Találatok a következő kifejezésre: Asztmásokra van különleges (1 db)

Asztmásokra van vmilyen "különleges" hatással a repülőút? Gyógyszeremet felvihetem az utastérbe?

2 órás utam lesz, van gyóygszerem az asztmára, amit hálistennek egy ideje már nem kell szednem, nincs rá szükségem. Lehetséges, hogy repülés közben "kiújul"? Nem repültem még.

Legjobb válasz: Szerintem hívd fel a légitársaságot vagy nézd meg a honlapját.

Szerintem hívd fel a légitársaságot vagy nézd meg a honlapját.
Menj el orvoshoz, mert kell igazolás az asztmádról és arról, hogy szükséged lehet a gyógyszerre. Neki elvileg tudnia kell, hogy milyen papírt kell kiállítani.
jobb az ha orvoshoz mész elötte. de a gyógyszeredet mindenképpen vidd magaddal, ha nem folyékony nincs gond. én repültem már megfázva nem egyszer és nagyon rossz. volt hogy végig köhögtem, de ez lehet csak a száraz levegötöl. igaz egyszer náthásan a fülem úgy bedugult hogy iszonyat fájdalmam volt azt hittem megsüketülök örökre, és fülemen kijön az agyam. nagyon szar még egy megfázással is utazni.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egerből merre ajánlott menni autóval ha a ferihegyi repülőtérre szeretnék eljutni?

Szeretném elkerülni a forgalmi dugókat. Hétf? reggel/ délel?ttr?l lenne szó.

1

Wizzairnél mi lehet a kézipoggyászban?

Használhatok a gépen MP4-lejátszót? Azt írták, hogy ékszert csak a kézipoggyászban lehet szállítani. Ez igaz a bizsura is, vagy azt beletehetem a feladottba?

4

Kanadába fogunk repülni, és Párizsban szállunk át. A csomagokat automatikusan átrakják a torontói gépre? Már Pesten eldönthetjük, hova szeretnénk ülni a másik gépen?

Kb 2 óránk lesz átszállni, de most hogy Ferihegy buktázott aggódunk, hogy nem lesz elég id?nk. Szerintetek?

4

Ha a reptéren becsekkolsz, akkor egyből be kell menni arra a lezárt részre, ahonnan majd ki kell menni a repcsihez, vagy ráér később is?

2

Repülőn a feladott poggyászban lehet fél literes dobozos ital és bicska, ha az egész bele van tekerve ruhákba? Amikor átvilágítják a poggyászt, kirámoltatják a bicska miatt?

7

4 napra mit érdemes pakolni a ruhákon és tisztálkodószereken kívül?

Gyógyszerek közül: fájdalom-/lázcsillapító, görcsoldó, ragtapasz, torokfájásra való. Ezeken kívül van még valami fontos?

2

Most kaptam egy levelet a Beck reisentől, hogy nyertem egy 8 napos egyiptomi hajóutat. Ez csak kamu?

Eddig soha nem volt semmi fée kapcsolatom ezzel az utazási irodával. Honnan tudták meg az adataimat? Szerintetek ez igaz?

3

Hol todom meg nézni azokat a jegyeket ami már last minutes? Ha web címet adsz meg az lenne a legjonn

0

SOS! Hogy tudok Wizzairnél jegyet lemondani? SOS kell! És ugye nem nekem kell fizetnem érte? ! Reggel 6kor repülnék, de nem tudok.

nem tudom elérni ?ket telefonon.

6

Sopronba megyünk nyaralni, onnan vonattal át szeretnénk menni Bécsbe. Mennyi az út (idő-pénz)? 90%-os jegyet lehet venni (árvaellátás). Bécsben hol áll meg a vonat? Melyik vasúttársaságot ajánljátok?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!