Találatok a következő kifejezésre: Asztmába bele halni (1 db)

Asztmába bele lehet halni?

Legjobb válasz: Igen. Általában azért, mert nem kezelik megfelelõen vagy légzéskimaradás miatt.

Igen. Általában azért, mert nem kezelik megfelelõen vagy légzéskimaradás miatt.
ha a tüneteit ésreveszed magadon és elmész orvoshoz akkor nem :)
Ha nincs gyógyszered vagy nem kezelnek és súlyos akkor lehet. Én 12 vok és nemrég vtunk kórházban, és kb. 1 hét múlva megyünk megint. Szedek vagy 6 különféle gyógyszert. Meg kb. 15 dologra vok allergiás. És nekem nagyn ütõs rohamokban jön, aztán kb. 1 hét alatt egyre gyengül és végül nem lesz tünet aztán ez újrakezdõdik. 1-2 hónap alatt. Én allergia miatt is lehetek asztmás, de megmondom neked, ha van gyógyszered és kezelnek akkor semmi bajod nem lehet.
Én nem vagyok annyira súlyos asztmás, de félrekezeltek, így nem rég tudtam meg hogy ez miatt soha nem fog elmúlni. Sõt ha nem kerülök másik orvoshoz, tovább súlyosbodott volna... Nem minden orvos ért ehhez a betegséghez. Pl a nem allergiás tüdõasztma sokkal nehezebben kezelhetõ, mint az allergiás.
nekem ma derólt ki, hogy asztmás vagyok.szóval nemtudok sokat még errõl de az biztos, hogy komolyan kell kezelni és redszeresen kezelni kell mert nem játék.
Én 4 éve vagyok asztmás de korábban is volt problémám.Valószínûleg öröklött.A papámnak is ez okozta a tüdõtágulatát...
én asztmás vagyok egy 11 éves kislány nagyon rossz kétszer voltam ezmiatt kórházban szõrnyû volt majdbem megfullatam!
Az elõttem válaszolóknak is. Igen az orvostudomány sok mindenre képes. És igen az ember sok mindent tud félre kezelni, nem komolyanvenni stb.. IGEN az asztmába bele lehet halni a sparyk ellenére. Akkor ha az ember gyereke olyan súlyos asztmás rohamot kap. Tehát érdemes komolyan venni, mint az elõttem válaszoló és családja.
Hála az orvos tudománynak ma már nagyon jól kezelhetõ kordában tartható az asztma. Anyukám , a hugom, a nõvérem és én is ebben "szenvedünk". Vannak különbözõ asztma sprék hörgõ tágítók stb...+ tabletták is.
igen ha olyan súlyos rohama van az illetõnek én asztmás vagyok és szinte az egész kiskoromat kórházba töltöttem pl.: egy évben 2-3 hónapot és kb. 2 éves korom óta kezelnek vele 14/L


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Dulcolaxról tapasztalatok?

Délben vettem be kettőt székrekedés ellen. Kb 19h körül kezdett el hatni, de nem nagyon hajtott meg. Lesz még később nagyobb hatása neki? Vagy meddig fog tartani?

0

Milyen vitamin hiányom lehet?

Azt feltételezem vitamin hiányom van.
Több ujjamon a körömházam töve mellett jobb oldalt vannak bőrhámlások, de nagyon fáj ha lecibálom, ezért csak körömvágóval vágom le.

0

SOS. Vérvételre megyek holnap, vizeletet is néznek. A reggeli első kell?

Holnap vizeletmintát is kell leadnom, de nem tudom, hogy itthon ne is menjek el pisilni, és akkor ott a minta a reggeli első vizelet legyen, vagy..?

4

Ti hisztek a sorsban?

Pl: én valakit megölök,és akkor kis idő mulva azt én is visszakapom,azaz valakim meghal? (nyugi nem ölök meg senkit):D

1

Mitől lehet, hogy a szaglásom és ízlelésem néha "kimarad", néha rendesen működik? Általában délelőtti időszakban tökéletesen érzem az ízeket és szakokat, de késő délután, este felé mintha "elfáradna" valami, és nem érzem ezeket.

0

Mikorra múlik el a Dulcolax hatása?

Ma dél körül vettem be 2 Dulcolaxot székrekedés ellen. Mikorra várható kb a hatása és meddig tart?

0

Valakinek van tapasztalata íriszdiagnosztikával Budapesten? Mennyire megbízható?

2

A fülzsírt ki kell mosatni orvossal időnként?

Valójában már 3év óta nem mosattam ki a fülzsírt,-régebben évente kelett-nem értem, miért kevesebb a fülzsírom?

4

Miteszerek kinyomkodása hatékonyan?

Tele vagyok miteszerrel, leginkább az orrom tájékán. Csak ha erőssen nyomom őket akkor jön ki nehezen. Nincs valami jó tanácsotok amivel hatékonyan mindet ki tudjam szedni? Sajnos lehúhótapaszt nem tudok vásárolni.

4

VELAXIN gyógyszer szedése esetén szabad alkoholt fogyasztani?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!