Találatok a következő kifejezésre: Asztmásokra van különleges hatással a repülőút (1 db)

Asztmásokra van vmilyen "különleges" hatással a repülőút? Gyógyszeremet felvihetem az utastérbe?

2 órás utam lesz, van gyóygszerem az asztmára, amit hálistennek egy ideje már nem kell szednem, nincs rá szükségem. Lehetséges, hogy repülés közben "kiújul"? Nem repültem még.

Legjobb válasz: Szerintem hívd fel a légitársaságot vagy nézd meg a honlapját.

Szerintem hívd fel a légitársaságot vagy nézd meg a honlapját.
Menj el orvoshoz, mert kell igazolás az asztmádról és arról, hogy szükséged lehet a gyógyszerre. Neki elvileg tudnia kell, hogy milyen papírt kell kiállítani.
jobb az ha orvoshoz mész elötte. de a gyógyszeredet mindenképpen vidd magaddal, ha nem folyékony nincs gond. én repültem már megfázva nem egyszer és nagyon rossz. volt hogy végig köhögtem, de ez lehet csak a száraz levegötöl. igaz egyszer náthásan a fülem úgy bedugult hogy iszonyat fájdalmam volt azt hittem megsüketülök örökre, és fülemen kijön az agyam. nagyon szar még egy megfázással is utazni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen oldalra tudom magamat feltenni, hogy mennyi utast és hova tudom őket elvinni?

Vasárnap indulok Németországba és 3 utast el tudnék vinni magammal, vagy Ausztriába vagy Németországba bárhova, persze megegyezés alapján és ezért szeretnék egy olyan oldalt, ahol ezt tudnám hírdetni.

6

Mennyi cigit lehet magunkkal vinni hivatalosan egy kulfoldi utra? /Parizsba megyek/es ez a szam szemelyenkent van?

3

CouchSurfing-nél mennyi ideig maradhatok egy embernél? és ha egy városban meg szeretnék szállni egy hópapot, akkor igénybe vehetek rögtön egymás után több embert/házat is?

Akiknél ti voltatok, ?k vissza is jöttek már hozzátok? meg ugyebár enni-inni nem kapok, csak a szállást vehetem igénybe, igaz? amúgy ha ez ilyen jó dolog, akkor mért mennek szállodákba az emberek, és mért nem használják ezt?

1

Ausztriában a német határhoz közel hol érdemes tankolni?

Németországból szeretnénk hazajönni, a határ után kb 150-250 kmre kellene tankolnunk, és keresünk egy benzinkutat, ami nem közvetlen az autópályán van.

1

Kell még valami 3 napos osztálytáborra?

Lesz benne 1 nap kirándulás

6

A legkisebb bőrönd is túl nagy. Mivel tudnám kitömni, hogy ne "lötyögjön" a cuccom, de ne is legyen nehéz?

a legkisebb b?röndöm nagy, a sulitáska éppen kicsi.

4

Jövőhéten milyen idő várható Párizsban?

Kedden utazunk Párizsba 6 napra, és érdekelne, hogy vajon milyen id? lesz kint. Mit csomagoljak, inkább nyárias cuccokat, vagy es?re, hidegre készüljek?

4

Eu egészségbiztosítási kártya huzamosabb tartózkodás alatt is használható?

Nyártól megyek ki 1 évre Angliába, és biztosítás után néznék.

5

Wizzair-rel online utasfelvétel hogy is van?

Hétf?n indulunk Rómába, online utasfelvételt választottuk. Ha kinyomtatom a kupont akkor csak érkezéskor kell becsekkolni és ennyi ? Nem kell sehová se menni még a reptéren ? Kézipoggyászt választottunk csak. 2 órával el?tte menjünk ki ? Vagy az sok ?

1

Osztálykiránduláson a vonattól a szállásig 930m az út. Hogy könnyebb?

Aszfalton kell majd sétálni.

11

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!