Találatok a következő kifejezésre: Asztmásokra van különleges hatással (1 db)

Asztmásokra van vmilyen "különleges" hatással a repülőút? Gyógyszeremet felvihetem az utastérbe?

2 órás utam lesz, van gyóygszerem az asztmára, amit hálistennek egy ideje már nem kell szednem, nincs rá szükségem. Lehetséges, hogy repülés közben "kiújul"? Nem repültem még.

Legjobb válasz: Szerintem hívd fel a légitársaságot vagy nézd meg a honlapját.

Szerintem hívd fel a légitársaságot vagy nézd meg a honlapját.
Menj el orvoshoz, mert kell igazolás az asztmádról és arról, hogy szükséged lehet a gyógyszerre. Neki elvileg tudnia kell, hogy milyen papírt kell kiállítani.
jobb az ha orvoshoz mész elötte. de a gyógyszeredet mindenképpen vidd magaddal, ha nem folyékony nincs gond. én repültem már megfázva nem egyszer és nagyon rossz. volt hogy végig köhögtem, de ez lehet csak a száraz levegötöl. igaz egyszer náthásan a fülem úgy bedugult hogy iszonyat fájdalmam volt azt hittem megsüketülök örökre, és fülemen kijön az agyam. nagyon szar még egy megfázással is utazni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

SOS! Hogy tudok Wizzairnél jegyet lemondani? SOS kell! És ugye nem nekem kell fizetnem érte? ! Reggel 6kor repülnék, de nem tudok.

nem tudom elérni ?ket telefonon.

6

Sopronba megyünk nyaralni, onnan vonattal át szeretnénk menni Bécsbe. Mennyi az út (idő-pénz)? 90%-os jegyet lehet venni (árvaellátás). Bécsben hol áll meg a vonat? Melyik vasúttársaságot ajánljátok?

2

Repülőjegy! Olyan repülőjegyes oldalt keresek, ahol be lehet állítani, hogy az érkezési város nem egyenlő a visszaindulási várossal. Tudtok ajánlani? (ld. Lent).

Konkrétan Oszakába érkeznénk, de Tokióból jönnénk vissza, nem találtam olyan oldalt, ahol ezt be lehet állítani a keresésben.

4

Olaszországban jó minőségű az ivóvíz?

Jesoloba megyünk nyaralni. Helyhiány miatt nem tudunk vinni ásványvizet, kint meg nagyon drága. Attól félek baja lesz a 1,5 éves kislányomnak ha csapvizet iszik.

7

Hogyan lehet frissíteni a MyGuide 3000 szoftverét interneten?

http://www.caraudiocentre.co.uk/productimages/zoom/myguide_3..

2

8 órás utazás egy 2 és egy 4 éves gyerekkel, autóban. Mivel lehet lefoglalni, szórakoztatni őket?

10

9 napos nyaralásra a barátommal (párommal) mit érdemes vini?

A barátom családjával megyek, ruhás ügyben az a gázos, hogy nekem nincs 9 bugyim:S akkor ki kéne mosni ?ket? akkor vigyek mosóport is, vagy mi?

7

Milyen bankkártyát lenne érdemes Skóciában használni?

3

Miket vigyek magammal Angliába (az őszi szünetben utaznánk)?

13 éves, lány vagyok. Anyukámmal úgy tervezzük, hogy az ?szi szünetben (2010 ?szén) meglátogatnánk az Angliában él? bátyámékat, aki 34 éves. (Ez most lényegtelen, de a szüleim elváltak, így csak anyával, esetleg a 35 éves n?véremmel utaznánk).

2

Kiengednének az országból így? ( lent )

Szóval lejárt az útlevelem, és szeretném megcsináltatni, de romániában, mert én románállampolgár vagyok, magyar letelepedéssel ( ami a személyim is ). Anyum mondta, hogy lejárt útlevéllel kiengednek az országból, de egyedül a te hazádba, jelenesetben romàniába. Kb 3 éve vtunk kint vonattal, és féltünk nem engednek lejárt útlevéllel, ezért felhívtuk a követséget, akik azt mondták egyszeri kiutazási engedély kell, ami 10000 FT, és amikor a határhoz értünk közölték, h nem is kell, csak azért mondták, hogy kaszáljanak. De most anyumék izgulnak, hogy mi van ha mégsem engednének ki .. Úgyhogy kellene telefonszám, de nem a követségé ..hanem talán azoké, akik ott vannak a határnál. Valaki tud segíteni?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!