Találatok a következő kifejezésre: Asztrálutazásról testen élmény (1 db)

Asztrálutazásról (testen kívüli élmény) milyen tapasztalatok vannak?

Legjobb válasz: Mûtõs orvost kérdezz. Lesz neki... ha nem is saját.

Mûtõs orvost kérdezz. Lesz neki... ha nem is saját.
A kérdező hozzászólása: :) Igen, tényleg Richard W. a legjobb. Igazából, erre elég sok mindent rá kell ám szánni.. az egész lényedre szükség van.. nem tudom, mikor lesz valaha ennyi idõm :) Pedig ez is az egyik álmom, hogy sikerüljön az asztrálutazás. Köszi a válaszokat! Klassz, h még mindig jönnek.. :)
Én egyedül azt tartom kevésbé hihetõnek, hogy a fizikai test is utazik, de végülis sokmindent nem tudunk még a világról... 13 évesen kértem az Asztrálutazás címû könyvet Richard Webster-tõl, de nem sikerült sajnos :( valószínûleg azért, mert nem szántam rá elég idõt, de majd néhány év múlva... Érdemes a könyvet elolvasni, és csak 2000 FT
Szerintem nem hazudik, ez egyszerûen pszichológia. Lemegy alfába, koncentrál a kilépésre és tádámmm, elalszik és már utazhat is oda, ahova akar Álomországban. Ennyi.
Én hazugságnak tartom.Meg amugy sem sikerûlt sohase. Ez egy hazugság szerintem enek a témának a fél hozzászoloja hazudik az élményérõl :(
Kedves elõzõ hozzászóló! Mesélnél errõl egy kicsit többet?
Velem sokszor történt ilyen.Pár évvel ezelõtt volt olyan idõszak, hogy minden éjjel volt TKÉ-ben részem.Szándékosan is próbáltam elérni, de nem sok sikerrel jártam.Egyszer elkezdõdött valami...de aztán megrekedtem egy félig kint-félig benn állapotban. Általában alvásparalizissel kezdõdött, de olyan is volt, hogy teljesen éber állapotbnan léptem ki, szerencsére ez is éjjel történt, otthon....Testenkívüli élmény során asztrálutazóval is találkoztam. Sok érdekes élményem volt, meg persze ijesztõ is volt, de nem bánom, mert mind csodás tapasztalat. Állítólag bizonyos életkor után, úgy tudom, 30 éves kor felett csökkennek ezek a képességek.Sajnos ez rám igaz is. Nem tudom, mi segíthette elõ ezeket az élményeket.De az igaz, hogy mikor napközben sokat gondolok arra, hogy de jó lenne testenkívüli élményt tapasztalni, akkor az többnyire meg is történik.
A kérdező hozzászólása: Ez az oldal nem semmi.
http://www.daath.hu - egy másik megközelítésbõl.
Tapasztalatom nincs, de elolvastam Michael Newton: lelkünk útja I és II c. könyvét, ami a testen kívüli létünkrõl szól. Én mindig is szkeptikus voltam, de ez a könyv meggyúzött arról, hogy igenis van élet a halál után. Innen talán még le is tudod tölteni: ****** Automatikusan eltávolított tartalom.
A kérdező hozzászólása: Nos, Richard Webster-nek van egy könyve, "Asztrálutazás" címmel, elég sok módszerrel a testelhagyásra... Valóban olyanra lettem volna kiváncsi, akinek ez már sikerült, és nap-mint nap gyakorolja ezt a tevékenységet. Aki ebben nem hisz, csupán azért van, mert nuku tapasztalattal rendelkezik ezen a téren. De ettel semmi gond nincs, jogában áll nem hinni ezekben. Viszont az is lehet, hogy sose ismeri meg az életének egy hihetetlenül csodás részét, és ennyi jó és érdekes dologból marad ki! Mindenesetre köszi a válaszokat!
Álmodni elég könnyen lehet ilyet. Álomban sokszor "jár" testen kívül az ember.
Nagyon messzire lehet utazni, óriási sebességgel. Sõt megtanulható a test mozgatása is, ilyenkor már nem csak az asztráltest utazik, hanem a fizikai test is. Én voltam 10-15 alkalommal a Földön kívül, kétszer a Naprendszeren is kívül.
szia. Tudatosan meg nem leptem ki a testemen kivul, de mar almodtam, hogy egy fogorvosi szekben ulok, egy elhagyatott korhazban es egy orvos egyenkent huzza ki a fogam, es en vegignezem magmat. Vagy almodtam azt is, hogy mellkason lott a baratom es envegignezem a halalomat....eleg fura erzes amugy meg igy alomban is, de azt nem tudom, hogy ha valaki tudatosan meditacioval lep ki a testebol, az milyen.....
lelekvandor.hu - olyan általánossággal beszélnek arról, hogy, hja, ma is kiléptem, mintha csak az idõjárásról számolnának be..:D bettos találsz ott kedvedre valót :)
http://www.globenet.hu/teozofia/Olvas/55_Asztraltest.html ezt nézzétek meg na ez aztán részletes ;)
Ilyen nem csak filmekben van. Egyik ismerõsöm látta magát kívülrõl ahogy alszik éjszaka.
azt én se hiszem már el, hogy ezzel már testet is lehet utaztatni, az már szerintem túlzás :/
Ilyen csak a filmekben van, nézd meg a Bûbájos Boszorkák valamelyik részét!
Keress rá: Alfa módszer. Ha sikerül, akár láthatod elözö életedet is. (Kipróbálva, felejthetetlen élmény az tény)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

