtam" hogy borként veszek, abban is van kálium és azt olvastam, hogy vízben oldódva több reakció után k2o lesz belőle, és az is jó nekem.

Ha valaki vágja ezeket, kérem adjon tanácsot, előre is köszönöm!

1

Az A jó orvos c. filmben hősünk kálium-cianidot állított elő a konyhában. Ez valóban lehetséges, vagy kamu?

KOH-ot lehet szerezni de a másik alapanyag elvileg hidrogén-cianid aminek a gőzei is elég mérgezőek.

9

Miért így kell ezt kiszámolni?

Egy harmonikus rezgőmozgást végző test test amplitúdója 6 cm, rezgésideje 0,2s.
a) Mekkora a maximális sebessége?
b) Mekkora a maximális gyorsulása?

------

A könyvben lévő megoldás szerint:
vmax=A*omega
és
amax= -A*omeg^2

De miért így számolják, ha nem tudjuk, hogy nyugalmi, vagy szélső helyzeten halad át, illetve, hogy nyugalmi vagy szélső helyzet között van-e?

Mert:

a)

t=0; egyensúlyi helyzet!!!
alfa=0 (+k*2pi) vagy t=0 (+k*T), akkor:
cosalfa=1 --> vmax=A*omega

t=0; szélső helyzet!!!
alfa=pi/2 (+k*pi) vagy t=T/4 (+k*T), akkor:
sinalfa=1 --> vmax= -A*omega

és ha van kiérése, akkor ugyanígy kell számolni, és kijön, hogy: vmax=A*omega

Mert v= -A*omega*sinalfa, tehát nem mindegy, hogy milyen a helyzete!!
Ezért a feladatban miért így írják le? Pl miért nincs negatív előjel az elején?

b)

Ugyanígy kell ennél is számolni, bár itt végig amax= -A*omega^2 jön ki.
Tehát ennek a szemszögéből teljesen mindegy, de a pillanatnyi sebességnél nem mindig az a megoldás, amit ők írtak. Meg tudná valaki mondani, hogy akkor ők miért így számoltak?

10

Matematika számhalmazok: Nem értem, valaki elmagyarázná? (Bővebben lent)

Az lenne a kérdésem, hogy eddig annyit tudtam hogy a "legkülső", legbővebb halmaz a komplex számok halmaza. Ezen a képen viszont még van egy H halmaz:
Ez mi? Azt hiszem a neve kvaterniók. A wikipédián leírtak alapján sajnos nem igazán értem. Mert ott valami i,j,k számokról ír de pl. i^2 = j^2 = k^2 = -1, ez nem sok új a komplex számokhoz képest... Valaki elmagyarázná teljesen az alapoktól, érthetően?

6

A meta anyagot miből készítik? Milyen anyagokat raknak egymásra?

2

Működhet így a valószínűség?

Üdv emberek!

Egy kérdés. Bővewn nincs meg hozzá a matematikai hátterem így csak intuíció alapján vázolom fel mire is gondolok. Az alap a szerencsejáték. Konkrétan tippmix. Van nem egy oylan meccs ahol az odds alapján pl a hazai győzelem 90% ettől független még elmegy a meccs. Lehet e az, hogy azért megy el a meccs mert ismert csapat játsza és sokan tesznek rá?
Úgy értem, hogy pl:
#1: Van 10.000 ember akinek a szelvényén szerepel az a meccs. Van még persze más is de ez fixen rajta van. Szóval... arra vagyok kíváncsi, hogy mennyi az esélye, hogy ez a 10.000 ember mind nyer. Ha egy meccs elmegy már nem nyernek. Így bele szólhat e az a bizonyos jól ismert csapat álltal játszott "tuti" meccs.
#2: Teszem azt én megteszek 100 meccset mindnek 90% az esélye, hogy bejön. Ettől még biztos, hogy elmegy belőle legalább 1. Tapasztalat elég ha 10et teszel 1 tuti elmegy 10ből 8szor :)
#3: Utolsó megközelítés. Ha az országban mindig csak 1 ember lottózna lehet 10.000 évente lenne egyzser 5ös. De így hogy 2 millió játszik fél évente van 5ös találat.
Nagy számok törvénye. Vagy vmi iylesmi :)

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!