Találatok a következő kifejezésre: Asztmásokra van különleges hatással a (1 db)

Asztmásokra van vmilyen "különleges" hatással a repülőút? Gyógyszeremet felvihetem az utastérbe?

2 órás utam lesz, van gyóygszerem az asztmára, amit hálistennek egy ideje már nem kell szednem, nincs rá szükségem. Lehetséges, hogy repülés közben "kiújul"? Nem repültem még.

Legjobb válasz: Szerintem hívd fel a légitársaságot vagy nézd meg a honlapját.

Szerintem hívd fel a légitársaságot vagy nézd meg a honlapját.
Menj el orvoshoz, mert kell igazolás az asztmádról és arról, hogy szükséged lehet a gyógyszerre. Neki elvileg tudnia kell, hogy milyen papírt kell kiállítani.
jobb az ha orvoshoz mész elötte. de a gyógyszeredet mindenképpen vidd magaddal, ha nem folyékony nincs gond. én repültem már megfázva nem egyszer és nagyon rossz. volt hogy végig köhögtem, de ez lehet csak a száraz levegötöl. igaz egyszer náthásan a fülem úgy bedugult hogy iszonyat fájdalmam volt azt hittem megsüketülök örökre, és fülemen kijön az agyam. nagyon szar még egy megfázással is utazni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen Európán kívüli országokat tudnátok ajánlani nyaralásra, ahol nem csak tengerparton lehet az időt eltölteni, hanem vannak nevezetességek is?

4

November elején milyen idő van Londonban? Milyen ruhákat vigyek?

3

Ti látjátok ezen a honlapon, hogy mennyi a kézipoggyász max sulya, amit felvihetek repülőgépre?

elvileg itt kéne lennie, de én sehol sem találom..

6

Mit vigyek 4 napra nyaralni Balatonra?

Tudom furi kérdés de nem akarok semmit otthon hagyni egyébként lány vagyok és 14! Létszi segítsetek! :)

10

Ezt így meg lehet tenni?

Sziasztok!

0

Mit szóltok hozzá, hogy a WizzAir augusztusra bevezette azt kísérletileg a London-Katowice járatán hogyha a kézipoggyász nagyobb, mint 42x32x25 és nem fér az ülés alá, akkor fizess 10 eurót és ha beválik a dolog, akkor az összes járatra kiterjesztik?

Ezzel gyakorlatilag ki is zárnák azokat a TESCO-s gurulós b?röndöket, amiket sok ember direkt azért vett meg, mert fel lehet vinni kézipoggyásznak. Képtelenség, hogy az beférjen az el?tted lév? ülés alá.

16

Mit jelent a B25-os pogyasz?

Foglaltam jegyet 2 szemelyre , 1 kezi p. es egy nagy.

0

Hogy lehet Görögországból sms-t írni? Mennyibe jön ki? Mik a tapasztalataitok utazás terén? Hova érdemes menni Görögországban?

8

Hova kell mennem, ha vissza szeretném váltani a megvásárolt repülőjegyeimet? (Wizzair)

Nem szeretnék telefonálgatni, személyesen szeretnék intézkedni. Természetesen tisztában vagyok vele, hogy az eredeti összeget már nem látom viszont maradéktalanul.

14

S. O. S -> RAB szigeten jó szállás, apartman, minél közelebb a parthoz, ha lehet akkor homokos, pici babával?

Szepetember elején mennénk, nem ragaszkodunk annyira ehhez a szigethez, de pici babával nem mennénk nagyon messzebbre. Ha valaki esetleg tud még ajánlani olyan helyet ami ilyenkor még jó és homokos part közel van a házhoz, és Bp.-t?l nincs messzebb 5-600 km-nél, akkor írjon!

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!