L-Hospital szabály alkalmazható akkor ha vmeik tag konstans?

pl

végtelen/c, c/végtelen, c/0

ahol c valós szám.

5

Mit nevezünk Kárpátaljának?

Egy pályázathoz kellene a segítségetek,ha valaki szépen megtudná nekem fogalmazni annak nagyon hálás lennék!:))
Előre is köszi a válaszokat!:))

2

Mi az a paszta? - kemiai szempontbol?

A konkret magyarazatara lennek kivancsi, nem igazan talalok semmi tankonyvszeru magyarazatot ra...

Problema'm:
Van egy oldatom, amibol pasztat szeretnek kesziteni, mi a menete? csupan a szilard resz mennyisegenek novelese eleg? Vagy valami extra adalek is szukseges?

Peldaul forraszpasztaknal szerves adalekot tesznek hozza hogy jobban pasztaallagu legyen, de gyakorlatilag a sima liszt-viz keverekbol is lehet csinalni... Ezert vagyok kicsit megkavarodva.

Minden erdekel, ha valaki valami hivatkozast is tudna ajanlani, azt is nagyon szivesen veszem.

3

A mechatronikai mérnök mire való?

Mert én gépészmérnökin vagyok és elgondolkoztam ezen.
Nem gépészmérnök, viszont a villamosmérnökhöz meg nagyon kevés.
Ez a gyárakba való szak? Mármint ahol robotokkal dolgoznak azokat tartják karban? Ez ilyen üzemmérnök lehet akkor, aki üzemeltet karban tart.

MSc-n vajon érdemesebb lenne mint gépészmérnökit/járműmérnökit végezni?

1

Lehet lézerrel élezni tőr? Mármint h fölmelegíti?

6

Mikor lesz jó idő?

4

Segítene valaki fizikából?

Mennyivel növekszik egy 30 négyzetméter térfogatú jéghegy térfogata ha a hőmérséklet -70 Cfokról -20 Cfok-ra emelkedett?

3

Egy szabályos dobókockát egymás után 6-szor feldobunk. Az "x" véletlen változó értéke a dobott hatosok száma. Adja meg "x" eloszlását, várható értékét. Hogy kell ezeket megoldani?

2

Mi a glomusumor?

1

Milyen nemzetiség érkezett a XVIII. sz. -ban Kárpátalja területére?

Lehet,hogy rossz témába írtam,de ha valaki esetleg tudna segíteni,egy pályázathoz kellene,és aki jártas Kárpátalja történelmében az légyszi írjon.:))Előre is köszi!

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!